icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

nikitaf
27. jún 2014

@janchi212
@klarisa23 dakujem vam dievcata za podporu. To ze to vyslo mi je jasne kedze aj priznaky sa u mna dostavili, ale dnes ma boli dost brucho a zacala som mierne spinit, takze tomu prestavam verit ze sa udrzi 😢 presne sa zacina opakovat scenar spred 4 mesiacov. vy sa drzte a vo stvrtok ocakam od teba janchi pozitivnu spravu.

klarisa23
autor
27. jún 2014

@nikitaf tak utekaj rychlo k doktorovi,neboj, bude to dobre...

lusmi
28. jún 2014

ja sa neviem už nanič sústrediť lebo všade kolo mňa sú samé deti aj dnes bola u nás švagrinka z 2 deťmi a ta najmladšia ma 13mesiace len pri mne chcela byt a ja som potom smutná a najme sama na seba nahnevaná ☹

janchi212
29. jún 2014

@lusmi viem, ze je to tazke no bude to dobre neboj.Ja som prisla o babo pred skoro 3 mesiacmi a tiez som to tazko znasala.Najma ked niekto hovoril predo mnou, ze ake zlate babo pestovali a pod. A na babo v kociku, ktore maju u nas v rodine som s nevedela ani pozriet.No pred par tyzdnami som bola na svadbe a kamarati tam mali aj 3tyzdnove babenko a neter ho so mnou stale chcela pozerat.Teraz mam 2tydnove krsniatko a vzdy sa tesim ked si ju popestujem lebo to mi dava nadej, ze take aj ja raz budem mat.A mozno uz jena ceste 😀 . Mna praveze asi tie deti ci uz netere, synovec alebo tie co maju kamarati z toho smutku dostali. Neboj aj ty budes mat razmalinky uzlicek 😉

klarisa23
autor
29. jún 2014

@nikitaf Ahoj, tak ako sa mas? Dufam, ze je vsetko v poriadku....

nikitaf
30. jún 2014

@lusmi ja ti z celeho srdca prajem aby to uz vyslo. Ja som ako janchi pred 4 mesiacmi prisla o babtko a tiez som si presla slzavym udolim a kazdy pohlad na dieta ma bolel. Vsetko vsak zahojil cas a verim ze aj tebe konecne vycaria usmev na tvari tie dve vytuzene ciarky 🙂 Drz sa a nezufaj.

@klarisa23 dakujem moja. bolo to len jednorazove a take len bledobezove spinenie nastastie. Tu v Ba pokial nie je srdiecko moc s tebou neurobia. V marci som bola na pohotovosti 2x a nic mi nedali, lebo tehotenstvo nebolo aktivne... takze ostava len cakat. Ale zatial klop klop je vsetko v poriadku a testik vcera krasne pozitivny 😵 dnes volam svojmu dr. a tak o dva tyzdne sa objednam nech uz nie som v strese ked este nebude srdiecko. Pekny dnik a tfuj vsetkym poriadnu davku tehu virusu 😀

@janchi212 no ako? nejake priznaky uz su? dufam ze ano a budeme spolu marcovky 2015

janchi212
30. jún 2014

@nikitaf hej priznaky mam rozne, len vcera som mala trosku hnedy vytok tak dufam, ze dnes nedojde mrcha.S testom pockam este par dni, aby tam bolo nieco vidno ked tak

nikitaf
30. jún 2014

@janchi212 to mohlo byt uhniezdovanie 😉 silno na teba myslim drz sa a daj vediet 🙂

klarisa23
autor
30. jún 2014

@nikitaf super, sprava len tak dalej 🙂. No vyzera to tak, ze tento mesiac pride menzes zase skor, bo ma boli lavy vajecnik ☹. A to je este len 18 den ☹. Minuly mesiac prisiel uz na 17......

dohna
30. jún 2014

ahojte, mna čaká tento týžden (dúfam) posledná MS a potom už ideme na to, od začiatku juna beriem femibion 800 tak som zvedavá ako rýchlo sa nám pošťastí :O

janchi212
1. júl 2014

@nikitaf takze uhniezdovanie to neboko.Vcera som dostala mrchu.Sice slabu tak som radsej urobila dnes test aje negativny ☹ .Takze uvidime o mesiac.Ty sa drz 🙂

nikitaf
1. júl 2014

@klarisa23 nemozes to mat ovulku? pevne verim z ta coskoro nakazim :D tfuj tfuj
ja sa zatial viac bojim ako tesim a kazdu pol hodku som na wc ci je vsetko ok ☹ moj lekar ma mesiac dovcu tak ma chce vo stvrtok vidiet, tak dufam ze aspon bublinka tam uz bude

@dohna posielam ti jeden tehu virus nech to co najskor vyjde 😉

@janchi212 ale nie.. tak ale stale to stihas mat termin porodu v marci 😉 ale zase si viacej uzijete to snazilkovanie lebo moj mm frfle ze si to nemoze ani poriadne uzit 😀 (kedze teraz sa krotim kedze sa bojim jak pes :D)

janchi212
1. júl 2014

@nikitaf hej uzijeme si to, aj ked manzel bude teraz dlho byvat v robote, tak bude dost unaveny byvat 🙂 .Ale potom bude prestavka ako ty hovoris, lebo aj ja som sa bala potom 😅

klarisa23
autor
1. júl 2014

@nikitaf ja uz fakt neviem, co si mam o tom mysliet...bolesti ustupili, ale som ako na trnoch si predsa len mrcha nepride....hormonalny profil mam super, doktor mi povedal, ze nevidi ziadny dovod, aby som nemohla otehotniet, tak neviem preco mi to takto skace ☹

klarisa23
autor
7. júl 2014

@dominikak
@nikitaf ahojte kocky, tak ako si tehulkujete? Ja uz kazdu chvilu ocakavam mrchu, tento mesiac ani nic z toho nebude, ale nevzdavame sa a uz sa tesime na dalsi mesiac, novy mesiac nova nadej 🙂. Ale vymenim tentoraz femibion800 za inofolic, tak uvidime, ci pomoze......

nikitaf
7. júl 2014

@klarisa23 ahoj, celkom sa da. bola som u dr. vo stvrtok a hned mi nasadil duphaston pre istotu aby sa neopakoval marec tohto roku a verim ze to bude ok. Okrem tocenia hlavy, bolesti prs, totalneho nafukovania, citlivosti na pachy a obcasnej nevolnosti ani neviem ze som tehotna 😀 uvidis ci pomoze, hadam ano. ja som par mesiacov pred aj teraz stale uzivam femibion 800 a teraz jem omnoho viac aj zeleniny a ovocia tak hadam to bubatku staci 🙂 posielam vam sem tehuvirus pre vsetky 😎

dohna
7. júl 2014

@nikitaf @klarisa23 ahojte, ja mám 2DC a ovuláciu väčšinou tak na 19DC, takže okolo 20.7 by sme mohli začať snažilovať, skusime par dní pred ovu, (keďže túžim po dievčatku) 🙂 a uvidíme, dúfam, že v auguste už budú krásne //

klarisa23
autor
7. júl 2014

@nikitaf Supeer, to som rada,ze je vsetko v poriadku 😉. Len tak dalej....Tak my to zatial berieme v pohode...uvidime ako to pojde...ale hlavne nielen ja,ale aj ty musis mysliet pozitivne 🙂

klarisa23
autor
7. júl 2014

@dohna Ahooj,tak verim,ze sa vam co najskor zadari 🙂Prve sa vam po akom dlhom case snazenia zadarilo?

evanan
7. júl 2014

@dohna nechapem tej vete par dni pred ovu kvoli tomu, ze chces dievcatko. To akoze na to posobi??? dik za odpoved

dohna
7. júl 2014

@klarisa23 prvé som tak nesledovala, syn sa narodil do roka a do dna po svatbe, čiže sme sa s ex snažili asi 3 mesiace ? ale teraz mám druhého partnera (šikovnejšieho) 🙂 tak to možno pôjde šup šup,. aj keď teda tu už zohráva velkú úlohu asi aj vek, vtedy som bola mladá žaba, xixi

dohna
7. júl 2014

@evanan no čo som tak študovala, tak možno áno, treba skúsiť :P ale tak pozerala som aj čínsky kalendár a nejaké polohy čo treba, ale tak vždy je to 50:50, jasné že aj chlapec poteší, hlavne nech je to zdravé, to je najdôležitejšie 🙂

evanan
8. júl 2014

@dohna ok dik, lebo ja osobne pochybujem, ze existuje nejaky "navod" . Tak, zelam vela zdaru a coskoro krpate nozky doma ;)

klarisa23
autor
8. júl 2014

@dohna Tak drzim palce 🙂. My sme sa zacali snazit este len pred mesiacom, tak sme este optimisticky naladeni 🙂. Aj ked pred rokom sme sa uz snazili cca pol roka, potom sme to nechali tak, ale vtedy som mala zle testy. Dufam, ze to teraz pojde hladko 🙂.

dohna
8. júl 2014

@evanan návod je len jeden 🙂 ale čo z toho bude to uvidíme 🙂 no sama som zvedavá 🙂

dohna
8. júl 2014

@klarisa23 a tak ty máš ešte času dosť, to ja som povedala, že keď to nedáme do konca roka, tak prdím na to a pôjdeme na budúci rok na drahšiu dovolenku a hotovo 🙂 aspoň sa má človek na čo tešiť, buď na bábo, alebo na dovču, stále sa treba na niečo tešiť, a keby to aj nevyšlo, tak aspoň môžem s chalanmi na lyžovačku 🙂

klarisa23
autor
8. júl 2014

@dohna casu ako casu, myslim, ze vek na prve babo uz mam 🙂. Mame kde byvat, obidvaja pracujeme, tak niet co cakat....Aj doktorka mi povedala, ze mam teraz na babo najlepsi vek 🙂

lalala85
8. júl 2014

Ahojte kocky,pripajam sa k vam,pred dvomi mesiacmi mi diagnostikovali ureaplazmu a snazim sa otehotniet,ale zatial nic,,ze vraj to ma na to vplyv,mate s tym nejake skusenosti?

evanan
8. júl 2014

@lalala85 ahoj.ja som mala urea a antibiotikami sme to vylIecili odvtedy nic. Atb boli cca na mesiac . O bejby sme sa vtedy snazili no nam sa nedari uz rok a pol s tym, ze som mala mimomaternicove v april.Podla mna ale urea nemalu vplyv na to ze sa nam nedarilo. ;)

dominikak
8. júl 2014

@klarisa23 ahoj, zatial vsetko v poriadku az na to ze som este nebola u gynekologicky, lebo stale mi doktor neposlal kartu z ineho mesta..lebo menim lekara. tak som ho este nevidela. ale tak uz som tak nastavena ze tam pojdem asi az v dakom 9 tyzdni. moc sem nechodim na MK lebo ma niekedy tie porovnavacky a pozorovacky trochus stresovali, tak uz sa snažim minimalne citatat. i ked zase niekomu to moze pomahat takato diskusia. drzim palce nech sa vam zadari v ten pravy cas 🙂