icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

evelyn1986
15. nov 2015

@nibokazv86 No musela by si sa prispôsobiť a kúpiť si buď veľké alebo tehotenské veci na zimu. Aj toto je ta výhoda, že keď je termín v lete, môžeš si obliecť čokoľvek voľnejšie a nemusíš sa naobliekavat. No mna to aj pri malom celkom obišlo, síce keď sa narodil, tak vtedy na to, že bola len polovica októbra, bola uz dosť veľká zima. Ale tak vtedy som to dotiahla len do siedmeho mesiaca, takze ani bruško som nemala veľké. Tak dúfam, že tento raz to vydržím a dotiahnem do úspešného konca😊

butterfly333
15. nov 2015

@bersi757 tak skus zajtra držim palce aby boli //

veronika1603
15. nov 2015

@majorosovalucia ďakujem nabudúce budem vedieť..dnes o 18:30 ovu test takto tak o dnešný vecerny program postarane😊

veronika1603
15. nov 2015
nibokazv86
15. nov 2015

@veronika1603 tak supeeeeer že test ukazuje // čiarky tak treba skusat vajíčko je tam už len aby ho tie malé potvorky našli 🙂 ja som sa objednala na 23.11. to už budem končiť 7tt tak dufam že aj niečo uvidim 😉

nibokazv86
15. nov 2015

@evelyn1986 musime to dotiahnut do úspešného konca neboj spolu to dáme a potom si už budeme ukazovat fotky drobcov 😉

veronika1603
15. nov 2015

@nibokazv86 ďakujem dufam ze sa to podari.tutumutu bolo včera a dame aj dnes.len či to staci...ano uz niečo určite uvidis aj srdiečko biť..potom daj vedieť.a inak ako sa citis?býva ti aj zle?

senselinka
15. nov 2015

@butterfly333 pre mna su napriklad pepino uplne top...

fergiea
15. nov 2015

@janikm no ja som z toho bola ale na prasky 😃 jej to pekne vymyslel 😂😂😂 ale tak my mame momentalne najvacsi darcek v mojom bruchu. A momentalne sme v depresiach ako mi byva zle. Bud spim do 1 a poobede ako tak nieco vladzem a nieco zjem alebo musim lezat cely den a nic mi nehuti. Zatial to trva tyzden ale iz by to mohlo prejst 😃 a aky si mala vikend? Ozaj nikde som nepostrehla, uz prisla ms?

fergiea
15. nov 2015

@lucia1002 ja mirinovi rovno hovorim dopreduze co by ma potesilo a z toho si nirco najdem pod stromom. Aj na narodky to tak bolo. Ja som sa tesila ako mala ze som mala to po com som tuzila. Jemu to tak vyhovuje ze nemusi vymyslat 😃 A ako myslis spolocne? Ze spolocny darcek pre toho a toho ci ze spolocne s drahym kazdemu kupujete? Ja vacsinou vymyslim co a potom ideme pokupit. No a drahemu som kupila ten dolce gusto kavovar myslim ze je to fajn a hlavne nenarocne nejaki extra kavickari nie sme a bude mat svoju taku prvu hracku a vybral si aj peknu vonavku... a objednala som mu svetriky z hm.... no uz sa tesim ked bude rozbalovat 🙂

salmas
15. nov 2015

@veronika1603 Ahoj, ja som v októbri tiež skúšala ovulačné testy a tiež som mala pocit, že sú pozitívne asi 3 dni pred skutocnou ovu tak sme skúšali každý deň. No a asi to bolo skôr na škodu, asi je lepšie každý druhý deň ako každý deň 😉

janikm
15. nov 2015

@fergiea vazne? takze nakoniec budes trpiet tymi tehotenskymi nevolnostami? ☹ tak hadam nebudu trvat dlho... tak presne toto je najväcsi dar aky moze byt a na vianoce uz mozte kupovat aj pre babo dupacky a vecicky 🙂 a ano MS prisla na 17dpo nakoniec, uz mi aj konci len sme sa dnes lubili tak opät sa nejak spustila.. ale uz sa tesim na ovulu 🙂 stale po menzese taka nova nadej pride 😀

nibokazv86
15. nov 2015

@veronika1603 áno áno dajte tutumutu aj dnes ešte aby ste to potvrdili aj keď potvorky by mali prežiť v tebe zo 3 dni ale keď je možnosť radšej skúste ešte 🙂 joooj sa teším na srdiečko maličké a jasné že dám vedieť neboj a vieš čo nechcem to zarieknuť ale zle mi nebýva vôbec keby mi nemeškala mrcha tak ani neviem že som tehotná až na to že ma niekedy sem tam pobolieva podbruško 🙂

veronika1603
15. nov 2015

@salmas asi mas pravdu dali sme včera samoska ze aj 2 dni dozadu a dnes.chcela som aj zajtra ale nechcem to prehanat.bud to vyjde alebo nie..ta ne?mas pravdu netreba to prehanat..ked to ma vyjsť to vyjde mozme sa aj na hlavu postaviť😊 drzim aj tebe palce aby sa nam to podarilo co najskôr.@nibokazv86 super ze ti nic neni ani to nemusí dôjsť..kamoska cele tehu nic..

meggie07
autor
16. nov 2015

Dobre ranko babulky.. Aký ste mali vikend? Potrebovala by som počuť Vás názor. Dnes 17dpo/31dc @fergiea @mia005 @juliet99 @lucia1002 @puffu @mojebabatko19 @ninna86 žeby kvapka nádeje po takom čase?

baska1
16. nov 2015

@meggie07 je to tam:o)

meggie07
autor
16. nov 2015

@baska1 dakujeeeeem.. 😵 boze po vyse roku.. sa bojim aj tesit sa.. 😵

baska1
16. nov 2015

@meggie07 to asi kazda na zaciatku ma take pocity:o) ale kup si digitalny a ten ti pekne ukaze uz aj tyzdne, pripadne s nim testni tak o tyzden, ked uz bude vyssie HCG

zzuzu09
16. nov 2015

@meggie07 aká nádhera, gratulujem.

nibokazv86
16. nov 2015

@meggie07 je to tam supeeer 🙂

nibokazv86
16. nov 2015

@veronika1603 no tak ja tiež verim že to zvládnem bez nevoľnosti 🙂

puffu
16. nov 2015

@meggie07 jeej ahoj, super..🙂 ved je to jasne..🙂 je to tam..🙂 srdecne blahozelam a uz to iba dotiahnut do uspesneho konca..🙂 nech sa u teba zubrienka ohrieva este peknych 8 mesiacov..🙂

fergiea
16. nov 2015

@meggie07 jeeeeej moja gratulujem ! Toto je presne ta druha ciarka ktora tam ma byt 💜 to je super naozaj sa tesim 💜 tak aby bublinka pekne rastla 😊

lucia1002
16. nov 2015

@janikm tak keby mne neodkladala svagrina veci, tak tiez mi nema kto dat...sesternice maju sice deti, ale tak tie si to zas v rodine menia /sestry/..takze by som musela kupovat vsetko...takto som rada, ze volaco usetrim a mozeme radsej kupit nejake ine veci...pripadne teraz zas nieco investovat do byvania 😉

lucia1002
16. nov 2015

@fergiea tak aj ja richardovi hovorim, ze co by som chcela, pripadne si aj vyberiem...to je najcastejsie na narodky a meniny...ale niekedy ked nemam napady alebo ked nieco surne nepotrebujem, tak mu poviem ze nech ma prekvapi 😀 tento rok som ho na narodky nechcela trapit, kedze mal problemy s kolenom, tak som si vybrala a aj sama kupila za nho..uvidime ako poriesim vianoce 😀 spolocne myslim ako ze obaja spolu kupime jeho mame darcek...ze nie kazdy z nas sam...ale tak vymyslanie je aj tak vzdy na mne 😖 no tak to si uz dobre pokupila...ach ako ti zavidim 😀 musim uz aj ja zacat nad darcekmi aspon rozmyslat 😀

lucia1002
16. nov 2015

@meggie07 waaaaa moje, tak som teraz 2 dni na teba myslela, ze musim ti napisat!!! a ty tu vycapis krasnu foto s este krajsou ruzovou ciarkou!! ja umrem, nadhera, slzy mam v ociach...mojkoooo, potichucky gratulujeeem!!!!!!! :-* :-* :-*

meggie07
autor
16. nov 2015

@lucia1002 @fergie @puffu dakujem moje zlate.. uzasne ste.. az ste ma rozplakali.. 😵

senselinka
16. nov 2015

@meggie07 kvapka nadeje? To je krasna, jemnunka, ale jednoznacna ciarocka!!!! Gratulujem 😍💞💖

lucia1002
16. nov 2015

@meggie07 ja som taka stastna, ze sa to konecne aj tebe podarilo!!! nech sa bublinka v tebe krasne zabyva...a nezabudni ma teraz o vsetkom informovat 😉

meggie07
autor
16. nov 2015

@lucia1002 neboj moja, budem o vsetkom informovat.. :* :* zatial sa vazne bojim aj tesit.. ale tak dnes 31dc.. to u mna pri tych cykloch 22-26 este nikdy nebolo 😵