Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@espoleta vies co, chcem to este nechat tak. ked opadla ta depka z toho, ze to nevyslo, tak som si poveedala, ze este to nechame tak a uvidime. chcem skusit na to tak nemysliet a trosku sa prepnut na ine veci, no a uvidime. ved v podstate sa nemame kam ponahlat, ked to pride pride to. bola som uz aj v cakarni u druheho gynekologa, vcera, ale ako som tam cakala, som si uvedomila, ze to este nechcem takto silit a zistovat. ved aj moja doktorka mi krv pochvalila, lepsi sa to. tak som odtial odcupitala prec. este vydrzim. no a moj gynekolog este nebude riesit ze sa nedari, preto som ho aj chcela zmenit, ale radsej este vydrzim. drahy je tiez radsej, ked tolko nestresujem... 🙂
@fergiea tak to je super, ze si doma a aspon si oddychnes...ja sa neviem uz toho dna dockat 😉 a presne, robte tak ako citis, hlavne aby ty si bola s tym vnutorne stotoznena a vsetko bude ok 😉 a casom uvidis, ze co bude dalej..a samozrejme, radost si treba robit! 😀 no ja sa citim stale rovnako, cez den mi dnes bolo super, ani mi nejak zle nebolo...ale zas teraz vecer, zas mi je zle, napina ma...ach 😖 moj si v nedelu dokalicil koleno, takze starosti s nim...bude musiet na operaciu, teraz ledva chodi o barlach 😒 takze nic moc..snad bude zachvilku lepsie 😉
@janikm dakujem krasne za mile slova..🙂 nie, urcite vas budem sledovat a aj gratulovat dalsim tehulkam..🙂
ako pises, mne ten uk system vyhovuje ze do zeny nesparaju a nemeraju krcok kazdy mesiac len to prve cakanie bude dlhe ale tak ideme na sr za 3 tyzdne a naspat sa vratim v nejakom 10-11tt takze mi to rychlo zbehne..
@fergiea dakujem..🙂 a pauzu si nedavajte, dajte si pauzu v tom ze sa mojkajte vtedy ked mate chut a nejako nemyslite na plodenie deti, ja som pila tento mesiac caj, muz bol 5 dni prec a pozri sa ake ovocie to prinieslo 😀 a to som si naozaj v nejakom 12dc myslela ze ovulku mozno ani nestihne..
@motorolka dakujem..🙂 vies co ani som uz nemyslela ze nieco tento mesiac bude 😀 na 9dpo bolo cosi na teste, potom dalsi den nic, tak som testla az 12dpo poobede lebo sme isli jedt steaky ze pre istotu spravim test 😀 a odvtedy su uz vsetky prkne pozitivne a silnejuuu.. drzim palce aby ti to tento mesiac vyslo.. kolko dpo alebo dc si?
@veronika1603 mne este na 11dc neukazalo nic, naprv bola ciarka na 9dpo, potom boli testy negativne a az od 12dpo mi ukazuju vsetky krasne ciarku aj rano aj poobede.. drzim silno palce a potom daj vediet ako si dopadla..🙂
@puffu jej pufka, gratulejsn, ole kychni kus na mne 😀 😀
@ivanaliana mas ju tam 🙂 pozajtra urob dalsi a bude vidno viac
@depi Dakujem 🙂...urobim v sobotu rano 🙂
@mojsap @puffu ahojte cerstve tehulky 🙂 dufam ze medzi vas uz patrim aj ja ( neviem kolkym este sa to podarilo, videla som len vas dve pri konci tak pisem vam 🙂)
ja este neviem uplne presne kedy sa to mohlo stat, oplodnenie tusim tak 14-15 september podla naznakov ale kedze som po potrate (30.8. v 6tt) tak netusim ako si vyratat poslednu ms alebo termin porodu. digi test mi ukazal vcera 29.9. ze + a 1-2 tyzdne od oplodnenia tak by mi to vcelku sedelo no uvidime musim asi len pockat, velmi som zvedava... 🙂 vam dvom kedy vychadza termin porodu?? (laicky podla ms?)
@puffu ukaz foto 🙂 ja som pridala vcera ako silneli moje testy 🙂 ja som uz aj objednana k doktorovi na 9.10.to ma moj manzel narodky 🙂 termin som si pocitala a vychadza na 31.maja 🙂 mas aj nejake priznaky? Mna doooost bolia krize a v podbrusku ma picha nonstop..nikedy nejaky krc 🙂

@fergiea ty si zlataaa..a urcitw aj velmi sikovna, tak nieco najdes 😘 takze bolesti hej? No sme my nejake bolave obidve 😀