icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

sany944
20. aug 2015

@sandra1989 tak ako zdravotnictvo na SR je hrozne, ale kedze toto je sukromna klinika verim ze budu o nieco lepsi a su naozaj velmi mili a ludsky vsetci, to som v zivote nezazila u doktorov (teda okrem mojho gynekologa terajsieho) a velmi sa mi pacilo ze ma ten doktor netlacil hned do insiminacie alebo umeleho ale povedal ze este dame sancu a vyskusame to prirodzene, ale ze samozrejme ze to nebudeme natahovat dalsi rok. Takze po mojej druhej navsteve ich hodnotim velmi pozitivne a bola som prekvapena ze som vobec nic neplatila, a to mi brali krv na kadejake mozne vysetrenia a aj sono robili 🙂 Ja som kvoli stresom isla na mesiac a pol PN, lebo z roboty som mala uz nocne mory a neskutocne stresy, a teraz v uplnom klude, tak strasne dufam ze sa tento mesiac podari, lebo takyto klud uz nikdy nebudem mat. A verim ze aj tebe sa podari ked budes spokojna so vsetkym 🙂 A v Brne nebudes vela platit, lebo to im asi nebudu nase slovenske poistovne preplacat tak ako v slovenskych CAR.

meggie07
autor
20. aug 2015

@espoleta drzime palce vsetky.. a mysli prosim pozitivne, nech to dobre dopadne.. ziadne blbe pocity.. 😖

juliett99
20. aug 2015

@meggie07 zlatko dobre ranecko akoo sa dari?? 😵

espoleta
20. aug 2015

@meggie07 chcela by osm myslieť pozitivne ale po takejto skusenosti človek už len ťažko veri. A najhoršie na tom že môj doktor ma dovolenku tak musím čakať ešte cely další týždeň. Do nemocnice ma nikto nedostane kedže sa musím starať o malého a lieky mam doma. takže už ostava naozaj len čakať a dufať

tinka881
20. aug 2015

@espoleta moja, preco sa stresujes? citala som vela clankov, a je normalne ked trosku spinis, len nesmies krvacat. Uzivas aj kys. listovu? Ja by som na tvojom mieste ešte uzivala magnezium. Drzim palceky, aby bolo vsetko v poriadku, vsak ale toho gyn musi zastupovat iny dr, keby nieco tak skus ist k druhemu gyn

meggie07
autor
20. aug 2015

@juliett99 ahoj moja.. pomalicky.. uz odratavam sekundy do vikendu.. 😀 😀 😀 videla som tvoj graf.. no poviem ti.. 😉 len tak dalej.. 😀 drzim moc palce

juliett99
20. aug 2015

@tinka881 Dobre rankooo 😵 mojko ako sa citis??

tinka881
20. aug 2015

@juliett99 dobre ranko 🙂 citim sa rovnako, len ma ritka boli od injekcie 😀

meggie07
autor
20. aug 2015

@espoleta moja, ale ved urcite tvoj doktor ma niekoho kto ho zastupuje.. skus sa popytat a ziadna panika.. drziiiim moc palce

juliett99
20. aug 2015

@meggie07 uvidíme co bude buduci tyzden 28.8... vcera som bola jak furia vecer vyse hodky som upratovala a neprehovorila slovo .. ak by sa ma niekto nieco opytal tak by som asi stekala a potom sa to zrazu otocilo a smiala som sa bez priciny... Marek vravi ze mrcha je za dverami 😠

juliett99
20. aug 2015

@tinka881 mojko hlavne aby uz mrcha prisla

tinka881
20. aug 2015

@juliett99 vsak toto, už len pocitam dni, ze kedy už konecne. Ale najviac sa tesim na november, ked sa už budem moct snazit opäť aj ja

juliett99
20. aug 2015

@tinka881 to Ti verim .. a dohovie mozno uz na vianoce dostenete ten naj darcek 😵

meggie07
autor
20. aug 2015

@juliett99 mi hovor.. ale ja to uz mam cely tyzden takto... v utorok som vybehla za Robim do roboty, ze idem okolo zastavim sa bocku dat.. no na mna take stavy.. pyta sa ma,ze co mi je,ze co sa stalo.. NIC MI NENI.. cely tyzden sa mi revat chce.. v utorok som uz aj pri transformers revala.. druhu polku sa zasa valala v krci vybuchy smiechu... vcera pustila dva filmy, dva prerevala.. pri kriminalke ma napinalo, co mna v zivote.. no keby tam niekto bol pri mne tak vola rovno doktorov s bielou kazajkou na mna.. 😀 😀 😀 PMS tusim z mesiaca na mesiac graduje..
@tinka881 citam,ze ritka ma boli (v duchu rozmyslam, co ti pre pana doma robili??? 😀 ) az potom citam, ze od injekcie.. baby zabite ma 😀 😀

fergiea
20. aug 2015

@lucia1002
@juliett99
@ninna86
@1234lubka
@mia005
@espoleta
@meggie07 baby moje ste uzasne velmi pekne vam vsetkym dakujem pevne verim,ze teda budeme silniet a kazdej jednej vam dezim palce tak ako som aj doteraz drzala a dufam, ze si takeho aj ked slabulinkeho ale ducha najdete kazda so mnou!!!! Neviem ale pomalinky sa zacinam tesit. Ale jasne, ze vyhrate bude az ked bude MS meskat!!! 💜 bez vas by som to nedala 🙂 (baby co som zabudla oznacit, lateite sem vsetky co spolu komunikujeme ) 💜💜💜

juliett99
20. aug 2015

@meggie07 😀 😀 😀 😀 😀 zasmiala som teda ze mi skoro cvrckoloooooo... naco tebe nejdu myslienky 😀 😀 😀 😀 😀
@fergiea mojko vsetky to potrebujeeme a je super ze si takto pomáhame a hlavne to podrzanie robi vela.. aj ked obcas su to len falosne nadeje RAZ to pride ... To to dokazeme spolu lebo si jedna druhej verime a drzime palceky

1234lubka
20. aug 2015

@fergiea neboj bude v poho ja som uz pomaaly 12tt 😉

fergiea
20. aug 2015

@tinka881 @mojebabatko19 @mimuska2109 aj vam to patrilo baby 🙂 💜💜💜

fergiea
20. aug 2015

@1234lubka tak to je super 🙂 drzim palce nadalej....bodaj by aj mne tak zosilneni palicky 🙂

ninna86
20. aug 2015

prosim vas zeny, ked to budete mat potvrdene vsetky co su pozitivne, od doktora, tak si dajte kedy mate terminy, lebo uz sa mi fakt pletiete 😀 ktore su a ktore su neni 😝
chapete, chcem mat prehlad o vas 🙂

fergiea
20. aug 2015

@espoleta prosim prosim ja viemz e sa to velmi neda a lahko sa to povie, ale zahod negativne myslienky. Mysli iba pozitivne a potom bude vsetko dobre. Velmi ti drzim palce aby to bolo len obycajne spinenie pocas tehu, neboj bude to ok....💜

fergiea
20. aug 2015

@ninna86 ja sa este nacakam a potok cakam na tvoje //

fergiea
20. aug 2015

@ninna86 inak mpj drahy je narodeny koncom maja, a vzdy sa mi tak ten maj pozdaval a ak to teda vide budeme mat krasne majovcatko to je take krasne, v mesiaci mojho priatela splodene v mojom mesiaci august 😀 to je spojitost haha

ninna86
20. aug 2015

@fergiea ja som 19 maj 🙂 tiez sme chceli majove, ale nezblaznim sa ked to bude junove 😀 zatial sa necitim, ze by sa nieco vo mne dialo, tak uvidime..ms by mi nemala prist o 10dni 🙂

tinka881
20. aug 2015

@meggie07 teraz si ma dobre rozosmiala 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

1234lubka
20. aug 2015

@fergiea samozrejme ze zosilneju...robila som obden....

poisonblu
20. aug 2015

@espoleta skus este ascorutin ak mas..inak ja som spinila az do 11 tt a vsetko ok potom

fergiea
20. aug 2015

@ninna86 hadam to ubehne rychlo ako voda ja este 6 dni budem trpnut hehe

espoleta
20. aug 2015

@fergiea pokusim sa veriť, hlavne aby to nebolo silnejšie alebo aby to neprešlo do krvacania, ale aj ked pôjdem na kontrolu tak budem už trpnuť či tam ešte babätko žije alebo nie. Aj pri predošlom MA som špinila iba tri dni a nakoniec prestalo babo žiť.
@poisonblu už som si dala aj ascorutin len neviem koľko ho treba brať, asi si nasadim rano a večer

mojebabatko19
20. aug 2015

@fergiea na tom dnesnom vidim 🙂 urcite to vyjde!!! ja tomu verim ;)

mojebabatko19
20. aug 2015

@majka_ka89 ako si dnes na tom?