Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@lussya dakujem.
drzim palce, nech to tam je 🙂
No super tak to nakoniec vyzerá že budem chorá 😠 dnes robený test biely jak sneh ☹ mrcha tiež nikde úplne že paráda
@lussya tak ako s tym testom? pochval sa ... dufam, ze aspon ty budes mat viac stastia 🙂
@rimon @nastickakessinka @janchi212 @bandikovajana @klarisa23 tak hlásim že mrcha zasa prišla :( dúfam, že na tie sviatky to už dáme, lebo ma porazí z toho ☹ ☹ ☹
@dohna no preto sa pytam, bo my sme si mysleli, ze sme po zdravotnej stranke uplne ok a naraz som isla na rocnu prehliadku a doktor mi spravil testy aj na chlamydie a si predstav, ze vysledok vysiel pozitivny a to som zostala ako obarena, ze ako je to mozne, ked som nemala ziadne problemy a spali sme len spolu....No dvakrat sme boli na kupalisku v Uherskom Brode tak je mozne, ze sme si to doniesli odtial :-/
@dohna tak drzim palce, nech vsetko dobre dopadne, my sme sa uz s drahym vcera aj posekali a nebavime sa doteraz, bo som chcela, aby sme sa milovali kazde dva dni a on mi povedal, ze to nevie robit na povel 😒 . Tak mam pocit, ze sme to zase tento mesiac zmeskali....Hlavne, ze mame ponakupovanych vitaminov za 40 e...Ale dnes mu asi poviem, ze bocian deti nenosi, ako si asi mysli 😀
zápal plúc...už sa musím vrátiť do roboty vo februári. dcerka bude mať tri roky.
Baby, mne cez mobil nejde pridat fotka. Neviem preco. Ale je mi zle, aj by som vracala, aj by som jedla... Nechapem. Takze neviem, ci to tam je, ci ne. Uvidime...
@anitu aj ja ju tam vidim, aj ked sa na ten test pozeram, ale este sa netesim... uz sa mi asi trikrat stalo, ze tam bola ciarka, sice o hodne slabsia, tri dni mi meskala ms a dostala som ju... ale zajtra som 24dc, minuly mesiac mi po hormonoch dosla ms na 24dc. Tak som v ocakavani... dneska to este poistime... 😉

@terezka258 nie, ja som nemala mimomaternicove, ja som mala missed abort. Ale viem co prezivas. Drz sa.
Baby dneska som 22dc, zo srandy s chom si spravila test a tam hned po dvoch minutach ta druha ciarocka ale slabucka... Nejde mi vlozit fotkq... Ale dufam, ze sa mi nemari....