icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

dohna
22. sep 2014

@nastickakessinka no to je fakt, že je divoký, to človek ani potom nevie čo má čakať 🙂 sama som zvedavá 😲 😲 😲 mna skor zmiatol ten ružový výtok, stále ešte na nete hladám nejaké príčiny, no v každom prípade bude prekvapko

marselinm
22. sep 2014

@dohna dufamze,ze bude pozitivne prekvapko 😉

nastickakessinka
22. sep 2014

@dohna veru neviem čo je to ten ruzovy vytok, to som ešte nemala. Ved necháme sa prekvapiť. Ako sa inak darí? Sexíkujete?? my vôbec, fakt sme sa vrátili do starých kolají ale ani sa mi nechce. počkám si na ovulku a vtedy dáme dáke dva dni a potom zas kašem na to

dohna
22. sep 2014

@nastickakessinka tak my sem tam, včera sme tuším po 6 dňoch 🙂 ale predtým to bolo intenzívnejšie hlavne okolo ovulky, teda to som ani nevedela že má byť ovulka, ale kedže prišla skor, tak sme sa mozno trafili 🙂 len teraz neviem, ked bola skor ovulka, ci pride aj mrcha skor, alebo az na ten 28DC 😲

dohna
22. sep 2014

@marselinm no to dufam aj ja, počkám do soboty a ked tak v nedelu budem testovať 🙂
@nastickakessinka
@janchi212

balli
22. sep 2014

@marselinm moooc gratulujem, to je uplne super...aj by som ti popriala, aby si si to uzivala, ale momentalne mi byva tak strasne zle z tehu, ze som na umretie a akakolvek zmienka o druhom stave mi robi este viac zle, takze iba rychla gratulacia a uz ma tu neni 🙂 drz sa!

nastickakessinka
22. sep 2014

@dohna na kolky den si mala ovulku? no som zvedavá, už by sme mohli od jednej začať 😀 😀

dohna
22. sep 2014

@nastickakessinka ja som mala už na 12DC ale predtým som mávala 18-DC, ja si inak tiež myslm, že by sa to mohlo rozbehnúť 😀 😀 😀 tak šup šup začni, nech ťa môžme nasledovať , veď už je najvyšší čas 🙂

inak baby ktorá bude so mnou cez víkend testovať ? nech v tom nie som sama :(

dohna
22. sep 2014

@nastickakessinka inak som si tak povedala, že ak do konca roka nebudem tehu tak od januára nastupujem na diétku, moj ciel bude 10-15kg dať dolu 🙂 tak dúfam, že budem tehu 😀 😀 😀

nastickakessinka
22. sep 2014

@dohna 😀 😀 😀 😀 jáááj ty trúúúúba, keď nie bábo tak aspon sexi postavička čoo?? Ale inak dobrý cieľ, teraz treba jesť a sexovať a potom ak sa nezadarí tak na sebe makať. Len pohodlnejšie je mať to bábo 😀 😀 sakraaaaaa nemôže to byť také ťažké, čo nevieme je.... 😀 😀 , skvelé. Toď som si pozerala a daka baba z MK má sice len 20 rokov ale na 14 dc spravila ovu test, sexovali len raz a teraz je tehu...chápeš to????!!! A čo my chúúúúdence ☹ ☹ ☹ .
Mne dal termín drahý, že ak to do dvoch rokoch !!!! nedáme tak nastúpia lekári 😝 , nahovárala som ho už na budúci cyklus nech príde pomoc z vyšších sfér 😀 😀 ja proste neviem čakať ☹

dohna
22. sep 2014

@nastickakessinka čo blazniš ? ešte máš času na lekárov, len pekne sa milujte a snažte množiť a ked tak lekárov až po roku 🙂 a ségra ako ? ona tuším mali ísť na tú insemináciu , že ? a tú prstíkovú metodu ste neskušali ?

ssj04
22. sep 2014

@dohna ani ja som nemala žiadne priznaky a pozri. Prrsia sa trochu bolelo, aj to som si myslela že z podprdy 😄 Uvidis co bude.. Drzím. Palce

nastickakessinka
22. sep 2014

@ssj04 a iné prízbnaky si nemala ziadne? teda nemáš žiadne?? 😎

nastickakessinka
22. sep 2014

@dohna ale vieš čo ved chuda sa na nu lepí aj to čo nemusí. musí to o mesiac posunut, ma hrčku na prse a nevedia či je to ok či nie... o tri tyzdne budu vysedky tak musí čakať.
Prstikovu metodu som skusala hned druhy mesiac aaaaale kde... ked to nemá príst tak ani svatená voda tomu nepomoze ☹

janchi212
22. sep 2014

Ahojte baby drzim vam palce nech vam to vyjde.Mna dnes doktor poslal na geneticke a hematologicke vysetrenia.Na genetiku idem az za mesiac.Mame zakaz snazit sa na min.4 mesiace, resp.kym nebudu vysledky co si nemyslim, ze budu skor.Dnes mam preto nanic naladuEsteze som k nemu isla az dnes a nie v piatok, lebo by som tu svadbu asi celu prerevala.@ dohna, @ nastickakessinka vam drzim palce nech vam to vyjde,@ nikitaf z teba mam radost, ze ste v poriadku,Mam vas rada bay 😲

dohna
22. sep 2014

@janchi212 to vážne? a prečo na genetiku ? kvoli tomu potratu v apríly ? či prečo ? a ideš len ty či aj manžel ? chudatko moje drž sa hádam to nebude až také hrozné, to mi je luto ☹ ☹ ☹ , moc moc ale ked tak možeš ku mne chodiť potom na týždnovky opatrovať a ja by som šla do práce 🙂 aj my ťa máme moc radi a myslíme na teba s @nastickakessinka, a sme radi že dáš aspoň takto o sebe vedieť 🙂

ssj04
22. sep 2014

@nastickakessinka nie, nemam žiadne iné priznaky 😊 citim prsia trochu. A sem-tam zvláštny pocit v podbrusku. Inak nic..vobec nic..

nastickakessinka
22. sep 2014

@janchi212 Ahoooj zlatko naše. Tie vyšetrenia kvôli tomu, oni už aj teraz to brali ako potrat ze? Ale bud rada, že zisťujú v čom je problém, fuuuu, nie je nad to keď je človek zdravý, len to si žial uvedomíme až ked to nie je pravda.... Drž sa, stále na teba myslíme a síce to nebude dnes ani za mesiac ale raz budeš mať vytúžené babatko 😲 a zas ako som už vravila, nie je to len o deťoch... Inak sa ako cítiš?

nastickakessinka
22. sep 2014

@ssj04 ach jaj, už som z tých všetkých info o tehu debil 😀 😀 . Kedy ideš k lekárovi?? Aj si vedela kedy je ovulka? A sex bol kolkokrát?? Zas mám potrebu zisťovať kedy a ako to treba robiť až je z toho mimi
@dohna 😀 😀

dohna
22. sep 2014

@nastickakessinka to je dobre, konečne si sa zas naladila na tú správnu cestu 🙂

nastickakessinka
22. sep 2014

@dohna veru, minulý mesiac som bola trochu mimo z toho, že to nevyšlo, čakala som, že budú // a namiesto toho mrcha došla o tri dni skôr. S odstupom času si uvedomujem, že fakt to nepríde v tedy ked to ja budem chcieť ale príroda si spraví po svojom. No a depresívnou náladou tomu nepomôžem tak to beriem s humorom, no čo už hadam raz prídem na tajomstvo správneho plodenia potomkov 😀 a ked nie vzdy sú iné moznosti.

dohna
22. sep 2014

@nastickakessinka ja viem že to naserie, ale tak vieš kolko takých cyklov ešte môže byť :( a každá jedna mrcha ťa bude viac a viac mrzieť :( ale ono sa to jedného dňa podarí neboj 🙂 musíš veriť 🙂 ja tiež verím že to do konca roka dáme 🙂 teda patrilo by sa, Adam by dostal asi ten najhorší darček v živote 😀 😀 😀 ale už viem ako mu to oznámie ak by sa podarilo do Vianoc, tak sa teším 🙂

ssj04
22. sep 2014

@nastickakessinka neviem ci ta potesim 😄 my sme sexovali 6x ale 2x ešte počas slabej ms . Ta skončila 22.8. Potom sme sexovali 29 a 30.8 a 1 a 7.9. To bolo všetko 😄 preto som ani necakala ze by to mohlo vyjsť.. Nemeriam si BT ani ovuvtesty nerobim a ani neviem kedy ju mam.. Takže asi tak. Ja som nastupila 25.8 do roboty po materskej a mali sme toho toľko ze dieťa bolo to posledné ma co som myslela.. Az kým mi neprisla ms 😄 Možno to pomohlo.. Vôbec som sa tým nezaoberala..

ssj04
22. sep 2014

@nastickakessinka ešte si chcela vedieť kedy idem k lekarovi.. Chystala som sa stvrtok ale asi budem musiet byt dlho v práci tak potom zas az o tyzden stvrtok pôjdem. Lebo môj dr robí len stvrtky v ordinacii do ktorej chodim ja

nastickakessinka
22. sep 2014

@ssj04 tu na prstoch rátam že ktorý deň ste sexovali, či cez ovulku ale asi áno 😎 , asi pomáha ked sa na to nemyslí, svatá pravda a za toho boha mi to nejde z tej hlavy vypustiť 😠

patricia128
22. sep 2014

@7rebeka11 ja mám 26

janchi212
22. sep 2014

@nastickakessinka
@dohna ano oni to beru, ze uz teraz bol druhy potrat tak preto ma tam poslal.Bola som s tym vyrovna, ved sa nedalo nic robiť uz som cakala kedy mrcha skonci, ze ideme na to.Na svadbe som prisla na ine myslienky, ale dnes ako mi povedal, ze sa nemozeme snazit skor ako budu vysledky ma taka depka chytila, ze otras.Viem, ze ma pravdu, lebo 3 krat by som to uz asi neprezila, no mrzi to 😢

janchi212
22. sep 2014

A hej na tu genetiku musime ist obaja

bandikovajana
22. sep 2014

@nastickakessinka
@ssj04
@dohna
@marselinm baby tak som testla dnes nedalo mi to a test cisty stale mam ten kremovy vytok a tak ma boli podbrusko ze uz chodim kazdu pol hodinu na zachod ci uz prisla mrcha nech nepretecem a nic nechapem asi budem musiet behnut lekarovi stv. lebo moj tiez robi len stvrky dufam ze to nebude nic vazne 😒

marselinm
22. sep 2014

@bandikovajana si asi este skoro testla ci?nechcela si az cez vikend?ale pre istotu chod k dr,ja idem v stredu,sa aj tesim,ale nemam rada tie prehliadky 😒