icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

bandikovajana
19. sep 2014

@ssj04 aj ja chcem taky test 🙂

nastickakessinka
19. sep 2014

@ssj04 Vidím, že si bola v noci fakt nervozna 😀 , ktorý den si dnes? ďalší test pepino nerob, kúp inú značku, ja som mala prvý mesiac snaženia na dvoch pepino slabé čiarky aj som o nich čítala že nie sú také spolahlive

marselinm
19. sep 2014

@ssj04 aj ja ju vidim,tak nech pekne silnie 😉

zuzkaa8855
19. sep 2014

Tak baby tento mesiac nudaaa na kalendariku biedne dve srdiecka ovulka prebehla na den kedy mala a priatel na sluzobke :( tak
@nastickakessinka welcome back
@ssj04 tiez vitaj drzim palce aj ked aj ja m zle skusenosti z pepinom dokonca na troch sommala poz.ale samoska drzim palce ved sme tu na to aby sme sa podporovali🙂

janaochi
19. sep 2014

@ssj04 dievča,nespoliehaj sa na pepino, radšej si to potvrď aj iným testom.Ja som mala na pepine riadnu ružovú čiarku a iné testy biele ako ľalia.Pozri.Síce to v pc nie je tak vidno ako v mobile, ale tak aj tak je to neprehliadnuteľné.

lambrett
19. sep 2014

@nastickakessinka ahojky, ty co si pipi???nezartuj a milovanie s priatelom si uzivaj tak, ako kedysi, ked ste babo neplanovali. na umele oplodnenie podla mna ani nemysli. ved to skusate treti cyklus,tak sa netrap, to je v pohode este.a podla mna ani nemysli pocas sexu na to, ze ci sa to teraz po tomto cisle podari alebo nie...uplne to vypust z hlavy 🙂 drzim ti palce a hlavu hore. ste obaja zdravi a lubite sa a toto je na prvom mieste a ostatne pride 😉 neboj, myslim na teba a drzim prsty.

ssj04
19. sep 2014

Ja viem, že Pepino robieva aj nepravdivé čiarky, no uvidíme. Dnes kúpim zásobu iných a porovnám. Inak Pepino som si robila na 26 DC, vtedy bola čiarka skôr neviditeľná.. a dnes som 29 DC a čiarka je tmavšia.. Tak uvidíme.. Poobede testujem znovu 🙂

@janaochi
@nastickakessinka
@bandikovajana
@marselinm a všetky ostatné baby 🙂

marselinm
19. sep 2014

@ssj04 no to aby som si kupila zasobu na nedelu,pretoze na pepine mam aj ja slabu ciarku,tak som teraz nervozna a bojim,ze na ostatnych nezosilnie,ale bude ako sneh 😒 @nastickakessinka @bandikovajana @dohna

janaochi
19. sep 2014

@ssj04 tak to robí ten pepino, dva dni čiarka,potom nič a potom zase deň čiarka a na ďalší deň silnejšia a zase nič.Ja som to tak mala a dr.max negat potom.Ja len, aby si sa zbytočne nenamotala.

darinka.b
19. sep 2014

@ssj04 jj je to tam toto uz nie je slabucka ciarka. To je uz kolajnica.

nastickakessinka
19. sep 2014

@lambrett Ahooooj moja, to sa ti povie vyhodiť to z hlavy, to si prajem zo všetkého najviac ale je to nemžné. Aj ked to už nie je ako prvý mesiac že som bola nadšená každym pichnutím v bruchu, teraz som skôr negatívne naladená že zas nič a či vôbec niekedy niečo... To ťa prestane baviť, keď vidíš že sa snažíš každý mesiac a nejde to. Viem, že tri mesiace nie je dlho ale na psychike to nepridá. Viac menej sa utešujem, že moja segra ide budúci mesiac na insemináciu a ak sa im to podarí pojdem potom aj ja. Neviem si predstaviť ešte dalsí rok že by sme s drahým robili aj nemožné aby sme to splodili a aj tak by to nešlo, len zbytočné slzy a depky každý mesiac... Tak si tvorenie dieťata nepredstavujem.

nastickakessinka
19. sep 2014

@janaochi tak tak, pepino veru nič moc, presne ako vravíš čiarka, potom nie, potom zase a nakoniec krámy... Jeden mesiac som ich spravila osem a už som plánovala ako oznámim že som tehotná... Od vtedy som test nechytila ani do ruky.... na čo...

nastickakessinka
19. sep 2014

@marselinm vobec nad tym ani nerozmýšlaj, ak si tehotná nikam to neujde ak nie tak na čo sa stresovať??

ssj04
19. sep 2014

Takže robila som si teraz poobede, ViaMed.. citlivosť 10. a je tam 🙂 síce slabulinká, ale je 🙂 Ktorý je ešte spoľahlivý? 🙂)

Mne sa to nechce veriť, že sa nám zadarilo! Nemám absolútne žiadne príznaky, sem-tam ma len brucho zabolí.. Tento mesiac sme sexovali len 4x.. Vôbec som si nemyslela, že by som mohla byť tehu.. Sranda 🙂 Ak by to vyšlo, budeme šťastní 🙂
Prvé dieťa na prvý šup, druhé na druhý šup :D

ssj04
19. sep 2014

@marselinm Skús aj iné.. mne ten Pepino bol silnejší o dva dni.. Nemusí byť každý zlý.. Ja mu celkom verím, chlapíkovi.. A dnes ten ViaMed.. no uvidíme ako pôjdeme ďalšj.. Ktorý DC si?

nastickakessinka
19. sep 2014

@ssj04 taaaak gratulujem, dva testy by sa už nemali mýliť 😎 . Baby, povedzte mi, ako to sexujete keď sa vám podarí na prvý šup 😀 😀

ssj04
19. sep 2014

@nastickakessinka no, ale tá čiarka je skôr neviditeľná ako viditeľná :D Tak uvidíme.. ešte ma znepokojuje, že mu to trochu trvalo, kým sa to tam riadne zjavilo.. Pri prvej dcére som mala hneď v deň menštruácie poobede viditeľné //.. Skúsim ešte zajtra ráno alebo v nedeľu na porovnanie.. Ale ako sa poznám, určite budem testovať ráno :D

ssj04
19. sep 2014

@nastickakessinka ako sexujeme? :D divoko :D haha, ale nie.. Vieš čo, tento mesiac som pri sexe nejako neuvažovala nad dieťaťom.. možno to pomohlo.. mali sme vyše týždňa pôst a potom sme na to šupli.. a zrejme sa vydarilo 🙂 fakt sme sexovali len 4x tento mesiac.. A vôbec si nesledujem ovuláciu, BT ani nič.. som na to lenivá :D

nastickakessinka
19. sep 2014

@ssj04 neboooooj, slabou čiarkou sa to začína , koky den dc si??

ssj04
19. sep 2014

@nastickakessinka som 29 DC.. včera mala príst ms.. 🙂

marselinm
19. sep 2014

@ssj04 no tak druhy ked si dala a bola,tak sa zadarilo,ja az v nedelu budem,uz vydrzim...@nastickakessinka my sme tento tiez zacali zhurta a potom sa nam nechcelo,tak mozno tyzden a vobec som nemala plodne dni a ani ovu...niekedy ked najmenej cakas sa zadari,teda dufam 😉

bandikovajana
19. sep 2014

@ssj04 skus ten clear blue tam ti ukaze tyzden a to sa uz nesekne

ssj04
19. sep 2014

@bandikovajana veľmi sa mi nechce davat 10€ za test.. Ešte jeden ViaMed mam doma.. Uvidím co bude rano. Možno o tyzden si ho urobim..

ssj04
19. sep 2014

@bandikovajana a ty sa nejdes otestovat?

bandikovajana
19. sep 2014

@ssj04 ja ho mam doma ale zatial ho nemam k comu pouzit ;(

bandikovajana
19. sep 2014

@ssj04 snad mu neprejde zaruka kym sa nam zadari 😀

ssj04
19. sep 2014

@bandikovajana a ved ms ti neprisla ešte nie? Ja som tiet neverila ze by sa nám tento mesiac podarilo a pozri...

bandikovajana
19. sep 2014

@ssj04 no ja som mala test cisty a ziadne priznaky

ssj04
19. sep 2014

@bandikovajana aj u mňa bol na ten 26DC biely.. A dnes slabé ciarky 🙂 a priznaky ani ja nemam žiadne.. Okrem sem- tam zabolenia brucha

marselinm
19. sep 2014

@bandikovajana robila si si test?