Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@ssj04 Vidím, že si bola v noci fakt nervozna 😀 , ktorý den si dnes? ďalší test pepino nerob, kúp inú značku, ja som mala prvý mesiac snaženia na dvoch pepino slabé čiarky aj som o nich čítala že nie sú také spolahlive
Tak baby tento mesiac nudaaa na kalendariku biedne dve srdiecka ovulka prebehla na den kedy mala a priatel na sluzobke :( tak
@nastickakessinka welcome back
@ssj04 tiez vitaj drzim palce aj ked aj ja m zle skusenosti z pepinom dokonca na troch sommala poz.ale samoska drzim palce ved sme tu na to aby sme sa podporovali🙂
@nastickakessinka ahojky, ty co si pipi???nezartuj a milovanie s priatelom si uzivaj tak, ako kedysi, ked ste babo neplanovali. na umele oplodnenie podla mna ani nemysli. ved to skusate treti cyklus,tak sa netrap, to je v pohode este.a podla mna ani nemysli pocas sexu na to, ze ci sa to teraz po tomto cisle podari alebo nie...uplne to vypust z hlavy 🙂 drzim ti palce a hlavu hore. ste obaja zdravi a lubite sa a toto je na prvom mieste a ostatne pride 😉 neboj, myslim na teba a drzim prsty.
Ja viem, že Pepino robieva aj nepravdivé čiarky, no uvidíme. Dnes kúpim zásobu iných a porovnám. Inak Pepino som si robila na 26 DC, vtedy bola čiarka skôr neviditeľná.. a dnes som 29 DC a čiarka je tmavšia.. Tak uvidíme.. Poobede testujem znovu 🙂
@janaochi
@nastickakessinka
@bandikovajana
@marselinm a všetky ostatné baby 🙂
@ssj04 no to aby som si kupila zasobu na nedelu,pretoze na pepine mam aj ja slabu ciarku,tak som teraz nervozna a bojim,ze na ostatnych nezosilnie,ale bude ako sneh 😒 @nastickakessinka @bandikovajana @dohna
@lambrett Ahooooj moja, to sa ti povie vyhodiť to z hlavy, to si prajem zo všetkého najviac ale je to nemžné. Aj ked to už nie je ako prvý mesiac že som bola nadšená každym pichnutím v bruchu, teraz som skôr negatívne naladená že zas nič a či vôbec niekedy niečo... To ťa prestane baviť, keď vidíš že sa snažíš každý mesiac a nejde to. Viem, že tri mesiace nie je dlho ale na psychike to nepridá. Viac menej sa utešujem, že moja segra ide budúci mesiac na insemináciu a ak sa im to podarí pojdem potom aj ja. Neviem si predstaviť ešte dalsí rok že by sme s drahým robili aj nemožné aby sme to splodili a aj tak by to nešlo, len zbytočné slzy a depky každý mesiac... Tak si tvorenie dieťata nepredstavujem.
@janaochi tak tak, pepino veru nič moc, presne ako vravíš čiarka, potom nie, potom zase a nakoniec krámy... Jeden mesiac som ich spravila osem a už som plánovala ako oznámim že som tehotná... Od vtedy som test nechytila ani do ruky.... na čo...
@marselinm vobec nad tym ani nerozmýšlaj, ak si tehotná nikam to neujde ak nie tak na čo sa stresovať??
Takže robila som si teraz poobede, ViaMed.. citlivosť 10. a je tam 🙂 síce slabulinká, ale je 🙂 Ktorý je ešte spoľahlivý? 🙂)
Mne sa to nechce veriť, že sa nám zadarilo! Nemám absolútne žiadne príznaky, sem-tam ma len brucho zabolí.. Tento mesiac sme sexovali len 4x.. Vôbec som si nemyslela, že by som mohla byť tehu.. Sranda 🙂 Ak by to vyšlo, budeme šťastní 🙂
Prvé dieťa na prvý šup, druhé na druhý šup :D
@ssj04 taaaak gratulujem, dva testy by sa už nemali mýliť 😎 . Baby, povedzte mi, ako to sexujete keď sa vám podarí na prvý šup 😀 😀
@nastickakessinka no, ale tá čiarka je skôr neviditeľná ako viditeľná :D Tak uvidíme.. ešte ma znepokojuje, že mu to trochu trvalo, kým sa to tam riadne zjavilo.. Pri prvej dcére som mala hneď v deň menštruácie poobede viditeľné //.. Skúsim ešte zajtra ráno alebo v nedeľu na porovnanie.. Ale ako sa poznám, určite budem testovať ráno :D
@nastickakessinka ako sexujeme? :D divoko :D haha, ale nie.. Vieš čo, tento mesiac som pri sexe nejako neuvažovala nad dieťaťom.. možno to pomohlo.. mali sme vyše týždňa pôst a potom sme na to šupli.. a zrejme sa vydarilo 🙂 fakt sme sexovali len 4x tento mesiac.. A vôbec si nesledujem ovuláciu, BT ani nič.. som na to lenivá :D
@ssj04 neboooooj, slabou čiarkou sa to začína , koky den dc si??
@nastickakessinka som 29 DC.. včera mala príst ms.. 🙂
@ssj04 no tak druhy ked si dala a bola,tak sa zadarilo,ja az v nedelu budem,uz vydrzim...@nastickakessinka my sme tento tiez zacali zhurta a potom sa nam nechcelo,tak mozno tyzden a vobec som nemala plodne dni a ani ovu...niekedy ked najmenej cakas sa zadari,teda dufam 😉
@ssj04 skus ten clear blue tam ti ukaze tyzden a to sa uz nesekne
@bandikovajana veľmi sa mi nechce davat 10€ za test.. Ešte jeden ViaMed mam doma.. Uvidím co bude rano. Možno o tyzden si ho urobim..
@bandikovajana a ty sa nejdes otestovat?
@ssj04 ja ho mam doma ale zatial ho nemam k comu pouzit ;(
@ssj04 snad mu neprejde zaruka kym sa nam zadari 😀
@bandikovajana a ved ms ti neprisla ešte nie? Ja som tiet neverila ze by sa nám tento mesiac podarilo a pozri...
@ssj04 no ja som mala test cisty a ziadne priznaky
@bandikovajana aj u mňa bol na ten 26DC biely.. A dnes slabé ciarky 🙂 a priznaky ani ja nemam žiadne.. Okrem sem- tam zabolenia brucha
@bandikovajana robila si si test?

@ssj04 aj ja chcem taky test 🙂