icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

puffu
16. sep 2015

@motorolka ahojko..🙂 tak ako sa mas? nieco noveho? ja som momentalne 2dpo, ovulka pockala na tomasa co ma velmi tesi tak uvidime ako plodny/neplodny bude tento mesiac..tento mesiac je tomas nejaky nedockavy a uz by najradsej testoval a videl vysledok 😀 asi preto lebo si mysli ze tento mesiac je TEN mesiac kedy to pride.. tak asi budeme testovat skor 😀

fergiea
16. sep 2015

@senselinka
@espoleta
@janikm dobre pidavam, lenze niekto to mozno ani neuvidi a mozno je to kanal 😀 dolezite je aby o par dni bol ten test normalne pozotivny. Nechcem si namyslat tymto testom to urcite nie 🙂 ale chcelo ste to, nech sa paci, 8dpo 🙂

puffu
16. sep 2015

@fergiea tak ja to vidis s tych tvojich vsetkych duchov ako toho najviditelnejsieho a najviac ruzovejsieho.. vyzera to tentokrat naozaj nadejne tak drzim palce nech je o par dni silnejsi.. uz musi..🙂 ved tehu bacilky musia ucinkovat.. 😀 inak ja som ich obdrzala 6 tak niekto velmi chce aby to vyslo.. 😀 dufam ze aj vyjde a prinesu stastie 😉

puffu
16. sep 2015

@fergiea a kolko vlastne dpo si?

fergiea
16. sep 2015

@puffu jeeej, to naozaj? Strasne si ma potesila. To je estelen dnes - 8dpo. Po tom vcerajsom spineni som si povedala, ze sa budem teraz trosku sledovat.... ci to naozaj bude tehu 🙂 aj tak ma presvedci az meskajuca ms 😀 na to si este pockam tyzden....veru tehu bacile musia fungovat. Je to sranda, ak toto teraz vide. Naozaj to vide, ked clovek na to netlaci 😀

poisonblu
16. sep 2015

Ahojte, co je naj na podporu otehotnenia? Inofolic, gynex, alchemilka? Ak by to tento mesiac zase nevyslo, asi nasadim nejake lepsie zbrane...

poisonblu
16. sep 2015

@fergiea drzim palce, nech su tam dve silne ciarky o par dni 🙂

fergiea
16. sep 2015

@poisonblu ahoj dakujem pekne 🙂 mne gynex nerobil dobre. Beriem uz mesiac femibion a pila som prvykrat alchemilku, ktora mi rozhybala pravy lenivy vajecnik

mia005
17. sep 2015

Čaute baby, ako tu žijete a čo máte nové? Nejak vás nestíham sledovať 🙂 U mňa zatiaľ nič nové. Neviem ktorý DC som, nesledujem nič. Naposledy som poznačila začiatok mrchy a odvtedy netuším o svojom cykle nič 😀 a jak je mi fajn 😀 😝

espoleta
17. sep 2015

@fergiea tiež tam vidim druhu paličku 🙂 Verím že to tento mesiac vyšlo 🙂

fergiea
17. sep 2015

Ahojte baby, tak dnes teplota trosku klesla 37,11 a tu nate ranny test. Neviem ci tam nieco uvidite, ja to vidim ohranicene. Ale na duchov neverime, takze cakame dalej 😀

janikm
17. sep 2015

@fergiea aj ja vidim ze sa tam nieco rysuje 🙂 hlavne na tom dnesnom 🙂 a teplota nevadi ked klesla, hlavne nech sa drzi nad tou hranicou 🙂 teraz uz len sa obrnit velkou davkou trpezlivosti a cakat co bude dalej 😀

fergiea
17. sep 2015

@janikm ved toto 😀 akirat mam druhy den volno uz zajtra bude dobre ked pojdem do roboty a aj vikend. Aspon budem blizsie k strede 😀 boze taka som rada, ze to je celkom vidiet.

janikm
17. sep 2015

@fergiea tak mne by ani to nepomohlo ze som v praci 😀 ale snad ti to cakanie zbehne, uz to bude lepsie ked bude silnejsi test a budes si 100% ista, potom uz len cakat na mrchu ktora nepride 🙂

mojebabatko19
17. sep 2015

@fergiea ty si uz druhy mesiac zahada 🙂 velmi som zvedava ako to u teba dopadne 🙂 ja som dnes 30DC, stale len priesvitny hlien, ale brusko ma pobolieva a prsia bolia uz dlho :D ale este netestujem, pockam este, mozno teda zajtra ak dovtedy nepride MS.

ninna86
17. sep 2015

@fergiea no skusali sme novu farbu co maju baby v kaderku na ruku, lebo ja mam od 18nastich alergiu na farby tak mavam len melir.. ale veeelmi som vzdy spokojna a zase som blondatejsia 🙂 na ruke farba zatial nereaguje nijako, tak bodaj by to bolo oka 🙂

poisonblu
17. sep 2015

@fergiea femibion uzivam uz pol roka, snazime sa.teraz.treti mesiac...som mysella, ze to.pride skor, v novembri mi konci rodicak, uz som chcela byt tehotna..smad.budem

fergiea
17. sep 2015

@janikm ved akoze nedockava som riadne 🙂 najhorsia bude streda, ked ma prist mrcha, dufam, ze uz nepride....

@mojebabatko19 no veru minuly mesiac k tomu sa ani nevyjadrujem teraz zasa bez peinakov akurat ta ruzova "krv" alwbo ako to nazvat uz aby bol buduci tyzden

@ninna86 no tak drzim palce a to chces vyskusat nejaku inu farbu? Ja zasa nosim melir, nahusto a vcera som si spodky dala zafarbit na hnedo 😀 tak mam aj blond aj hnede..... cele hnede sa mi nehodia a tak by som take chcela mat....no tak aspon tie spodne vlasy hehe

fergiea
17. sep 2015

@poisonblu nechcwm byt zla, ale ono prave ked to clovek tak sili, nepride to. My skusame uz pol roka, nie je to dlho, ale tiez mi nikdy nenapadlo, ze to bude tak trvat. Rie dni sa tak vlecu. A tiez som chcela otehotniet do konca augusta najneskor aby mi to pasovalo ked koncin v robote atd. Ale babatko nrpride ako riesenie niecoho, co chceme. Ono pride, ked bude vsetko ok a budeme asi vyrovnane so vsetkym. Aspon tak som to minuly mesiac pochopila. Ze sa vlastne nemame kam ponahlat, lubime sa, mame svoj domov, zdravie take ake je, takze ked pride babatko, tak pride. Samozrejme ak sa uz rozhodlo, ze uz pride medzi nas asi to psychicky od stastia neprezijem 🙂 skus pit este alchemilku ta je podla mna super. Mnr aj chutila

poisonblu
17. sep 2015

@fergiea no ono aj pri malom som to silila a vyslo to na prvykrat...ako nemyslim denno denne na to, nemeriam teplotu, len cez plodne dni zvysime frekvenciu milovani...

ninna86
17. sep 2015

@fergiea tak kedysi som nosila hnede, tmavohnede a okrem tohto meliru som nic ine neskusala, alebo bola by som rada kebyze fakt nic neurobi ta farba a mohla by som konecne s kadernickou mohla skusat 🙂

nelinkam
17. sep 2015

Caute baby, prosim vas kolko salok alchemilky treba vypit denne, a aku si kupujete? Ja mam alchemilku zltozelenu, ale zda sa mi ze je viac druhov. 🙂

cejarka
17. sep 2015

@nelinkam zltozelena je ok. Podla mna staci salka-dve a pit iba do ovulacie 🙂

lucia1002
17. sep 2015

@fergiea ty tajnostkarka! Ty si taka ista ako ja! Tiez som uz potajme kolko testovala 😀 chvilku tu clovek nie je a aha co zmeska 😀 zmurila som na tie testy, volaco sa mi tam mari..juj len aby to bolo ono..podla mna zajtra uz bude idealny cas na testovanie...uz by sa to tam mohlo lepsie objavit 😉 ja uz mam po kontrole..vsetko je ok..a uz sme videli aj srdiecko ♥

fergiea
17. sep 2015

@lucia1002 jeeej tak to som rada nech to takto pekne ide dalej a bublinka rastie 💜 ja uz neviem co si mysliet, uvidime 🙂 len mi to bude strasne neuveritelne ak sa to podarilo....vidno to slabucko, ved uhniezdenie (ak to bolo ono) bolo len v utorok ... uvidimeteda nasledujuce dni.

ninna86
17. sep 2015

@mia005 miaaaaa, no nazdar 🙂 myslim na teba kazdy den, ako sa mas? 🙂

1234lubka
17. sep 2015

@fergiea drzim palce 😉 😉 si nevravela zeuznebudes.tak skoro testovat? 😉

majka_ka89
17. sep 2015

@mojebabatko19 ahoj no ako? prišla neprišla? dúfam, že ani nepríde. Ja svoju ctenú dámu ne/očakávam v nedeľu ale som z nej tak trocha na nervy, lebo mám úplne iné PMS.
Sladké je pre mňa fuj, väčšinou by som preň zabíjala, naopak tento cyklus vraždím kvôli hovädzím steakom :D, a neviem či to mám rátať ako bonus alebo prekliatie, nebolia ma prsia ako zvyknú ale len bradavky, a to tak, že neznesú dotyk, podprsenku, nič. Ale hlásia sa kríže do pozornosti, takže v sobotu alebo nedeľu tetuška s vysokou pravdepodobnosťou dorazí.

@fergiea tebe už potichučky gratulujem a dúfam, že čiaročka bude pekne silnieť a po polroku to už bude to čo má byť 🙂

mia005
17. sep 2015

@ninna86 ajooooj moja.ja celkom v pohode..a ty ako??ako si sa zabyvala?

ninna86
17. sep 2015

@mia005 no zabyvana som uz naplno, snazim sa aj varit kedze ja som doteraz v tom bola lava, ale ved chcem aby sme sa mal dobre, tak sa ucim 🙂) s tych lahsich jedal, ale zatial mi vsetko vyslo, dnes budem robit cinu 🙂 ja som sa tento mesiac odsladovala ovu testami, tak to skusame trosku intenzivnejsie tento mesiac 🙂 tak som zvedava co to spravi.. ked nic, tak samozreme dalsi mesiac 😀 a vy ako?