icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

jankes
1. nov 2014

@flashovci kuk o jeden odkaz vyššie. Chcela som pripojiť aj teba. Som nešťastná, sklamaná... Už ani neviem, čo robiť, neviem kde je chyba. Alebo mám len veľa rokov, možno sme to nemali tak dlho odkladať. 😒

macca1000
1. nov 2014

@jankes Neboj urcite sa zadari 35 nie je tak vela na babo, drzim palce!

jankes
1. nov 2014

@macca1000 Ďakujem za podporu. Dúfam, že máš pravdu. Najprv som to brala v pohode, ale už to na mňa doľahlo 😒 ☹

macca1000
2. nov 2014

@jankes No ved hej chapem to, aj ja mam 35 a snazime sa o druhe babo, ale nejako sa nedari...tak snad sa do vianoc zadari...

klarisa23
autor
2. nov 2014

@jankes ahoj neber to tak tragicky, urcite sa zadari, len na to nemozeme stale mysliet, my sa snazime uz 6 mesiac a stale nic, ale zatial neprepadam panike, aj ked som uz zasla k lekarovi. Musis mysliet na to, ze byt v pohode je to naj co mozes pre prichod babenka urobit, tak hlavu hore a urcite sa zadari 🙂. Mam kamaratku, ktora mala velmi zle vysledky aj jej priatel, zaciatkom buduceho roka bude mat 35 a doslova zazracne otehotnela a lekari krutia nad tym hlavou a nechapu, ako je to mozne.....a vies preco? Lebo tehotenstvo vypustila uplne z hlavy a babo prislo same 🙂. Drzim palce 🙂

dandy17
2. nov 2014

@engie2
@bandikovajana
@terezka258 Tak dievčatá čo hovoríte na to?pred včerom bol duch, dnes toto, dnes som 28 DC, len som si ho robila na základe toho že ma boleli prsia, ale dnes nebolia,nerozumiem tomu, tak snád to nieje zlé znamenie

bandikovajana
2. nov 2014

@dandy17 ;) podla mna je to jesne znamenie ja nemam ziadne priznaky az vcera ma uplne malicko pobolievali bradavky a stale sa mi grga podla mna je to tam ;)

dandy17
2. nov 2014

@bandikovajana tak bodaj by bolo, počkám ešte zo den a skusim sa testnuť ešte či e silnejšia. Len tá veštba ma teraz štve, joj, ale tak nemusí sa splniť nie? 🙂

terezka258
2. nov 2014

@dandy17 naaaadhera, krasna ciarka 🙂 je ju tam pekne vidiet, bez debaty 🙂 a na vestbu nemysli, vsetko bude ako ma byt a bude dobre, neboj sa 🙂

bandikovajana
2. nov 2014

@dandy17 jasne ze nemusí a ani nevyplní hlave tomupne pusti z hlavy a ani nemysli co keby ak by tes sa a predstavuj si ako budete uz šťastná rodinka ako budeš zvládať mamickovske povinnosti lebo 9 mesiacov utečie ako voda 😀

flashovci
3. nov 2014

@jankes vysokeho veku by som sa urcite nebala, je to vek, ked mnohe zeny este len zacnu uvazovat o dietatku 😉 po porode dcerky som bola na izbe s 42 rocnou mamickou-prvorodickou a mala ma dost spoluziakov s rodicmi medzi 45-50, skor ja sa citim ako benjaminek 😀 mozno to trva trosku dlhsie, ale to je normalne, malokomu sa podari na prvy sup.. do toho roka statisticky otehotnie cca 90 zo 100 zien, ktore sa snazia (uz neviem kde som to citala) a potom treba ist k lekarovi - obaja, ci je vsetko ok.. a co citam tu na fore, je naozaj vela zien, ktore sa snazili aj roky a nakoniec sa zadarilo 🙂 treba verit v stastne konce, tesit sa z plodenia a nestresovat 🙂

jankes
3. nov 2014

@klarisa23 jé, tak jej gratulujem. Ja viem, že by som sa mala trochu uvoľniť, ale nejak mi to nejde. Zo začiatku som to nebrala tragicky, ale teraz je to už 5-ty mesiac skúšania, tak začínam byť sklamaná.

jankes
3. nov 2014

@flashovci ja si stále opakujem, že je všetko tak ako má byť. Všetko príde v pravý čas. Ale potom vidím (nie môj 😅 ) pozitívny tehu testík (napr. aj v tejto téme) a teším sa a žiarlim zároveň. 😅 Hanbím sa za to, ale neviem si pomôcť. Asi by som si mala dať pauzu a nechodiť tu každý deň. 😀

klarisa23
autor
3. nov 2014

@jankes my sa snazime siesty mesiac.......ale ja stale tvrdim, ze babo najlepsie vie, kedy ma prist, zatial sa mozes tesit, ze raz pride, ale nesil to....vychutnavaj si manzelika zatial bo take chvilky ako mate teraz uz viac nebudete mat...len sa nekontroluj stale, to je najhorsie, mne dokonca mrcha chodi v priemere kazdych 22 dni, tak som ju uz mala viac ako 6-krat, ale tak zivot ide dalej....a ked babo pride o to viac bude vzacnejsie 🙂

jankes
3. nov 2014

@klarisa23 Ďakujem za povzbudenie, ale tak ty máš málo rokov. mňa už tlačí aj vek. 😀 Ale tak bude ako má byť.

dandy17
3. nov 2014

@jankes jasne že všetko je tak ako má byť a bábo príde v pravý čas. A niesi stará, ja mám 36,už skoro 37, min.rok sme o jedno v 8 týždni prišli a od vtedy sme sa snažili vlastne rok, tiež som si myslela, že toto bola posledná šanca mať dieťa koly veku, brala som infolic, vitamíny, skusili sme jonášovu metodu, hocičo, nezabralo, vykašlala som sa na to, ale i tak sme sa snažili mesiac čo mesiac, počítala som mesiace, ako mi stárnu a ubúdaju vajíčka, ako mi klesá plodnosť,každý mesiac som si namýšlala bohviečo už.... a vidíš, tento mesiac to asi vyšlo. Ešte nech mi to potvrdí lekár a budem celkom spokojná, len nech to ide dobre,uvidíš príde to ak si to tak želáš 🙂

dandy17
3. nov 2014

@jankes a ešte niečo čo som si všimla: my sme sa najprv sustredili podla testov a bolesti v podbrušku na ovulku,čiže pred nou pár dni nič lebo vraj spermie sa maju šetriť nech su kvalitné a rýchle,tak až den pred ovu a v den ovu.
Potom sme to skušali okolo ovulky obden od toho 11 DC (mávam ju na 14-ty), lebo vraj obden stačí,neminie sa den i tak si tam počkaju.
No nakoniec, reku skúsime i tak, sme si dali sexual.maraton 🙂 od 11 dna v kuse 5 dní za sebov a toto zabralo 🙂 Držím palce 🙂

jankes
3. nov 2014

@dandy17 júj, ďakujem za povzbudenie. Len som to mala nejak v hlave zakódované, že odrodiť do 35 😀 Vidíš aká som koza, neprešla som si stratou bábätka ( a takých je tu teda až na počudovanie dosť) a napriek tomu nemám toľko energie ako všetky ostatné. Asi sa musím spamätať a pustiť to z hlavy. Tebe držím palčeky, nech je to tentoraz bez problémov a so šťastným koncom 😉

jankes
3. nov 2014

@dandy17 ja len podľa hlienu, keďže ovu necítim. Tiež snažilkujeme každý druhý deň. Minulý mesiac som skúšala 10 DC (viac krát tu spomínaný), ale nič z toho. Myslím, že ovu bola skôr, tak sme to prepásli. Teraz sme začali už od 5 DC (dnes som 6 DC). Ale tak u nás každý deň nehrozí (MM by to asi nerozchodil 😀 )

dandy17
3. nov 2014

@jankes dakujem a tiež som si povedala že na to nesmiem myslieť, každý je mudry-nemysli na to, ale ako nemáš myslieť ak to máš v hlave každý mesiac a duplom pred ms? 🙂 Nebola som tým až nejak prehnane posadnutá, ale snažila som sa každý mesiac, to je fakt 🙂 My sme už boli po 5-tich dnoch tiež vyčerpaní, chceli sme 6, ale stačilo,povedali sme si, že tie najhlavnejšie dni sme určite neminuli 🙂 Tak hlavne nech sa čím skor zadarí 🙂

jankes
3. nov 2014

@dandy17 presne tak, ako na to nemyslieť. Tiež nie som prehnane posadnutá. Určite nečítam ako sa bábo vyvíja po mesiacoch a dňoch, nevyberám kočiare, ani oblečenia.... Jednoducho to nejak moc neriešim, ale teraz keď došla MS, tak som trocha ja porumázgala. Samé sa mi spustili a nešlo to zastaviť, ale už som znova OK a snažíme ďalej.

klarisa23
autor
3. nov 2014

@jankes prosim ta, co je v dnesnej dobe vela a malo rokov? Mamina mojej kamaratky ma 44 rokov a teraz maju dalsie babo 🙂. Sme len taki stari, na kolko sa citime 🙂.

viceroy
3. nov 2014

@bandikovajana ahoj prosim ta vies mi dat cislo na tu vesticu?pripadne adresu???kludne aj IP dakujem

lussya
4. nov 2014

@jankes, @klarisa23 aj mybsa snazime uz dva roky a nic... ale velmi pomahaju baby tu na mk na psychiku... tak si drzme palce navzajom... my ideme v piatok pozriet moje folikuly do centra, tak uvidime, kedy pojdeme nq inseminaciu. Tipujem sobotu alebo nedelu. A dame to... uz som bez stresov, lebo som doma, tak treba verit....
@bandikovajana super, ze nemas priznaky, ja by som aj prijala nejake, len nech som tehu.. 😉 tak verim....

klarisa23
autor
4. nov 2014

@lussya ahoj, tak je dobre, ze ty uz jedno dieta mas, to je dobre znamenie 🙂 idu Vianoceeee, tak treba sa sustredit na ne a dufam, ze si vsetky najdeme tento rok rovnako krasny darcek 🙂. Mne ked teraz pride dalsia mrcha, tak mi idu opät robit hormonalny profil, tak uvidime...Drzim ti palce 🙂

lussya
4. nov 2014

@klarisa23 no tak mam uz, ale krpata uz bude mat devat rokov... a mne lekar povedal, ze nechape preco este nie som teho... sme obaja uuplne v poriadku... takze u mna asi psychika hra velku ulohu. No ja som sa uz sustredilamna cvicenie, zmenu stravy, kym nie som tehu, tak nech schudnem. Tak verim, ze nam vsetkym bude dopriate pod stromcekom... 🙂

klarisa23
autor
4. nov 2014

@lussya ja som sa dala na cvicenie, aj preto, aby som sa citila lepsie, ale aj preto, aby som na to nemyslela ....

jankes
4. nov 2014

@lussya veru, pomôže to, keď ťa tu niekto podporí, povzbudí. Hneď sa mi ľahšie funguje. Tebe prajem nech sa to už tentoraz podarí. Prvý pokus bol možno, len aby si vedela, že ako to všetko funguje a ako postupovať, teraz sa môžeš uvoľniť a čakať na //. Aj keď je zvlášne, že už máme detičky (ja tiež jedno a na prvý šup) a zrazu to také jednoduché nie je. Ja mám bratranca, ktorý je so ženou úplne zdravý a napriek tomu nikdy neotehotnela. Nakoniec si adoptovali dieťatko a tešia sa aspoň tomu. Ja sa utešujem, že jedno už mám. A ak mi aj druhé nie je súdené (napriek tomu, že po ňom veľmi túžim), tak sa teším a ďakujem Pánu Bohu, že mi poslal aspoň jeden pokladík. 🙂

lussya
4. nov 2014

@jankes pravda... som stastna, ze mam krpatu... ale verim, ze nam bude dopriate. bude to fajn, teraz to vyjde. A moznomuz len kvoli tomu, ze nie som v strese a nemam nervy. Som doma, v praci som bola v permanenom strese a mala stale nervy... a to sa neda ostat teho.... takze hor sa na dve ciarky.
@klarisa23 a co cvicis? Ja len tak doma, na brucho, zadok a stehna, lebo som za posledne styri roky pribrala asi 15kg a neviem schudnut. A este aj zumbu cvicim...

zuzanajs
4. nov 2014

Ahojte baby...som tu nova..snazime sa sice od maja, ale to uz je hadam tiez leto...tak sa pridavam..ja mam problemy s kratkym cyklom-ledva 24dni...tak beriem druhy cyklus duphaston...minuly mesiac mi natiahol cyklus na 27dni..dnes som 31dc a testy robim od 27dc..vcera som bola na hcg z krvi a bolo 325..takze dr sa nejak vitazoslavne netvaril..lebo od 27dna spinim vzdy rano na wc..ze je to este 50:50😯co myslite podla testikov?stupa to dost rychlo?vo stvrtok idem na dalsie hcg...jaj keby som aspon spinit prestala...bojim sa kazdeho sadnutia na wc😢dakujem za nazory..a myslite ze sa mam dat vypisat na pn?