icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

klarisa23
autor
28. júl 2014

@dohna acilkofin? a to sa v tehotenstve moze? to inak prvykrat pocujem o takom lieku.....ved kvoli tym bolestiam hlavy a akupunktura sa moze aj v tehotenstve, teda pokial ju robi nejaky odbornik....to bude asi moja jedina zachrana....

dohna
28. júl 2014

@klarisa23 ano acilkofín , ja neviem či sa môže v tehotenstve ale vždy mi zaberie na migrény, našťastie ich nemávam často, možno raz za 3 mesiace, ty mávaš časté bolesti, či ?

meelah
28. júl 2014

Ahojky,môžem sa pridať? 🙂Chcem sa opytat,po ockovani kolko musi byt pauza,aby sme sa pokusali o babo?

klarisa23
autor
28. júl 2014

@dohna ano ja som chodievala aj k neurologicke, tak raz za tyzden, bo mam problemy s krcnou chrbticou....no a mrcha mrchava znova dorazila, ale nevadi ideme dalej....

dohna
28. júl 2014

@klarisa23 už dnes ? no škoda, neboj budem pokračovať v auguste s tebou 🙂

klarisa23
autor
28. júl 2014

ale ved ty si mozno tehotna....no ja odjakziva mam tak skoro, dnes mam 25 DC...

klarisa23
autor
28. júl 2014

@dohna ta sprava bola urcena tebe 🙂

dohna
28. júl 2014

@klarisa23 mno to ani divá mačka netuší dozviem sa budúci týžden, ale neverím že by sa tak skoro zadarilo

jul17
28. júl 2014

tak baby aj ja sa pridavam uvidime ci to dostaname okolo 5.8 a ked ano tak sups dotoho dalej pracovat 😉

leeenka26
28. júl 2014

Ahojte pridavam sa k vam, od leta zaciname, tento cyklus uz naplno. Kazdy druhy den snazenie, som akurat v strede cyklu, testujem ovu testami, zatial su negativne, dnes som 15.dc, snad ovu pride, ale pocity su, aj hlienik bol taky ten ovu, ale len jednorazovo. Inak mam posunutu ovu vzdy tak medzi 16-18.dc a cykly mam tak 29-30.dnove. Velmi by som uz chcela. Uz jedno dieta mame a ma 2 rocky 🙂

nastickakessinka
28. júl 2014

@ziza55 Ahoj, ja mám dostať až takto o týžden ale stihla som už 3 testy a samozrejme ze negatívne. Akosi sa neviem od toho odpútať. Dnes si plánujem nakúpiť dalšie a testovat sa kazde rano lebo sa zbláznim :(

nastickakessinka
28. júl 2014

@dohna Ahoj 🙂, kedy sa ideš začať testovať? Ja rozmýšlam od zajtra aj ked mi lekár povedal ze sú to vyhodené peniaze do koša, že to ukáže tak v ten týzden po očakávanej MS. Chcela som sa spýtať, užívate kyselinu listovú?

dohna
28. júl 2014

@nastickakessinka Ahoj, peniaze nepeniaze človeka to láka, ja si preto pôjdem kupiť testy až v stredu poobede a vo štvrtok ráno testnem, no ja plánujem testovať 31.7 alebo 1.8 ak dovtedy vydržím, lebo som tu na MK niekde čítala, že najskôr ukáže test na 27DC, ale zatial som v pohode až na to, že mám taký čudný močový mechúr ho tak nejak moc cítim, ale moc tomu neverím že by to na 1 šup vyšlo tak som psychicky pripravená na august 🙂 🙂 🙂 🙂 ja užívam 2 mesiac femibion 800

dohna
28. júl 2014

@jul17 Ahoj vitaj medzi nami, už si tuším 3 čo má 5.8 mať MS 🙂 sranda tak budeš testovať s nami , aké mávaš cykly ?

dohna
28. júl 2014

@leeenka26 Ahoj, ja tedy ovu testy veru nepotrebujem, vždy mám tak okolo 18-19DC a pravý vaječník mi ide vybuchnúť, našťastie to trvá len chvilku, ja mám cykly tak od 30 do 32, tak nech sa zadarí tento mesiac nám všetkým 🙂

klarisa23
autor
28. júl 2014

@nastickakessinka nieee, netestuj sa stale...to nie je dobre, moc na to myslis a potom sa nedari....

klarisa23
autor
28. júl 2014

@dohna ale tak nikdy nehovor nikdy 🙂

klarisa23
autor
28. júl 2014

@meelah ahooj, jasne, pridaj sa 🙂...Aj ked s tym ockovanim ti ja moc asi neporadim.....

meelah
28. júl 2014

Už som sa pýtala lekárky,tak musím si vybrať buď očkovanie,alebo bábo,alebo musím čakať ešte týždeň po očkovaní aspoň...Takže až august :/

klarisa23
autor
28. júl 2014

@meelah ved to mas za chvilku, daj sa po zdravonej stranke dokopy a potom s radostou do toho 🙂

meelah
28. júl 2014

Tak asi tak no 🙂 Ono to očkovanie presúvam už 6 rokov,najprv som bola tehu,potom som kojila a potom sa mi nechcelo 🙂 Tak už to chcem vyriešiť,lebo tetanus nie je sranda :/

klarisa23
autor
28. júl 2014

@meelah jj presne tak, velmi mudro rozmyslas 🙂

ziza55
28. júl 2014

baby..tak dnes mi dosla mrcha jedna mrchavaaaaaaaaaa ☹ ..achjaj
no co uz ..tak dalsi cyklus

ziza55
28. júl 2014

@nastickakessinka ja som si kupila nejake vitaminy prenatal...je tam aj kys listova

nastickakessinka
29. júl 2014

@klarisa23 veď ja viem že robím zle ale fakt sa to nedalo vydržať a výsledok som dostala jasné že negatívny, ved čo čakám tak skoro. Ako pokračujete s bytom?

nastickakessinka
29. júl 2014

@dohna Ahoj 🙂, otestuj sa až piatok ráno, čím neskôr tým lepšie (to hovorí tá čo dnes spravila 4 test 😀 ) budem čakať s tebou na piatok. Len ked ten čas sa tak vlečie, svoju nervozitu prenášam vsade kam sa da 😒 . Včera som bola v Tescu kupovať teh. testy a ako by tam na mňa čakali ... Pepino za 0,99 Eur akcia, tak ich mám doma 6 ks 😉. Inak k tým príznakom ... hruuuza, čo všetko si dokážem nahovoriť :D :D. Takže držím palce nech je už víkend a všetky naše testy pozitíííííívne 😲

nastickakessinka
29. júl 2014

@ziza55 Tak si užijete radovánky aj ďalší mesiac, neboj, všetko pôjde šup šup. Tých vitamínov je strašne vela. Kámoška pred mesiacom porodila a hovorila, že ona nejedla ani tu kyselinu listovú, že jej z toho bolo zle a liekom neverí. Maličký je zdravý ako repa 🙂. Držím palce na ďalší pokus 😎

dohna
29. júl 2014

@nastickakessinka no testovať sa každý den sú asi vážne vyhodené peniaze ja dám 1 zajtra ráno a druhý v piatok a potom počkám až na MS, dnes som kupila 2 balenia mamatest citlivosť 10 tak uvidíme 🙂

leeenka26
29. júl 2014

@dohna ja mam tiez tak, vcera vecer test a vysiel skoro pozitivne, bola uz ta kontrolna ciarka trosku tmavsia ako den predtym. A dnes aj hlienu hodne rano, takze dnes snazime, bud dnes alebo zajzra dojde ovulka. Dnes mam 18. Dc a mavam tak skoro kazdy mesiac neskoro ovulku. Cykly mam nastastie tak 30. Dnove takze lutealna faza by mala byt dostatocna nie?

leeenka26
29. júl 2014

@dohna a este ma aj seklo takze ten sex bude zaujimavy :(