Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@marselinm co do dvoch mesiacov do leta to chcem stihnut porodit :D ale aspon nemam dilemu ze budem mat velke brucho vo februari ci ist alebo neist do kuwaitu :D
@bandikovajana inak ak ti ten chlapček za 2 mesiace vyjde , tak tá veštica bude mať z MK dobrý nával 😀 😀 😀
@ s nastickakessinka tam určite zájdeme lebo 2 mesiace ešte čakať, či sa nám zadarí, myslím že tam budeme prvé 🙂
@dohna
@bandikovajana 😀 tak tomu ver budeme prve v poradi. Ja by som bola spokojna keby mi ajniekto povie ze o rok sa podari, vobec by som sa nehnevala, hlavne ze by bolo iste ze sa podati. Len toto mi na tom vadi ze neviem ci sa podari, kedy sa podari, ci sme zdravi, ci netrebastracat cas a ist to riesit cez lekarov, ci sa treba len ukludnit a pride to samo.....nic neviem, z toho ma ide slak trafit.
@dohna no ja jej verim ideme vo februari na dovolenku a ona mojmu vykladala karty a hovori za 5 mes. vidim dovolenku s celou rodinou pojdete pozeram na nu ze pockat som si to oratala na prstoch kolko to je a fakt to je 5 mes. :D vela vela uz mi povedala pravdy chodim k nej uz do strednej :D
@rimon veru, zly mesiac na zenske zalezitosti, nech uz ta mrcha hnusna dorazi az to zacne od znovu. Davno som si ju nezelala. Stale ma picha v podbrusku, nafuknute ho mam ako v siedmom mesiaci, kozy raz tak vacsie,vyhadzana som jak patnastka, netvozna a nikde nic, ani test ani mrcha
@nastickakessinka skus nech ti tvoj spravi taku nitku s ihlou mne to robila babka ked som cakala viki a vyslo mi dievca a potom chlapec tak asi ozaj bude druhe chlapec
potom baby ponukam vybavu dievcensku :D
@marselinm kiez by, ale to mebude moj pripad, nemam byt ani z coho tehu len zas ist moja hlavicka sikulka to vsetko posunula. Juuuj, kedy rozum dostanem a prestanem to riesit?!
a tebe sa ako dari? k doktorovi kedy? a co priznaky? daj dake nech si mam co nahovarat 😀
@bandikovajana to mi kamoska robila s obruckou na nitke, vysli mi dve deti aaaale uverim az ked budu na svete mnou porodene 😀
Mrcha este nedorazila? inak by mohli vymysliet testy na odratavanie dni do mrchy, viete, ze ocikas a biely, tak mrcha este ma cas, ocikaz a duch...uuuuz sa to blizi, ocikas a kolajnice...dnes cakaj potvoru
@nastickakessinka no ty by si tie // ciarky chcela vsade 😀 😀
@bandikovajana ja ju beriem, odlož 🙂 ja chcem dievčatko 🙂
@bandikovajana si predstav aký by v tom potom mala @nastickakessinka guláš, myslím že niektoré baby sú už zblbnuté aj s ovu testami ked sú // 😀 😀 😀
@dohna
@bandikovajana ja mám // namiesto očí 😀 😀 😀 priťahujem ich mysľou ale v realite ich oddialujem ako sa len dá 😠
😀 😀 inak hej ja keby na ovu teste uvídím dve čiarky tak výskam od radosti že som v tom 😀 😀 😀 preto som ich ani nekupovala 😀
@dohna ja mám doma ružové a modré dupačky, potom ti šupnem tie ružové, aj papučky. To som naschvál dala do skrine svojmu drahému ked o mimi nechcel ani počuť 😀 😀
@nastickakessinka no som rada že na mna myslíš 🙂 vopred vďaka , aby som si to začala značiť čo od koho budem mať 😀 😀 😀
@dohna to je ako kupovať kočík a nebyť tehu 😀 😀
teda možno si 😉 , to len ja zas nie som 😠
Ešte máš to špinenie? A je to silné? čo to vlastne máš?!
@dohna no ja by som tiez chcela dievcatko ale tak ked to osud nastavil na chlapca tak co uz budeme sa tesit hlavne nech je zdravucky 🙂
no to ani nehovor kupis si ovu test tehotensky test a este aj mrcha test tak by si bola dobre mimo s tych ciarok :D
@nastickakessinka
@nastickakessinka nezúfaj, možno si aj ty, špinenie začalo asi tak hoďku naspäť, zatial je len na papiery, ak je mrcha, tak sa asi do večer rozbehne, ale ani sa tu nezvýjam v bolestiach ako zvyčajne 😕 tak neetuším čo to je, večer budem múdrejšia
ja som minulý mesiac ani kočíky nepozerala, predtým stále a teraz ma to zasa chytá 😀 😀 😀 asi mi už šiši
@dohna no ja uz mam aj vybraty :D
@bandikovajana no ale ja než ostanem tehu tak musia vymyslieť nejakú novú kolekciu 😀 😀 😀
@bandikovajana no ale otehotniet musis uz o tyzden,aby sa jej to vyplnilo,no veru baby @dohna @nastickakessinka aj ja by som s vami isla k nej,chcem vediet co to bude 😀
@nastickakessinka k doktorovi idem zajtra,tak na mna myslite,som z toho nejaka vyplasena a to uz by som nemala po dvoch detoch 😀 priznaky ja nemam ziadne,akurat sa mi niekedy prihodi nejaky ten vytok,niekedy pichne v brusku a zatoci hlava ked sa prudko postavim a som strasne unavena,ale ze by mi bolo zle alebo na odpadnutie,tak nic,dnes som 52 dc 😀
@dohna no ja som vcera po dlhej dobe pozerala kociare a tehotenske veci 😀
@dohna ach, tie naše zúfalé činy 😀 😀. Mna tie kočíky dáko netahajú, ja len obzerám samé tehotné ženy a fakt že závidím, čo vôbec nie som závistlivý človek ale pri tomto sa mi nedá 😕
Na mrchu máš ešte fakt nejak skoro, tú chcem ja dostať ty ešte pekne čakaj 😀 😀
@dohna
@bandikovajana 😀 😀 😀 😀 aby som sa dožila tej kolekcie čo bude pre mna určená 😀 😀 😀
@marselinm určite budeme myslieť, neboj 😉 . Ty si jediná čo môže tie tehu veci pozerať, ked to robíme my
@dohna
@bandikovajana a @rimon tak je to tak na psychiatra 😀 😀 ale zas ved zakazané to nie je 😎 .
Výtok máš ten biely natahovací či aký to je ten tehotenský?? Ja furt hladám nejaký čo sa natahuje a furt nič 😀 😀
@nastickakessinka niekedy to je tak,ze si myslim,ze mrcha prisla,len taky pocit a pridem na zachod a nic,len tak trosku klasicky vytok,nie natahovaci 🙂
@marselinm ☹ ten mám aj ja, aj som mala min. mesiac. Potrebovala by som taký jasný znak tehotenstva, že ťa čo ja viem sekne v krížoch a nemôzeš sa postaviť, alebo z teba tečie natahovací vytok, alebo zmodrajú prsia... proste niečo čo je jasne vyditelne a neprehliadnutelne, chcem toho až tak vela??? a samozrejme chcem byt tehu 😀 😀 😀
@nastickakessinka no moja to veru ani ja nemam take priznaky,krize bolia ale tie bolia stale 🙂 a ani bradavky nestmavli,veru nic take jasne
@marselinm 😎 hlavne aby sa ti darilo, zajtra daj hned vedieť ako bolo u dr. Ja len stále fnukám že nie a nie otehotnieť, hadam ma to raz prejde, teda hádam to na mna raz skočí 🙂
@nastickakessinka uz na to zasa moc tlacis 😉 jeden pravy znak tehotestva urcite je, dve ciarky na teste 😉 akozetehu priznaky nemusis mat vobec ziadne, tak sa zbytocne nehraj na detektiva.. len ti to hlavu zamota..
@bandikovajana aky mas vybraty? ja mam odlozeny 😀 moja mama kupila modry kocik, ked este tehotna nebola.. a mala pravdu 😀

@bandikovajana tak to uz musi byt,ved aby si to stihla do dvoch mesiacov 🙂