icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

puffu
25. aug 2015

@fergiea tak to ma mrzi.. 😒 ale ako pises, budes vediet do buducna podla bt.. skor prisla, skor odide a mozete sa opat snazit..🙂
mne sa inak stalo raz presne to iste, ocikala som test a vtedy dosla ms.. k tomu to bol este ten digitalny tak som poriadne zurila 😀

meggie07
autor
25. aug 2015

@fergiea to ma mrzi.. dnes ste sa nejako rozbehli s tymi negativnymi spravami.. zrazu nas je aka kopa .. 😒

ninna86
25. aug 2015

..mna zacali nejako pobolievat prsia, krize trosku ustupili.. sice krize ma pre ms nikdy nebolievali, ale aj tak je na prd ze pri tehotenstve aj pred ms su tie iste priznaky 😀 je to take cele akesi zaujimavo vtipne

janikm
25. aug 2015

@fergiea uuf tak toto som necakala, skoda lebo vyzeralo to nadejne az na tu dnesnu BT ale tak hovoris ze si merala prvy mesiac tak aspon sa mozes spolahnut na teplotu ze ti ukazkovo hovori co mas cakat, to je take male pozitivum 🙂 onedlho je tu dalsia ovulka a s nou aj dalsia sanca na splodenie drobceka 🙂

fergiea
25. aug 2015

@ninna86 
@janikm 
@espoleta 
@puffu 
@meggie07 @mojebabatko19 @mia005 
@juliett99 @lucia1002  mna ani tak nestve ako sa citim ja, ale drahy. Vzdy zakazdym sa ma pyta, ci si myslim, ze pride MS, akokeby dufal, ze nie... toto je na tom najtazsie ... inak ma nic netrapi. Od buduceho tyzdna zase padam do pracovneho kolotoca, aspon pridem na ine myslienky ☺

ninna86
25. aug 2015

@fergiea mozno akurat to pomoze, ze budes mysliet na ine veci a budes zamestnana inymi vecami 😉

espoleta
25. aug 2015

@janikm
@ninna86
@puffu
baby aspoň vy tomu veríte 🙂 stale čitam ten papier dookola či tam niečo nenajdem čo by mi pomohlo ale som do toho jeleň 😀

puffu
25. aug 2015

@espoleta tak ja viem ze z mojej pozicie je to lahke napisat a viem ze sa to tazko vykonava ale jedine co mozes teraz urobit je naozaj sa setrit a bud co najviac kludna.. nervozita ti nepomoze hoci viem ze ja by som robila na tvojom mieste presne to iste co robis ty.. skus si lahnut a mozno zaspis..

ninna86
25. aug 2015

@espoleta to musi byt uplna spanielska dedina podla mna 😀

puffu
25. aug 2015

@fergiea tiez si myslim ze ti praca pomoze.. prides na ine myslienky..

majka_ka89
25. aug 2015

@mojebabatko19 jj, moja mrcha mi už dnes dáva posledné zbohom dúfam, a neuvidím ju najbližších 9 mesiacov :D
Vitaminy hltam ráno ako cukríky, za chvílu prídam test na ovu a ide sa naplno.
@fergiea so mnou sa tento mesiac tiež moje telo pekne zahralo, pomaly som už bola v tom, že som skutočne tehotná a zrazu na piaty deň meškania špinenie a na 6ty BUM mrcha došla s ukrutnými bolesťami. Ale aspoň že dnes je 4DC a posledný, už len také špinenie.
Takže baby myslím si asi toto, vitaminovať jedna radosť, testnuť ovu (kto ako chce) a kašľať na meranie a testovanie pri meškaní. Tento cyklus (ak bude meškať) budem testovať až na 14deň meškania, skôr sa testu ani nedotknem v prospech môjho psychického zdravia :D Ešte aj notifikácie v aplikácií som vypla aby mi nepripomínala, že už by mala byť

lucia1002
25. aug 2015

@fergiea moje zlatko ☹ a ja som si bola tiez 100% ista ze to vyslo...to muselo byt pre teba riadne prekvapko, potvora jedna mrchata 😠 mna to uz asi caka tiez, spinenie sa stupnuje a mam pocit akokeby prichadzala mrcha...to moje teplo si zo mna robi snad srandu!

mojebabatko19
25. aug 2015

@majka_ka89 a ake vitaminky si davas? ja som dnes dobrala tu fytosoju, tak som zvedava, uz testujem ovu, keby naahodou sa posunula skor 🙂 bolela ma z nej hlava, tak sa nalievam vodou a to pomaha 🙂 okrem toho mam len listovku a vitamin C. A zacala som aj pit grepovu stavu na podporu hlienu, tak som veru velmi zvedava 🙂

fergiea
25. aug 2015

@lucia1002 ja som si povedala, ze ako som zacala testovat ovulku a merat BT tak hned aj na to pekne kaslem. Nasledujuce dva mesiace nebudem nic sledovat a merat, ani sa "snazit" kaslem na to nicomu to nepomaha to takto silit... 🙂

majka_ka89
25. aug 2015

@mojebabatko19 ja beriem vitamíny podobné femibionu, tu v IR majú iné volá sa to Pregnance before Conception tiež obsahuje listovku, B-vitamíny a ďalšie vitamíny. Ja mám do ovu ešte čas, začnem ju tak budúci týždeň, keď budem 9-10 DC.
No, tak to som tiež zvedava, že ako to pôjde tento mesiac, ale nejaké extra nádeje si nerobím aj keď prekvapenia mám rada 😝

puffu
25. aug 2015

@majka_ka89 ahoj to beries tie pregnacare? ako dlho uzivas? my sme si s muzom kupili to balenie pre neho a ju a nedavno sme zacali 3 mesiac co to berieme tak verim ze sa vysledky dostavia coskoro..🙂

puffu
25. aug 2015

@fergiea presne tak.. skus to teraz par mesiacov nesilit, netestuj, nemeraj.. uzivajte si jeden druheho a mozno prave to prinesie vytuzene ovocie..🙂

meggie07
autor
25. aug 2015

@puffu @fergiea presne tak.. ja som to skusila tento mesiac prvy krat a som ovela menej zdeptana ako predosle mesiace..(pri vecnom merani, sledovani...) beriem to proste sportovo.. ako ma byt bude.. 😉

puffu
25. aug 2015

@meggie07 ja som tento mesiac tiez neriesila ziadne ovu testy ani nic podobne.. na meranie bt som priliz leniva a zabudliva 😀 takze s tym ani skusenost nemam a s ovu testami som skusila stastie minuly mesiac prvykrat a ma to iba vystresovalo lebo som cakala ked mavam ovu na 17dc tak ze pozitivny test bude na 15dc a nakoniec bol az na 19dc a aj ms meskala z toho pravdepodobne..takze tiez to uz neriesim.. velmi zavazujuce pre mna kedy jest, kedy pit a kedy sa mojkat.. sice ak to teraz nevyjde tak sme si povedali ze skusime kazdy druhy den v septembri tak uvidime ci toto prinesie ovocie 😀

majka_ka89
25. aug 2015

@puffu ahoj, áno tú Pregnacare radu beriem, ja som ešte len tento cyklus začala, lebo som brala len listovku. Môj neužíva nič, že on to nepotrebuje 🙂 Tak uvidím, že aký to bude mať výsledok.
3 mesiace, tak to už musíš mať telo pripravené ako sa patrí, už to čaká asi len na to správne načasovanie 🙂

espoleta
25. aug 2015

@fergiea tak mrcha ťa nakoniec predbehla, ani MS nemeškala kedže mala prísť až zajtra....človek si myslí že vydrží do MS netestovať ale stále nás niečo pokuša a potom sklamanie 😒

janikm
25. aug 2015

@fergiea mozno to pomoze, velakrat som citala ze baby sa dlho snazili a ked sa na to vykaslali tak sup a boli tehotne 🙂 a chapem ze chlap to inak preziva, nam ked to minule nevyslo tak som dostala mrchu den po tom co mi zomrel dedko 😔 takze to bolo posledne co ma trapilo ale manzel to niesol velmi tazko na to ze to bol len prvy mesiac snazenia 🙂 ale istym sposobom je to aj mile ze sa tak velmi tesia na mimco 🙂

janikm
25. aug 2015

@espoleta skus si popozerat nejake starsie temy co boli baby v podobnej situacii a mozno ta to trochu povzbudi ze srdiecko sa pekne rozbuchalo 🙂 hlavne sa setri a nestresuj lebo tym si nepomozes akurat ti to este viac uskodi aj ked viem ze obavy su velke a neda sa na to nemysliet no musis verit a presvedcit tu malu fazulku ze musi bojovat 🙂

fergiea
25. aug 2015

@puffu
@espoleta
@janikm
@meggie07
@ninna86
@majka_ka89 presne tak baby. Tento mesiac som naozaj prvykrat testovala svoju ovu - ani som necitila, kedy bola, doteraz, ked som netestovala, som vzdy presne vedela kedy ju mam. Cely tento cyklus bol zvlastny a divny, gynex ako som zacala tak som aj skoncila, BT som tiez merala prvykrat - v tom som spokojna naozaj aspon to, ze mi dnes skocila teplota dole a prisla MS, takze aspon podla toho budem vediet kedy cakat mrchu. Len jedine co mi vadi, su bolesti ake mavam pri zacinajucej MS, ja sok zasa KO, len lezim a zvijam sa v bolestiach, uz som bola dvakrat v horucej vani a ako tak mi pomalinky odznievaju bolesti, ale je to des! Je na to nieco, alebo alchemilka by ki pomohla aspon na tieto bolesti? No a ani, dam si pokoj od tohto snazenia sa, uzijem si posledne dva mesiace v praci a potom sup na pripravy na Vianoce a uzijem si volno doma. A ano je krasne vediet, ze sa nasi drahi tak tesia na babo, len o to horsie potom to sklamanie, ktore na nom vidim a ked sa este snazi mna upokojovat, ze zasa nevyslo? Nevadi, nabuduce nam to vide. O to som stastnejsia, ze ho mam 💜 a ze mam vas 🙂

majka_ka89
25. aug 2015

@fergiea viem čo máš za bolesti a na to mi pomáha len jedna vec, pohárik tvrdého, viem je to hnusné ale roztiahne cievy a uvoľní krče, to je jediný deň v mesiaci, kedy si dám tvrdé, a ked doma nič nie je tak 2dcl červeného vína, lebo mne ani vana ani teplé obklady nepomáhajú. A do hodiny mám pokoj. a potom už mám len také tie klasické bolesti, ktoré v pohode vydržím.

fergiea
25. aug 2015

@majka_ka89 to naozaj? To by som vazne nepovedala. Mne na to tiez nic nepomaha. No tak budem.musiet nirco take vyskusat, dakujem za radu

majka_ka89
25. aug 2015

@fergiea ja ti len radím, to čo pomáha mne. Aj keď to pijem s odporom, lebo sa mi z toho 2x otočí žalúdok, ale pomôže. Tak dúfam, že ti to tiež pomôže, a aj mojej sestre to pomáha, a poradila nám to naša mamina :D tak neviem.

janikm
25. aug 2015

@majka_ka89 suhlasim mne nepomaha takmer vobec nic len ked si dam 2 deci cerveneho aj ked boli chvile ze som si musela naliat rano o deviatej ako alkac ale radsej ako hodit do seba 3 ibalginy naraz (ano aj taka zufala som bola zamlada) 🙂

1234lubka
25. aug 2015

@fergiea oooo to mi je strasne luto..ty kokos...no mne sa to lahko hovori ale...netreba skoro testovat lebo to moze takto skoncit...myslela som ze si testovala neskor tesne pred ms..ja az v den keyy som cakala...mas pravdu, kasli na to..ked mas pravidelne kramy zbytocne budes patrat po plidnych dnoch ked si ich vies jedniducho vyratat....drzkam palceky 🙂

fergiea
25. aug 2015

@1234lubka dakujem a ved svet sa nezruti 🙂 hej testla som skor boli duchovia a odrazu nic, veru teraz ai dam dva mesiace pokoj ja sa nebudem ani sledovat testovat ani nic 🙂