Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@bandikovajana ked nejaku z tt najdem, tak ti ju poslem ... a ty zas mozes poslat mne, ked najdes nejaku z ba 🙂))
@terezka258 suhlas ale z ba som ich tu videla dost tusim
@bandikovajana ahoj, srdecne gratulujem k tehu, drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 🙂
@dandy17 @marselnm @dohna @engie2 @kukusko @terezka258 @nastickakessinka @rimon @ssj04 @jankes baby tak tento by sa uz mýliť snáď nemal co poviete ?
@bandikovajana Jani parádička, teším sa s tebou 🙂 krásne testíky, užívaj si tehu 🙂 🙂 🙂
@dohna dakujem
@bandikovajana
@terezka258 Dievčatá my sa snažíme od máa, lebo v decembri min.roku to nedopadlo dobre. Ja už som skúsila všetko, dokonca som sa poradila pred dvoma týždnami prvý krát v živote aj so známou, ktorá vykladá karty či mi to vobec súdené ešte je, a to som asi nemala. Vravela mi, nech na dieťa netlačíme, že moj priatel je od ex prekliaty, preto sa to nedarí a ak by som aj otehotnela, nemuselo by sa to udržať, vraj to pominie koncom roka a vo februári možme skušať už bez problémov. Lenže ktovie či to tento mesiac nevyšlo, cítim sa nejak zvláštne. A desí ma to teraz. Toto mi trebalo?pýtať sa jej?! veríte na také veci dievčatá?
@bandikovajana mas to iste, bude to bruskata zima a krasne leto 😉 krasne testiky, uz by sa aj nam s @dohna mohli podarit take 🙂
@bandikovajana paradicka, gratulujem... tesim sa s tebou... mne sa zda, ze na tom mojom zo stredy vecera je uplne slaba ciarka, tak skusim zajtra rano ci nieco... ale ako je to este skoro, ja viem, ale som zvedava... vsak dnes je to len 20DC a 11dni od inseminacie... ale tak sa citim zvlastne...
@dandy17 ja verim mame jednu velmi dobru vesticu a moj muz z prekliatia skoncil na pohotovosti prvidelne nas cisti kvoli 7rocnemu sudnemu sporu co mame s jeho byvalou svokrou a zle ti moze byt aj z toho stresu ze ti povedala nieco sokujuce dokonca moja teta je dost neprajny clovek a v praci sa pohadala s kolegom a v zlosti mu povedala bodaj by si si zlomyl obydve nohy a on druhy den na stavbe spadol a naozaj si ich zlomyl su ludia co vedia prekliat a mozno to ani netusia
@bandikovajana Gratulujem 🙂 Testy sa určite nemýlia 🙂 podarilo sa 🙂) Držím palce, aby bolo všetko ok!
@rimon neboj podari sa nam vestica vyvestila este velky balik penazi rod.dom a ze vo februari stretne moj svojho otca co nevidel 15rokov a daju mu obcianstvo kuwait ak nam toto vide tak verim ze niekto je schopny predpovedat buducnost konkretne ona ze to vidi uz tolko veci sa podarilo presne ako povedala nechapem ten dar ako to moze vidiet
@lussya no ja som si robila 26dc alebo 27dc a nic nebolo a vcera uz bolo 😉 tak ked uz teraz mas dusika tak to ma nadej 😉
@ssj04 dakujem stale tomu akosi neviem verit ze je to tam 😀
@bandikovajana gratulujem..som rada ze sa podarilo 😉
Ja som testovala dnes rano a vysledok ma nepotesil. Dnes mam 31DC, mrcha by mala prist v nedelu.
@marketagt neboj podarí sa 😉
@bandikovajana Gratulujem, krásne testíky. 🙂
@veroni1988 dakujem nerobila si ty v pluske v Ba? Si mi akási známa 🙂
@bandikovajana je to jasne! skvele 🙂 niet pochyb o tom, ze sa Vam zadarilo 🙂
Mozem sa spytat, od kedy ste sa snazili?
A postrehla som, ze si bola u vestici - si sa pytala priamo na dietatko?
@engie2 snažili sme sa od júla a jj mame Vesticu chodili sme k nej kvoli sudom a ja som sa nepytala ona vestila s kávy a povedala mi ze vidí embrio ci plánujeme babo ze do dvoch mes budem tehotná 😉 a ozaj ked mi ukázala šálku soc tvoril embrio bábätka a moj muž tam mal prasiatko a mešec ze prídu nám financie voľake a asi o 2 týždne prišla mama a dala nám 900€ ze zarobila viac a zrušila nejaké poistky tak nám dala. Tiež mužovi povedala ze dostane ponuku do zahraničia a uz bol na 3 kole pohovoru do Londýna
@bandikovajana jeeeej, velka gratulacia 😉 ... vidis, a aka si uz bola smutna a ono nakoniec vsetko dopadlo podla predstav 🙂 co na to manzel, tesi sa tiez? 🙂
@bandikovajana nie nerobila 🙂 som z Levíc a momentálne žijem vo Vlčkovciach 🙂
@dandy17 ja verim, ze existuje nieco medzi nebom a zemou, a ze to nie je len tak, ze sa narodime a umrieme pre nic za nic a po smrti finito ... no co sa tyka vestic, skor by som im neverila ako verila .... napr segra bola u jednej a teda velmi tej pani predpovede nevysli 🙂 hovorila velmi vseobecne a to, co povedala, by teoreticky mohlo sediet na kazdu ...
@bandikovajana
nieco medzi nebom a zemou.. verim tymto veciam, ja som bola par rokov dozadu u vestici. Vyvestila mi, ze spoznam toho praveho - prave v tej dobe.. potom tri roky nic nevidela, sama z toho bola hotova, aj si dala pauzu a zase nic.. normalne prazdno.A potom svadba a naraz 2 deti.. ze v 32 rokoch.. No a ja som toho svojho spoznala cez net .. a az o tri roky sme sa stretli a odvtedy sme spolu 🙂 Takze verim tomu / az postupom casu zacina vsetko krasne zapadat.. no a mam 31, takze tie deti neviem ci vyjdu a teda asi dvojicky, ked videla naraz dve 🙂
Super, ze sa Vam vestba naplnila, nech uz sa mate len a len dobre 😉
A do Londyna sa budete stahovat cela rodinka,ak by to vyslo?
@engie2 jj cela rodina no mna presvedčila takými perlickami ako napríklad moj je vdovec a ked som u nej bola ked sme sa spoznali tak som jej nič nehovorila a ona mi povedala ze zahynula autom mala poškodenú hlavu zrazilo ju červene auto a naozaj ju zrazilo auto a mala dosť rozbitú hlavu, ked som este pracovala mala som kolegyňu chodili dlhé roky po vyšetreniach nemohla mat deti aj na operácii bola a som sa pýtala ze mam kamarátku co nemôže ma deti bude mat niekedy a ona ja viem vidím ju Londýna krátke vlasy dobre si rozumiete a nebojte sa uz je tehotná a ozaj o 2 týždne prišla ze je tehotná 😉 takze táto moja vidí určite niečo
@terezka258
@bandikovajana fiiha, no to znie az strasidelne 🙂 ta vestica u ktorej bola segra nic take konkretne nepovedala .. a to co povedala teoreticky mohla usudit aj z toho, co videla, pretoze pri vesteni bola u nas doma ...
@terezka258 verim na vestice ale vsetky nieco aj naozaj vidia
@bandikovajana no krasne su,gratullacia velika 😲
@bandikovajana ach joj, doteraz sme sa na dieťatko tešili a teraz aby som sa bála urobiť si test kvoly veštbe
@dandy17 neboj dandy! nemozes brat vestbu zase uplne doslovne.. tie obdobia tiez nie / ono je to len plus minus-- teda vobec to nemusi byt tak, ze sa to prave teraz nepodari.. mozno si uz v minulosti mala zamlcane tehotenstvo - vraj kolke o tom ani netusime. Uplne kludne mohla vidiet vestica debember minuleho roka - len sa jej to o jeden rok smyklo - zase co sa tyka dni a mesiacov - to naozaj nevedia trafit uplne presne / je to len priblizne obdobie - v priebehu roka. Drzim psrty!

@terezka258 no ja by som tiez prijala nejaku z TT na kocikovanie