icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

tinka881
24. nov 2015

@zzuzu09 to je aky postup?

tinka881
24. nov 2015

@petkazh to sme dve, ja som dnes 5dc. Musime verit, ze dalsi mesiac to dame.

zzuzu09
24. nov 2015

@tinka881 pred ovulkou zbierame materiál 4-6 dní. Žiadne tutumutu každý druhý deň 😀
V deň pozit.testu tutumutu, dalsi deň nič a potom hneď ráno. Zatial ma 11 úspešných tehuliek 😊

tinka881
24. nov 2015

@zzuzu09 aha, no neviem, je to individualne. Ja ked som mala prve tehu,sme sa snazli kazdy den a zadarilo sa.

zzuzu09
24. nov 2015

@tinka881 samozrejme ze je to individuálne, ale toto tuším funguje aj snazilkam čo sa im nedarí 😉 za pokus to stoji. Samozrejme ak máte chuť, mojkajte sa kedykoľvek

nibokazv86
24. nov 2015

@evelyn1986 ahoj ano bola s včera tak je to na 100 percent potvrdene som tehu ☺ len ma mrzi že som si nepytala fotku ☹ som nejak v tom všetkom zabudla a napadlo ma to keď som vyšla tak som trochu smutná ale o tri tyzdne idem znovu tak už si budem pýtať na isto

sany944
24. nov 2015

Och dievčatá, už mi druhý deň mešká MS, ale bojím sa test urobiť, lebo minuly mesiac mi prišla o týždeň neskôr ako mala, takže ak príde aj tento mesiac o týždeň neskôr ešte nie je dôvod na paniku. A napriklad len pred 2 dňami som mala pocit že mám plodný hlien, tak neviem či si to zo mňa robí srandu. Zas som bola na sone 11 den cyklu a doktor hovoril že som takmer v polke cyklu, tak mi to nejde do hlavy že by aj tento mesiac som mala až 35 dňový cyklus. Čo poviete urobiť si test? Len takto mám aspoň stále nádej a keď test vyjde negatívny zas budem vedieť že nič :D Stále si hovorím že vydržím ešte do nedele s tým testom ale strašne ma to láka :D Poraďte. Boli sme aj na dovolenke minulý týždeň tak mám nádej že sa mohlo podariť.

petkazh
24. nov 2015

@zzuzu09 mozes mi prosim ta poslat info na ten navod ...dakujem

meggie07
autor
24. nov 2015

@sany944 Ahoj, ja som testovala, ked mi ms meskala 4 dni.. Hlien som mala tiez v tom obdobi a mam stale..tak drzim palce ;)

sany944
24. nov 2015

@zzuzu09 ahojky, zaujala ma poznamka ze postupuj podla ovulky podla postupu sara34valentina, mozem sa spytat co je to za specialny postup ? :Dcelkom ma to zaujalo

sany944
24. nov 2015

@meggie07 fakt si mala hlien? Ejha tak si mi dala celkom nádej, lebo ja som hlien neevidovala asi nikdy doteraz, až pred 2 dňami, keď som ráno vstala z postele niečo zo mňa kvaplo, a to bol hlien asi, lebo zrovna večer predtým sme ťuťumuťu nemali, takže to mohol byť len hlien..Ale neviem posúdiť, lebo plodný hlien som naozaj nikdy nemala, resp. som si to nikdy neuvedomila že by bol. A už na 4 deň bolo niečo vidieť na testíku?? Inak veľmi gratulujem 🙂 Och asi skúsim zajtra alebo pozajtra spraviť ten test a budem testovať až kým MS nepríde, teda ak ráno nezabudnem, lebo takto skoro bude vidno niečo asi len z ranného moču.

mizuzka
24. nov 2015

Ahojte baby, my sme sa tiež teda rozhodli, že by sme mohli zapracovať na mimi. Zatiaľ sa nám nedarilo, mávam občas nepravidelné cykly, niekedy extra dlhé, niekedy zas cca 25 dní. Aj teraz naposledy mi meškali 5 dní a nič z toho... Dostala som 13.11. teraz naposledy, čiže cez víkend by som mala mať plodné dni, tak som zvedavá, či sa nám niečo v blízkej dobe podarí. Bol by to krásny darček pod stromček 🙂

zzuzu09
24. nov 2015

@petkazh @sany944 pred ovulkou zbierame materiál 4-6 dní. Žiadne tutumutu každý druhý deň 😀
V deň pozit.testu tutumutu, dalsi deň nič a potom hneď ráno. Zatial evidujeme 11 úspešných tehuliek podľa tohto návodu 😊

sany944
24. nov 2015

@zzuzu09 Aha, no super, len ako mam vediet kedy mam ovulku :D ked mam nepravidelny cyklus uplne a ovu testy mi nikdy nevysli :D A my sa snazime vacsinou kazdy den alebo kazdy druhy den, do tyzdna aj 4-5 krát, tak aj možno preto sa nedarí. Ale to kvôli tomu lebo netuším kedy mávam ovulku, inak rada to je určite dobrá.

zzuzu09
24. nov 2015

@sany944 odporúčam piť caj z alchemilky a Femibion. Akurát caj len do ovulky... Skúšala si si merať bazalnu teplotu? Tam to pekne ukaze, dokonca potvrdi či ovulka prebehla.
Prípadne si dohodnúť folikulometriu s gynek.

sany944
24. nov 2015

@zzuzu09 caj pijem z alchemilky uz dlhodobo, a zacala som brat aj femibion a dlhsie beriem aj inofolic, a pijem čaj na tvorbu vajíčok vitex jahňací už 3 mesiace. A folikulometriu som mavala niekoľko mesiacov po sebe vtedy by to šlo zistiť, ale to sa nedá stále :D a bazalku som merala zatiaľ iba jeden mesiac, len som bola zrovna chora tak mi ovulku nevyratalo vôbec, bol to dosť divný graf 🙂 no a budúci mesiac ak sa teraz nepodarilo už idem na insimináciu, takže to budeme vedieť presne kedy, čiže dám pauzu 6 dní pred plánovanou insimináciou (to hádam nejako vyrátam, podľa veľkostí vajíčok, dám radšej aj viac) a potom deň nič a na ďalší hneď ráno. No som zvedavá

meggie07
autor
24. nov 2015

@sany944 Ahoj, ano hlien mam stale. Vraj to je pocas tehu normalne. Test na 4 den po meskani ukazal takto.. Sice rano ked som fotila bol bledsi ale vecer Uz ked som prisla z roboty vyzeral takto.. Vazne moc drzim palce.. Daj vediet potom..

mima177
24. nov 2015

@zdeneli U mna vsetko po starom. Kazdy mesiac MS pride... Zatial nezufam...Aj ked mi zacali uz v posledne dni strasne vadit otazky typu: A vy kedy? Na co este cakate? Si workoholicka... A sledujem, ako vsetci co mali aj rok, dva svadbu pi nas, tak z kocikuju a niektori uz aj dalsie baby planuju...Ale tak prajem im, len uz sama seba vnimam, ze kdesi v hlbke duse yz citim smutok...no musime verit. A hlavne nezufat.

editka11
24. nov 2015

@zzuzu09 nestras ma prosim... mama je z dvojcat 😨 dnes som bola u lekara no zatial iba gestacny vacok... mala som spinenie tak som utekala. Predpisal mi duphaston a dicyonen a kludovy rezim 😊

veronika1603
24. nov 2015

@butterfly ahoj ako ms nic?dala si na 9 mesiacov pauzu?

veronika1603
24. nov 2015

@butterfly333 sprava bola pre teba 😊

dendabambulka
25. nov 2015

Ahojte ja potrebujem poradiť S mojím priateľom sa snažíme O bábätko už rok A stále sa nám nedarí aj keď som mala plodné dní tak sa nič nezmenilo počas Mm sme to tiež skúšali ale rovnaký výsledok bojím sa že sa to už nepodarí ak mi niektorá viete poradiť budem veľmi vďačná

nibokazv86
25. nov 2015

@veronika1603 ahoj no ako sa ti darí čo nove???

dendabambulka
25. nov 2015

@nibokazv86 ahoj akurát som prišla Z vyšetrenia A tam mi povedali že som V poriadku úplne zdravá tak neviem

butterfly333
25. nov 2015

@veronika1603 ahoj no neviem dnes rano trocha krvi tak asi sa už rozbieha.Celu noc som nespala čo ma boleleo podbruško BT 37,2

butterfly333
25. nov 2015

@dendabambulka a boli ste na spermiogram??

veronika1603
25. nov 2015

@nibokazv86 mojko ahoj.nic.cakam na ms ma prísť v sobotu.mala som pozitiv ovu test tak sme skusali ale nemal ten pocit že by to vyslo.v piatok testujem tehu test ale pochybujem.ty si mala nejake priznaky predtým jak si robila test uz si nepamatam

veronika1603
25. nov 2015

@butterfly333 to mi je ľúto ze dosla ms ale asi aj mne cez víkend dojde.co už narobime.ta teplota ma ale matie..este neni nic stratene pokiál sa nerozbehne😊

butterfly333
25. nov 2015

@veronika1603 noo nerozbehla sa zatial.Ale cítim že príde

lucia1002
25. nov 2015

@fergiea tak potom je to ok..som myslela ze uz nic nedostanes do seba..tak len oddychuj..chvalabohu ze je to len raz za den..len to mpc neprehanaj s aktivitami a radsej poriadne oddychuj..😉 a teraz mas kedy ist k dr?