Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea mojmu je to podla mna tiez jedno...a vo vnutri si podla mna nechce priznat ze by bol rad keby to bola baba...a tak stale vravi ze on robi iba chlapcov...kedze prveho ma chalana...tak som zvedava...verim, ze sa to uz coskoro dozvieme 😉 snad ti to uz coskoro prejde...neboj aj ja som sa kazdy den modlila nech uz ma male netrapi...ze ma to uz takto nebavi...a konecne je uz dobre...iba by som stale spala... 😀
@salmas dakujem, mna este len na 1.12. objednali na interne tak sa mi to zas cele posuva..... ja to mam zlozitejsie lebo okrem prace chodim este aj na vysku a v decembri už mi zacinaju nejake predtermíny skúšok tak vobec netusím ako to skĺbim....
@malalienka85 ahoj zena 🙂 tak uz sa chystas na zakroky? Drzim palce....
@depi ahoj ano ak pôjde všetko podľa plánu bude laparka uz budúci tyzden, uz aby to bolo...
@malalienka85 budem na teba mysliet. Hlavne ze sa dalo veci do pphybu....
@depi dakujem moja dam ti potom vedieť 😘 ty ako?
@malalienka85 este furt som inkognito 🙂 ale zajtra je den D tak potom ti pisem ako som dopadla
@depi super tak sa teším a ozvi sa 👍🏽😉😁
@fergiea ahoj, ja som na tom rovnako. Od minulého týždňa mávam "konverzácie s keramikou" človek ani nevedel, že mu dokáže byť takto nanič. Zvládneš to, dúfam, že zvládaš aspoň niečo jesť, lebo mne nechutí nič okrem chleba a ovocia, to by som mohla jesť nonstop. Mäso nemôžem ani cítiť a čo ešte zvládam sú rôzne vývary a polievky, hlavne zeleninové. A aby mi toho nebolo málo tak som na sústavnom kolotoči ako mám nízky tlak.
U lekára držím prsty a poprosím foto. Ja svoje uvidím až v polovici decembra :/ a to je ešte len november :(
@fergiea držim palce, som nedočkava 🙂 A neboj to vydržiš, prinajhoršom aj tam majú wc čo dúfam nebude potreba 🙂 Tešim sa za teba, ber to tak že to že ti je zle je dobrý príznak. Mne ani pri jednom tehu nebolo zle a pozri ako to dopadlo. Teda až na to úplne prvé tehotenstvo, čo keby mi nerastlo brucho ani neviem že osm tehotna ale teraz by som hoci aj cely deň bola kamoška so zachodom len aby to bolo v poriadku 🙂 Daj info ako si dopadla ked sa vratiš od lekara, porozpravaj aj aký je nový lekár 🙂
@espoleta vies co do hodiny nas vsetky vybavil. Naozaj velmi mily doktor. Ukazal mi kde bije srdiecko usmieval sa a povedal, ze je vsetko v poriadku. Objednal ma na poradnu o dva tyzdne. Naozaj mam z neho skvely pocit. Ani tak nrbolo treba vela stacil usmev a mile slovo. Strasne som rada, ze som k nemu presla. Je primarom v Partizanskom, mozno by som u nho aj chcela rodit ak bude takyto aj nadalej 😃😃😃aj on povedal, ze nejake studie dokazali, ze ked ti byva zle babarko je v poriadku a vyvija sa, ze vlastne vsetko berie maminke. Jaaaj tak sa tesim 🙂 💜
@majka_ka89 ja uz posledne dni nemozem zjest skoro nic chuti mi co to az navecer. Dnes 3x wc misa, predtym som zvracala len dvakrat. Ale dnes no asi nic do seba nedam :-/ maso nemozem ani citit..... nic mi nejde na chut na cokolvek si pomyslim, ze by som zjedla je mi zle...akurat tak banan mi nic nerobil - co sa dnes zmenilo a isiel von a robim si len zeleninovu vyvar a ten dnes tiex siel von tak uz neviem co budem jest 😃😃😃😂 som z toho zufala, ale ked som dnes videla nasu bublinku, tak mi je to jedno ci mi je zle hlavne nech rastie 🙂 no a to sono neboj zbehnr to rychlo...mna sonoval preto, ze som k nemu presla ako k novemu. No a o dva tyzdne uz poradna.
@fergiea tak idem s pravdou aj ja von. Trocha som to tajila az zajtra idem prvy krat doktorovi. Podla kalkulacky som 7+2....mne je zle od prveho dna co som to zistila 🙂....pomaly mi travi a na vecer uz nedokazem nic zjest...zo zaciatku som mavala vlci hlad a teraz zas mi je zle z vareneho jedla....najlepsi je chleba so sunkou 🙂 ....ppzera podla foto ze si 7+3
@depi ano podla foto tak ☹ mne je zle tyzden a pol. Sunku som nejedla asi mesiac ani nic ziadne masove vyrobky mi nechutia maso mi smrdi zo vsetkeho ma natahuje ale modlim sa aby to cim skor preslo...aspon vieme, ze mame v brusku babatka ked nam je zle 🙂 a gratulujem ti a potom daj vediet co u doktora 🙂

@fergiea Ahoj moja, kde mame foto fazulky? Ci si ešte nebola u gyn?