Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@nastickakessinka ty si teraz ktorý DC?
@dohna ja som toho isteho nazoru ako @nastickakessinka,tak nechaj sa prekvapit 😉 som si zle precitala,som si tie dc asi spocitala 😀 😀 😀 😀
@dohna 23 DC ale tento mesiac ani neviem, že som snazilka 😀
@nastickakessinka ale tak nejaké ťuťumuťu určite bolo , nie ? a kedy by mala prísť mrcha ? tak za 5 dní asi ? to už budeš teda čoskoro testovať 🙂 jáj dúfam, že Vám to teraz vyjde, veď už ideme od Jula kurnik to je 3 mesiac :( ja by som zas bola rada kebyže teraz nie som tehu, ked tak až okolo Vianoc, to by sa mi tak lubilo 🙂 ale mi niečo hovorí že to čo človek nechce tak má, tak možno cez Silvestra nebudem lyžovať, len ich budem fotiť, a tešiť sa ako budem cez hice chodiť s pupčiskom :( moj chlap sa pozeral na moj kalendár, že čo tie srdiečka a zvyšné znaky znamenajú, tak som mu to povysvetlovlala a on na to že hmmmm, tak tento meciac sme tomu moc nedali,, 😀 😀 😀 takže asi tak to je u nás momentálne so snažilkovaním, tak by to bol zázrak, kebyže sa trafíme
@janchi212 @marselinm @rimon @bandikovajana
@dohna 😀 😀 my sme tento cyklus trikrát a to dvakrát hned po mrche a raz ked sa drahy vratil, teda tento mesiac nič nečakám ale pohodka. Tiež sa mi objavil mokrý deň 😀 a to na tretí po sexe taaaaakže smola 😠 potom sme mali sex az o päť dní na to 😖 . mna to už ani nebaví 😀 . o chvílu sa vrátime k povodnému tutulimutuli raz za mesiac a dosť 😀 😀 😀
čo máš nového? dovolenka zajednaná? kedy idete?
@nastickakessinka nového ? konečne sme kupili drahému druhé auto, tak jedna vec z krku a lyžovačka na Silvestra a koncom januára zajednaná, tak sa teším 🙂 na lyže ideme od 27.12 do 3.1 a potom od 29.1 do 3.2, dufam že vyjde sneh a poriadne sa vyblbneme 🙂 inak ani nič, stále v jednom kole, Ados bole teraz akýsi chorý, v práci roboty že neviem, kde mi hlava stojí, a tak sa už pomaličky teším aj na Vianoce, aspoä tých pr dní čo bude človek doma a odpočinie si 🙂 no neboj s tým sanžilkovaním to aj u nás tak hrozí že raz za čas 🙂 takže vyhliadky máme podobné 🙂 ale tak som rada, že si sa tu súäť vrátila 🙂 🙂 🙂 🙂
@dohna teeeda, samé lyžovačky 😎 , lyžuješ dobre? Ja sa toho bojím, vždy ma drahý zoberie na svah smrti a to ja som lyžiar na somárske lúčky 😀 😀 potom mi z toho zostal stres tak som posledné dva roky ani nebola. Chodievate tu v SR či aj kdesi do Alp?
Celé to snazilkovanie ma bavilo tak dva mesiace ale ked nič z toho to je človek taký že na čo sa vlastne namáhať, som z toho demotivovaná 😀 😀 , no ved hadam dakedy bocian priletííííí a je jedno kedy, no nie? Pauzu od MK som fakt potrebovala, žila som tým dnom i nocou a ked som sem nechodila aspon som sa prestala sledovať. Len ten krčok maternice ma baví lebo som prišla na to ako fungujú zmeny na nom 😀 😀 objav storočia normálne.
Ty si teraz mala ovulku dáko skoro nie? pred snazilkovaním si ako mávala?
@nastickakessinka my sme začali lyžovať tak intenzívne asi 3 roky naspäť kedy moj stál aj s Adamom 1x na lyžiach a boli spolu v lyžiarskej škôlke a to mal 36rokov, si to vieš predstaviť ako som sa na nom šúlala ked išiel 1x sám dolu z kopca bez inštruktora a zaparkoval na poli 🙂 no sranda, ale teraz máme partiu spoločných kamošov, a vždy zorganizujeme aspoň Silvestra, lebo ja som nerada doma na Silvestra, a čo chodíme koncom januára tak to chodíme len 5-6 na takú súkromnú chatku ako v rozpávke tam je, zatial sme boli len na SK, aj ked Alpy máme pomerne blízko asi 2h cesty, ale tak tam sú zasa trochu iné ceny :( možno raz 🙂
Ja sa zas toho krčku bojím aby nevznikla nejaká infekcia, sa tam ždárať 🙂 inak ja som v tom všetkom tiež polavila, BT vôbec som ešte neskušala merať, aj zabudnem sem tam užiť kys. listovú .... tkaže asi tak . Ja som mávala obulku na 18-19DC a teraz som dostala na 12DC čo bolo 10.9 na Adosove narodky 🙂
môžeš vyskúšať aj toto
http://www.zdravie-aloe.sk/produkty/podpora-plodnosti/
@dohna
@nastickakessinka no ja sa tiez nelyzujem a ked sme sa konecne rozhodli z muzom ze sa dame na zimne sporty kupili sme snowbordy lebo to sa mi pacia viac ako lyze tak som zostala tehotna a odvtedy su v pivnici :D
@nastickakessinka vidim ze tu mam spriaznenu dusu ktorej chyba sex ako mne 😀 raz zacas sa premozem len s myslienkou ze sak to mu nemozem spravit ziadny sex sak sme manzelia 😀
@blue99 moj muz vcera dokvitol s prace s GSmimistar ze tu mu dali v lekarni nech to skusim 😀
@dohna jjjeeeej na jeho narodky?? teeeda to je možno osud 😎
😀 😀 😀 😀 36 rokov a v lyžiarskej škôlke?? tak to by som chcela vidieť 😀 😀 😀 na to si ho ty nahovorila??
Ja už nejem žiadne vitamíny ani kys. listovú, len vlákninu a lanove semienka ale to mám na tú svoju zápchu najlepšiu kámošku 😀 😀 , inak z lanu mám dosť hlienu, aj teraz ked ho mať nemusím 😝 ale lepšie ako žiaden. Za to svojmu drahému každé ráno chystám macu, vit. e selen a zinok a dnes prisiel aj kotvičník tak je nadšený 😀 že ani oči nestihne otvoriť a už som tam s tabletkami 😀 😀 . On dosť fajčí tak chcem predísť pomalým potvorám jedným čo nechcú oplodniť vajíčko 😀 😀
@bandikovajana s tym sexom a orgazmom sme na tom rovnako... dosť na .... 😀 😀 . A tak ma vytočilo že prvýkrát vživote som mala minulý útorok bielkový hlien a drahý sa vyvaluje v taliansku, som mu písala že nech sa zbalí že je ten správny den 😀 😀 a on že pohodičkaaa, času máme dosť, že desat rokov sa môzme snažiť 😀 😀 to si neviem predstaviť ale nevadí 😎 .
xixi to mne ešte vitamíny nedoniesol, len mi dookola opakuje že nemám žiadne jesť lebo že nechce trojičky 😅
Ako sa má manžel? už je dobre?
@nastickakessinka xi preco ze 3icky ved to nezalezi od vytaminou :D no uz mu je fajn bol na 358475768 vysetreniach a nic mu nezistili obvodna povedala ze ma podozrenie na krcnu chrbticu ze mu zle doteka krv do hlavy on mal asi rok a pol dozadu havarku a asi teraz su priznaky
@bandikovajana ale neviem či ho ktosi naplašil že z vitamínov budú trojičky či čo, kiež by človek vdaka vitamínov otehotnel aaaale toho sa my už nedožijeme musíme to odsexovať 😀
Juuj, robia s ním niečo či ho klasika poslali domov že je zdravý?
@nastickakessinka no mne povedali ze z niektorych vitaminov su velke deti tusim materna alebo take nieco 😀 tak to som sa pri prvom bala ze ja chcem male babo nie ze sa mi narodi a uz bude ako pol rocne 😀 ale to je blbost vsetko je len o vajku a chvostiku ake bude babo vitamin len prekrvi maternicu,
no dali mu nieco hned doma a potom ho zobrali do nemocnice na infuzky a neurolog mu predpisal nieco ale to su len take vitaminy a na uvolnenie mne to iste predpisala obvodna ked som mala migreny
@bandikovajana hadam mu to zaberie 😲
Ako si na tom so snazilkovaním? Dnes si koľký den? Už by mala dojst mrcha alebo pozitívny test, čiii?? 😎
@nastickakessinka no dnes som 28DC ale nist ani test ani mrcha ani priznaky takze pocitam rovnaky priebeh ako minuly mesiac 3 tyzdne meskala herecka a potom prisla
@bandikovajana joooj aj s mrchymi sprostými. Predtým si brala Hak? ked ti ten cyklus sa tak blázni
@nastickakessinka presne od kedy som HAK vysadila som ako na horskej drahe raz tak raz tak a prisom uz v juli som nebrala aj caj som pila alchemilkovi a asi si ho este nasadim
@bandikovajana po antike to aj mne skákalo hádam aj pol roka, len ja som vysadila už pred rokom a pol tak mám pokoj. Treba byt trpezlivá ale také blaboty 😀 keby je to také jednoduché nemyslieť a pekne čakať
@nastickakessinka @bandikovajana aj mne tak chodila po vysadeni HAK,aj sa potom upravila,ale nie moc do normalu,ale trosku si predlzila odstupy z 28 na 35 😒
@bandikovajana ja som po vysadeni HAK musela brat duphaston na upravu cyklu.. Lebo mi prestali vajecniky produkovať estrogen.. Upravilo sa mi to za 5 mes. cca. Ale to bolo dávno pred tým ako sme chceli babo.
@marselinm
@nastickakessinka
@ssj04 ja som nemala 28 dnovy ani cez HAK som mala 32,33
Ženy, dnes som 28 DC.. Obvykle ešte dva dni predtým mavam výtok..predzvest ms..teraz nic.. Uvidíme 🙂 Myslite, ze keď mi na 26 DC neukazalo nic na teste, mohlo by mi ukazat aspoň slabú zajtra rano?
@ssj04 no ja som dnes 29DC a take krce som mala rano ze neviem ci sa blizi porod alebo mrcha :D ale tak zatial ani naznak mrchy mne tiez 26DC nic neukazal a neviem skusim si spravit asi v nedelu ked nedorazi mrcha
@nastickakessinka jaaj no mne by sa aj dalo pekne cakat keby som mala nejaku zaruku ze pekne cakaj a v tej a ten mesiac budes 100% tehotna to by som cakala v klude :D

@marselinm test zatial nie, ved som len 19DC, na test je času a času, ten spravím až bude mrcha riadne meškať