icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

ssj04
7. okt 2014

@adrika91 ja som si prvý test robila na 28 DC, to bola slabulinka a na 31 DC uz bola riadne tmava. Ale ja mavam 28 dnove cykly. Teraz mi vychádza, ze som 6 tt +6

ssj04
7. okt 2014

@adrika91 hlavne sa nestresuj 🙂 určite bude všetko v poriadku a uvidia, ze vo stvrtok bude tmavaia. Mas aj nejaké priznaky?

marselinm
7. okt 2014

@bandikovajana povedali mi,ze som cakala dvojicky a jedno zomrelo a boja sa,aby som koli tomu nezacala znova krvacat,ale vraj si telo to odumrete vsrebe a bude dobre

marselinm
7. okt 2014

@ssj04 zatial este nie,opytam sa doktorky

bandikovajana
7. okt 2014

@marselinm wow to som este nepocula ale tak drzim palceky nech je to jedno zdrave aj za dve a ty tiez 😉

marselinm
7. okt 2014

@bandikovajana dakujem a tebe sa ako dari?

ssj04
7. okt 2014

@marselinm o tomto som uz pocula.. Drzim palce aby ste boli v poriadku vy dvaja..hlavne sa setri! Nie je to sranda... Znamej sa to stalo a za cas odislo aj druhe..ale ona neoddychovala, melezala..tak mozno aj preto.. Nechcela som ta vystrasit, len ti chcem povedat, aby si to nepodcenila. A už nekrvacas?

bandikovajana
7. okt 2014

@marselinm no neviem uvidime 😀 snazime prave sme vo fazy plodnych dni tak snad sa nieco chyti na mna :D
a urcite oddychuj ja som bola zdrava ked som bola prvy krat tehu a nedavala som si pozor nosila som tazke tazky z obchodu som si povedala ze co je to kusok sak si to odnesiem kocik po schodoch hore dole som nosila lebo som varovala jedneho chlapca a v 7 mesiaci mi lekar povedal ze kludovy rezim ak nechcem ist do nemocnice lezat tak doma lezat max napit na zachod a lezat lezat lezat lebo som sa zacala na 3 cm uz otvarat tak vsetko nechaj robit tvojho ty len oddychuj a nenamahaj sa

ssj04
7. okt 2014

@bandikovajana ja to isté mala pri dcere! Tiež som všetko robila, nosila.. V tobote pri deťoch som sa nesetrila. A začali mi tvrdnut brucho.. Šla som z roboty k dr, lebo som začala mať bolesti a brucho ako kameň v 27 tt a hneď ma posielal do nemocnice na zastavenie porodu... Takže odvtedy som len ležala, brala denne 13 liekov aby som neporodila.. Nakoniec sme to vydrzali do 37+6tt ale to mi uz potom museli vyvolať, lebo sa mi pribdruzol vysoký TK a nevedeli mi ho ničím znizit... Takže fakt netreba nic podcenit

bandikovajana
7. okt 2014

@ssj04 ja som v 38 rodila

ssj04
7. okt 2014

@bandikovajana tak si dobre tiež vydržala.. Vtedy sa to dalo. Zavrrli ma do nemoc. a keď ma aj na tyzden pustili mohla som lezat ale teraz neviem ako by to bolo.. Jed mam doma zlaté striebro

bandikovajana
7. okt 2014

@ssj04 no to aj ja nemozem si ani sadnut hned mami pod sa hrad podaj toto dones mi toto daj ma vycikat aj ked sa vie uz sama ale neznesie ze ona ma robit nieco sama a ja si sedim :D

ssj04
7. okt 2014

@bandikovajana no ved toto.. To je aj u nás.. Stále sa s ňou musime hrať, alebo behať vonku za ňou, lebo ona nevie pomaly chodiť..len keď sa pomyli :D no som zvedava ako to zvladneme...

bandikovajana
7. okt 2014

@ssj04 zvladli druhy zvladneme aj my 🙂

adrika91
7. okt 2014

@ssj04 no snád by si mala pravdu a čiarka by tmavla to už by som uverila vtedy....príznaky ani nie trošičku začínam cítiť prsia a občas slaby kŕč v podbrušku ale ináč sa cítim super skoro bez príznakov aj ked ono to asi príde neskôr aj ked by nemuseli 😀 a ty máš nejaké príznaky ?

ssj04
7. okt 2014

@adrika91 pri prvom som nemala žiadne, teraz pri druhom ma dosť krize bolia..hlavne v noci, narastli mi prsia.. A naduva ma. Inak nič 🙂

adrika91
7. okt 2014

ssj04 ach to nadúvanie aj mne komplikuje život 😀 😀 som aj zabudla a chrbát bolel tak som si dala ľadvinový pás a už je dobre 😀

lussya
7. okt 2014

@luminuska no to tak nie je... my sa snazime uz dva roky o babo, mali sme jeden missed abort, tak nas doktorka poslala do centra....

luminuska
7. okt 2014

@lussya ok,to bolo len pre info 😉 dakujem a drzim palce

ssj04
7. okt 2014

Baby, dnes som bola u dr. lebo ma neprechádza choroba od soboty.. a dala mi antibiotiká (z čoho nie som nadšená).. Dala mi Zinnat 500mg. Povedala mi, že sa môžu užívať aj v tehu, ale v príbalovom letáku je napísané, že dr. má zvážiť ich prínos pre ženu oproti riziku pre dieťa.. A ja teraz neviem, či ich brať, či radšej nie.. Nemáte s tým niektorá skúsenosti?
ďakujem
@bandikovajana
@marselinm

bandikovajana
7. okt 2014

@ssj04 a co ti je lebo ak mas len chripku kup si mullerov caj to je pre tehotne taky chripkovy ja som pri prvom tehu pila ked na mna nieco islo a zvyknem si ho aj teraz kupit ked mi je blbo je super

ssj04
7. okt 2014

@bandikovajana veď aj ja som bola prekvapená, že prečo mi dala hneď atb.. lebo sa necítim až tak strašne chorá.. :( šla som tam aby mi skontrolovala hlavne priedušky kvôli kašlu a odišla som s atb. :/ teraz fakt neviem, či ich brat, či nie... či to fakt nie je zbytočné... :( ale zas ak mi to neprejde, tak neviem čo mi povie, keď tam prídem a priznám sa, že som ich nebrala :D

7rebeka11
7. okt 2014

@adrika91 gratulujem, budeš s nami v júnovkách 😀

7rebeka11
7. okt 2014

@ssj04 ja by som ich nebrala, pokiaľ to s tebou nie je veľmi zlé, skôr by som zvolila niečo prírodné...

rimon
7. okt 2014

@ssj04 zinnat sa dava aj pri kojeni, aj uplne minibabatkam, ked treba.. pokial nemas potvrdenu nejaku paskudu v tele a citis sa ok na domacu liecbu, tak si ich nedavaj este 😉 zda sa mi to unahlene od dr dat len tak atb.. v tehu je aj tak znizena imunita, niektore zeny 9mesiacov presoplia.. dlhsie trva kym choroba ujde

lussya
8. okt 2014

baby, tak sa mi to blizi.... od dnes beriem tabletky, predstavte si, ze v nedelu mam prist na ultrazvuk, ako sa vyvija vajicko, tam mi aj pichnu injekciu a buduci utorok alebo stredu ideme na to... 😉 ako som uplne nadsena z toho, ale sa aj trochu bojim.... ale vsetky zle myslienky davam prec, musim mysliet pozitivne.... a ono ja to dam... vyjde to.. treba verit... 😎

jankes
8. okt 2014

@lussya držím ti silno pršteky. Určite to výjde. Treba pozitívne myslieť. 🙂 😉

monika11m
8. okt 2014

no tak tentokrat zase nic! ale na buduci mesiac som si objednala ovulacne testy tak skusime tak...

adrika91
8. okt 2014

@ssj04 moja vieš čo ja som bola minulý týždeň ako chodiaca mrtvola z nosa mi stale valilo a priedušky som mala také chytené stále som vykašliavala občas sa aj nedalo a ešte som aj o hlas prichádzala ...a nasadila som si cibuľový vývar žiadne antibiotika a naozaj o 3 dni to bolo fuč ani neviem že som bola chorá 🙂 vyskúšaj to si myslím že mimču nemôže uškodiť . Každy deň som si urobila hrniec takéhoto nápoja jednu dve cibule záleží od velkosti som si neošúpené čiže v šupke dala do hrnca a zaliala vriacou vodou , prikrila pokrívkou a nechala lúhovať 15 minuť potom som cibuľu vybrala a už som si len nalievala do šialky ale do šialky som si ešte pridala zo dve lyžice včelieho medu bez toho by som to asi nevypila je to dosť silý vývar ale bolo to mňam aj chutiť mi to začalo 🙂 naozaj môžem len odporučiť ! prajem skoré uzdravenie 😉

adrika91
8. okt 2014

@7rebeka11 Ďakujem , budem veľmi šťastná ak to tak bude 😵