Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
dievcata, krasne pokojne a plodne sviatky vam prajem 😉 nech su plne pohody a spravnej rodinnej atmosky.. u nas su o to krajsie, ze som vcera dostala tehotensku knizku 😉 dlhsie som o tom cusala, ale u mna nie je nikdy nic idealne - beriem zasa lieky.. pampuch by mal byt rovnako ako u @lussya augustovca 🙂
@rimon velka gratulacia a ake mile prekvapenie 🙂 ked sa nam zadari znova, tiez uz budem cusat ... a pekne potichucky sa tesit ... 🙂 gratulujem este raz ! 🙂
@rimon gratulujem a teším sa spolu s tebou.
@dohna, @nastickakessinka, @bandikovajana, @klarisa23 baby takže my sme sa začali už konečne snažiť tento mesiac. Sme dostali ,,povolenie´´ od doktora nakoľko mi zistili čo bolo na príčine, takže pri ďalšom tehu si budem musieť pichať nejaké injekcie. No asi z toho nič nebude, keďže sme sexíkovali až 2 krát, aj to ten druhý už asi pár dní po ovulke. Nejak to vôbec nesledujem, kedy presne bola. Nechávam to na osud. 😉
Takže vám držím palce. A tebe @rimon nech sa darí a ste ok obaja 😉
@rimon jej gratulka velka obrovska tak mate vytesene sviatky velmi sa tesim nech vsetko dobre dopadne drzkajte sa
@janchi212 nam lekar povedal ze po dalsom menzese mozme ist na to ze uz som ok tak uvidime ako to pojde a snad dalsie vianoce budeme uz o jedneho clena bohatsi 🙂
@bandikovajana určite áno. Raz sa to podarí 😉 Ja verím, že o rok už budeme mať tiež pod stromčekom najkrajší darček aký človek môže dostať 🙂
@terezka258 dnes uz to asi je ci ?? 12 DC
@zoginka povedala by som,ze ano 🙂 ten moj pozitivny ovu test vyzeral rovnako 🙂
@terezka258 a aky dlhy cas od toho testovania je zena plodna ?
@zoginka neviem presne ... ak sa nemylim, malo by to byt nieco okolo 12 - 24 h .. ?? ale je to velmi individualne .. 🙂
@janchi212 ahoj no my sme si mysleli, ze bude pekny darcek pod stromcek, ale co uz, dnes mam 5DC zacala som uzivat druhe balenie clostilu, tak dufam, ze sa uz zadari....kto by to bol povedal, ze nam to bude tak dlho trvat, ale nevadi o to viac sa budeme potom tesit 🙂. Drzim vam palce, nech vam to ide ako po masle a hlavne do zdarneho konca 🙂. Sme mlade, sme zeny a sme silne zeny, tak to urcite skor ci neskor dame 🙂.
baby ja neviem keby som bola teraz tehu asi ma porazi vcera mi vyvrtali zub mudrosti co som ja pojdedla liekov za tieto tri dni uz sa bojim ze sa aj predavkujem ale to je neuvritlena bolest ked si nedam nieco idem vyskocit z koze uz som schudla mozno aj dve kg co nemozem jest dufam ze 2015 bude lepsi ako tento mesiac lebo co som ja utrpela bolesti tento mesiac neviem ci za cely zivot som Tolko mala ☹
@klarisa23 ja verím, že už teraz sa to podarí do šťastného konca. Mám aj taký tušák, že najbližšie mesiace, tak uvidím. Alebo možno želanie, neviem. Od jednej kamošky som raz dostala takú sošku z Afriky, ktorú tam dostávajú mladé nevesty. Tá kamoška mi to dala po našej svadbe. A vraj keď ju žena dostane a dá jej meno, tak do roka sa jej narodí také pohlavie dieťaťka aké meno dala. Ja som tú sošku už mala vyše troch rokov, no nikdy som jej meno nedala. Až teraz v októbri. Tak uvidím či budeme do oktobra 2015 už traja 🙂
Ahojte dievcata, tak uz sa vam mozem pochvalit, cakame babatko, nase prve, a bude augustove 😉
Som 9+3tt...
Tie co sa este snazite drzim silno palce aby sa podarilo.
@marketagt gratulujeeeem 🙂)
@marketagt jeeeeej ,gratulujem 😉
babeny prajem vám všetko najsamlepšie do Nového roka, veľa zdravíčka, a aby sa Vám splnili všetky tajné želania, najmä to jedno, ktoré máme asi všetky rovnaké 😲 😲 😲 😲
zienky, aj ja vam prajem stastny novy rok, nech je pre nas vsetky rokom s velkym "R" a teda plodnym rokom...tym co uz su tehulky prajem prijemne ocakavanie a tym co este len na batoztek stastia cakame prajem prijemne snazilkovanie 🙂. Tento rok bude nas 🙂
@janchi212 to je super, ze si tak pozitivne naladena, tak to ma byt, urcite to tento rok vyjde, ci uz skor alebo neskor, aj ked oktobrovca by som brala aj ja, kedze vtedy aj ja oslavujem narodky 🙂. Som velmi zvedava ci sa to podari s tou soskou, drzim ti moc moc palce 🙂. My sme sa zacali po mrche snazit uz dnes, bo ako sa hovori ako na novy rok, tak po cely rok 😀, tak mozno sme uz aj zamiesili 🙂.
@klarisa23 ja už to musím brať pozitívne, inak sa to nedá 😀 s tou soškou som fakt zvedavá aj ja, lebo tá kamoška sa vtedy pýtala či to ozaj funguje, a vraj jej nejaký známy čo tam žije povedal, že áno. Tak uvidíme 😀 Presne v deň, kedy sa malo prvé bábo narodiť som ju pomenovala, som mala vtedy takú plačlivú náladu celý deň ☹ tak uvidíme. Hej možno ste zamiesili 😀 a zas hádam sa to už podarí a celý rok nebude musieť miesiť 😉 radšej potom cesto na koláče už len mieste 😀

@lussya že sadlo bruško 🙂) hihi
@zoginka tak ešte skúšaj, pokiaľ nebudú rovnako silné obe 🙂 odkladaj si ich, alebo aspon odfot, kedy budu najsilnejsie a najblizsich 12 (?) hodin prebehne ovu ... u mna to bolo jednoznacne na prvy pokus, druhu ciarku nebolo niekolko dni vidiet, az na jeden den, ked vystupila a bola rovnako tmava, potom dalsie dni bola na teste opat len jedna ciarka 🙂