Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@lussya ja mam narodky osmeho 🙂) tak mozno ti to vyjde na tie moje, ked uz nie na manzelove 🙂 mam sa celkom fajn.. mam akurat skuskove, a popritom som este zamestnana na tp, takze uz som aj zabudla,co vsetko sa stalo ... ale tesim sa, ze sa pytas 🙂 akurat tie jazvicky som myslela, ze su po laparoskopii mensie, ale ono ich je celkom dost vidiet a cakam kedy znovu nabehne menzes ... snazit sa budeme neviem kedy, uz to tak nehrotim a nesurim ale isto to nebol nas posledmy pokus 🙂 a ty ako ? este mas nevolnosti ? neboj sa, urcite je bublinke dobre .. keby jej dobre nebolo,tak si myslim,ze to vycitis 🙂
@terezka258 uvidime, kedy pride na svet. 😉 akoze ja som bola na laparke v juli a stale mam na bruchu, kusok od pupku jazvy. A este sa mi asi aj zvacsia, ked bude brusko rast. Ale pekne sa mi to zahojilo. Netlac, nic nesil a pride to. Lebo dopadnes ako ja, ze dva roky... podla mna, u mna to bolo v hlave vsetko. Velmi som chcela, stale som premyslala, bola som v strese. A vidis, nerobim, mam klud, to ze som bola na inseminacii nam len dopomohlo. Tak sa drz. Ja som doma, chodim len na kurz nemciny, mam ho kazdy den dveapol hodinky denne na desat tyzdnov. Vybavujem vsetky papiere, nech mame vsetko v rakusku. Rodinne pridavky ma cakaju zajtra, tak dufam, ze to rychlo vybvim. Uz nevraciam, len mi je niekedy zle, tak tazko od zaludka. Dneska ma neboli podbrusko, tak dufam, ze vsetko ok. Prsia sa mi uz o cislo zvacsili, bolia stale...a stale spim. Poobede dve hodinky. Inac vsetko oka. Mala ma z toho najvacsiu radost, lebo sa moze hrat na pc, ked spim. A chce braceka... tak uvidime..
@lussya aj ja som bola casto poobede unavena a nielen poobede, rano som ss zobudila a o hodinu a pol som spala znova ... taku nahlu a silnu unavu som dovtedy vobec nikdy nezazila 🙂 mala aka je zlata, aj my sme sa so sestrou tesili, ked rodicia neboli doma a mohli sme sa hrat na pc 🙂 neboj, ved podbrusko nemusi stale boliet, tes sa, ze nemas ziadne velke bolesti, to by bolo pre mna viac podozrive ...
@lussya ja mam take dlshie jazvicky po bokoch. okolo pupika takmer nic 🙂 hmm .. myslela som,ze to budu len take male bodky ... tak mi to vsetci prezentovali 🙂
a kde presne v rakusku byvate ? citis sa tam lepsie nez na svk?
@terezka258 tak ja rada spim, ale teraz vela... no a tie jazvicky, ja som normalne na dva stichy mala zasivane.
Mynsme len tutok pri hraniciach v hainburgu, mala tu chodi do skoly, manzel tu robil, teraz je v alpach. A je tunstokrat lepsie ako na sk, aj co sa tyka byvania, aj skoly-mala s radostou chodi do skoly, aj obchody a potraviny. Ale na sk chodime kupovat rozky a chleba, lebo to maju rakusania cudne a nechuti nam. 😉
@lussya jeeeej krasne ,drzim palceky nech je vsetko jak ma byt ,a s uspesnym koncom 😉
Baby, tak dneska aj srdiecko bolo vidiet ako bije. Vsetko je oka, maly je silny, a zodpoveda 7tt. Vyfasovala som duphaston a pokoj.
Tak babule u mňa dnes zasa 1DC hlásim @rimon @bandikovajana @janchi212 @nastickakessinka
@rimon
@dohna
@nastickakessinka
@janchi212
Babule ja som este neprestala krvacat od zakroku minuly stvrtok a utorok som mala nechutne krce a bolesti nemohla som sa ani postavit porod bol nic proti tomuto a tie kusy zrazenin uf ale uz myslim ze to finisuje konecne, lekar vcera povedal ze uz to je ok a od buduceho mesiaca mozme skocit do toho nanovo ;)
@bandikovajana ahoj,tak mozna skoncime ve stejne skupine.Ja byla na zakroku minuly tyden.Dr. rikal,ze muzeme zacit koncem unora,resp.mozna uz po 2MS,ale driv urcite nedoporucuje,i kdyz zna pripady,kdy zena otehotnela po sestinedeli a dopadlo to ok.Ale kazde telo to zvlada jinak
Kdy jdes na kontrolu ke svemu Dr.?
@linee ja som bola tuto sobotu a k môjmu asi uz nepôjdem chcem ho zmeniť lebo som sa pýtala kedy mam po zákroku prísť a sestrička ze na co? Takze asi uz k nemu ani nepôjdem bola som na kontrole u toho co mi to robil a povedal ze este je tam mala zrazeninka ale uz je to ok a ked mi príde mrcha o 4-6 týždňov od zákroku co vychádza do konca januára tak február ideme na to 🙂
@bandikovajana takze pockas jenom po sestinedeli?drzim moc palce at je vse ok.U nas se chodi nakontrolu do 14 dni.Po zakroku utz nedelaji kvuli infekci
@linee aj u nás ale ja som 14 dni zajtra tak ma zobral uz v sobotu a robil mi utz cez brucho a on sam mi povedal ze uz po prvom menzes môžeme sa snažiť. Ja som bola na súkromnej klinike a myslím ze tam to robia šetrnejšie ako v statnej lebo uz v ten deň 2 hod po zákroku som išla domov a doma som sa docistila oni len vakuovo vybrali najväčší obsah a zvyšok sa vyčistilo samé preto netreba čakať pol roka ako ked robia "drasticky vyskrab" v statnej
@bandikovajana super, ze si bola na klinike na setrnom zakroku.. mozete sa o to skor zacat zasa snazit 😉 v nemocniciach to veru robia divoko, tam odporucaju prestavku 3 mesiace kym sa z toho maternica spamata 😒
@dohna drzim palce nech je sneh 😉 a mozno je to prave to, co treba, sexovat bezdovodne, necielene a nadivoko 😀 krasne a pokojne sviatky aj vam 🙂
Ahojte dievcata, 🙂 tak ja uz sa od vas premiestnim do novej temy Tehulky od decembra 😀 tak ako vy som sa trapila od skoreho leta v snazilkovani a kazdy mesiac nasledovalo to iste sklamanie,hypnotizovanie tehotenskych testov,hnev, zufalost a po par dnoch otrasenie sa a znova opat snazilkovanie. Skusali sme babatko vzdy pred plodnymi dnami,kedze proces oplodnenia trva a kym sa spermie dostanu tam kam patria,trva to dlhe hodiny a dni,samozrejme plodne dni kazdy 2 den a potom uz sme len oddychovali od sexu.Obidvaja sme mali velmi stresujucu pracu,preto ja som sa minuly mesiac rozhodla jedneho pekneho dna, ze uz mam toho dost, davam vypoved a hladam pracu ,kde bude menej stresu,menej hodin,viacej oddychu,viacej penazi 😉aby sa nam podarilo babo.Este zo srandy som si tieto posledne plod.dni vylozila panvu a moje dlhe chude nozky ''po''hore na asi 2min, no a prave dnes som si urobila test 3dni pred cervenou a skoro som odpadla, uz som najmenej cakala // 😀 Takze radim dievcence, co najmenej stresu a co najviac sa setrit 😀 viem,ze sa neda na to nemysliet,ked tuzime po miminku,ako nam vsetci radia,vsakze? Len pekne nadalej myslite a hlavne hlavne sa na to teste a potom to urcite pride,ked uz nebudete verit,ze tie // niekedy uvidite ako ja prave dneska pred Vianocami 😀 Najkrajsi darcek 😀
@zoginka a ako vyzerali tie predchadzajuce a dalsie testiky ?? obidve ciarky maju byt minimalne rovnako silne 🙂
@lussya ako sa dari, lucy? uz aj brusko sa gulati ? 🙂
POKOJNE SVIATKYM VSETKYM ! 🙂
Ahojte babulky, tak mi fajn. Pomalicky bojujeme, tak uz len nedockavo cakam na polku januara, ked budeme po tych troch mesiacoch... ale vsetko v poriadku. 😉
@terezka258 no ja som bola trosku gulata aj predtym, takze ani neviem. 😎
A vsetkym prajeme krasne a vesele vianoce a stastny novy rok plny uspesneho plodenia. 😀
@terezka258 vyzeram ako v 9tt? To nie je este tehu brusko, ale sadlo brusko. 😉
@terezka258 slabunky ten prvy ani nevidno

@terezka258 na piaty august. Aj muz ma narodky 14.8. Tak sa z toho tesi... ze vsak tyzden budes prenasat a ten jeden den ho udrzis... 😉 ale ked bude teplo, tak mozno aj skor pojde... ako sa inac citis?
Ja som zvedava na bublinku, dufam, ze je jej dobre...