Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@dandy17 no niekedy su aj zle správy ja som myslela ze moj otec sa vylieči a namiesto toho mi povedala nech necakam zázraky ze mam s ním tráviť všetok voľný čas a dobre ze som tak spravila lebo o 2 mes zomrel 😒 ale priamo mi to nepovedla a ani by to nemali rozprávať lebo to co ona vidí sa síce stať moze ale ak ty budeš presvedcena ze nechceš príklad nove auto co ti vyvestila tak vieš to pozmeniť neni to vždy na 1000% ze sa stane ako povie nám príklad povedala uz pred 3 rokmi ze budeme mat zakrátko mimi ale ja som mala tabletky a nechceli sme vtedy tak sme to posunuli a teraz ked sme tam boli naposledy uz sme boli rozhodnutý ze chceme uz som nebrala HAK a povedala ze do 2 mes sa podarí a aj sa podarilo 😉
@rimon 20 € a vesti s kávy a kariet
@bandikovajana a ta vestica je z trnavy ?
@bandikovajana jé nádhera. Aj ja už také chcééééééééééééém. 😝 Gratulujem a prajem ti, aby si si to užila.
@dandy17 čo sa veštenia týka, tak dobrá veštica by nikdy nemala povedať zlé veci. Potom je to čierna veštica a tým sa treba vyhýbať. Ja by som aj šla, aj by som sa bála. Niekedy je lepšie nevedieť. My keď sme s manželom ešte len chodili, tak sme si "veštili" prsteňom, že koľko budeme mať detí. Obom nám vyšli dvaja chlapci. Teraz sa snažíme už 4-tý mesiac, manžel už pár-krát navrhol, aby sme vyskúšali prsteň, ale ja sa už bojím, že už to druhé neukáže. Radšej budem dúfať. Takže ani od veštice by som nechcela počuť niečo, čo vlastne nechcem.
@jankes dakujem neboj aj tebe to príde ako blesk z neba ja som uz ani nedufala 😀
Nj to by nemala a táto ani nepovedala povedala ze stane sa ako ma a mame mu venovať všetok čas bez ohľadu na to ci sa vylieči alebo nie ja som ale vedela ze uz sa blíži jeho koniec lebo lekári ho odmietli liečiť ze uz nemá šancu a ma ist doslova zomrieť domov a som bola nešťastná a pýtala som sa co mama ako to zvládne ked príde najhoršie ona je dosť citlivá boli uz sami aj ja aj brat uz dlho žijeme sami a vtedy este oco žil a povedala mi ak príde jeho čas mama nezostane sama ze jej príde do cesty muž a bude obklopená ľudmi a aj to tak bolo dostala prácu v Rakúsku robí 2 x do týždňa a pekne z toho vyžijete a je to 1,5 roka co zomrel a skutočne prišiel do jej života muž zomrela mu žena tak ako moj tatino a este aj v tom čase. Takze maju rovnaku minulosť obaja sa starali o partnera ktory zomrel
@terezka258 ano je z tt
@bandikovajana gratulujem 🙂
@iwetkaa dakujem 😉
@bandikovajana no super. Mrzí ma, že tvoj ocino zomrel, ale všetci máme svoj osud "tam niekde" zapísaný. A je skvelé, že si sa mu mohla viac venovať, keďže si to už aj cítila. A je skvelé, že mamina si našla novú oporu v živote. Deti s vlastným životom a byť sama, to nie je nič moc. Najhoršie je, keď sa ľudia cítia nepotrebný. Takto aspoň nebude pociťovať samotu (aj keď viem, že má vás, ale povedzme si pravdu, kto nepotrebuje objatie, pochvalu, pochopenie.....) A nehovorila som o tej vašej veštici, že nesmie hovoriť nič negatívne. To som pochopila, ale tak, že @dandy17 povie niekto, že teraz buď neotehotnie a keď hej, tak nedonosí. Tak to je teda sila.
A hej, verím, že sa takých koľajníc tiež čoskoro dočkám. 😀 😀 😅
@jankes no bolo to tažké ale tak on uz to tiež cítil ze je jeho čas dokonca vedel aj hodinu moja mala v tu noc nechcela spať a mama si ju zobrala k sebe do postele a zaspali spolu len škoda ze on uz naveky ☹ ale tak takáto téma sem nepatrí
Babule držím Vám všetkým palceky nech Vám čoskoro vyrazí dych testik s // ako mne včera stále si to akosi neuvedomujeme ze uz mi tam ta fazulka rastie 😀
Gratulujem k pozit. testikom! Aj nam by sa uz mohlo veru zadarit...
@terezka258 ahoj, ja by som asi nejaké potrebovala, ak ich teda predávaš..
Ahojte, aj my sa snažíme od leta, no zatiaľ nič ☹ mrcha práve došla, no konečne aspoň načas a nie je mi zle na odpadnutie - myslím, že to bude tým Mimistarom, čo som začala minulý mesiac brať, je to doplnok pre snažilky, pripraví telo na tehotenstvo, mne sa hneď upravil cyklus, tak dúfam, že čoskoro uvidím 2 // 😀 Držím palce všetkým a dúfam, že sa podarí 🙂
@marketagt ahoj, prepac, uz su predane ... ☹
@terezka258 Ahoj, ja by som tiez zobrala 🙂 aku mas cenu? 🙂
@engie2 ahoj, prepac, uz su predane :( ale ak si to ta baba na poste nepreberie, mozem to potom posunut tebe 🙂
@terezka258 pohoda, neskoro som si vsimla, ze si to pisala marketke...
Odkial si objednavala prosim Ta? Cez ebay? Alebo aliexpres? Nevies mi prosim dat link? dakujem
@engie2 objednavala som cez ebay 🙂 staci ked si tam zadas ovulation test, vybehne ti niekolko vysledkov a mozes sa rozhodnut aj podla ceny .... ale tento je super :D mozem len odporucit 😉 dufam, ze pomoze aj vam ..
Kočky, mám v chladničke gro balenia PROFERTILu, 129tbl., exp.04/2015. Výborná cena, navrhnite si ju. A mám ešte 2 balenia Utrogestanu, exp. 10/2016 a 1 balenie Estrimaxu 09/2016 a dačo málo z Duphastonu. Cez IP: Ďakujem.
@bandikovajana ciarka silneje ? 🙂
@terezka258 uz som si viac testov nerobila
@bandikovajana dobry napad 🙂 ja som si ich spravila asi dvesto 🙂 aj dnes mi prisli nove, co som si objednavala este strasne davno a samozrejme mi to nedalo a musela som vyskusat 🙂
@dohna ja neviem, dnes som 23dc, robila som si tesf z ranneho mocu a nic, cisty ako lalia... ale tak volala som do centra, ak do pondelka nedojde ms, tak idem na krv a ked dojde ms, tak ideme na tu inseminaciu. Najhorsie je cakanie....
A este mi moc na psychike nepridava, ze mi skoncila zmluva na dobu urcitu a nedohodli sme sa na pokracovani... tento tyzden oddychujem a buduci si idem hladat kurz nemciny a snad zamestnam myslienky na nieco ine ako je dieta... uz ma to fakt nebavi dva roky nic, uplne ma to ubija, ze nemozem normalne otehotniet a dat muzovi dieta... a pritom som zdrava aj ja aj manzel.... a stacilo zufalosti, ne? Trochu som to dala von zo seba, idem upratovat.. 😉
@terezka258 mrcha neprišla 2 testy ukázali čiarky a uz mam to co pri dcérke vadi mi ked mam niečo pevnejšie na bruchu a počas dňa sa mi sem tam točí hlava ze to musím predýchať z hlboká a uz mi bolo pár krát aj nevoľno ale predychala som to tak myslím ze uz netreba další test uz to cítim ze to vyslo a je tam čerešnička malička

@bandikovajana mna by k vestici priviedla len zvedavost, ako to prebieha, ako vyzera a aky dojem by som z nej mala 🙂 velmi na take nie som.. a kolko si vlastne pyta za hrncekove videnie? robi aj ine formy vestenia?