icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lucia1002
17. dec 2015

@janikm ja som nevydrzala testovat obden 😀 ja som musela kazdy..😀 takze ideme spolu v jeden den 😉 no ja dufam v to ze sa ukaze..sak sa kazdy den prevaluje o sto sest tak snad nebude ako na potvoru lenive a schovane 😀

janikm
17. dec 2015

@july_pk nemas zaco, hlavne nemysliet na zle a verit ze zajtra sa vsetko na dobre obrati 😉 a dakujem tiez dufam ze testy budu silniet a nebudu ziadne problemy 🙂

janikm
17. dec 2015

@lucia1002 tak ja som tiez zvedava ale viem ze rozdiel bude minimalny a budem nervozna tak radsej takto.. ale dni v robote mi teraz ubiehaju straaasne pomaly a najhorsie je ze tej prace tiez nie je vela a ani na nete si nemozem pozerat nic o tehotenstve lebo co ak by na to niekto prisiel.. ach jaj 😀 Ach tak to dufajme ze nie najlepsie by bolo keby si bola objednana na taku hodinu kedy je babo aktivnejsie.. ale zase nie az moc nech lekar zachyti pindura alebo susurku 🙂

july_pk
18. dec 2015

@janikm tak moje hcg... streda 111, stvrtok 136, dnes 170. na uzv nic nikde nevideli (co je aj normalne v 4tt). vraj to je pravdepodobne mimomaternicove... v pondelok zasa na krv :(

veronika1603
18. dec 2015

@july_pk este skus veriť a modlit sa.snad to pomoze a v pondelok to bude ok.drzil palce

petra3312
18. dec 2015

@july_pk drzim Ti velmi palce, aby bolo vsetko v poriadku! A kolkokrat aj je, aj na MK citam take pribehy, ze clovek by tomu az neveril a stava sa to. Takze ostan pokojna a silna a v pondelok nam dufam napises dobre spravy.

janikm
18. dec 2015

@july_pk ☹ drzim palce nech to dopadne dobre, hlavne nech to nie je mmt a babo zabojuje ☹ v pondelok nam daj vediet budem na teba silno mysliet!! inak dnes si nerobila test?

july_pk
19. dec 2015

Dakujem dievcata..
@janikm nerobila, myslim ze to nebolo treba. Ale asi skusim zajtra rano

janikm
19. dec 2015

Baby tak dnesny (17dpo) robeny teraz z poobedneho mocu.. myslim ze uz je to iste 🙂

butterfly333
19. dec 2015

@janikm supeeer gratulujem mooooc aj jauž taký chceeem. 😀

janikm
19. dec 2015

@butterfly333 dakujeem, prajem ti nech coskoro aj ty take "vycikas" 😀 ale vazne, posielam vela vela tehu bacilkov 🙂

butterfly333
19. dec 2015

@janikm dakujem a s velkou radostou ich príjmam.Dakujeeeeem 😀 😀 😀

denidi
19. dec 2015

@janikm krasny,len sa tes,je to uzasne,verim,ze coskoro sa tiez pridame 🙂

janikm
19. dec 2015

@denidi dakujem, ja vam to baby vsetkym z celeho srdca prajem 🙂

zuzannaaa
19. dec 2015

@butterfly333 ako sa mas .....

butterfly333
20. dec 2015

@zuzannaaa ahoj zatial fajn dnes som 11DPO a do teraz BT 37,1 a dnes 37,3 snád sa nám zadarí a čo ty??

cvakatko
20. dec 2015

@butterfly333
Nespravis uz testik? 🙂

butterfly333
20. dec 2015

@cvakatko nie moja nemám doma a ešte nechcem zybtočne stresovat.No vnoci sa mi snívalo že krvácam najprv normálna krv potom tmava hnedá dufam že to tak nebude.

lucia1002
20. dec 2015

@janikm tak ono je to kazdy den inak...niekedy je aktivne doobeda, niekedy poobede, vcera zas navecer, v noci a aj dnes rano...akurat som mu dohovarala, ze ci vobec spalo 😀 tak ja dufam ze dr.bude mat s nami trpezlivost 😀 ja praveze mam strasne malo casu...den mi ubehne ako voda...nic nestiham...tyzdne letia ako voda, nestiham sa divit..na vianoce este nemam upratane a ani napecene...chvalabohu darceky uz mame skoro vsetky :D joj, niekedy by mohol mat den viac hodin 😀

ninna86
20. dec 2015

..baby mojeee krasnu stvrtu adventn u nedelu 🎄😘 vy viete ktore 😉

janikm
20. dec 2015

@lucia1002 tak hadam by vas nenechal lekar takto v nevedomosti 😀 o upratovani ani nehovor my mame este stale neporiadok lebo muz cely tyzden opravoval steny a omietky a maloval, este aj dnes doobedu maloval kuchynu a este asi raz bude.. Okna spinave, podlaha spinava.. a volno mam az v stredu po 14tej aj to budem este dokupovat posledne potraviny a do vecera zrejme piect kolace kedze nemam ani jeden 😀 Takze citim to rovnako ako ty ze 24hodin je prilis malo 😀 Vcera sme od rana behali po obchodoch tak uz mam tiez darceky, este mojim rodicom nejake drobnosti ale to dufam zvladnem cez tyzden 😀 Fakt na ten Stedry vecer zjem veceru a odpadnem 😀

janikm
20. dec 2015

@ninna86 aj tebe krasnu stvrtu 🙂 🙂 🙂

lucia1002
20. dec 2015

@janikm ja som na tom podobne...napecene este nemam nic, upratovat musim bud zajtra alebo pozajtra...stredu som cely den az do vecera v robote...takze tieto 2 dni ma caka plno roboty...plus aj nakup vybavit...este nejake drobnosti pod stromcek a snad budem mat vsetko :D uz sa brutal tesim ked sa na stedry den napapame a ja budem konecne oddychovat...a na 1.sviatok vianocny ani prstom nepohnem! 😀 no snad nas veru nenecha v nevedomosti :D

janikm
20. dec 2015

@lucia1002 U nas bude tentokrat stedry den prvykrat v nasej rezii kedze doteraz sme kazdy rok chodili k svokrovcom tak som aj celkom zvedava ako budem stihat varit a dorabat kolaciky 🙂 A kupovali ste v ramci darcekov uz aj nieco pre babo ci zatial len takto pre dospelakov? 🙂

lucia1002
20. dec 2015

@janikm my sme este na stedry den neboli sami...a ani nejako nechceme...tento rok budeme veceriat s mojou mamou a bratom...a potom ideme k svokre a svagrinej a tam budeme aj spat...aj pominule roky to bolo podobne...takze este som nikdy nevarila na stedry den vsetko sama 😀 pre babo sme este nekupovali nic...iba ja chcem kupit este teraz v pondelok macka s uspavankou...aby som mu to mohla este v brusku pustat 😉 takze toto bude zatial jediny darcek.. 😉

janikm
20. dec 2015

@lucia1002 To bude krasny darcek 🙂 Akurat dnes som citala ze od cca 21tt babo pocuje zvuky tak nech sa mu uspavanka paci 🙂 Mne muz cez tyzden urobil prekvapko, kupili mi obrovitanskeho plysoveho medveda asi 150cm takze je skoro taky ako ja (164 😀 ) ze to je pre mna a pre nasu chrumku v brusku 🙂 Takze teraz stale sedi v gauci za mnou a ja sa mu vyvalujem medzi nohami a obieram sa o neho 😀 No my sme teraz chceli byt konecne sami a o rok spolu s drobcom uz ako samostatna rodinka, u svokrovcov mi to nikdy neprislo take vianocne ani ziadne pripravy som nepocitila proste cely den sedis pri telke a potom sa ides najest a potom zase telka a v nej si nemozes ani pozriet tie typicke rozpravky (Perinbaba, Popelka atd.) ale somariny co nemaju s Vianocami nic spolocne 😖 Takze sa teraz strasne tesim 🙂

zuzannaaa
20. dec 2015

@butterfly333 juuuhuuu ... drzim palce ... uz by si mohla testnut na 11 dpo uz testik ukaze dusika ..... jajja som zvedava ...... mozno uz drobcatko v brusku je 🙂

butterfly333
20. dec 2015

@zuzannaaa neviem moja ja testovat ešte nechcem jasi radšej počkáma dufam že sa podarilo bolo by to super darček pre mm k narodeninám28.12

zuzannaaa
20. dec 2015

@butterfly333 ...... krasi darcek a ktomu vianocni si ani nemozes priat ....

lucia1002
20. dec 2015

@janikm tak dalsie vianoce uz budeme aj my sami..tak u nas je to vzdy vianocne..hlavne u svagrinej..jej.maly ma 3 a pol roka takze tam su tie prave vianoce s rozpravkami, pesnickami, jeziskom a darcekami..a mame zas pomaham s pripravami, takze ja to mam troska ine..😉 no a prave preto chcem toho macka..citala som ze.pokial pustas malinkemu urcitu hudbu uz v brusku tak ked sa narodi, bude to.pre neho upokojujuce a ukludni sa..no ja mam vedomost ze malinke pocuje uz skor..ja som 20tt a uz pred cca 2tt som citala ze male uz pocuje..no bohvieako to.je 😉