Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@bandikovajana ahoj,no pomaly sa kotulam,mala som par vystresovanych chvil,doktori zase nieco splietali,ale zvladam to 🙂 pravdepodobne to bude chlapec,ak sa nepomylili,ja uz sa pomaly pripravujem a zhanam kocik 🙂 a ty sa mas ako?dufam,ze to je na dobrej ceste a zachvilu budes pisat,ze mas dve ciarocky 😉
@bandikovajana dakujem. Psychicky uz je mi lepsie, zdravotne sa pomaly zotavujem. Zacala som sa liecit na stitnu zlazu, idem si kupit aj ten alchemilkovy caj a tiez po prvej menstruacii ideme na to. Pomalicky zacinam aj zdrave stravovanie a chcem zacat cvicit. Uz si hladam aj pracu tu v rakusku, tak snad pridem na ine myslienky. A najskor vyskusame prirodzene babetko a ked to nepojde, tak sme si dali limit ze rok a pojdeme do centra. Drzim palce, nech sa ti podari cim skor. 😉
@marselinm jej nadherne brusenko no som uz ok uz sa snazime dufam ze sa hned aj podarilo lebo nejako ma uz dva dni krize pobolievaju a mrcha ma prist az 2 tyzdne
@lussya dakujem aj ja vam , hovori sa ze po takomto zakroku sa zvykne rychlo podarit lebo maternica je prekrvena tak uvidime
@bandikovajana tak budem drzat prsteky,nech sa to podarilo a vsetko ti prebehne hladko 😲
@bandikovajana akurat dnes som bola u dr 🙂 brusko asi neodfotim, s fotakom nie som v priatelskom vztahu, pre mna aj svadobne foto bolo utrpenie a to nas fotili kamosi.. s velkou pravdepodobnostou bude mat nasa dcerka maleho brata 😉 drzim vam palce, nech chytite aj vy tehotensky virus a vsetci drobcekovia s vami zostanu..
@bandikovajana @lussya ahojte, my sa tiez snazime od leta a v decembri sa sice zadarilo ale zial v 6 tt sa plod prestal vyvijat...nastastie si s tym telo poradilo a tesne som sa vyhla cisteniu, takze by som sa coskoro rada pridala do vasej snazilkovskej skupiny...dufam ze sa nam vsetkym coskoro zadari, myslite ze je nieco na tom pravdy ze si telo pamata nevydarene tehu a chce to co najskor napravit? pocula som ze vela zenam sa potom rychlo podari zase otehotniet, tak snad to bude aj nas pripad...
@jana0706 ahoj vytaj no ja som zase pocula ze maternica je po takom nieco velm prekvena a preto sa rychlejsie podari no uvidime ja tajne dufam ze uz tento mesiac mrcha nepride 🙂
@bandikovajana jeee to by bolo uzasne keby ti to vyslo hned na prvy sup po pauze, drzim palce 🙂
@bandikovajana a pamatas si po akej dobe ti nabehla mrcha po zakroku? ja vobec netusim kedy ju mam cakat, kedze sa telo vycistilo samo...ale zrejme to bude podobne ze 4-6 tyzdnov, uvidime...ja hlavne dufam ze mi to nerozhadze cyklus a ze hned nabehne ovulka...
@jana0706 ja som presne po 5 tyzdnoch dostala silnu ako hrom ale nic ma nebolelo len som silno krvacala ale to co je pre mna silno krvacat je mozno pre niekoho normal lebo ja som pred tym mavala take slabe ze jedna vlozka mi stacila niekedy aj na dva dni a teraz som aj 3 za den dala ale inak vsetko uplne typ top uz ziadne zrazeniny ani bolesti, len si davajte teraz do prveho menzesu pozor najradsej pauzu od sexu aby si nechytila nejaku infekicu moj muz to znasal teda hrozne :D ale zvladol to a teraz to dobiehame :D pila som alchemilku a teraz som si kupila startovaci balicek inofolik a folandrol
@bandikovajana no super, dufam tiez ze sa do tych 6 tyzdnov objavi, ale mohla by aj skor 🙂 ja pijem alchemilku a gynex, a tiez tie tehotenske vitaminy co mi ostali nech sa telo trochu nastartuje...dokonca som si povedala ze by nebolo zle trochu detoxikovat kym budem zase tehu a zacala som brat aj mlady jacmen a chlorellu...nad inofolikom som predtym rozmyslala, ale ja som mala vzdy pravidelny cyklus a ovulaciu potvrdenu testami, tak som si to potom rozmyslela, lebo niektore baby s pravidelnym cyklom pisali ze im to zbytocne rozhadzal, ale zase inym fantasticky pomohol k skoremu tehu, takze je to na uvazenie - ak by ovulacia strajkovala tak by som ho urcite tiez nasadila...
@jana0706 no ja som hlavne pre mojho chcela ten folandrol a bol to taky startovaci baliciek pre otehotnenie tak som si zobrala aj ten inofolik bolo to na super ceny nejakych 20e pre oboch spolu
Ahojte zienky, ako pokracujete v snazilkovani? Ja som dnes 15 DC, tretie balenie clostilu dobrate, tak uz len cakat .....toto cakanie je strasne na nervy, uz sa mi o mimi aj sniva .....
@klarisa23 ja som 20DC a dufam ze budu // buduci tyzden
@bandikovajana tak to dufam aj ja uz dlhych 8 mesiacov a možno,keby som prestala dufat,tak by to vyslo...Ale kazdopadne ti drzim palce,mas pocit,ze to teraz vyjde?
@klarisa23 neviem mam pocit ze ano neviem ci to len tak velmi chcem ale uz od minuleho tyzdna mam sem tam na chvilku taku bolest ako keby mrcha isla ale ta ma prist az buduci tyzden mam taky husty biely hlien ako ked som v oktobri ostala tehotna a tak mi nieco vnutorne nasepkava ze vyslo to ale tak uvidime buduci tyzden 😀
@bandikovajana juuuuj no vyzera to u teba velmo dobre 🙂. Mne sa dnes neuveritelne mota hlava ☹.
ja som zase od pondelka chora nos upchaty hrdlo mi uz preslo ale mam taky tlak v hlave z tej nadchy az strach doktorka mi dala antibiotika ale som citala ze niesu vhodne pre tehotne ani pre zeny co planuju tehotenstvo tak som si ich radsej nedala radsej pijem case a kloktam salviu
Baby, tak dufam, ze to konecne vyslo. Moc drzim palceky. 😉
Ja pijem od vcera alchemilkovy caj. Muz dneska odchadza zas do alp, takze mam mesiac na regeneraciu. Akurat aj menstruaciu mam dostat a ist na kontrolu so stitnou zlazou. A potom mozeme sa zacat snazit. Ale uz teraz mi je smutno, ze muz tu nebude.... 😒
A to tu alchemilku mam pit teraz stale? Kedze som po kyrete? A potom este aj dva tyzdne od prveho dna menstruacie? Dakujem za info.
@bandikovajana a toto je to najhorsie, ze ked ti nieco je, tak sa bojis si dat aj nejaky liek, aby si nahodou neublizila babu, ked by si bola tehu....poznam to velmi dobre.....mna zase strasne bolieva hlava, nepomaha mi ani cvicenie, tak dufam, ze ked budem tehu, tak sa tymto bolestiam vyhnem, bo inak neviem ako to budem znasat....
@lussya ahoj, ja keď som bola po kyrete tak som ju pila mesiac vkuse, ale nie zas 2x denne, proste ako sa mi chcelo, a potom keď som dostala menzes tak aj v tie dni, veď sme sa nesnažili vtedy tak to v pohode. Ja som dnes 5dc, už ma to ani nebaví každý mesiac niečo čakať resp. nečakať 😠
@bandikovajana ahoj, tak ako si na tom ?
@klarisa23 zatiaľ ani ani som 25dc
@bandikovajana kedy sa chystas testnut?
@klarisa23 najradsej hned ale este by neukazal asi
@bandikovajana ja som dnes 22 DC, rano som bola na krv, znova mi robili hormonalny profil, zajtra budem vediet vysledky tak som zvedava.......no ale to uz by ti mohol ukazat test nie? Dnes si 27 DC ?

@marselinm
@rimon ahojte kocky ako sa vam tehulkuje 🙂 marselinm ty uz mas urcite ak krasne brusko uz viete aj co to bude?