Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@luminuska zajtra budem 22DC tak rozmýšlam že by som testla som strašne nedočkavá, zvedavá aj ked myslím že ešte mi nič neukáže. Rozhodla som sa tak lebo včera ked som si lahla spať som začala mať bolesti v bruchu ale ked som si lahla nabok tak to prešlo zvlaštne . Ak mi zajtra nič neukáže tak potom vyskúšam o týždeň 28DC a uvidím ak by MS nedorazil.
No asi by som si tiež dala pauzu byt na vašom mieste keby sme brali antibiotiká , teraz je aj dosť také chrípkové obdobie ...ja neviem čo som čítala na nete tak ten mamatest dosť žien to tu komentovali že im aj duchov ukazovalo a že neboli tehotné tak neviem či je až taký spoľahlivý ja s ním nemám skúsenosť, ja ráno asi testnem s akýmsi čo som kúpila( Baby duo )dva boli v jednom balení len jeden som použila už minulý mesiac :D jasné že dám vedieť 🙂
@dohna Zial nedari sa ;(((( Mam PCO Syndrom
@dohna no ako mas tu mrchu ci nie? @bandikovajana mrcha sa rozbehla @nastickakessinka @7rebeka11 no baby nejako je tu otupno,ja idem,ze si precitam co nove a nic nepribudlo 😒
@marselinm ano ano uz aj konci 😀 som 4DC tak od pondelka ideme na to a tento mesiac to dame 😀 predvcerom prisiel s vitaminmy aj moj drahy domov takze vytaminou mame plnu rit to by v tom bol cert aby sme to uz nedali :-P
Veru baby nejako nikto nic.. Sme ochladli ako vzduch vonku.. Ženy mali by sme to vyuzit a zahrievať sa pod perinou 🙂
Mne je stále zima.. Total unavena..az tak že som schopna zaspať o 20:00 s dcérou :/ A prsia začali bolieť.. A takisto mam pocit, ze zacinam priberať aj keď vôbec nejem viac ako predtým.. Je to mozne, ze by som v 5tt priberala?
@bandikovajana no tak to je dobry chlap,no to musite uz dat,verim tomu,sa tesim na tie kolajnicky co sem das,mylim na teba 😲
@7rebeka11 ja tiez nemam chlapa doma a ani neviem kedy pride,z roboty ho nechcu pustit,uz je dva tyzdne prec a snad pride okolo 10teho ☹
@ssj04 veru ochladli,aj mne je stale zima a prsia zacali boliet a priberat ani nehovorim,nejako mi vybehlo brucho a to som v 8tt,rodina to este neviem,cakam na draheho kedy pride,lebo to chceme povedat spolu,ale ako vidim,to asi na mne zabadaju skor ako sa k tomu dopracujeme 😀 😀 😀 😀 😀
@dohna tak predsa sa spustila mrcha jedna 😒
baby tak sa nam podarilo 🙂 vcera som skusala len tak ze ci mi ukaze daco test aj ked kramy az v pondelok maju prist a bola tam, sice taka slabsia ale bola, tak buduci tyzden robim este jeden nech to mam iste 🙂)))
juuuuu tesim, uz len dotiahnut do konca ale to daaaame 🙂))
@7rebeka11 jej to je parada ked asi 15DC a uz mas ciarku
@bandikovajana nie som 15 dc, ale 15 dpo 🙂 mala som tento mesiac ovu testy, tak presne viem, kedy bola ovu. A som rada, že som ich mala, pretože by som nikdy nepovedala, že môžem mať ovu už na 10dc.
@ssj04
@marselinm ďakujem vám žienky, len akosi nemôžem povedať, že by som skákala od radosti. Ovládol ma strach ako a či to vôbec zvládnem ☹ aj keď dieťatko je plánované.
@7rebeka11 jaj tak no aj tak je to super neboj sa nicoho ja som sa bala az do porodu vsetkeho a ked som ju chytila na sale vsetko razom zmyslo
@bandikovajana @dohna tak, baby, zostali sme tu tusim uz len my, co tahame snazenie.. a este mame aj mrchu v rovnaky cas.. takze co?? Ideme do toho tento mesiac spolu 😉 ocakavam kazdodenne hlasenie ktora kolkokrat vystavila chlapa 😀 nech vyhecujeme tie nase lemrave vajcia, aby sa dali dokopy s borcami a potom sa poriadne zakusli do maternice 😀 ved toto nie je mozne, nas tu prvosnazilky predbiehaju!!! 😀 maraton zahajit a sexu zdar 😉
@rimon no ja uz si brusim zuby asi budeme aj kazdy den snazit

@valeriap no parada,gratulujem 🙂