icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

7rebeka11
21. sep 2014

@dohna sme na tom úplne rovnako, aj ja (NE)čakám MS v sobotu 🙂

marselinm
21. sep 2014

@dohna stale musime na nieco cakat,ci na mrchu,kolajnicky,porod...stale,ale vysledok bude stat za to.tak ja dufam,ze to zanmenalo tehu a budes testovat cez viken,budem na teba mysliet a drzim prsteky 😉

kostrmenka
21. sep 2014

ahojte... my sa snazime od juna a stale nic... prave dnes som to dostala :(

dohna
21. sep 2014

@7rebeka11 super aspoň nie som sama 🙂 tak dúfam, že mrcha mrchatá nepríde a budeme sa tešiť z // 🙂

7rebeka11
21. sep 2014

@dohna budeme v sobotu testovať? aj ja v to pevne verím, že sa budeme v sobotu tešiť. Ešte že je toho teraz veľa v práci a nebude času myslieť na testovanie, príznaky a pod. 😀

patricia128
21. sep 2014

Moja mama dnes aká zlatá..hovorím jej, že mi je akosi blbo a ona na to : a nie si náhodou tehotná..tak rada by som už bavila..hmm..až mi to prišlo smutné, že nie som 😢

patricia128
21. sep 2014

@kostrmenka My od februára a tiež stále nič:(

7rebeka11
21. sep 2014

@kostrmenka
@patricia128 my len druhý mesiac, ale verím, že sa každej z nás podarí, je to zložitá súhra okolností medzi mužom a ženou, jednoducho aj zdravým párom to trvá v priemere 6 mesiacov až rok ☹ je to depresívne, ja viem, ale netreba strácať nádej a veriť... Hlavne byť po psychickej stránke v poriadku, snažiť sa na to nemyslieť, aj keď viem, že to nie je jednoduché, ale mnohokrát to odosobnenie pomáha... Držím prsty, aby ste si našli // čo najskôr.

patricia128
21. sep 2014

@7rebeka11 Ja som počula v TV, že až 70% párov má v dnešnej dobe splodiť potomka...Ja tiež dúfam, že budúci mesiac si nájdeme všetky krásne //.... 🙂

7rebeka11
21. sep 2014

@patricia128 tak ja by som si ešte chcela tento mesiac nájsť 😀 ale ked budú budúci, aj tak dobre. v novembri mám 30, tak by to bol darček k narodeninám. koľko máš rokov?

dohna
21. sep 2014

@marselinm jé ďakujem, inak ma šialene svrbia prsia, aj ich mám akési väčšie ale to bude asi tým , že mám pred MS :(

ssj04
22. sep 2014

Baby, dnes som urobila test a myslím, ze dalsi uz netreba🙂

bandikovajana
22. sep 2014

@ssj04 jasne ze netreba je to tam gratulujem tehulka 🙂

bandikovajana
22. sep 2014

Baby vcera som som mala taky jednorazovy kremovy vytok a dnes rano ma zobudil taky tlak v podbrusku ze prve co mi napadlo ach mrcha prisla v noci budem prat postel utekam na vecko a nic mecha nikde chapete to janie test cisty mrcha nikde zase sa opakuje min mesiac mna svihne 😒

nastickakessinka
22. sep 2014

@ssj04 jeeeeeeeej, ten je kraaasny, drz sa pekne a uziiiivaj si to po com my este len snivame. 😲

nastickakessinka
22. sep 2014

@dohna clovek nikdy nevie...kedy mas termin??

nastickakessinka
22. sep 2014

@bandikovajana neboj, hlavne klud. Nerobila si dalsi test? ak by bol biely tak by som zacala pit alchemiku. Nech ti upravy cyklus ked vobec neposlucha. Pocuj, ak sa vam do dvoch mesiacov zadari chlapec tak chcem cislo na tu tetu nech sa na mna kukne 😀
Ten kremovy vytok mavam aj ja, vraj niekedy znaci tehotenstvo ale u mna neznaci nic, min.mesiac mrchq dosla aj s kremovym vytokom bleeeee

dohna
22. sep 2014

@ssj04 no ukážkový testík, gratulka velká 🙂 drž sa

dohna
22. sep 2014

@nastickakessinka MS by mala prísť 27.9 ak bude cyklus ako minulý mesiac 28-dňový, ale včera fest taký výtok, som sa cítila ako slimák 😀 😀 😀

dohna
22. sep 2014

@nastickakessinka ty si teraz ktorý DC?

bandikovajana
22. sep 2014

@nastickakessinka no robila som si tusim stvrtok alebo piatok a nic nebolo a dnes mam od rana podchvilky take bolesti ako keby uz mala prist tak sa snad dostavi do vecera ak nie zajtra skusim zase testnut a uvidime,
no pomohla nam ukoncit 7 rocny sudny spor a vzdy ked tam prideme tak mam pocit ze mi cele dni chodi za chrbatom a vidi co som robila:D lebo vzdy povie take veci co vieme priklad len my dvaja a niekedy aj iba co ja viem aj ked sme cakali viki tak mi povedala hned ako sme k nej prisli ze aaa vy cakate dievcatko a to som bola asi v prvom mesiaci :D no tak dufam ze nebude mylit 😀 I ked v tom chlapcovi by sa mohla mam vsetko pre dievcatko odlozene 😀 😀 😀

nikitaf
22. sep 2014

@marselinm jaaaj to poznam, aj ked mam len jedno. uplne inak som si to uzivala s prvym ako teraz. ja som az vcera pocitila prvy kopanec (ale taky ze ho bolo citit aj zvonku) a to aj tak ked som si lahla vecer 😀 chuda male nejako nie je cas na vnimanie 🙄

@dohna noooo to nevyzera zle 😉 ono sa to tu uz pisalo, najskor cakas na pozitivny test, potom na prvu kontrolu, kopanec, porod, prvy usmev 😉 ja napr u prvej cakam kedy pojde prvy krat sama spat 😀

ssj04
22. sep 2014

@bandikovajana ja som mala tiež minulý týždeň biely, hustý krémový výtok 🙂 Počkaj pár dní a skús testovať znovu.. Možno pomaly stúpa hcg.. Držím palce!

marselinm
22. sep 2014

@dohna moze ale nemusi prist 😉
@ssj04 no gratulacia,ten je ukazkovy,dalsi veru netreba 😲
@bandikovajana aj ja ho mavam ten vytok,aj dnes rano som ho mala,je to zahada,ja sa len tesim ked ma posle na utz nech uvidim ze je vsetko v poriadku
@nikitaf ved to,ze prve je prve,je to nezname vsetko a cakas co sa udeje,vnimas to uplne inak ako pri ostatnych,je to uzastny pocit ked ta kopne,na to sa moc tesim 😀

nastickakessinka
22. sep 2014

@dohna mala si slizky výtok?? ako nechcem nič hovoriť ale to je jasný výtok tehotenstva 😎 , vraj je podobný ovulačnému len je neskoršie

nastickakessinka
22. sep 2014

@dohna rových 28 dc

dohna
22. sep 2014

@nastickakessinka no bol slizký až moc, bol viac ako ovulačný a úplne priesvitný, ale našťastie sme večer sexikovali, tak sa to trocha ukludnilo 🙂 neviem či to je jasný výtok tehotenstva, ale okrem toho že mám naliate prsia, tak žiadne iné príznaky nie sú :(

dohna
22. sep 2014

@nastickakessinka jééé tak to sa každým dňom dozvieme niečo nové u teba 🙂 čiže dnes zajtra by nemala prísť mrcha ?

nastickakessinka
22. sep 2014

@dohna podla mna sú 😎 😎 😲 😲 a čo si písala tento mesiac máš divoký takže sa mohlo zadariť 😲 😲 😲

nastickakessinka
22. sep 2014

@dohna jooooooj, ja tento mesiac nič nečakám, bieda to bola u nás ale ved nevadí, budeme užívať zimné dlhé večery sexovaním 😀 😀 . Sexovali sme len 3 x a to moc skoro a moc neskoro, no čo už, už si zvykám že svet nepôjde tak ako ja chcem... 😉