icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

ninna86
29. sep 2015

@fergiea ty si zlataaa..a urcitw aj velmi sikovna, tak nieco najdes 😘 takze bolesti hej? No sme my nejake bolave obidve 😀

fergiea
29. sep 2015

@ninna86 ved toto picha ma nalavo dolu a to uz mam po ms, nejdem sa nad tym ani pozastavovat za ten polrok som zazila kazdy mesiac nove a nove veci 😀 tak ideme do 7.mesiaca...

fergiea
29. sep 2015

@espoleta vies co, chcem to este nechat tak. ked opadla ta depka z toho, ze to nevyslo, tak som si poveedala, ze este to nechame tak a uvidime. chcem skusit na to tak nemysliet a trosku sa prepnut na ine veci, no a uvidime. ved v podstate sa nemame kam ponahlat, ked to pride pride to. bola som uz aj v cakarni u druheho gynekologa, vcera, ale ako som tam cakala, som si uvedomila, ze to este nechcem takto silit a zistovat. ved aj moja doktorka mi krv pochvalila, lepsi sa to. tak som odtial odcupitala prec. este vydrzim. no a moj gynekolog este nebude riesit ze sa nedari, preto som ho aj chcela zmenit, ale radsej este vydrzim. drahy je tiez radsej, ked tolko nestresujem... 🙂

lucia1002
29. sep 2015

@fergiea tak to je super, ze si doma a aspon si oddychnes...ja sa neviem uz toho dna dockat 😉 a presne, robte tak ako citis, hlavne aby ty si bola s tym vnutorne stotoznena a vsetko bude ok 😉 a casom uvidis, ze co bude dalej..a samozrejme, radost si treba robit! 😀 no ja sa citim stale rovnako, cez den mi dnes bolo super, ani mi nejak zle nebolo...ale zas teraz vecer, zas mi je zle, napina ma...ach 😖 moj si v nedelu dokalicil koleno, takze starosti s nim...bude musiet na operaciu, teraz ledva chodi o barlach 😒 takze nic moc..snad bude zachvilku lepsie 😉

fergiea
29. sep 2015

@lucia1002 ojoj tak prajem rychle uzdravenie ☹ a s tymi nevolnostami, no rada by som to prezivala... 😃 ani si nevies predstavit aka som rada, ze som zase doma. Len si pridem ako taka lajdacka,ze len vymyslam, len nedalo sa to tam vydrzat, aj ked som velmi chcela :-/

lucia1002
29. sep 2015

@puffu super!!krasne zosilnela..vitaj v klube a drzim palceky 😉

lucia1002
29. sep 2015

@fergiea dakujeme...snad sa da rychlo dokopy 😉 vies co, ja by som radsej prezivala tehu bez nevolnosti 😀 lebo uz sa mi ani rano nechce zobudit ked si predstavim, ze mi bude zas zle...by som najradsej prespala cele dni, lebo vtedy mi je ok 😀

juliett99
30. sep 2015

Dobre ranecko koceny 😵
taketo dobre spravicky hned rano potesia 😀
@puffu jejjj krasne sa ruzovkavie ,,, gratulka ,,, tfuj tfuj na dalsich 8 mesiackov.. nech vsetko bude tak ako ma..

zuzik1927
30. sep 2015

tak ja dnes takto 😒

puffu
30. sep 2015

@janikm dakujem krasne za mile slova..🙂 nie, urcite vas budem sledovat a aj gratulovat dalsim tehulkam..🙂
ako pises, mne ten uk system vyhovuje ze do zeny nesparaju a nemeraju krcok kazdy mesiac len to prve cakanie bude dlhe ale tak ideme na sr za 3 tyzdne a naspat sa vratim v nejakom 10-11tt takze mi to rychlo zbehne..

puffu
30. sep 2015

@fergiea dakujem..🙂 a pauzu si nedavajte, dajte si pauzu v tom ze sa mojkajte vtedy ked mate chut a nejako nemyslite na plodenie deti, ja som pila tento mesiac caj, muz bol 5 dni prec a pozri sa ake ovocie to prinieslo 😀 a to som si naozaj v nejakom 12dc myslela ze ovulku mozno ani nestihne..

puffu
30. sep 2015

@motorolka dakujem..🙂 vies co ani som uz nemyslela ze nieco tento mesiac bude 😀 na 9dpo bolo cosi na teste, potom dalsi den nic, tak som testla az 12dpo poobede lebo sme isli jedt steaky ze pre istotu spravim test 😀 a odvtedy su uz vsetky prkne pozitivne a silnejuuu.. drzim palce aby ti to tento mesiac vyslo.. kolko dpo alebo dc si?

puffu
30. sep 2015

@veronika1603 mne este na 11dc neukazalo nic, naprv bola ciarka na 9dpo, potom boli testy negativne a az od 12dpo mi ukazuju vsetky krasne ciarku aj rano aj poobede.. drzim silno palce a potom daj vediet ako si dopadla..🙂

mia005
30. sep 2015

@ninna86 tak sa predsa sviňucha rozbehla.. Ja dnes 32DC a už som mierne šedivá z toho čakania na ňu 😠 😠

@puffu gratulujem 🙂

puffu
30. sep 2015

@lucia1002 dakujem a velmi ma tesi clenske v klube tehotnych a dakujem aj za prknu sprsku tehu bacilkov.. 😉

puffu
30. sep 2015

@juliett99 dakujem, merala som aj telotu tak sa stale drzi nad 37 stupnov 😉

ivanaliana
30. sep 2015

Ahojte dievcata...idem Vas otravovat 🙂 Dnes som 25DC a o 3 dni ocakavam mrchu....Dnes som si len tak pre zvedavost urobila test Pepino 10hcg.Neviem ci len ja vidim to co chcem vidiet...alebo je tam ozaj nieco svetlunko cervene 🙂.Snazime sa len od tohoto mesiaca....

juliett99
30. sep 2015

@puffu vidis uz ani teplomer nepotrebujes.. 🙂 len tu pekne roznes tehu bacily poriadne nas popluj 🙂 nech sa ujde kazdej 😀 😀 😀

puffu
30. sep 2015

@juliett99 ano, uz ho asi potrebovat nebudem 😀 tak dufam ze tu roznesieme tehotensku epidemiu a poriadne..🙂 po tom katastrofalnom auguste kde nebol nikto tehu je tu tento mesiac kopec tehuliek tak verim ze sa k nam coskoro vsetky pridate..🙂

majuskabobi
30. sep 2015

@puffu jej pufka, gratulejsn, ole kychni kus na mne 😀 😀

ninna86
30. sep 2015

@mia005 a kedy mas mat ms? 🙂

depi
30. sep 2015

@ivanaliana mas ju tam 🙂 pozajtra urob dalsi a bude vidno viac

mojsap
30. sep 2015

@puffu supeeeer..blahozelam..ideme tehulkovat spolu 🙂

puffu
30. sep 2015

@mojsap ano..🙂 ideme..🙂 robila som aj test dnes rano a oproti vcerajsku je ciarka omnoho silnejsia a uz ziaden duch ale pekna a silna ciarka..🙂 velmi sa tesime..🙂 a kedy ti vychadza tp? mne 4.6 takze to moze byt aj kludne maj..🙂 kazdopadne budeme mat blizencov 🙂

ivanaliana
30. sep 2015

@depi Dakujem 🙂...urobim v sobotu rano 🙂

cvakatko
30. sep 2015

@mojsap @puffu ahojte cerstve tehulky 🙂 dufam ze medzi vas uz patrim aj ja ( neviem kolkym este sa to podarilo, videla som len vas dve pri konci tak pisem vam 🙂)

ja este neviem uplne presne kedy sa to mohlo stat, oplodnenie tusim tak 14-15 september podla naznakov ale kedze som po potrate (30.8. v 6tt) tak netusim ako si vyratat poslednu ms alebo termin porodu. digi test mi ukazal vcera 29.9. ze + a 1-2 tyzdne od oplodnenia tak by mi to vcelku sedelo no uvidime musim asi len pockat, velmi som zvedava... 🙂 vam dvom kedy vychadza termin porodu?? (laicky podla ms?)

puffu
30. sep 2015

@cvakatko drzim palce aby si to tentokrat dotiahla do uspesneho konca..🙂 mne tp vychadza na 4.6, ale cykly mavam 31dnove a ovulku som mala 15.sep takze sa to teoreticky moze posunut na 7.6.. , hlavne aby boli drobatka v poriadku..

mojsap
30. sep 2015

@puffu ukaz foto 🙂 ja som pridala vcera ako silneli moje testy 🙂 ja som uz aj objednana k doktorovi na 9.10.to ma moj manzel narodky 🙂 termin som si pocitala a vychadza na 31.maja 🙂 mas aj nejake priznaky? Mna doooost bolia krize a v podbrusku ma picha nonstop..nikedy nejaky krc 🙂

tinka881
30. sep 2015

@cvakatko Ahoj. Drzim palceky aby si bola tehu, ale gyn ti nepovedal, aby si par mesiacov pockala, aby sa maternica dala do povodneho stavu(ked to tak mam napisat), lebo sa moze stat, ze by sa plod neuchytil. Cize si vobec medzi potratom a tehotenstvom nemala mrchu?

tinka881
30. sep 2015

@puffu Velkaaaa gratulaciaaaa. Konecne dalsia tehulka.