icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

marselinm
16. sep 2014

@rimon tak ti je supeeeer,,,som sa dobre pobavila s tou reklamou na ariel 😀 😀 😀 😀 😀

7rebeka11
16. sep 2014

@rimon
@bandikovajana
@marselinm na 30. narodeniny si želám pozitívny test!!!

rimon
16. sep 2014

@7rebeka11 nech sa ti prianie splni 😉 a kedy mas?

7rebeka11
16. sep 2014

@rimon v novembri 🙂

marselinm
16. sep 2014

@7rebeka11 tak to aj ja ti zelam,nech sa ti to splni 😉

marselinm
16. sep 2014

@rimon a ake testy si si tam chcela objednat?

ssj04
16. sep 2014

@marselinm to vydržia do nedele? :D Ale 42 DC to je uz dosť, nie?? Nechceš ist k dr na krv?

bandikovajana
16. sep 2014

@rimon no ja som tiez hodila bobek na meranie a testy som eate ani neskusala tiez som rada ze mam uzastnu dcerku co moj uz ma 2 tak privolil zivit tretie tak ked sa podari stvrte bude ak nie tak ideme dalej aj tak som taka akasi citovo rozhodena ze jeden den tuzim druhy vaham ci to utiahneme potom zase chcem potom premyslam ako ci nebude ziarlit a pod. Takze snazime sa necham tomu volny priebeh

rimon
16. sep 2014

@marselinm normalne one step tycinkovy, ako ked v lekarni kupis.. len na ebay 10ks stoji cca 9-10e a v lekarni za ne das minimalne o polovicu viac.. aj ovulacne testy mam odtial 🙂 tu na koni ich lauritka predava napriklad

ssj04
16. sep 2014

Baby, ja posledný tyzden - tyzden a pol nemam vôbec chuť na sex... Nechapem.. Dnes sme skusali, ale teda z mojej strany žiadna sláva :/

7rebeka11
16. sep 2014

Odporucam testy od lauritka, ma tehu aj ovu po 0,40e za jeden. Ja mam tiez od nej.

marselinm
16. sep 2014

@ssj04 uz ma trma spravit zajtra rano,ale vydrzim,pockam este,ci nahodou to nie je poplach a ak budu kolajnice,pojdem k dr,nech ma posle na sono a uvidime....nie si sama,ja tiez tak okolo tyzdna,moj bol uz aj zufali,ale nechal ma na pokoji 😀
@rimon ja som odtial este neobjednavala,musis tam mat ucet zalozeny?

ssj04
16. sep 2014

@marselinm je to blbe ale môj muž si vtedy poradil aj sam :D aale hlavne ze ja som mala pokoj
A už si mala niekedy také meskanie? Pri prvých deťoch zi kedy vyšiel test?

rimon
16. sep 2014

@bandikovajana a tak zo zaciatku by urcite ziarlila, ved by si musela zvykat na uplne novu situaciuv rodine.. ale vsetci surodenci to zvladli, pokial nie je starsie dieta rodicmi zrazu odstavene a ignorovane, tak nie je dovod aby sa do noveho zivota nevzilo a mladsieho surodenca znenavidelo.. ved aj vy ste si k chalanom zaopatrili novu sestricku a nemyslim, ze by ich manzel rozdielne lubil a chalani sa citili mimo hlavnu kolaj.. ja zasa nemam vykyvy nalad ano-nie, velmi tuzim po druhom drobcekovi, aj chlap.. a ani sa neobavame, ze by sme dcerku nejako ranili.. skor je horsie vychovat jedinacika ako viac deti.. nikdy nezazije delenie, trpezlivost, zodpovednost, lasku, ustupky, hry atd ktore sa da iba so surodencami.. u nas je to otazka zdravia, ci sa na to moje telo este da 🙂

marselinm
16. sep 2014

@bandikovajana veru tak,netreba sa stale sustredit na merania a priznakov,ono to pride samo vhodny cas a ze si citovo rozhodena,to tiez neries,zbytocne si pridavas dalsie motanie mozgu 😀 ja som mala tiez take myslienky,ci dalsie alebo ist do prace,aj ked nie je kde a nemam vobec kde nechat deti,manzel robi mimo sr a jedno je v skole a druha v skoke a potrebujem pracu iba na rannu smenu,aby som to stihala,ale nic tu nie je 😒 a ako aj ty financne to utiahnut mi ziez vrtalo v hlave,ale tak ked som to zobrala z druhej stranky,vecicky mi ostali a aj dalsie veci,akurat kociar treba a potom plienky,takze sa to da zvladnut...nechat tomu priebeh a vsetko bude tak ako ma byt 😉

ssj04
16. sep 2014

@rimon pravdu mas... My chceme z 80% druhé babo hlavne kvôli dcere, aby nebola sama ..

marselinm
16. sep 2014

@ssj04 no moj to neoblubuje 😀 mala som uz,ak sme sa zacali snazit tak to hapruje,ale vzdy som mala biely ako sneh a teraz tam bol aspon naznak,tak preto to chcem nechat este do konca tyzdna a uvidim potom co sa bude diat

ssj04
16. sep 2014

@marselinm aky máš rozdiel medzi deťmi?

marselinm
16. sep 2014

@ssj04 syn ma 6 a pol roka a dcerka bude mat na vianoce styri

ssj04
16. sep 2014

@marselinm presne taký rozdiel mam aj ja vysnívaný! A aké to je? Dalo sa to zvládnuť? Mimino a 2,5 rocne?

marselinm
16. sep 2014

@ssj04 je to uplne super,maly bol uzastny,chcel ju krmit,obliekat a hrat sa,ukazoval jej hracky,drzal ju za ruky,dalo sa to bez problemov zvladnut,moja svagrina ma rok a pol a to bolo des,nestihala...

ssj04
16. sep 2014

@marselinm rok a pol mi príde veľmi malo.. Aj keď potom je to fajn keď sú vacsi.. Uvidíme no kedy sa nám podari.. Ci sa mi splni sen o 2,5 ročnom rozdiele.. Ešte máme mesiac :D idem o tom snivat.. Dobruu noc

rimon
16. sep 2014

@marselinm ano, treba mat ucet.. ale aj tu ako som uz pisala sa daju objednat cez kona za super cenu tie iste 😉 a mas to bez nervov, s novym uctom, platenim, cakanim ci pridu..

bandikovajana
17. sep 2014

@rimon no vcera bola moja mala uzastna som bola u kamosky a preraba wc a strasne buchali a malinka jej chcela spat tak som ju zobrala do kocika a isla s nou pre moju do skolky a ona ju celu cestu kocikovala domov tak som mala celu cestu taky usmevik ze fajn bavi ju kacik aj surodenca bude vizit 😀
@marselinm ja ma tiez vsetko aj kocik hracky flasky komplet vybavu len by ma prekvapilo keby to bol chlapec 😀

dohna
17. sep 2014

@janchi212 @nastickakessinka @rimon @bandikovajana @marselinm babulky tak teraz raďte, 1DC bol 30.8 ovulka prišla skôr na 12DC namiesto na 18DC a včera 18DC som pri sexe mala trochu krvi, také slabé špinenie, ale potom to už bolo ok, tak ja som teraz z toho jeleň, MS to nemohla byť, tá by mala prísť až okolo 27.9 tak ja neviem ☹ ☹ ☹

nastickakessinka
17. sep 2014

@dohna krv pri sexe mala aj naša janulka a bola tehu, tak sa nechaj prekvapiť 😎 . Ja tento mesiac nič, mala som soplovitý hlien presne som vedela kedy treba a drahý bol na dovolenke 😠 😠 takže nič z toho.
@bandikovajana
@rimon
@marselinm
@ssj04
@7rebeka11 Dievčatá, nad reklamou na Persil či Ariel som sa fakt že zasmiala 😀 😀 😀
@ssj04 vitaj v klube robenia nezmyslený vecí 😀 😀 ja mám svoj krčok preštudovaný druhý mesiac 😀 ako hrozné že to robím ale už chápem ako to má vyzerať. Inak tehu z toho nezistiš len stav hlienu a či je makký či tvrdý, teda ovulku, ale stačí 😎 . Len sa bojím že si tam dáku infekciu zavediem ale hádam nie 😝 .
Inak baby, stále myslím na tu našu janku, to je strašné, tak na riadnu depku. Celé robenie bábatiek je pre mna záhada, aj tá moja sestra čo som vám spomínala (už dva roky sa snazia a nič), včera bola na posledných testoch a je zdravá jak ryba a jej manžel tiež. A aj tak nič z toho. Budúci mesiac idú na insemináciu. Ale chápete to, že by tá psychika to všetko až tak ovplyvňovala?!

marselinm
17. sep 2014

@ssj04 nic sa nestane ked bude aj 3rocny rozdiel 😉
@rimon no musim to popozerat,lebo sa mi nechce cestovat do mesta koli tomu,mam to 15 km,to usetrim aj na nafte 😀
@bandikovajana no to ano,nanovo kupovat,ja mam vyhodu,ze mam chlapca a aj dievca 🙂 i ked som bola s timkom tehotna,do porodu mi na sone tvrdili dievca,tak som mala pomaly vsetko ruzove a na porodnom stole mi povedali,ze chlapec,som myslela ze skolabujem,na co som myslela ked ma zosivali bolo,ze co vsetko musim kupit nanovo 😀
@dohna fuuuuha,tak to neviem,nejake to mame vsetky uz popletene 😒 neskusala si si test spravit?

marselinm
17. sep 2014

@nastickakessinka psychika robi vela,nie len o snazenie,ale ovplyvnuje strasne vela veci v tele,aj ked si stale hovorim,ze ine myslienky treba,ale neda sa to ,lahko sa o tom hovori a inak sa kona 😒 aj ja na nasu janchi vela myslim,chudiatko nase,tak som jej to priala a tesila sa s nou,ale zivot ide dalej,je mlada,netreba sa uzatvarat ☹

luminuska
17. sep 2014

tak ja hlásim ďalší jednočiarkový test.. som dnes 59 DC (to sa vôbec dá?!!!) a nikde nič ani na teste a ani krámy nikde. Doktorovi sa nemôžem dovolať, hneď ako sa bude dať, tak tam napochodujem, nech mi povie čo sa deje, alebo aspoň vyvolá tú lenivú červenú slečinku..
@adrika91

ssj04
17. sep 2014

@dohna mne sa to stalo minulý mesiac.. Tiež som po sexe mala ružový papier na zachode 2-3x, trochu akoby aj krv a potom to preslo.. A MS prišla potom normálne načas.