Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@bandikovajana @rimon ja by som mala mať mrchu buď zajtra alebo štvrtok, tak uvidíme, či dorazí alebo si dá dovolenku 🙂 akože pleť už zhoršená je čo je pred MS vždy, takže asi zasa príde :(
@nastickakessinka uplne viem, ako sa citis... ja som zazivala v maji to iste, az som to vzala do svojich ruk a objednala som nas v centre.. tym skoncili moje pochybnosti a minanie penazi na testy.... drzim palce, nech vsetko vyjde...
baby, co myslite, dnes je to 18DC a 9 den od inseminacie... test este asi nic neukaze, ze? a hlavne, mozno mam este v sebe tie hormony, co mi pichli... ale ja som tak zvedava, ci to vyslo ci nie... to cakanie je najhorsie.... ja ale verim, ze to vyslo.... 😉 samco (pracovny nazov) bojuje... 😀
@nastickakessinka @janchi212 @bandikovajana @rimon @spohina @adrika91 @marselinm @lussya babule tak ja dnes 27DC, ráno hnačka 😲 😲 😲 mrcha zatial nikde, počkám do konca týždna, ak by mrška neprišla tak v nedelu testujem 🙂
@dohnaja som dnes 29dc mrchove bolesti mam uz 2 deň a len biely hlien tak dufam ze mrcha ani nepríde a v nedeľu testnem s tebou 😉
@bandikovajana @dohna budem vam drzat prsteky bambulky,nech mrcha nepride a v nedelu budu kolajnicky 😲
@dona @bandikovajana žienky vyzerá to u vás nádejne, ja som bola tiež osypaná a asi som mala zápal v tele lebo tiež som mala pár aj na chrbáte takých megáčov 😀 teraz to prešlo akné žiadne ale som zvedavá či zase dorazí ked bude predpokladaný dátum MS či sa znova osypem alebo nie sama som zvedavá. V každom prípade vám držím palce aby ste v nedeľu našli // čiaročky 😉 🙂
@dohna @bandikovajana dievcata, nech vas teda do nedele nic neprekvapi a budete sa tesit kolajnickam 😉 u mna to vyzera zajtra alebo pozajtra na mrchu..
@terezka258 gratulujem aj ja chcem uz take čiarky
@bandikovajana vsetko bude 🙂 ani u nas to neprislo na prvykrat ... 😉
@terezka258 no dnes som 30DC takze to by bolo od leta uz na 4 krát 😀 tak snáď nepríde mrchca mrchata
@rimon @bandikovajana @nastickakessinka @janchi212 baby tak ja dnes zasa 1DC :( nevadí ideme Ďalej 🙂 🙂 🙂
@dohna Joj tebe sa to fakt podarí až na tie Vianoce ?
@bandikovajana ja ti neviem, to je vo hviezdach, asi áno 😀
@bandikovajana aj keby prisla, nevadi, ono sa to raz podari ... 🙂 a este sa to aj rymuje 😉 my sme sa snazili s dlhsimi prestavkami pol roka a mozno aj dlhsie ...
@dohna nevadi, ono sa to raz podari... drzim ti palceky...
@bandikovajana ty ako? este si nedostala?
@terezka258 gratulujem... take chcem aj ja... 🙂
baby, ja neviem... poradte... dneska som 18DC, 9 dni od inseminacie.... tak ma to laka si spravit test, co myslite? mam?
inac, stale ma pobolieva podbrusko, akoby som ms mala dostat, to ma boli uz asi sest dni, raz boli raz neboli a MS mam dostat az okolo 3.11. aj prsia som uz zacala citit, tak akoby ma palili... a hlien mam husty biely, bazalna teplota tri dni po sebe hned rano 37,2....
a vseeeetko mi smrdi... aj to co mi predtym vonalo...
@lussya ja som este nedostala stále mam taky biely hlien a bolesti ako keby uz mala prísť mrcha ale dufam ze nepríde uz 🙂 no vyzerá to u teba nádejne ale asi je este skoro inked uz po 5dni oplodnenia by ti mal test ukázať lebo ked sa zahniezdi tak uz vylučuje telo ten hormón aby ujalo čiarku
Aká je štatistika úspešnosti takéhoto oplodnenia darí sa to zvyčajne na prvý krát ? Lebo myslím ked ti sledujú dozrievanie vlajka a hned ti pichnu spermie myslím ze na 99% sa Vám to podarilo uz 😉
@bandikovajana no tak drzim silno palceky, nech uz nepride... 😉 a ja neviem, som z toho taka vselijaka... tak ja si asi kupim test a rano ho skusim, to uz bude desiaty den od inseminacie, vsak co... no a uspesnost je tusim nejakych 10-15%, cize mala, ale tak absolvovat to musime, ked chceme mat babo a aby nam poistovna preplatila ivf, ak sa to nepodari... len my obaja sme zdravi a len sa nam nedari... tak snad to vyslo.. ja tomu verim... 😉
@lussya mne to príde ako 100% úspešnosť ked ste zdravý a dozrete vajíčko ti napichnu. To sa určite zadarmo a este ked tie zmeny na sebe pozorujes skús test ved o nič nejde ak neukaze teraz môže o 2 týždne ukazat
@lussya ja som si robila test 12 dpo, aj to bola druha ciarka taka slaba, ze ju videli len ludia, ktori sa na to dlho a uprene pozerali 🙂 (plus pocuvali moje dohovaranie, ze to tam naozaj je ;) )
@bandikovajana a neskusala si ešte testovat? 30 DC by ti uz mohlo ukazat.. Drzim palce. Aj všetkým ostatnym
no iba toho 26DC teraz nie sa bojim :D
Baby ja som robila test teraz. A nic... Ale ja ju tam vidim, alebo chcem vidiet? 😀 pockam este do soboty rana. Skusim este raz...
@bandikovajana urob dalsi, ja som mala tie iste priznaky ako ty 🙂
@ssj04 utobila som dnes rano a nic ja to seriem uz sa nesnazim uz ma to stve 😔

No mna uz sem tam pobolieva brucho tak asi tiež dorazí možno aj skôr budem dúfať ze zablúdil na min 9 mesiacov ale kedže ani duch nebol uz nemám toľko optimizmu aj ked som bola v tom ze hlien a únava su jasne známky 😔