icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

depi
19. nov 2015

@zdeneli dakujem 🙂
No mne bolo vidno ale napriklad pri Adelke som bola 6+4 a nebolo este srdiecko...vsetko je individualne...tak ti drzim palce...to budeme mat termin blizko pri sebe

sany944
19. nov 2015

@majorosovalucia ahoj kde si prosim ta zohnala cisty inozitol?? Ja som ho nikde nenasla ani na nete

zdeneli
19. nov 2015

@depi ano, je to individualne...tak sa nechame prekvapit, dam potom vediet 🙂

meggie07
autor
19. nov 2015

@butterfly333 dakujem..moc sa tesime.. uz vysli 3 pozitivne...tak dufam,ze vsetko bude v poriadku 😵

butterfly333
19. nov 2015

@meggie07 supeeer tešim sa s tebou 😀 😀 😀 😀

butterfly333
19. nov 2015

@sany944 lekarni maju

janikm
19. nov 2015

@fergiea jooj a dnes aspon trosku lepsie ci bezo zmeny? ☹ ja mam od vcera opät migrenu, celu noc som nespala a rano o 4tej budicek a smer robota.. dosla som o tretej poobede domov a idem si zdriemnut lebo odpadnem asi 😀

fergiea
19. nov 2015

@janikm vies co stape rovnako ale nasla som si asi svpj system. Do tej 2 musim spat a nemozem jest. Potom sa trosku musim.rozhybat (ist nalozit do pece, prejst sa po dvore 😯😯😃😃😃) potom zjem nieco male a uz okolo 4-5 zacinam byt normalne hladna a mam chut na par veci. Takze najblizsie tyzdne budem asi prezivat takto 😃😂 ale vcera vecer som mala chut na chleba s varenym vajickom drahy mi spravil tak som sa fajn najedla... no tak si oddychni to mozno aj z tohto pocasia sprosteho u nas zase prsi

michhaela
19. nov 2015

Ahojte baby je tu ešte daka kocka co bude mať teraz ku koncu mesiaca ovulku? Som 7DC ovu mam hned po kramoch 9,10,11DC +/- dúfame že sa podarí ak ne už nebudem nič počítať :-\ :-\ :-\

zzuzu09
19. nov 2015

@depi jej ďakujem za bacilky 😊

kakatulik
19. nov 2015

@michhaela ,ahij ja som dnes 8den cyklu,ale este negativny ovu test aj ked aj mavam tak 10-12 den 😉

michhaela
19. nov 2015

@kakatulik Takže cez víkend musíme pekne tutumutu aby spermie stihli doraziť včas a snáď sa podarí 😉

kakatulik
19. nov 2015

@michhaela,Ahoj! 🙂 nam to bohuial nehrozi,lebo bude drahy prec 😖 ,ale my sa este ani tak vazne nesnazime...toto su viac menej pripravy.Mam vsetko odsledovane ,cize s prehladom viem co a ako...ale povedali sme si ze tento rok to nechame na nahodu a buduci zu plnou parou vpred.Ale jasne ze testujem,meriam sledujem ,vitaminujem jedna radost dalej. 😀

senselinka
19. nov 2015

@michhaela ja budem mat asi o dva, tri dni ovu

michhaela
19. nov 2015

@kakatulik Joj tak to potom držím palce aspoň na náhodu mi sme tiež minulý mesiac zmeskali novú /nebol drahý pri mne/ ale skúšali či náhodou osud dopraje a nič :'(

michhaela
19. nov 2015

@senselinka Mohlo by nam to vyjsť a dopriat už nam....Vieš ake by to bolo dať do krabicky tehu test s dvoma kolajnickami a dráhy to rozbali no najkrajší darček by to bol joooj 😉

senselinka
19. nov 2015

@michhaela hm, akurat my sa asi ani snazit nebudeme, lebo mm ma brutal crevnu virozu... Tak neviem, ci to ma vyznam, kvalita spermii bude urcite znacne horsia

michhaela
19. nov 2015

@senselinka To ma mrzí že prišla viroza ☹ ale možno o pár dni mu bude lepšie alebo,predsa počkate?

senselinka
19. nov 2015

@michhaela vobec neviem, posledne mesiace su uplne zakliate, vzdy nam do toho cez ovu nieco pride...

michhaela
19. nov 2015

@senselinka To verím lebo nam to urobilo teraz dva cykly za sebou prvý bolo že ma nechutne dokusal pouličný pes cudzi podarilo sa mu do obidvoch noh takže som bola na injekciach pripradala som si jak keby som besnotu roznasala ja no ked to skoncilo tak bum zase antibiotiká mi nasadili na zapal som myslela že sa budem hnevať na celý svet :-\

abusa
19. nov 2015

Ahojte zienky po dlhsom case sa k vam zno u pripajam lebo som si dala pauzu od konika aby som sa tak moc nesustredila na babatko 🙂 a pozeram ze sa vam tu zacalo krasne darit tak gratulujem 🙂 a chcem sa vas spytat testovala som naposledy 9 dpo a test neg. Tak som si povedala ze je este skoro teraz vecer som si robila test a bol tiez neg. A to je 13dpo kedy vam ukazalo dve ciarocky?

lucia1002
19. nov 2015

@janikm presne tak..30.11..doteraz som chodila castejsie k dr..tak teraz to cakanie je zdlhave ☹

lucia1002
19. nov 2015

@fergiea neboj bude vsetko ok..🙂 ja som sa nebala..mala som taky vnutorny pocit ze vsetko je ok..teraz 30.mi budu znova brat krv..na tie tripple testy..ale teraz uz zacinam mat veru aj strach 😀 ale stale verim ze vsetko bude ok 😉

fergiea
19. nov 2015

@lucia1002 no na to sa budem bat aj ja. Ale musime verit, ze vsetko bude ok presne tak. Ja momentalne velmi dufam, aby mi presli tieto nevolnosti. Neda sa takto zit a neviem si predstavit cez Vianoce byt takto mimo. Nemat napecene navarene vsetko pripravene 🙂

lucia1002
19. nov 2015

@fergiea to by ti uz mohlo byt pomaly lepsie..za cca 3tt budes v 12tt a to by uz malo ustupovat..aj ked sa neda na to spoliehat..ale tak treba si to privolat 😉 ja uz privolavam utorok..lebo tento tyzden furt v robote..a od utorka uz zas stary rezim..tak si uz oddychnem..dufam..lebo uz to nedavam..:-/

janikm
19. nov 2015

@lucia1002 nedockava 😀 hlavne ze nie su problemy a nie je potrebne chodit casto aj ked jasne ze chces babo cim skor zase vidiet 🙂 od zajtra to mas za 10 dni to prejde rychlo uvidis 🙂 kup si adventny kalendar a mozes odpocitavat 😀 😀

janikm
19. nov 2015

@fergiea no je to blbe ze musis takto fungovat ale aspon nejaky system funguje nech ti je chvilu lepsie a mozes oddychnut nech babo silnie 🙂 zazvorovy caj si neskusala pit? inak mas ako keby posunuty biorytmus ale ten spanok do druhej by som brala hned vsetkymi desiatimi 😀 si slubujem ze cely vikend prespim wuaa 😀 teraz som si tak asi hodku polezala lebo mi Ali skakal po hlave - rozhodol sa ze chce ist von..esteze sa muz nado mnou zlutoval a vzal ho on 😀 zajtra zase budik o 4.00 🙄

fergiea
19. nov 2015

@lucia1002 to ti verim. Neviem si ani predstavit teraz chodit do roboty ☹ ja dufam, ze to teda prejde. Uz som si nasla svoj system. Vecer mi crlkom chuti jest. Tak musim dohanat vzdy cely den inak dnes ma ani hlava nebolela 🙂

fergiea
19. nov 2015

@janikm skusala! Drahy mi ho navaril ale ja som to nemohla pit. Asi by skoncil vo wecku :-/ mne pomaha fakt len nejest do poobedia. No ale do polnpci nemozem oci zazmurit. Proste som vecer cula a do poobedia uplne mimo. Ale toto napa vraj aj moja mamina pri bratovi. A stale spala. Pri mne zase islo von vsetko co zjedla. No a ja mam vsetko dokopy 😃 fuu tak drzim palce nech je lepsie ako dnes. To je riadne skoro:-/

zzuzu09
19. nov 2015

@abusa minulý cyklus som nepila alchemilku a mala som pozitívny ovu test na 18dc,
Tento mesiac som pila alchemilku a bol pozitívny na 12dc. 😊