Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
Caute baby, aj nam sa to konecne podarilo, skusala som jest femibion, inofolic ale nic, tento mesiac som zacala jest pregnavit, kupIili sme ho v rakusku, a na teste dve ciarky 🙂
@klarisa23 áno zistili mi na hematológii, že mám poruchu chromozómov nejakú a vraj to to spôsobilo najskôr. Iné nič, ani so štítnou, ani toxoplaxmózu, ani na genetike. Takže v ďalšom tehu si budem musieť pichať nejaké injekcie na zriedenie krvi. Aj keď nábeh na trombofíliu alebo niečo iné mi nepotrvdili. No som rada, lepšie ako keby nezistili nič, a potom by som sa strachovala, že zas sa to stane
@janchi212 @bandikovajana @nastickakessinka @rimon @klarisa23 babule pomóóóć tuto noc sa mi snívalo že som porodila asi tak ročné štvorčatá a všetko chalanov :( ☹ ☹ ☹
@dohna wooow pekne uz sa asi blizi tehu :D
@janchi212 ahoj za kolko ti prisli vysledky ?
@bandikovajana to mi aj moj povedal, že ked sa mi snívajú také hluposti🙂
@dohna @7rebeka11 @lussya @janchi212 @bandikovajana @terezka258 baby, dakujem vam za palceky 😉 a zelam vam, aby ste prezivali to iste, bez strachu, liekov a sledovania - ten strach budeme mat ale asi vzdy o tie nase drobce, ze 🙂 nam nakoniec pomohla fytosoja ako prirodna nahrada clostilbegytu, moj vajecnik uz postupne vypoveda sluzbu, tak potreboval nakopnut..
@lucia92 ahooj, ja mam dnes 11 DC a beriem ho uz druhy cyklus......praveze mam bolesti chvilami ako pred mrchou, hlavne lavy vajecnik ma pobolieva, to je dobre znamenie 🙂. Ja som dokonca minule na 11 DC slabo krvacala par hodin, vystrasena som volala doktorovi a povedal mi, ze to mi praskol folikul....drzim moc moc palce 🙂
@klarisa23 Ja som dnes 3 DC a do 7 DC mam brat clostil. Uz sa neviem dockat 🙂 mam take tusenie ze uz by sa nam to malo zadarit konecne. Doktorka mi povedala ze pri kombinacii duphaston + clostilbegyt + pregnyl je mozne ze aj dvojicky sa podaria 🙂 Trosku ma postrasila lebo fuuha neviem ci by som zvladla tak naraz dve male bambule 🙂
@klarisa23 Keby mi oznamila ze to budu dvojicky aj to by ma potesilo urcite ale netrufam si 🙂 tak ti budem drazat palce aby to u tej liecitelky dopadlo podla tvojich predstav. Ja sa musim v stredu objednat v Heliose na to sono 🙂 My sa snazime od Jula ale tiez sa mi to uz zda velmi dlho...vsetci mi hovoria ze som mlada ze nic nezmeskam...mozno maju pravdu uvidime 😉 budem ti drzat palce 😉
@klarisa23 Ja mam 22 ale tiez mam neustale problemy ☹ musime verit tomu co chceme a dostaneme to 😉 ako myslis ze ci sa dostatocne snazite? mate s partnerom na seba malo casu? Ja som tiez mala obdobie ked som bola na priatela aj nahnevana ze tomu nevenuje tolko pozornosti ako ja...chlapi to beru z nadhladom a mozno je to v niecom aj dobre 😉
@bandikovajana tiež som niekde čítala že to značí tehu, tak som zvedavá, možno tá lyžovačka zabrala 🙂 a to sme mali sex presne na nový rok a odvtedy frčíme každ deň, a to 3.1 bola ovu 😉
@klarisa23 no to by som asi nestihla lebo by ma 100% kleplo 😀 😀 😀 akože to pohlavie by som ešte ako tak ustála ale 4 deti a 1 puberťáka k tomu no hotová pohroma, šak som bola v tom sne veru z toho nešťastná, aj som plakala ako keby sa mi zrutil celý svet, som nariekala čo ja s tými deťmi si vôbec počnem, kam by som ich dala, ale tak dobré vedieť, že by sa ti zo 2 hodili 😀 😀 😀
@lucia92 no jemu sa v poslednej dobe akosi moc nechce, bo sme teraz prerabali byt bol tam nonstop a je unaveny a potom sa len hadame, ked sa chcem snazit o mimi tak on strajkuje...a potom sa hadame, bo ja ten clostil beriem ako sancu, ale tak doktor mi povedal, ze v tele mi zostane aj pol roka potom ako ho doberiem, tak hadam ma pravdu a do leta to stihame...
@klarisa23 toto bol nas vecny problem 😒 ja som chcela a moj priatel sa rozculoval ze zas a ze naco to tak silim..ale som mu to vysvetlila ze kolko liekov vitaminov celkovo som zmenila vela veci v zivote to vsetko som obetovala aby sme mali babo a on mi frfle uz len pri tom ze " musi byt sex " 🙂 uz teraz je to celkom v pohode ale ked teraz doktorka zaveli ze sa z postele nepohnem 3 dni a mame sa snazit tak si to viem predstavit kolko bude reci okolo toho 😀 Uvidis podari sa uz aj tento mesiac a v lete uz budeme vyberat mena 😉

@janchi212 aj bude aj bude neboj nic.....a doktori ti aj povedali, preco si o mimi prisla? neviem ci si to tu niekde spominala....