Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@tinka881 Tak nam sa to vzdy do 2 mesiacov podarilo alepotomnastali problemy. Teraz som 4mesiace povporodevteda preruseni tehu avneboj aj prevmna to bolovvelmi tazke alevnemas na vyber,vobvinovanie ti nepomoze a otazky su zbytocne niekedy nieje na ne odpoved. Sme velmi silne dokazeme zvladnut viac ako si myslime. My sme sa teraz nemohli snazit lebo mipomali klesal hcg a rozhodila sami stitna zlaza ale uz som spat na tabletkach a kontrolu mam 17.8 takze ak to z bude lepsie zacneme opat skusat, moj drahy mi povedal ze ked uz som si toto vsetko musela podstupit urcite to nevzdame a budeme bojovat, ved sa to oplati dostat potom ten najcennejsi dar ktorym je dietatko. Takze buduci mesiac by sme chceli zacat uvidime co krvne testy povedia...a ty ako dlho ste sa snazili?
Ahoj baby, pridávam sa k vám.. snažilkou som 2x ale dúfam že druhé bábo nedá na seba dlho čakať 🙂 o malého sme sa snažili takmer rok a pol..
Caute, pridavam sa aj ja k vam, kedze je dnes 1DC tak to v juli nevyslo....no nic, ideme dalej. 😎
@fergiea vytesujem sa z toho ze som po dlhom case nasla taketo // 😉 praveze nic necitim...ale ani inokedy som nikdy nic necitila..krcok mam makky ale hlien je taky biely kremovy..:-/ nikdy som toto nesledovala tak neviem..ale mam teraz viac mokra v nohavickach, tak snad je to ok...😉
@meggie07 aj ja som ešte slobodna, som s priatelom pomaly 13 rokov, ale svadbu zatial neriesime. My by sme si svadbu neuzili, lebo obaja sme stresmeni, preto to neriesime, ale raz urcite. Tiez stale pocuvam otazky typu svadba a deti. A ako pises, tiež sme najprv riesili hypo a teraz ked sme zabyvani, tak riesime babo.
@kattyy3 ani sa neda povedat, ze sme sa nejako snazili. Rok neberem hak a nechcela som hned riesit, nech sa telo da do poriadku, Od noveho roka sme si prestali davat pozor, ale ako som vysadila HAK, tak mi haprovala mrcha, chodila ako sa jej chcelo, tak mi gyn nasadil duphaston a behom dvoch mesiacoch sa zadarilo a poradil mi, nech si robim ovu test. Plus beriem aj vtedy inofolic a priatel folandrol
my sa snažíme druhý mesiac, ale tak snáď to do tých Vianoc to príde... už som zahájila ,, liečbu" síce je zdravý, ale preventívne... manželovi som kúpila Folandrol 😀
ahojte baby, pridavam sa k vam 😉 mam 1,5 rocnu dcerku a chceli by sme pre nu surodenca. Prvy krat som otehotnela az po laparoskopii, ktoru som musela absolovovat, kedze som nemohla otehotniet XY rokov. Mam uz svoje roky (36), takze nemam az tak vela casu 😀 snazime sa druhy mesiac, v july to nevyslo, tak snad teraz. Momentalne mam asi 3 DPO. Drzim vam aj mne vsetky palce nech to cim skor vyjde 🙂
@lucia1002 ahoj tak ja som sa teraz velmi neozyvala, uz dnes som sa citila celkom fit, takze som upratovala a zehlila a neviem co vsetko tak mi den usiel rychlo, zajtra mame grilovacku u nas s rodinou, oslavujeme moju dnesnu stvrtstorocnicu 😁😁 a viem presne co si budem priat pri sfukavani sviecok na torte 💜 tebe sa ako dari? Ovu testy iz neboli silnejsie? 🙂
Ahojte, aj ja sa pridavam, zejtra ideme na iui, tak verim ze to v auguste vide na dve ciarky 🙂
@fergiea no ja sa ozyvam az teraz...vcera cely den este v robote, potom balenie...uz sme akurat na ceste do tatier... 😉 grafik som pridala, ovu test slabucky, ale robila som ho az neskoro vecer, tak mozno aj preto...
Zlaticko, prajem ti vsetko len to naj naj naj k narodeninkam..vela stasticka, zdravicka a lasky..aby si si uz coskoro nasla vytuzene // a vsetko bolo dokonale :-* uzi si dnesnu oslavu naplno 😉

@juliett99 tak super ze ta tu este uvidime...som myslela ze id dnes uz budes nezvestna ked uz mas dovolenku 😀 ovu vcera nic...za hodinku pojdem az testnut..musim si zasoby narobit 😉