icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

marselinm
14. sep 2014

@balli ved o tyzden chcem testovat tak uvidim,dakujem 🙂

dohna
14. sep 2014

@janchi212 to ma mrzí to nemyslíš vážne, však ? a lekári čo na to ? ☹ ☹ ☹ moja velmi na teba myslím, tak som verila že ty to dáš , som sa moc moc s tebou tešila, ale aj tak si pordžím to srdiečko pre teba a pre @nastickakessinka, neboj ona sa to raz musí podariť a dotiahneš to do šťastného komca, držkaj sa a ked ti bude lepšie várť sa tu knám 🙂 všetky sa na teba budeme tešiť

adrika91
15. sep 2014

@luminuska ako ??? nič nové ?

sophina
15. sep 2014

Este sa da priblizne zistit tehu tak, ze si cupnes a nahmatas si krcok, aj je daleko, cize vysoko, je to na ms, ze cca o dni pride... ak je aj krcok makky ..
Ak mas krcok hned blizko hmatatelny, cize je nizko, lahko ho dociahnes a je tvrdy, je tam vyssia pravdepodobnost, ze si tehu .. 😎 😎 😎

ssj04
15. sep 2014

@sophina ženy ja vás asi opustím :D Nič v zlom, ale odkedy citam tieto prispevky mam pocit, ze robím cudne veci .. Resp. ze sa nad nimi zamyslam.. Nikdy predtým som si napr nehmatala krcok maternice :D ale budis.. Skusila som :D dnes som 26 DC, mavam 28 - 29 dnovy cyklus.. Krcok mam tvrdý asi ako nos..v strede mam ciarku akoby.. A to ci je vysoko alebo nízko neviem posúdiť, kedze som ho predtým nehmatala.. Ale nemala som nejako problém najst ho.. A to mam dosť krátke prsty :D Myslite teda, ze je mozne, ze by som mohla byt tehu?

luminuska
15. sep 2014

@adrika91 zatial nic, dalsi test zo stvrtka negativny, kramy nikde.. zajtra volam doktorovi a snad ma este zoberie tento tyzden. a ty ako, uz sa snazite o 106? 🙂

ssj04
16. sep 2014

@bandikovajana ako si na tom? Viem, ze sme približne rovnako... Ja som dnes nevydrzala a spravila test - biely ako sneh.. Som síce ešte len 26 DC ale nejako som dufala.. Aj ked sme sa vela nesnazili ten to mesiac..

bandikovajana
16. sep 2014

@ssj04 no ja. Som tiez 26 DC a tiez tak akosi dufam ze sa zadari aj ked sme sa. Tiez bohvieako nesnazili tiez som rano drzala uz test ale este som odolala chcem aspon do toho 28 DC vydrzat zatial nemam ziadny priznak tak neviem ci tento mesiac s toho nieco bude

adrika91
16. sep 2014

@luminuska to keby si mala tehotenstvo podla dlžky meškania MS by si už bola asi aj v nejakom 7-8 týždni či ? mám pocit že nám sa blíži ovulácia .... my sme mali zrovna v nedelu to bol ten 10 deň 🙂 tak uvidíme nohy som mala vyložene hore :D ešte dnes dáme a vo štvrtok si skúsim urobiť ovulačný test a možno aj dnes 🙂 držím palce u doktora potom informuj ako si dopadla 😉

luminuska
16. sep 2014

@adrika91 deviaty! 😀 drsné.. aplikácia v mobile že "22 dní mešká". držím palce 🙂

marselinm
16. sep 2014

@bandikovajana nejako to tu sticho,ked nechodia janchi212 @dohna a @nastickakessinka vsak?

bandikovajana
16. sep 2014

@marselinm no tiez mam taky pocit ako keby sa to tu uz rozpustilo jeden cas to bolo tak ze som sa ani nevedela od pc postavit napit co sme pisali pisali aj 10stran za den este sme hovorili ze snazilky jul-august nemaju ani 30stran a my 80 a teraz jednu stranu za tyzden tusim dame :D

marselinm
16. sep 2014

@bandikovajana ved aj ja som prisla a nestihala citat a teraz nemam co citat 😀 ostali sme len my dve asi a ako sa dari?pockas este s testom?

bandikovajana
16. sep 2014

@marselin aj @ssj04 a @rimon sa sem tam ohlasia sme narovnako, ssj04 si dnes robila tak mi to nedalo tak som aj ja testla a taky biely ako prvy snech 😀 ale sak ani sme sa moc nesnazili akurat cez plodne bol moj v nemocnici

marselinm
16. sep 2014

@bandikovajana joooj,no skoda,nasej skupine sa nejako nedari 😒 a uz je zdravy? aj @ssj04 nemala kolajnicky,ja som ved testla tiez okolo 28 a biely a teraz tam boli nejake naznaky,ale nechcem sa tesit,tak testnem v nedelu a uvidim.dnes ma strasne picha v bruchu a som nejaka nervozna stale ale mrcha meska styri dni,snad nezaklope na dvere 😀 a @rimon ma co nove?

bandikovajana
16. sep 2014

@marselinm no neviem mal na jar havarku tak neviem ci teraz nejake priznaky sa mu dostavili bolo mu strasne zle a tasko sa mu dychalo tak ho zobrali na infuzku som mu volala zahranku ale na druhy den isiel obvodnej a povedala ze to ma asi nieco z krcnej chrbtice ze zly prietok krvy ci co poslala ho na x vysetreni a nic nezistili tak neviem co mu bolo lebo cely den nic isiel poobede s malou na ihrisko a prisiel a bum ako keby si mu facku dala ani dychat nemohol hlava sa mu tocila,
no uvidim hadam sa to aspon tebe tento mesiac podari 😉 luto mi je janchi212 ☹ ale tak vsetkym sa nam to raz podari ja uz som konecne zistila ze kem mam krce tak to je ovulka tak to skusime praktizovat cez tie krce nabuduce I ked prave v tedy nemam na sex ani myslienku no bude to zaujimave,
rimon ta asi tiez nic ze ma rozhadzany cyklus a mala aj nejaky zdravotny problem cez ovu tak asi snazime dalej vsetky okrem teba 😉

7rebeka11
16. sep 2014

ja vás čítam, u mňa bola ovu v sobotu, tak sme sa snažili v piatok aj v sobotu ešte, uvidím, či z toho dačo bude... 🙂 Pravda, že to tu už nejako nežije. Tak rada by som tu videla už pozitívne testy! Žienky držím vám prsty, môže sa ešte ukázať 🙂 teda druhá čiarka
@marselinm
@bandikovajana
a @rimon je v tom?

bandikovajana
16. sep 2014

@7rebeka11 rimon asi nie povedala ze nebude ani testovat iba ak bude dlho meskat ale marselinm ma dusika 😉

7rebeka11
16. sep 2014

@bandikovajana aha tak tfuj tfuj @marselinm

marselinm
16. sep 2014

@bandikovajana juuuuj,no moze to mat,ze mu dobre neprudi krv,ale tak snad uz bude dobre,moja mamina mala nieco podobne pred svadbou pred dvoma tyzdnami,tiez sa jej hlava tocila,ani rozpravat sa jej nechcelo,tak isla k dr a povedal,ze to ma z vycerpania,dostala lieky na prekrvenie a je dobre,tak mu drzim palce..no veru chuda janchi,tak som na nu myslela a drzala prsty,ale svet sa nezruti a ja verim,ze par mesiacov vytvorime novu skupinu s bruskami 😀 ja prave naopak cez ovu mam najviac chut a este cez mrchu,ale to ja zas nemusim 😀

marselinm
16. sep 2014

@7rebeka11 nechcem sa predcasne tesit,ale snad bude silnejsia,v nedelu testujem 😉

7rebeka11
16. sep 2014

@marselinm a koľký dc si?

bandikovajana
16. sep 2014

@marselinm no aj on dostal nejake a odvtedy je dobre no to by som bola uplne ze najstastnesia keby som uz vedela ze je to tam 🙂 ja uz si predstavujem ako budem absolvovat cestu do skolky a zo skolky s kocikom 😀 uz sa vidim ze rano pojdem busom odovzdam viki do skolky pojdem kamoske na koficko mozno sa niekde po prechadzat a pesi pojdeme zo skolky domov ked bude pekne 🙂 premyslene to uz mam len to treba zralizovat 😀 😀 😀

marselinm
16. sep 2014

@7rebeka11 42 dc som

marselinm
16. sep 2014

@bandikovajana neboj,ked to budes najmenej cakat,to pride.aj ja zase kociare pozeram,uz by som aj kupila 😀 tak to je pekna predstava,na nu sa tesim aj ja 😉 skoda,ze sme vsetky baby tak daleko od seba 😒

bandikovajana
16. sep 2014

@marselinm jaj no tak to mi je luto najviac lebo najlepsie sa kocikuje ked su deticky rovnak stare kamoska ma uz teraz 1,5 rocnu a kym nam sa podari uz pojde aj ona do skolky :(

marselinm
16. sep 2014

presne,ani ja tu nikoho nemam,vsetko maju uz vacsie deticky,ale neboj sa podari sa 😉

rimon
16. sep 2014

@7rebeka11
@bandikovajana
@marselinm
dievky, tu soom.. mame pivny fest v meste, aj na trnavskom jarmoku som bola s dcerkou, aj kocik sme novy zhanali, tak som nemala casu s vami klebetit 😉 moj terajsi cyklus je asi z inej planety prileteny, dnes som 34dc, mrchy nikde a dnesny test mohol byt reklamou na ariel.. uz sa normalne tesim na mrchu, mam dojem, ze na mna zabudla 😀 😀 ziadne falosne nadeje si nedavam, uz len netrpezlivo cakam kedy sa cervenej uraci.. a tesim sa na dalsie kolo 😀 😀

bandikovajana
16. sep 2014

@rimon tiez som na tom podobne, neviem ako by som si ju vyvola rychlejsie :D nech je uz po nej a mozme zacat makat lebo uz toto je hranicny mesiac aby sme nenosili bruska v lete, ale pevne verim ze sa to podari uz :D

rimon
16. sep 2014

@bandikovajana chcela som si nedavno objednat tehotenske testy z ebayu, nech nenechavam tolko v lekarni.. ale tento cyklus mam fakt tak divny, ze ziadne meranie bt ci ovulacne testy mi nepomohli odhalit plodne dni, asi je fakt anovulacny.. a tak som sa rozhodla na to hodit bobek 🙂 sex nebude podliehat dnom, ale chuti a ziadne detektivne patranie po ovulacii a priznakoch.. mame uzasnu spokojnu dcerku, co mozem pri svojich zdravotnych problemoch iba nadsene zasnut, ze tu je.. a druhe sa podari alebo nepodari, snad dobre vychovame aj jedinacika 🙂