Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
Ahojte, vyskúšajte GS Mimistar, to je novinka na našom trhu pre snažilky, nedávno mi ho doporučila gynekologička, pomôže pripraviť maternicu na uhniezdenie vajička, ma lepšie zloženie ako inofolic, okrem kys. listovej a inositolu ma ja vitaminy a mineraly, dokaže upravit cyklus, beriem ho druhý mesiac a konecne mrcha prisla nacas, takze funguje 😀 teraz len dufam, ze nabuduce nepride a test ukaze dve ciarky 🙂 vyskusajte
@katkaolejka ja som si to tiez kupila minuly tyzden, takze s tym zacinam. cena je brutalna, ale tak co uz.. a ako beries - jednu tabletku denne? lebo je pisane 1-3 ale tak to by som rychlo zjedla cele balenie..
@luminuska Zatial beriem jednu denne, tri odporucaju snazilkam,ktore sa fakt dlho neuspesne pokusaju o babo,my skusame 4mesiace,takze by to malo pomoct.kamoska berie dve tablety mimistaru denne,jednu rano a druhu vecer,mne sa tri zdaju privela.
@marselinm nieco tam je, ja som si tento tvoj dala do nagativu a vidno tam na ciernobielo, ze tam aj druha velmi jemna je ..
a vidis, ja som vcera male ake jemne kolajnie a dnes nic, normalne nechapem ... takze mozem ja mrsku zajtra ocakavat .. a tak som sa tesila ...
kolky DC si teraz ked si testovala ? A kedy ides testovat zase ?
@sophina a ako si to dala nanegativum?ja som to raz davala do jedneho programu,ale nepamatam si ho 😀 ja som si ho dnes na obed robila,lebo rano som zabudla a som 40dc ,odkedy sa snazilkujeme,tak mi chodi mrcha ako chce.vyskusam o tyzden v nedelu,teda ak nepride mrcha,co by som nerada...som pozerala na tie tvoje testy,zaujimave a neskusis este zajtra alebo neskor?
ahojte kocky na otehotnenie je dobry gynex neviem ci ste už o tom poculi je to prirodny produkt a z nasej sukromnej skupiny viacej dievcat daka tymto kvapkam otehotnelo.nedávno som to odporucila známej a ked som ju stretla oznámila mi že 9 tt.tak vyskusajte možno vam to pomoze🙂
@marcelaaaa
mne hodne upravil menzes 🙂 takže doporučujem ....
@marselinm je tam nieco troska som ho stmavila a myslim ze je tam nieco
@marselinm kuk toto je ten tvoj
@bandikovajana @sophina dakujem,nechcem sa este predcasne tesit,ale snad budu silne kolajnicky
@bandikovajana a tebe sa ako dari?
@marselinm dufam aj ja, ja som teraz 25DC ale mylim ze tento mesiac ani testovat nebudem i ked ma to laka testnut ale mali sme sex len 3dni pred ovu a potom to uz nevychadzalo
@bandikovajana ved testnut mozes,nikdy nevies kedy sa podari,my sme tiez skoro vsetko mimo ovu,mozno dvakrat,ale tak uvidime
@bandikovajana budem drzat palce 😉
baby takže ja vás na chvíľu opustím. Mám hroznú náladu, lebo pred chvíľou prišla mrcha ☹ Po špinení, ktoré som mala v piatok, som včera doobeda bola na pohotovosti, lebo som mala na papieri také kusy skoro do čierna farby. Tam mi aj zistili, že mám hcg len 83, čo som mala mať minimum na týždeň, v ktorom som aspoň 1000. No a robila som test teraz a len jedna čiarka. Ani náznak druhej.
Vám držím palce, možno sa ozvem keď budem lepšie na tom psychicky
@janchi212 to mi je luto :( budem na teba mysliet ale lepsie teraz ako v polovici alebo pri porode , neni to bohvieco ani teraz ale drzim palce a cim skor pozitivne myslenie
@bandikovajana cely tento cyklus mam divny, takze testnem len ak sa mi to uz dlhsie nebude lubit..
@janchi212 Janulka, vyplac sa a daj si pauzu. Hlavne tu od toho. Vies, zivot je krasny a nemyslim ze mat babatko je jedine poslanie. Vsetko pride v tedy ked na to nebudeme mysliet. Splodit dieta nie je o technike a sexu kazdy den. Je to nieco medzi zemou a nebom. Mas manzela ktory ta miluje. Vaz si to a hlavicku hore, ver, ze v tom nie si sama. Mam ta rada aj ked ta nepoznam.

vrchy je dnes, spodny je vcera ... 😖 😖 😖 namiesto zosilnenia ciarka zmizla 😕 😕 😕