icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

lussya
19. nov 2014

@terezka258 nie, ja som nemala mimomaternicove, ja som mala missed abort. Ale viem co prezivas. Drz sa.

Baby dneska som 22dc, zo srandy s chom si spravila test a tam hned po dvoch minutach ta druha ciarocka ale slabucka... Nejde mi vlozit fotkq... Ale dufam, ze sa mi nemari....

terezka258
19. nov 2014

@lussya dakujem.

drzim palce, nech to tam je 🙂

bibi21
19. nov 2014

@klarisa23 ja som to prekonala par rokov dozadu.mala som velmi zle vysledky z krvi.aj mi dr, vravelaze mozno nebudem moct otehotniet ale podarilo sa.teraz sa snazime o druhe ale nejakonsa nam nedari.

dohna
19. nov 2014

No super tak to nakoniec vyzerá že budem chorá 😠 dnes robený test biely jak sneh ☹ mrcha tiež nikde úplne že paráda

klarisa23
autor
20. nov 2014

@bibi21 ahoj, no hadam nemam az take zle vysledky, ale nieco nie je urcite v poriadku. Nasadil mi Clostil a brat ho budem teraz od dalsej mrchy, ak ovsem dorazi 🙂. A vy sa kolko snazite?

klarisa23
autor
20. nov 2014

@lussya moc drzim palce, potom hned informuj 🙂

terezka258
20. nov 2014

@lussya tak ako s tym testom? pochval sa ... dufam, ze aspon ty budes mat viac stastia 🙂

dohna
20. nov 2014

@rimon @nastickakessinka @janchi212 @bandikovajana @klarisa23 tak hlásim že mrcha zasa prišla :( dúfam, že na tie sviatky to už dáme, lebo ma porazí z toho ☹ ☹ ☹

klarisa23
autor
20. nov 2014

@dohna tak to mi je luto, presne viem ako sa citis, ja som sa tak citila pred 13 dnami ☹. A s partnerom ste uz na nejakom preventivnom vysetreni boli?

dohna
20. nov 2014

@klarisa23 neboli ani neplánujeme, my sme si povedali že do konca roka skúsime a keď sa nepodarí tak kašleme na to, ešte skusim od dnes ten alchemilkový čaj a uvidíme, no nevidím to síce ako tragediu, ale tak čo už 🙂

klarisa23
autor
20. nov 2014

@dohna no preto sa pytam, bo my sme si mysleli, ze sme po zdravotnej stranke uplne ok a naraz som isla na rocnu prehliadku a doktor mi spravil testy aj na chlamydie a si predstav, ze vysledok vysiel pozitivny a to som zostala ako obarena, ze ako je to mozne, ked som nemala ziadne problemy a spali sme len spolu....No dvakrat sme boli na kupalisku v Uherskom Brode tak je mozne, ze sme si to doniesli odtial :-/

bibi21
20. nov 2014

@klarisa23 snazili sme sa od januára tohto roku do septembra a nič.

dohna
20. nov 2014

@klarisa23 na RP idem aj ja teraz keď mi skončí MS, tak hádam som ok, veď uvidím, 🙂

klarisa23
autor
20. nov 2014

@bibi21 ja si fakt myslim, ze vela robi aj psychika a ci si to uvedomujeme alebo nie, stale ocakavame, ze pride mrcha a ona aj nakoniec pride, ved hadam to do Vianoc vsetky este stihame 🙂

klarisa23
autor
20. nov 2014

@dohna tak drzim palce, nech vsetko dobre dopadne, my sme sa uz s drahym vcera aj posekali a nebavime sa doteraz, bo som chcela, aby sme sa milovali kazde dva dni a on mi povedal, ze to nevie robit na povel 😒 . Tak mam pocit, ze sme to zase tento mesiac zmeskali....Hlavne, ze mame ponakupovanych vitaminov za 40 e...Ale dnes mu asi poviem, ze bocian deti nenosi, ako si asi mysli 😀

bibi21
20. nov 2014

@klarisa23 my sme to uz vzdali lebo manžel berie atb uz asi tretie. :(

klarisa23
autor
20. nov 2014

@bibi21 a naco antibiotika? Nieco vazne? Nevzdavajte to, kolko mate rokov?

bibi21
20. nov 2014

zápal plúc...už sa musím vrátiť do roboty vo februári. dcerka bude mať tri roky.

dohna
20. nov 2014

@klarisa23 o jéjé no pekne, my sme tiež tak boli že každý 2-hý deň, ale veru hneď nás to prešlo lebo moj bol z toho tak zničený chudák, a teraz sme v štádiu že ked je chuť, xixi

klarisa23
autor
20. nov 2014

@dohna no ved malo by to tak byt, len ked mam priesvitny hlien a vsetky priznaky plodnych dni a nemilujeme sa, tak ma ide porazit ...

lussya
20. nov 2014

Baby, mne cez mobil nejde pridat fotka. Neviem preco. Ale je mi zle, aj by som vracala, aj by som jedla... Nechapem. Takze neviem, ci to tam je, ci ne. Uvidime...

klarisa23
autor
20. nov 2014

@lussya tak u teba to vyzera fakt moc nadejne 🙂

lussya
20. nov 2014

No podarilo sa... vidite nieco?

anitu
20. nov 2014

@lussya myslim ze ano.je tam ciarka 🙂

lussya
20. nov 2014

@anitu aj ja ju tam vidim, aj ked sa na ten test pozeram, ale este sa netesim... uz sa mi asi trikrat stalo, ze tam bola ciarka, sice o hodne slabsia, tri dni mi meskala ms a dostala som ju... ale zajtra som 24dc, minuly mesiac mi po hormonoch dosla ms na 24dc. Tak som v ocakavani... dneska to este poistime... 😉

anitu
20. nov 2014

@lussya na 24dc pekna ciarka.mozno tie ciarky ukazovali tehu predtym,no neudrzalo sa to nie?podbrusko ta neboli?kolko sa snazite?my rok.zatial nic..

lussya
20. nov 2014

@anitu neboli ma nic, v nedelu a pondelok ma tak pichalo vo vajecnikoch, inac nic. Skor mi je tazko od zaludka. My sa snazime uz dva roky. Drzim ti palce.

dohna
21. nov 2014

@lussya téééda ja som asi slepá :( ja tam zas nič nevidím a to som bola aj na laserovej operacii oci

dohna
21. nov 2014

@rimon @klarisa23 @nastickakessinka @janchi212 @lussya tak alchemilkový čajík kupený idem na to 🙂 som zvedavá či naozaj funguje 🙂

adrika91
21. nov 2014

@lussya jeee ja tam vidím // ....už len nech silnejú gratulujem 😉