Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@juliett99 aha tak som to dobre predpokladala len ma poplietli trocha bolesti 1.-2.9 ale asi kvoli tomu alchemilkovemu čaju , teraz vsak mam triasku, a v kuse ma boli prava strana podbruska tak uvidim ci na mna niečo lezie ?a ms som mala dostat dnes ak by bol cyklus 20-21 dnovy ale zatial nič, je možne že ten čaj mi predlžil cyklus?
čaute kočky tak sa k vám pridávam aj ja 🙂 tiež sa s priateľom snažíme nejaký ten piatok, hádam to tento mesiac už vyjde 🙂 😉
@vlasze tu sa zaregistrujj a ponahadzuj tam teploty a uvidis kde Ti znaci ovu
https://www.fertilityfriend.com/ttc/login.php?r...
@janikm samozrejme, to je spravny pristup..ked vieme ako na to, tak preco nespravit preto maximum 😉 no ja uz budem stastna ked sa to vsetko zrealizuje...dnes som k nemu isla s totalnou nechutou...mam vyhliadnutu mladu doktorku..jej otec je tiez gynekolog a spolu maju ambulancie a ked ides k nim tak sa mozes rozhodnut ze ku komu pojdes na vysetrenie...a pocula som na nu same skvele recenzie...😉
ahojte baby 🙂 uz dlho vas tu sledujem 🙂 a nakolko sa aj my snazime a tak som sa rozhola ze vam konecne napisem 🙂 a hned mam na vas otazocku :D kedy je najlepsie urobit si tehotensky test :D je to 8 dni po ovu a ja to nevydrzim este tyzden :D najradsej by som to vedela hned :D no vcera som si robila ta bol negativny no neviem ci nebolo skoro :D
Ahojte baby, ja by som buduci tyzden mala dostat MS. Keby mi minuly mesiac nemeskala, tak by mala prist uz v pondelok, ale kedze meskala, tak neviem kedy cakat 🙂 uz par dni ma pobolieva podbrusko, raz prava a raz lava strana.. Som zvedava ci sa mi celkovo cyklus posunie alebo nie 🙂
@abusa je to skoro, testuj az v den meskajucej MS najskor.. Niekedy ani vtedy nemusi ukazat este.
@vlasze 2-3dpo by bolo dost skoro...priznaky uhniezdovania su vacsinou bolest podbruska a spinenie..na grafe bt v tom case je mozny mierny pokles teploty v ten den...ostatne tvoje priznaky su urcite priznaky niecoho ineho...skus sa tolko nesledovat a nepripisovat vsetko moznemu tehotenstvu...😉
@lucia1002 tak to je super ked maju takto ambulancie, aj ona sa v pripade nejasnosti moze okamzite poradit s otcom a budes mat hned nazor dvoch lekarov 🙂 a aj to ze je mlada je podla mna len dobre, lebo si budete aj lepsie rozumiet aj ta skor pochopi a bude sa vediet lepsie vcitit 🙂
@kaatuuskaa Dakujem za odpoved, ja to vnimam nejako tak podobne, ja si testnem, nevravim, ze nie, tie volne testy co mi este ostali miniem,ale spravim to tak, ze ked si budem mysliet, ze je ovulka, tak testnem....ci mam pravdu.....ale hnat sa za zistovanim uz nejdem....
Povedala som si STOP a som velmi rada, ze tento cyklus som si dala od snazenia pauzu 🙂 Pomohlo mi to a nabuduce ked mi pride znova luto, tak to spravim opatovne, lebo to pomaha 🙂
Velmi tuzim po dietatku, velmi, ALE ked mi to bude dopriate, tak moj zivot bude ako torta s ceresnickou, ale zatial si idem pochutnavat na torticke bez ceresne, lebo mi chuti aj ta...lepsie tesit sa z toho co mam ako sa trapit z toho co nemam, aj ked viem, lahko sa mi to pise, tiez som si uz par x poplakala, ale robim maximum pre to aby som ostala pozitivna a zelam to aj kazdej jednej z nas, raz sa dockame..... 🙂

@janikm aj ja cakam na ovulku a nalievam sa alchemilkou a grepovy dzus mi uz ide usami von 🙂