icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

petkazh
11. sep 2015

@janikm aj ja cakam na ovulku a nalievam sa alchemilkou a grepovy dzus mi uz ide usami von 🙂

lucia1002
11. sep 2015

@ninna86 ved tak ma nasral...a samozrejne aj vyplasil...vo stvrtok idem na kontrolu a potom menim doktora...uz davno som to mala v plane a teraz ma len utvrdil v tom...vsetko je uz vybavene...😉

lucia1002
11. sep 2015

@janikm tak sa na nu poriadne chystas...veru tak treba! Aby bol tento mesiac uspesny 😉

lucia1002
11. sep 2015

@puffu dakujem...len najhorsie je ze vedia pekne vyplasit...snad uz bude vsetko ok 😉

juliett99
11. sep 2015

@vlasze ja ratam ze 7.9 bola ovu a potom mas tri dni po sebe vyssiu teplotu takze u Teba ovu prebehla urcite.. podla mna dnes si 4DPO

lucia1002
11. sep 2015

@vlasze najlepsie je ked si tie teploty das do aplikacie a vytvori ti pekny graf a aj by ti tam vyznacilo ovu..skus fertilityfriend 😉 podla teplot to vyzera ze ovu bola 7.9 😉

vlasze
11. sep 2015

@juliett99 aha tak som to dobre predpokladala len ma poplietli trocha bolesti 1.-2.9 ale asi kvoli tomu alchemilkovemu čaju , teraz vsak mam triasku, a v kuse ma boli prava strana podbruska tak uvidim ci na mna niečo lezie ?a ms som mala dostat dnes ak by bol cyklus 20-21 dnovy ale zatial nič, je možne že ten čaj mi predlžil cyklus?

vlasze
11. sep 2015

@lucia1002 dakujem krasne skusim

juliett99
11. sep 2015

@vlasze no kedze si len 4 DPO tak mrcha urcite este nepride .. ta lutealna faza je cca 12-16 dni ,, mrchu mozes cakat alebo teda nemusis cakat za 8-10 dni.. skor by som ju necakala..
a to je ta pobolievalo 1 a 2.9 neviem tazko povedat ale ovu isto bola az okolo toho 7.9

vlasze
11. sep 2015

@juliett99 okis dakujem krasne to by bolo pre mna nove riadne by sa mi posunul cyklus ale ved uvidime teda a nemohlo to byt uhniezdovanie?vtedy neklesa teplota?možno sprosta otázka ale sledujem sa prvy mesiac

juliett99
11. sep 2015

@vlasze podla mna tam nieje taky pokles aby to bola ovu... ale stale je to len moj nazor.. teraz je dolezite aby sa drzala okolo tej 37

vlasze
11. sep 2015

@juliett99 jasne ved uvidime dalsi cyklus ale dakujem ti a tu aplikaciu to ako treba?

timi_timi
11. sep 2015

čaute kočky tak sa k vám pridávam aj ja 🙂 tiež sa s priateľom snažíme nejaký ten piatok, hádam to tento mesiac už vyjde 🙂 😉

juliett99
11. sep 2015

@vlasze tu sa zaregistrujj a ponahadzuj tam teploty a uvidis kde Ti znaci ovu
https://www.fertilityfriend.com/ttc/login.php?r...

vlasze
11. sep 2015

@juliett99 jej super si zlatá dakujem ti krásne

juliett99
11. sep 2015

@vlasze neni zaco.. kludne sa pytaj ked nebudes vediet.. su tu babulky ktore radi pomozu a poradia a hlavne podrzia.. 😵 😵 😵

janikm
11. sep 2015

@petkazh mne strasne chuti tak si to uzivam ze sa mozem slobodne nalievat 😀

janikm
11. sep 2015

@lucia1002 no chcem urobit maximum co som schopna ovplyvnit aby sme boli uspesni 🙂 a tebe sa teraz opät potvrdilo ze robis dobre ked chces menit lekara tak nech ten dalsi bude lepsi a starostlivejsi a nebude ti pridavat stresy 🙂

vlasze
11. sep 2015

@juliett99 nejako sa mi to nedari ta aplikacia

lucia1002
11. sep 2015

@vlasze uhniezdovanie byva cca 5-10dni po ovu...takze teba uhniezdovanie este len ked tak moze cakat...

lucia1002
11. sep 2015

@janikm samozrejme, to je spravny pristup..ked vieme ako na to, tak preco nespravit preto maximum 😉 no ja uz budem stastna ked sa to vsetko zrealizuje...dnes som k nemu isla s totalnou nechutou...mam vyhliadnutu mladu doktorku..jej otec je tiez gynekolog a spolu maju ambulancie a ked ides k nim tak sa mozes rozhodnut ze ku komu pojdes na vysetrenie...a pocula som na nu same skvele recenzie...😉

vlasze
11. sep 2015

@lucia1002 tak ja som trocha popletena ale asi je to normalne prvy mesiac lebo včera a predvcerom som mala triasku velke bolesti praveho vajecnika nafuknute brusku nemože to byt pri uhniezdovani bol by to 2-3 dpo?

abusa
11. sep 2015

ahojte baby 🙂 uz dlho vas tu sledujem 🙂 a nakolko sa aj my snazime a tak som sa rozhola ze vam konecne napisem 🙂 a hned mam na vas otazocku :D kedy je najlepsie urobit si tehotensky test :D je to 8 dni po ovu a ja to nevydrzim este tyzden :D najradsej by som to vedela hned :D no vcera som si robila ta bol negativny no neviem ci nebolo skoro :D

mojebabatko19
11. sep 2015

Ahojte baby, ja by som buduci tyzden mala dostat MS. Keby mi minuly mesiac nemeskala, tak by mala prist uz v pondelok, ale kedze meskala, tak neviem kedy cakat 🙂 uz par dni ma pobolieva podbrusko, raz prava a raz lava strana.. Som zvedava ci sa mi celkovo cyklus posunie alebo nie 🙂

mojebabatko19
11. sep 2015

@abusa je to skoro, testuj az v den meskajucej MS najskor.. Niekedy ani vtedy nemusi ukazat este.

lucia1002
11. sep 2015

@vlasze 2-3dpo by bolo dost skoro...priznaky uhniezdovania su vacsinou bolest podbruska a spinenie..na grafe bt v tom case je mozny mierny pokles teploty v ten den...ostatne tvoje priznaky su urcite priznaky niecoho ineho...skus sa tolko nesledovat a nepripisovat vsetko moznemu tehotenstvu...😉

vlasze
11. sep 2015

@lucia1002 ja sa len pýtam ja sa nesledujem takmer vobec ale tieto príznaky boli dost silne

janikm
11. sep 2015

@abusa juuj 8 je velmi skoro, tyzden cakat nemusis, tak 11dpo co som videla tak uz zienky mali aspon ducha tak este vydrz 🙂

janikm
11. sep 2015

@lucia1002 tak to je super ked maju takto ambulancie, aj ona sa v pripade nejasnosti moze okamzite poradit s otcom a budes mat hned nazor dvoch lekarov 🙂 a aj to ze je mlada je podla mna len dobre, lebo si budete aj lepsie rozumiet aj ta skor pochopi a bude sa vediet lepsie vcitit 🙂

cejarka
11. sep 2015

@kaatuuskaa Dakujem za odpoved, ja to vnimam nejako tak podobne, ja si testnem, nevravim, ze nie, tie volne testy co mi este ostali miniem,ale spravim to tak, ze ked si budem mysliet, ze je ovulka, tak testnem....ci mam pravdu.....ale hnat sa za zistovanim uz nejdem....
Povedala som si STOP a som velmi rada, ze tento cyklus som si dala od snazenia pauzu 🙂 Pomohlo mi to a nabuduce ked mi pride znova luto, tak to spravim opatovne, lebo to pomaha 🙂
Velmi tuzim po dietatku, velmi, ALE ked mi to bude dopriate, tak moj zivot bude ako torta s ceresnickou, ale zatial si idem pochutnavat na torticke bez ceresne, lebo mi chuti aj ta...lepsie tesit sa z toho co mam ako sa trapit z toho co nemam, aj ked viem, lahko sa mi to pise, tiez som si uz par x poplakala, ale robim maximum pre to aby som ostala pozitivna a zelam to aj kazdej jednej z nas, raz sa dockame..... 🙂