icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

bandikovajana
22. sep 2014

@marselinm no som 33DC chcela ale aj chcem vediet na com som ked mam ten vytok a boli ma brucho ale aj tak som na nic neprisla test je cisty tak sa bojim ci nebude nieco zdravotne sak v 33DC by uz aspon mini duch bol nie ?

marselinm
22. sep 2014

@bandikovajana no ja som mala ducha az v 40tom 😀 takze neviem ti povedat ako to mas,ale snad nebude nic zdravotne,aj ja som mala vytok,niekedy sa objavi aj teraz...

iwetkaa
22. sep 2014

@bandikovajana ja by som povedala že radšej zbehni, ja som bola až v stredu (pripomínam posledna MS bola 28.7.),pichla vyvolavačku že ak som tehotna tak to vajíčku pomôže a ak nie tak dojde mrcha do dvoch týždňov, a dnes došla a tak dlho som čakala, že už som mohla zajsť hned ako mi meškala a mohli sme sa nanovo snažiť a tak až v oktobri sa posnažíme

bandikovajana
22. sep 2014

@marselinm
@iwetkaa no ak by som bola tvoj pripad marselinm tak by som bola happy, ale skor asi budem pripad ivetky ale nevadi budeme sa snazilkovat dalej aspon bude mat moj este o mesiac sexu navyse lebo ked sa podari uz asi skonci ako pri prvom som sa bala od ked som zistila ze som tehotna a potom bol horkotazko raz za mesiac :D

7rebeka11
22. sep 2014

@dohna Ja budem v sobotu testovať, ak mrcha nedorazí dovtedy 🙂

marselinm
22. sep 2014

@bandikovajana a kedy chces ist k dr?

bandikovajana
22. sep 2014

@marselinm no moj robi iba stvrtky lebo on je porodnik je zvysok tyzdna v nemocnici tak neviem ci uz tento ist alebo cakat do buduceho

rimon
22. sep 2014

@bandikovajana chod tento, budes aspon vediet o co ide a nebudes si okusovat nechty dalsi tyzden a cakat ako na santaklausa.. ved stvrtok budes 36dc.. inak tiez som mala pred ms niekolkokrat kremovy vytok, aj podbrusko som citila, dokonca klasicke ovulacne bolesti prisli tyzden pred ovulkou !!! fakt som bola zblbnuta z tohto cyklu a preto som sa rozhodla tento dalsi nesledovat, len sa vrhat casto na mm 😀 😀

bandikovajana
22. sep 2014

@rimon no ja dufam ze sa podari podla pani vestice 😀 takze ja sa nebudem sledovat len ked mam krce ze si musim aj sadnut tak to si vsimnem 😀

marselinm
22. sep 2014

@bandikovajana no tak to nie je bohvieco,ked len stvrtky...tak to je dilema,uvidis ako ti bude do stvrtka a potom sa rozhodnes

rimon
22. sep 2014

@bandikovajana no vidis, takze uz mas to svoje vytuzene 'vtedy a vtedy sa vam podari' 😀 takze no stress, do dvoch mesiacov je to tam 😉

bandikovajana
22. sep 2014

@rimon no vidis :D ozaj to mi ani nenapadlo :D

adrika91
22. sep 2014

@luminuska tak ako si pochodila niečo nové ?

luminuska
23. sep 2014

@adrika91 stále nič, k doktorovi idem až budúci štvrtok :-/ v aplikácii v mobile že "29 dní mešká", 65DC. to už by som aj druhý cyklus normálne mala!! 😠 ale toto sa mi ešte nestalo, že by mi tak dlho meškali. asi nabehnem pre ďalší tehu test, bývajú aj rôzne citlivosti testov, alebo nie? a ty ako? už máte zamiesené? 😉 kolky DC si teraz?

mukesina
23. sep 2014

Ahojte kocky,tak sme sa zacali snazit s mm v juli a dnes na testiku //.dnes by mala dojst mrska.tak uvidime.uz existuje nieake skupinka majovky alebo junovky?dakujem

dohna
23. sep 2014

@mukesina no šťastná to žena, gratulujem, a áno Junovky 2015 už sú založené🙂 nech sa darí, krásne tehulkovanie 🙂

dohna
23. sep 2014

@nastickakessinka @janchi212 @rimon @bandikovajana @marselinm @7rebeka11 kočeny moje ja dnes hlásim 25DC, akosi sa to vlečie tieto posledné dni :( už nech je sobota nech viem či príde mrcha alebo nie 😉

nastickakessinka
23. sep 2014

@dohna
@bandikovajana
@rimon
@marselinm Tak ja dnes 29 dc, mrcha nikde, test biely bielučičký, dúúúfam, že nebudem na ňu čakať ako vy babule 😖 , chcem začať nové kolo, ach jaj ☹ . Už sa musím prestať sledovať a vyhodiť to všetko z hlavy lebo to len zlobu robí, jeden mesiac mrcha o tri dni skôr, teraz zas mešká, predtým chodila na čas 🙄

nastickakessinka
23. sep 2014

@mukesina Gratulujem 😉 , veru šťastná to žena, pre mňa je to neuveriteľné. Drž sa

dohna
23. sep 2014

@nastickakessinka a kedy si testovala ? dnes ?

nastickakessinka
23. sep 2014

@dohna včera večer, potrebovala som si dať liek od hlavy tak že či mám vydržať či nie a bieeeeeeeeeeeely že ma osvietilo 😀 😀

rimon
23. sep 2014

@dohna vsetkym tu teraz tusim mrcha meska, ked prides ty na radu, uz jej nebude dostatok a nepride vobec 😀
@nastickakessinka tak veru, pride - zle je, nepride a test biely - este horsie.. tiez neviem, ci to robia hormony alebo psychika, teraz som vlastne treti mesiac po kojeni - vtedy som mala take 40dnove cykly, ako bol tento posledny.. preto som si povedala, ze nebudem nic sledovat, len chlapa pravidelne vystavovat 😀

dohna
23. sep 2014

@nastickakessinka @bandikovajana @rimon @marselinm a ja akurát zasa špinenie, tak večer uvidím či sa spustí mrcha, aj ked nejak skoro 😕 , alebo čo sa zasa deje 😠 😠 😠

bandikovajana
23. sep 2014

@dohna
@rimon
@nastickakessinka
@marselinm babule hlasim 34DC a zaroven 1 DC dnes som volala doktorovy ze zas mi meska a tak mam vytok a ona sak pridite stvrtok rano a do hodiny som dosla mrchu :D aj minuly mesiac to tak bolo ked uz som sa odhodlala zavolat lekarovi prisla potom mrcha :D tak
@nastickakessinka skus zavolat lekarovi mozno sa mrcha zlakne a hned sa dostavi alebo ta osvietia //

marselinm
23. sep 2014

@bandikovajana tak predsa dorazila?mrcha jedna,tak ale mozes potom zacat,tak som dufala,ze budes ako ja 😉

rimon
23. sep 2014

@bandikovajana ty mas perfektnu vyvolavacku 😀 telefonat k dr 😀

rimon
23. sep 2014

@dohna ak si mala ovulku skor, aj mrcha by mala nastupit skor - cas medzi ovulkou a mrchou sa meni max o den hore dole pri kazdom cykle...

marselinm
23. sep 2014

@dohna tak snad nedorazi,to by si mala nejako skoro???

bandikovajana
23. sep 2014

@marselinm nevadi dam si alchemilku a o 1 tyzden ideme na to a teraz to uz dame uz to citim :D
@rimon no to ano ja to tak mam aj ked idem obvodnej je mi na prd boli ma hrdlo a neviem co a ked uz sedim v cakarni tak mam pocit ze som zdrava :D

marselinm
23. sep 2014

@nastickakessinka no snad sa nepridas ku skupine 40 dc 😀