Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@dominikak zo srandy by tam ciarky neboli 🙂 gratulujem 🙂
@nikitaf ja az 3.7.aj ked neviem presne lebo po kyretazi sa mi rozhadzal cyklus.Ja mam take bolesti teraz v podbrusku ako pred menzesom tak snad je to uhniezdovanie 😀 .Ja som to minule hned nejak citila po par dni pred menzesom ze sa to podarilo, aj prsia sa mi hned zvacsili co sa manzel hned potesil 😀 tak daj vediet potom
@klarisa23 dakujem pekne 🙂 este som ale nebola u lekara, lebo by bolo skoro. Len stale myslim na to ci je vsetko ok a ci som urcite tehotna. take to je neuveritelne. Na testoch mam vzdy dve ciarky (robila som si 4-kazdy den jeden) a posledne dva dni su tie testy trosku slabsie. tak ale neviem ci ta intenzita musi byt stale rovnaka. Snazite sa prvy mesiac? drzim palcee
@klarisa23 toto bol druhy mesiac snazenia. testy som si robila rozne, sa mi zda dva vecer a dva rano. dufam, ze ta intenzita tej ciarky az tak neznamena. vzdy ju vidno , len ked porovnavam napr zo vcerajsou ciarkou je trosicku slabsia. ale tak to uz asi prehanam 🙂 kym nepojdem k doktorovi tak budem asi stale zvedava, ci to tak naozaj je. ja som si na tejto stranke pozrela kedy mi vychadzaju plodne dni a http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiolog...
a potom sme sa "snazili" kazde dva dni a v den kedy pisali ze je najplodnejsi tak sme presne vtedy. tak ktovie ci to pomohlo 🙂 to som len tak skusala, ze co ak...ani som necakala zeby to mohlo vyjst
@klarisa23 ja som to tiez tak brala, len s tym rozdielom ze som si pozrela kedy mam asi plodne dni. ale tak da sa to zistit aj inak 🙂 este sme to nikomu nepovedali. Asi zacneme tak postupne az potom ked pojdem od doktora. tam ale planujem ist asi az ten dalsi piatok, nech je uz trochu vacsie aspon 6tyzden nech ma. Tak este si pockam.
@janchi212 juj som na teba fakt zvedava a silno verim ze to tam je 😉 ja som si na 99% ista ze nic, lebo ma nebolia ani prsia, minule mi uz takto 4 dni pred ms isli prasknut 😀 . Vo stvrtok by mali dorazit a asi aj dorazia, ale idem na pivecko s kolegynami tak si rano pre istotu spravim test (ak nedorazi pani milostiva), aby som potom keby nahodou nepila, ale cakam snehobiely. Hlave ty sa drz a o mesiac ma nakazis 😀
@nikitaf ale ja verim ze aj tebe to vyjde.Mna teraz prsia nebolia, to som myslela, ze pri prvom tehotenstve este pred menzesom sa mi spevnili a zvacsili.Teraz zatial nic aj ked mrcha by mala dojst o cca 10 dni.Pohla by si dat dovolenku radsej na 9 mesiacov 😀 .Teraz ma zatial len bolelo v podbrusku a trosicku som mala vytok taky ruzovy tak dufam, ze vajko sa uhniezdovalo 😉 .Budem na teba mysliet vo stvrtok 🙂
ahojte my sa snažíme už skoro 5rokov a stále nič pobrala so všeličo teraz pol roka beriem antikoncepciu kôli úprave menštruácie lebo som ju stále mala nepravidelnú a nemala som ani plodne dni potom antikoncepciu vynechám a uvidíme či sa to podarí ja už nemám síl čakať som zúfala
@lusmi ahoj netreba sa nikdy vdavat.Jednej mojej kamoske doktori povedali, ze nikdy nebudu moct mat vlastne det, lebo mali zdravotne problemy obaja.Ale nevzdali to, isli aj za nejakym liecitelom a ked potom sli o par mesiacov na umele oplpdnenie tak lekari boli aj tak skepticky, ze to vyjde. A vyslo a mala ma uz 4 roky. A potom
im povedali, ze prirodzenou cestou sa im to nepodari. A cuduj sa svete podarilo a maju uz 1,5 rocneho chlapca. Takze sa nevdavaj
@lusmi velmi ti drzim palce aby ti to vyslo, zasluzis si to po tolkom trapeni.
@janchi212 no tak rano som si robila test kedze ms nikde a mam taky biely vytok. a som viacej zmatena ako predtym. nedalo sa to poriadne odfotit ale uplne cisty nebol. Tejto znacky som si robila pred mesiacom a teda bol belsi ale to som nebola urcite tehu. Prsia ma len trochu bolia, nic extra, ani nijake čudne priznaky, klasika ako pred ms, tak som zvedava co bude dalej 😕
Co ty na tu fotku hovoris?
@nikitaf no ja si myslim ze tam naznak je.Mala ti dnes mrcha dojst ci uz meska par dni? Skus si spravit dalsi test mozno inou znackou.Ja si urcite kupim taky co som mala predtym, ten mi ukazal spolahlivo aj ked som nebola teho a ked som bola tak mi to ukazal par dni pred,Maju ho v kazdom dma aj v kauflande som si ho vsimla.No nie je pepino. Nechcela som ho mat moc skoro doma nech ma nepokusa 😀 , kedze mne ma mrcha dojst o tyzden. Radsej ide na dovolenku 😀 .
A iba tento jeden si si robila? No ked mas tie priznaky tak by si aj mohla byt.Skus radsej iny este alebo o par dni znovu tymto.Zalezi akej citlivosti si si kupila a kedy sa vajko uhniezdilo
@janchi212 mala prist vcera, takze mi v podstate aj meska. ale je pravdepodobne ze som ostala tehu neskor kedze som mala mm prec. No som sama zvedava ako to dopadne. Tento test som si robila viac krat a vzdy mi dobre ukazal a teraz bol taky divny ani biely ani ciarka :D no proste duch. Ale ked si teraz spominam toci sa mi uz 4ty den hlava (pripisujem to zatial zlemu pocasu a tlaku) a trosku mam slaby zaludok ale to sa mi pred ms stavalo... dalsi doma nemam, dnes skocim do lekarne a nakupim si zasobu 😀
@nikitaf no tak to je jasne, ze ked nebol mm doma.Asi sa ti to posunulo.Mozno ten test bol nejaky chybny. Raz som tu citala, ze v nejakych testoch dali do obalu od tehotenskych ovulacne a potom si baby mysleli, ze su tehotne.Drzim palce nech mrcha nedojde a potom ti budem moct zagratulovat a tesit sa spolu s tebou 😉
@nikitaf ja tam druhu ciarocku slabu vidim ...tiez som taku mala a bolo to tehu ...drzim palce 😉
@nikitaf tu mas tu fotku trosku upravenu ..je tam jasny duch 🙂
@dolce_principessa jej dakujem ti velmi pekne 🙂
@nikitaf nemas zaco ..o par dni uz urcite bude silnejsia 😀
@janchi212
@dolce_principessa dievcata tak dnes to vyzera lepsie 😵
len ma priserny strach aby to dobre dopadlo 😔

@tamarka tak my sme uz zamiesili uvidime ako to dopadne 😉 .Som rada, ze je vsetko ok a malemu drobcovi uz bije aj srdiecko, len tak dalej a neboj hadam aj tie nevolnosti ti prestanu onedlho