icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

bandikovajana
19. sep 2014

@marselinm jj a biely ako snech nevadi teraz sa snazim pozitivne naladit mrchu nech cim skor pride nech mozme zacat nove snazene

rimon
20. sep 2014

@bandikovajana och, sme na tom teraz rovnako.. uz by som aj nejaky menstruacny tanec dala, keby som vedela, ze ju to privola 😀 ked mi nepride do pondelka, pojdem k dr.. ved to uz budem 40dc, nech pozrie ci ma vajecnik neopustil nadobro

bandikovajana
20. sep 2014

@rimon asi tak, sex nepomohol dnes skusim vino 😀

bandikovajana
20. sep 2014

@rimon asi pojdem aj jaked sa do stredy nedostavi nech ma radsej pozrie

rimon
20. sep 2014

@bandikovajana a ved ty este netahas take vysoke cislo, nie? Mne dr aj hovoril, ze ked sa nam nezadari do troch mesiacov, mam prist, ze nam pomoze - nejakymi liekmi, ale teda velmi sa mi nechce chemiou zasa rozkazovat vajcu ze je jeho cas.. a mna vzdy, ked sa deje nieco neobvykle, chyti poriadny stres 😒 nechcem byt v prechode ako tridsiatnicka 😀 😀

ssj04
20. sep 2014

@bandikovajana robila si si aj druhy okrem toho 26 DC?

ssj04
20. sep 2014

@bandikovajana
@janaochi
@nastickakessinka
@rimon
@darinka.b
@zuzkaa8855
Dnes rano som si spravila ten ViaMed. Je silnejší ako z poobedia 🙂 Oproti tomu ako som mala ciarky pri dcere so o dosť slabšie..nevadi to? Cez tyzden spravim ten Clearblue asi v stredu a vo stvrtok zbehnem k dr.
Posielam foto samotného dnešného a potom všetky. Prvý je z 26DC potom pepino 28 DC potom viamed 28 DC poobede a viamed 29 DC rano. Myslite, ze silnie?

ssj04
20. sep 2014
janaochi
20. sep 2014

@ssj04 toto už áno.Myslím,že keď ti takto ukázal aj iný test, tak je to tam.Tíško gratulujem. 😉

ssj04
20. sep 2014

Tu som upravila farby :D

Baby ale ja inak nemám žiadne priznaky.. Ani brucho ma uz neboli

7rebeka11
20. sep 2014

@ssj04 gratulujeeem 🙂 mohol by aj mne o týždeň tak ukázať...

janaochi
20. sep 2014

@ssj04 ani prsia ťa nebolia?

ssj04
20. sep 2014

@janaochi možno lavy ale aj to len tak trochu a len ked si ho pritlacim zboku..inak nie. Ono ani pri prvej som nic nemala..ani ma nic nebolelo ale vtedy sa mi na prsiach urobili aspoň modré zily ale tie mi ostali :D A pri prvej ma dosť bolelo brucho..tetaz ma tak chvíľu asi 3x a nič.. A nikdy ani zle mi nebolo ani teraz ani prvej (nastasie)

rimon
20. sep 2014

@ssj04 silneju, neboj 😉 dufam, ze tu takychto testov bude pribudat 🙂 priznaky nie su podmienkou tehotenstva.. bude to ok.. aj zahniezdenie mohlo byt neskor ako pri dcerke, aj hcg ti moze pomalsie stupat.. kazde tehotenstvo je ine, rovnako ako deti, netreba porovnavat 😉

zuzkaa8855
20. sep 2014

@ssj04 dufajme ze bude silniet drzim palce 🙂

ssj04
20. sep 2014

Jaj baby, prajem vám aspoň take testy ako mam ja 🙂 Velku radosť mame. Ďakujem vam

marselinm
20. sep 2014

@ssj04 toto je slubne,nech len pekne silneju kolajnicky,gratulacia 😲

marselinm
20. sep 2014

@bandikovajana a kolky dc si?

bandikovajana
20. sep 2014

@marselinm 31DC

marselinm
20. sep 2014

@bandikovajana ja som 2.9 bola 31 dc a mala som ho negativny a 14.9 som mala len slabulinku ciarku 43dc a zajtra rano idem spravit dlasi,ci bude silnejsia,lebo mrcha nikde 😒 ....to je najhorsie ked mrcha chodi ako chce a neda sa drzat podla pravidelnych 28dc...

bandikovajana
20. sep 2014

@marselinm sak to potom clovek ani nevie na com je

marselinm
20. sep 2014

@bandikovajana ved prave,preto ti vravim,ze mozes byt podobne na tom ako ja,pokial nepride mracha,skus testnut alebo k dr

bandikovajana
20. sep 2014

@marselinm no este pockam minuly mesiac som sa objednala po 3tyzd meskania a potom prisla ani som nestihla k nemu ist

marselinm
20. sep 2014

no ja som zvedava ako dopadnem zajtra,ked nic,budem musiet ist aj ja,ved to nie je normalne,takto dlho mi uz davno nemeskala

darinka.b
20. sep 2014

@ssj04 myslim ze je to tam a to ze ta nic neboli a neomina je oki, mne tiez nic nebolo ani len prsia citlive proste nic a maly bol uhniezdeny ako kiest 😀

ssj04
20. sep 2014

@darinka.b fufam ze to dobre dopadne. Myslela som, ze vydrzim neist k dr, ze pockam tak do 7-8 tt ale nevydrzim to :D pôjdem vo stvrtok..

ssj04
20. sep 2014

@ziza55 chcem sa spytat.. Bola si uz na utz? Bolo niečo vidieť?

ziza55
20. sep 2014

@ssj04 ahoj..ja som bola este min tyzden...som bola vtedy 7tyzden...uz bilo srdiecko...teraz pojdem 3.10 na dalsi 🙂

rimon
21. sep 2014

dievcata, poslusne hlasim, mrcha konecne dorazila.. zaciname dalsie kolo 😀 tesim sa na vase testiky 😉

ssj04
21. sep 2014

@rimon tak aspoň môžete zacat odznovu. Drzim palce!