icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lilimoni
31. júl 2015

@sundance preco taka pauza? Nechcete letne babo? 🙂 a ja by som podla kalendara presvihla ovulku o par dni 😒

sundance
31. júl 2015

@lilimoni neviem ani nejako prečo, asi len aby som bola na letne prázdniny s malou doma, kedže sa nam to ťažko rieši ak bude chodiť do školky🙂

aanetkaa1
31. júl 2015

ahojte babulky 🙂 pridavam sa k váám 🙂 ja som dnes 24 DC a ms ma byt tak o 8 dni...snažíme sa od apríla tak dufam, že to čoskoro výjde 🙂 Vám držím palčekyyy :🙂

mia005
31. júl 2015

@ninna86 Počuj, provokatérka jedna 😕 😀 Včera ma začalo pichať v ľavom vaječníku a mala som hlien. Večer som myslela, že som to už dostala. Ale nič. Od včera ma stále pichá ľavá strana v podbrušku a celé je to tam akési divné 🙄 😀 Som 28DC. Poraď.. robiť test či čakať? hmmm...

lilimoni
31. júl 2015

@sundance tak to by som nepauzovala, bo ak budes mat novembrovca, tak ti to na prazdniny nepomoze 🙂 radsej junovca 😀

lilimoni
31. júl 2015

@mia005 testuuuuuuj 😀

meggie07
autor
31. júl 2015

@mia005 si sa ani nemala pytat.. 😀 😀 😀 @ninna86 jasne ze povie robit.. 😀 😀 uz od rana provokuje 😉 😝

mia005
31. júl 2015

@meggie07 áno, je mi jasná jej odpoveď. ale tak zo slušnosti sa jej pýtam 😀 😀
@lilimoni jaaaaaaaaaj.... neviiiieeeeeeem... 😝 😀 😕

ninna86
31. júl 2015

@mia005 s tymito cislami na mna nechod, este stale som nim nepodlahla 😀 takze mi len povedz kedy necakas ms.. 🙂 ale tak mohla by siii urobit :-P

ninna86
31. júl 2015

@mia005 @mia005 vy ste dobre opice 😀 😝

mia005
31. júl 2015

@ninna86 Ty nás tu vždy všetky nalomíš, ale my sme opice.. Tssss 😀 :*
No nečakám už dnes... Ale keďže mám za posledné mesiace cyklus trošku rozhodený, tak sa môže stať, že ju nečakám aj o cca 2-3dni.. a teraz poraď.. hmmm?

raduska12
31. júl 2015

Ahojte baby aj ja chcem otehotnieť do Vianoc, tak dúfam,že sa nám podarí do nového bytu nový krásny prírastok 😉

ninna86
31. júl 2015

@mia005 babo raď 🙂 ked vy ste take bohovske vsetky s tymi cislami :-*

mia005
31. júl 2015

@ninna86 Veď som ti to tak nebohovsky krásne napísala bez čísiel 😀

ninna86
31. júl 2015

@mia005 tak si pocvcime trpezlivost a pockame do nedele 🙂

kattyy3
31. júl 2015

@tinka881 neboj sa musis byt optimisticka a za ziadnych okolnosti to nezdavat. Nie vzdy vsetko ide ako by sme si predstavovali no urcite sa to deje pre padny dovod a ver ze sa ti to urcite coskoro podari. Pozri ja mam 2MA zasebou a jedno prerusene tehu v 17t zo zdravotnych dovodov, partner mi je obrovskou oporou a stale verime ze coskoro sa potomka dockame. Vlastne mi nic vazne nezistili proste yla nahoda zial treba s tym bojovat a verit

tinka881
31. júl 2015

@kattyy3 ako dlho sa snazite? Mne brali krv, ci som nemala infekciu, kt. som mohla mat kludne v detstve a poprosim aj obvodacku nech mi urobi testy ci nemam zlu zrazanlivost krvi( gyn vravel, ze on rbi testy až ked sa to opakuje, ale ja nechcem aby sa to pakovalo). Gyn povedal, že bud bola chyba v tom, alebo proste stalo sa. Dnes je tomu presne mesiac, a stale si hovorim, preco ja. Ale snazim sa mysliet pozitivne, ze sa to asi malo stat a coskoro sa budem tesit s bruskom 🙂

meggie07
autor
31. júl 2015

@tinka881 niekedy sa to proste stane bez priciny.. kamaratka tak prisla o babatko den po tom,ako oznamili celej rodine,ze sa ich rodina rozrastie.. a teraz maju dve krasne baby,ktore sa podarili na prvy sup.. 😉 takze hlavu hore, mysli pozitivne a coskoro sa vasa rodinka rozrastie.. drzim palce.. 😵 😵

tinka881
31. júl 2015

@meggie07 dakujem. Fakt ste zlate baby, co by som bez vas robila. Vies, o tomto skoro nikto nevie, hlavne v praci nikto, takze nemam s kym o tom pokecat. Ale podme sa bavit o veselsich veciach, kt. dnes ešte stihne pozitivny tehu test?

puffu
31. júl 2015

@meggie07 ja som dnes 1DC..ale tak nevadi..do vianoc to dame.. 😀

juliett99
31. júl 2015

@tinka881 ajojj tinka.. sice test nejdem robit 😵
este skoro,ale Najviac sa tesim ze si TU a mozem ta citat...
som rada ze davas von svoje pocity a ze si sa ku nam pridala... spolu babulky moje krasne to dame a nakoniec budeme spolu tehulkovat 😵

jajok
31. júl 2015

Ahojte Ja mam dostat Menzes az 13 steho ale robila som si tetest a visly dve ciari druha taka slaba som vtom alebo ? 😲

puffu
31. júl 2015

@jajok vyzera to nadejne, je to jasne viditelna ciarka/aspon pre mna/ takze uz len nech silneje..drzim silno palce a je to na dobrej ceste 😉

jajok
31. júl 2015

Dakujem @puffu no dufam 🙂

meggie07
autor
31. júl 2015

@jajok ja tam tiez vidim ciarku.. drzim palce.. 😉

juliett99
31. júl 2015

@jajok ciarocku vidim aj ja.. kolky DPO si?

tinka881
31. júl 2015

@juliett99 Ahoj. Budem sa tesit s vami, nech sa to kazdej už konecne podari. Ja mam taky vnutorny pocit, ze tebe sa to na dovce zadari 🙂

meggie07
autor
31. júl 2015

@tinka881 presne to som jej aj ja hovorila.. 😉 @juliett99
inak my sme tiez nikomu nehovorili,ze sa pokusame.. dost ze aj tak okolie na nas tlaci, ze kedy uz baby bude... este keby vedeli,ze sa nedari.. to by bolo riesenia.. tak som rada, ze aspon tu to mozem zo seba dostat.. 😉

puffu
31. júl 2015

@meggie07 jaj no to doverne poznam.. 😀 myslim to vypytovanie kedy uz, ked sa zadari tak pridu otazky typu a kedy surodenca?.. 😀 a medzi tym este budu otazky a kojis?... 😀 som zvedava co pride potom... 😀

meggie07
autor
31. júl 2015

@puffu vsak?? na nervy... 😀 😀 potom sa budu pytat,ze keby vnucata 😀 😀 vlastne nie, este svadba,lebo ani to sme este neporiesili.. jasne sme povedali,ze teraz treba peniaze do domu..ked bude hotovy dvor,potom mozeme riesit svadbu.. myslis,ze to pomohlo?? 😀 😀 ako keby nam teraz nieco chybalo.. tak, ci tak uz 10r spolu byvame,vsetko spolu riesime.. takze moc sa tou svadbou nezmeni.. iba meno 😀 😀