Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@rybicka133 nie,to nie,urcite nezufaj...My sa snazime od zaciatku juna a tiez este nic,ale pozreli sme si s manzelikom opäť po dlhej dobe Tajomstvo a opäť mame nadej 🙂. Na druhý deň som hned isla do obchodu a kupila som si casopis Mama a ja a mam ho na nocnom stoliku a kazde rano aj vecer sa nan pozeram 🙂 a verim,ze sa to uz tentoraz podari 🙂.
@nastickakessinka @dohna @rimon tuším budeme testovať tento mesiac spolu 😀 kedy to dáme
@bandikovajana @nastickakessinka @rimon no ja s kľudným svedomím môžem počkať až bude meškať mrcha 🙂
@dohna akože ja tiež len uz chcem vidieť aspoň ducha po toľkoto snazeni
dievčatá ja by som chcela testovať budúci týždeň v piatok, to bude 31DC..dúfam, že do vtedy vydržím 😀
vy kedy testujete??
@marketagt uha to ja neviem ci vydrzim :D uz by som chcela vediet na com som ja budem v nedelu 27DC
@bandikovajana nie je to skoro 27DC? ja som v nedeľu 26DC 🙂 radšej počkám ešte týždeň
@marketagt je ale uz dufam ze to vide a chcem vidiet aspon ducha to uz hadam mohlo ukazat
@dohna
@bandikovajana ani ja netestujem, zbytočný stres.
@terezka258 aj vidím aj nevidím, kolky den dnes si?
@terezka258 no ja tam tusim nevidim druhu ciarku ty hej?
baby, ja ju tam vidim, ale je celkom mozne, ze si to len nahovaram, ale na chvilku to potesilo 🙂 fotak je zly, a neslo to lepsie priblizit.... .... 29 DC, 12 dpo ... menzes by mal prist v nedelu, spravim este v sobotu alebo v nedelu, to bude jasnejsie vsetko 🙂
citim sa tak vselijako, uz dost dlho, ale som seknuta v krizoch, tak mozno je to len z tohto dovodu 🙂
@terezka258
ja ju tiež vidím 😉
@nastickakessinka @bandikovajana @dohna testovanie tiez nechavam az na meskanie mrchy, takze mnou ocakavany prelomovy den je 23.10. 😀 ale teda zatial sa so mnou nic neobvykle nedeje, takze nasporim testy zasa na neskor 😉
@terezka258 je tammmmm wowkyyyyyy gratulujemmm nech sa fazulka udrziii
@terezka258
blahoželám, som ti vravela, že ja ju tiež vidím
dakujem, ste mile 🙂)
@rimon
@bandikovajana
@marselinm
Tak baby, dnes prvé sono, kde už bolo vidno malého človiečika 🙂 Podľa PM som 8+1, podľa sona 7+1.. takže o týždeň je menšie. Dr. to vôbec neokomentoval, že by to bolo niečo zlé, tak dúfam, že to nič zlé neznamená. Srdiečko krásne bilo <3 Ďalšia poradňa 13.11.2014.. Tešíme..
@terezka258 ja ju tam vidím, druhá je slabulinká ale je, prajem ti aby silnela každým dňom 🙂
@ssj04 jej súpis aj ja sa na to uz teším
@zuzkaa8855
@rybicka133
@petra212 dakujem, ze sa tesite so mnou 🙂))
@terezka258 samozrejme, že sa tešíme, dúfame že ty sa budeš potom tešiť spolu s nami, že na nás nezabudneš
😉
@rybicka133 urcite nie 🙂 dufam, ze ma budete nasledovat .... nam velmi pomohli ovulacne testy, jeden vysiel krasny dvojciarkovy na 17 DC, den predtym ani den potom taka pekna druha ciarka nebola, resp. bola tam len uz vzdy len jedna .. 🙂 ale tak, sexovali sme aj vela dni pred aj po ovulacii .. a tak celkovo s radostou, ze ked to vyjde, tak fajn, ked nie, tak budeme skusat dalej ...

ahojte co myslite zienky?