icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

terezka258
28. okt 2014

@bandikovajana ja som to mala rovnako, ze mi strasne prekazal opasok na bruchu .. musela som si ho dat dole, co sa mi nikdy doteraz nestalo, bola som prekvapena, ze co sa to deje ... 🙂 a k tomu zvlastne tlaky na podbrusku a pichanie ... a inak nic, chvilkami aj rozmyslam, ci je vsetko OK preto, ze ma nic nepobolieva, ani prsia sa mi nezvacsuju, co by kludne mohli, vobec by som sa nenahnevala 🙂

terezka258
28. okt 2014

@lussya my sme sa tiez snazili polroka, aj s prestavkami, polroka ... a az teraz to vyslo, nalady som mala rovnako ako u teba kolisave, dokonca som si raz aj poplakala ... teraz to vyzera, ze to vyslo (huraa), no uz som dva tyzdne PN kvoli seknutemu chrbtu, neviem sa poriadne ani zohnut :( a z toho mam mierne stresy z prace, ze co bude, ked sa tam vratim .. a co bude, ked budem mat vacsie brusko a znovu ma sekne .... Nikto to nema idealne, neboj sa, bude dobre ... len niekedy treba holt dlhsie pockat 🙂

bandikovajana
28. okt 2014

@terezka258 no tiež by som prsia brala väčšie ale nevadí ja tiež len sem tam cítim tlak pichnutie a nič viac

lussya
28. okt 2014

Baby, neviem komu, aledakujem za srdiecko, potesilo ma....
@terezka258 jasne, ja viem... vsak ked nevyjde toto, tak nabuduce vyjde... ale tak uvidime, co bude. Mozno je este skoro na testovanie. Inac mam take iste pocity ako ty a @bandikovajana tiez ma tlaci opasok, ked mam teplaky alebo leginy, je to v pohode. Bolu ma brucho ako pred ms, ale stale nic. A prsia ma bolia, ani na bruchu lezat nemozem. A ta chut v ustach rano... a kolisave nalady... ale to mozu byt aj hormony. V pondelok budem mudrejsia. Inak teraz si spominam, ze mne pri malej pred desiatimi rokmi test ukazal dve palicky az po dvoch tyzdnoch meskania ms... tak nadej mam stale, kym mi nedojde ms....

bandikovajana
28. okt 2014

@lussya mne 27 DC neukázal ani ducha a 31Dc mi ukázalo 1-2 týždne //

lussya
28. okt 2014

@bandikovajana no vsak toto... cakam do pondelka, ak nedojde ms, to by malo byt 30dc, tak idem na krv na hcg a budem vediet, na com som... a ziadne negativne myslienky... idem von so psom sa vybehat a po krpatu do hortu... teda druziny, tak sa to u nas v at vola... 🙂

dandy17
28. okt 2014

@lussya tiež som dnes 23 DC a test si nerobím, nemám totiž nijaké príznaky ani v najmanšom, ani PMS, ani tehu, škoda, no ale uvidíme 🙂

moo
28. okt 2014

my sme boli aj pod hormonmy a vždy som mala nálady a mýslela som a dufala že som tehu... a až jeden mesiac sme si dali "volno" nemala som žiadne príznaky a bola som tehu... akurát sme prešli z hormonov na výživové doplnky GS mimistar a aj manžel a máme doma dnes mesačného syna po 5rokoch snaženia

lussya
28. okt 2014

@moo, dala si mi nadej... dakujem

flashovci
29. okt 2014

Ahojte 🙂 pridám sa ja k vám, my sa snažíme od júla a nič.. už dva testy robené pred ms ukázali druhú čiarku (ducha) a mrcha aj tak prišla :( až sa aj bojím robiť ďalšie, nech zas nerumázgam dva dni potom.. vravím si, že počkám na meškanie, lenže po svadbe mi meškala skoro dva týždne, testy negatívne, mrcha prišla :( žiadna stratégia nefunguje.. začala som merať teplotu, "nemyslím" na to, aj sledujem ovuláciu, aj nesledujem, tvárim sa, že sa vlastne nesnažíme - nefunguje.. a to som myslela, že žiaden problém nebude, dcérka pred šiestimi rokmi vyšla na prvý šup, len tatina som vtedy zle vybrala :/ je tu ešte niekto, kto začína panikáriť, či len ja som divná?

jankes
29. okt 2014

@flashovci práve som dorumázgala. Tiež sa snažíme od júla. Dnes som 1 DS a som neuveriteľne sklamaná. Myslela som si, že to zvládam v pohode, ale keď som na WC zistila, že práve dorazila neželaná návšteva, začali sa mi slzy kotúľať po lícach a nevedela som ich zastaviť. Už som na dne. Testy robím pravidelne, doteraz ma žiaden negatívny takto nevzal, ako ten dnešný. ☹ ☹ 😢 Mám pocit, že som už skúsila všetko.........
No nič, musím sa pozberať (len neviem ako.....). Tebe držím palčeky, aj všetkým snažilkám.

flashovci
29. okt 2014

@jankes to mi je luto ☹ ja som tak pred dvoma dnami dostala a o par minut prisiel na navstevu mm dobry kamarat, hned medzi dverami mi dal ruku na brucho, ze "no co, uz tam je?", ledva som dobehla do kupelne s revom, chudak, bol trocha v soku z toho 😅 ale verim, ze sa zadari, budem drzat palce 🙂 kazdy mesiac statisticky stupa pravdepodobnost, tym sa utesujem 😀 a okrem toho som nasadila drahemu zinok, vit.C, vit.E, on sam si zatrhol pivo a ja uz mam v skrini zasoby grepoveho dzusu.. ked mam pocit, ze som skusila vsetko, najdem na nete dalsi "recept", dnes som sa naucila ze - mam zostat lezat celu noc, nech bojovnici nikam neujdu 😀 hlavu hore, dalsi mesiac plny radosti pred nami, aj bejby si radsej vyberie stastny a uvolneny parik 😉

katkaolejka
29. okt 2014

@lussya ahoj, aj my sa snažíme o druhé bábo už 5. mesiac a aj ja beriem Mimistar, počula som naň dobré odporúčania, tak dúfam, že aj nám pomôže. Držím palce aj vám, nech si čoskoro píšeme dobré správy 😀

lussya
29. okt 2014

No baby, tak ani my nic... dneska rano dorazila mrcha, na 24 den. Uz sme boli v centre pre lieky a buduci piatok ideme na to znova....

bandikovajana
29. okt 2014

Baby co myslite podľa mna silnie je tam odstup tyzden moj to uz vytaral všetkým kamarátom 😀 tak som bola aj taká ze este ani u lekára som nebola a uz to všetci vedia ale tak aspoň vidím ze sa naň teší a chváli sa 😉

zuzkaa8855
29. okt 2014

@bandikovajana gratulujem🙂)), ja idem do novembroviek 🙂

dohna
30. okt 2014

@lussya no škoda tak na teba som dávala tento mesiac najviac že to dáte, škoda ☹

dohna
30. okt 2014

@bandikovajana jasné silnie 🙂 a je dobre že sa mm teší 🙂 buď rada 🙂 a šupni nám sem návod ako sa robia deti 🙂 my tento mesiac akosi nic, neviem či nejaká zimná únava ale po sexe ani chýru ani slychu 😖 akosi sa nám nechce, dnes som 9DC tak by sme aj mohli niečo dať, keby bola ovulka na 11-12DC aspon tak zo zvyku si dať 🙂

bandikovajana
30. okt 2014

@dohna
No ja myslím ze som mala ovulku okolo 10 DC lebo to sme mali sex a potom prišla k nám mama a uz sme mali potom až o tyzden alebo ako ale tak som si myslela ze to nevyšlo ráno som na teste nič nevidela a poobede wuala bol tam 😀 a je tam stále 😀 ja neviem ani kedy sa to podarilo 😀 pravdu povediac ja som taky typ ze mne sex akosi nechýba neviem ci preto ze nejako neviem dosiahnuť koniec ale asi aj u nás milovanie uz skončilo odkedy som zistila ze su čiarky tak sme mali až včera lebo uz moj cely tyzden sa chudák snaží tak uz mi to bolo blbe aby som ho zase odpinkala

marketagt
30. okt 2014

baby ktoré už máte // gratulujem 😉
tie čo ešte nemáte hlavu hore, raz budú..mne prišla mrcha v nedeľu 😠
ale už som si objednala ovulačné testy, lebo vôbec neviem kedy mávam ovuláciu a či vôbec mám..tak uvidím čo bude tento mesiac..

bandikovajana
30. okt 2014

@marketagt no ja som tiež zvažovala tie ovu testy lebo tiež som nevedela ale tak podarilo sa 🙂

lussya
30. okt 2014

@dohna tak diki... aj ja som myslela.. ale nevadi.. ideme znova na to... od soboty lieky, v piatok buduci tyzden ultrazvuk, ze ako na tom je vajicko a potom sup na inseminaciu...
inac vcera v centre mi doktor hovori, ze pani Strizova, my nevieme prist na to, preco nemozete mat deti, obidvaja ste zdravi, takze pricina neplodnosti neznama... mozno este psychika, ale tak musim na to prestat mysliet... asi sa zamestnam upratovanim pred vianocami... 😉

dandy17
31. okt 2014

@jankes niesi sama, aj ja som už skusila všetko a je to nefer. Ak vidím našu menšinu každú s pupkom, ide ma royhodiť, žiadna hygiena, žiadne podmienky a rodia jedna radosť a slušná žena čoi by sa postarala ako nal.vie.... Aj ja mám toho dosť, od apríla už celkom, v nedelu mám dostať svoje, dni, príznaky tehot.žiadne a snažíme sa neskutočne, už sme poskušali všetko.

bandikovajana
1. nov 2014

@terezka258 ahoj prosím ta ked si si zadala do profilu tehotná ukázalo sa to asi hned priateľom ako novinka zmena statusu ze?

janchi212
1. nov 2014

@dohna Denulienka všetko najlepšie k meninám prajem, nech sa ti splnia všetky tvoje sny a túžby 😲 😲 😲

dohna
1. nov 2014

@janchi212 Jani Ďakujem moc 🙂

terezka258
1. nov 2014

@bandikovajana vies co, ani neviem ... ja totiz ziadnych priatelov tu na mk nemam, takze neviem, ci sa niekomu nieco ukaze 🙂

bandikovajana
1. nov 2014

@terezka258 no mne ide iba o svagrinu nemusí to vedieť ale rada sa pridám k Vám nech si môžme skúsenosti vymienat

terezka258
1. nov 2014

@bandikovajana tak si daj tuto novinku do profilu, az ked to poviete svagrinej 🙂 hm ??

jankes
1. nov 2014

@dandy17 no to dúfanie a čakanie mi už lezie na psychiku. Keby som mala menej ako 30, tak by som to tak tragicky nebrala, ale za pár dní mám na krku 35 a vôbec som netušila, že to bude také ťažkééééééé. Som zúfaláááááááá. ☹