Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
ahojte babulky 🙂 pridavam sa k váám 🙂 ja som dnes 24 DC a ms ma byt tak o 8 dni...snažíme sa od apríla tak dufam, že to čoskoro výjde 🙂 Vám držím palčekyyy :🙂
Ahojte baby aj ja chcem otehotnieť do Vianoc, tak dúfam,že sa nám podarí do nového bytu nový krásny prírastok 😉
@tinka881 neboj sa musis byt optimisticka a za ziadnych okolnosti to nezdavat. Nie vzdy vsetko ide ako by sme si predstavovali no urcite sa to deje pre padny dovod a ver ze sa ti to urcite coskoro podari. Pozri ja mam 2MA zasebou a jedno prerusene tehu v 17t zo zdravotnych dovodov, partner mi je obrovskou oporou a stale verime ze coskoro sa potomka dockame. Vlastne mi nic vazne nezistili proste yla nahoda zial treba s tym bojovat a verit
@kattyy3 ako dlho sa snazite? Mne brali krv, ci som nemala infekciu, kt. som mohla mat kludne v detstve a poprosim aj obvodacku nech mi urobi testy ci nemam zlu zrazanlivost krvi( gyn vravel, ze on rbi testy až ked sa to opakuje, ale ja nechcem aby sa to pakovalo). Gyn povedal, že bud bola chyba v tom, alebo proste stalo sa. Dnes je tomu presne mesiac, a stale si hovorim, preco ja. Ale snazim sa mysliet pozitivne, ze sa to asi malo stat a coskoro sa budem tesit s bruskom 🙂
@tinka881 niekedy sa to proste stane bez priciny.. kamaratka tak prisla o babatko den po tom,ako oznamili celej rodine,ze sa ich rodina rozrastie.. a teraz maju dve krasne baby,ktore sa podarili na prvy sup.. 😉 takze hlavu hore, mysli pozitivne a coskoro sa vasa rodinka rozrastie.. drzim palce.. 😵 😵
@puffu vsak?? na nervy... 😀 😀 potom sa budu pytat,ze keby vnucata 😀 😀 vlastne nie, este svadba,lebo ani to sme este neporiesili.. jasne sme povedali,ze teraz treba peniaze do domu..ked bude hotovy dvor,potom mozeme riesit svadbu.. myslis,ze to pomohlo?? 😀 😀 ako keby nam teraz nieco chybalo.. tak, ci tak uz 10r spolu byvame,vsetko spolu riesime.. takze moc sa tou svadbou nezmeni.. iba meno 😀 😀

@sundance preco taka pauza? Nechcete letne babo? 🙂 a ja by som podla kalendara presvihla ovulku o par dni 😒