Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@dohna fuuuu, nezačala si brat iné vitamíny alebo niečo iné robiť? Spinenie pri uhniezdovaní trva pár minút 😖
@nastickakessinka práveže nie, beriem ten Elastiq viatmins a minerals ale nie každý den, ale asi každý druhý, inak žiadna zmena, len pár minút ? ahááá :( no tak potom jedine že by sa sputila mrcha? ale to je zas teda dosť skoro :( no hotový cirkus ten moj cyklus 🙂
@barborazilina kaaaašli na to, to som prežila tento mesiac, veď pokiaľ nejde o život nejde o nič, nie? podarí sa inokedy 😉
@dohna na mrchu máš ešte čas, fuuuu, nejaký zápal nemôžeš mať? či to keby vieš tak sa nás ani nepýtaš čooo 😀 😀 😀 . A zas na druhej strane počet dní od ovulky by sedel a príznaky má každá iné. Toto je na tom to najhoršie, že nevieme čo sa deje vo vlastnom tele. Keby sa tak pozreme na burcho a vidíme, že aaaa za dva dni mrcha alebo ovulka jeeejda alebo aaaa zlatíčko podarilo sa nám včera pozri na bruško... 😀 😀 😀
@nastickakessinka no inak to nie je špatný nápad, kebyže máme priesvitnú kožu a vidíš čo sa v tom brušku deje, že 😀 😀 😀 by sme aspoň videli tých borcov, či sa trafili 😀 😀 😀
@dohna ved to by bolo ako sledovanie futbalu len by si kukala na brucho 😀 😀 😀 ach jaj, mala by som sa uvedomiť 😀 😀
@dohna dočítala som sa že ružový výtok týžden pred ms je znak tehotenstva 😎 😎 😲
@nastickakessinka to vážne ? no idem to teda aj ja naštudovať 🙂
@rimon ja mám dosť z tých vašich dlhých cyklov, ved by ma šlak trafil. Kedy si prestala kojit? aj si brala antiku po porode?
@dohna
@nastickakessinka baby no len ja by som chcela vidiet len tu maternicu to ostane ako sa mi tam miesa vsetko co pojem no fuuu to teda vidiet nechcem 😀 😀
@nastickakessinka no ja dufam ze tento cyklus budu bud ciarky ale pride najneskor do needle lebo zase 3 tyzden trpnut ze kde je ako som na tom to uz nie
@nastickakessinka v juli 🙂 a antiku uz brat veru nebudem snad nikdy 😉
@bandikovajana
@dohna Tak to by bol iný humus, ešte keby tak vidíme ako sa úžasný koláčik mení na ... a ide von 😀 😀 😀 , stačila by mi tá maternica 😀 😀
@marselinm mno tak snazime sa ako mozeme, rada by som stihla porod 😀 do doby kym maly dovrsi tri roky, takze to znamena ze najneskor v januari potrebujem ostat tehotna, aby som mala opet narok na matersku 🙂 a okrem toho som zvedava ci sa pri takomto snazeni zadari, maly sa nam podaril na styri cykly ani neviem ako 🙂
@dohna @nastickakessinka @bandikovajana 😀 😀 😀 😀 😀 tak to vam co napadlo,priehladne telo 😀 😀 😀 😀 ta maternica je este fajn,ale predstava o tom ostatnom,neviem neviem
@bandikovajana aj ja som mla len doobeda také bolesti chvilku, potom uz nic.. Po ms ani stopy ani výtok nie je.. Rano asi správim test.. Ale ak budu // sa asi pokakam.. 🙂
@ssj04 presne som na tom aj ja tak rano krce potom uz nic cely den chodim na zachod ako na klavir mam pocit ze aj 2x do hodiny a tak ze uz idem ze nevydrzim a tera ma tak pobolieva light pravy vajecnik ale ani vytok ani nic nemam
@nastickakessinka
@dohna
@rimon
@bandikovajana
Ženy!!! Celu noc som poriadne nespala od nervov, ze si ráno robím test.. V noci ma trochu bolelo brucho, hovorila som si, ze asi ms.. Uz som to nevydrzala a spravila ho teraza mam úplne slabuminku čiarku!! Teda jednu silnu a druhu slabú!! Foto hodim neskôr.. Všetko sa mi tam leskne.. Nemôžem tomu uverit! Uvidíme ďalej, testnem v nedelu.. Alebo zajtra? Ktorý test je najspolahlivejsi? Teraz som mala pepino
@ssj04 jej no jasne je tam B-) gratulka

@marselinm takze si pri detoch vedela az po tretom mesiaci, ze si v tom? 😀