icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

dohna
16. feb 2015

@bandikovajana ja som mala 10tku ale mám ešte 1ks tak ked tak ho dám v tú stredu ak nepríde mrcha, tak daj potom vedieť, čo tá 25 ukázala, som zvedavá 🙂 🙂 🙂

dohna
16. feb 2015

inak Ďakujem za srdiečko 🙂

bandikovajana
16. feb 2015

@bandikovajana no vidim to tak ze ak mne ukaza este v tomto cykle // to bude iny zazrak alebo uz od stvrtka mi meska a stale nic ani test s vyzsou citlivostou asi to nento mesiac nevyslo ako som dufala a len mrcha jedna mrchata caka kym nastupim do lietadla a budem pi..ovat celu dovolenku . 😠 😠 😠

bandikovajana
16. feb 2015
dohna
17. feb 2015

@bandikovajana @janchi212 @klarisa23 @rimon tak babule asi dnes bude aj u mňa 1DC ☹ už začína slabé špinenie...... zrovna si idem uvariť alchemilkový čajík 🙂 🙂 🙂 a hups sa do nového cyklu 😀 😀 😀

bandikovajana
17. feb 2015

@dohna ja furt nic :( ani ani

klarisa23
autor
17. feb 2015

@dohna to je uplne super ako beries a presne takto vedie cesta k babenku 🙂 ja menim gynekologa, tak dufam, ze sa nieco pohne aj u nas.....

dohna
17. feb 2015

@klarisa23 tak ja som dnes 32DC a to mávam 28DC ráno som myslela že prišla mrcha, ale teda zatial nic, aj som rano testovala a tiež nič, no je to akési celé čudné, včera večer ma šialene boleli kríže, tuším 1x v živote, ale to bolo asi tak všetko, a teraz babo raď

klarisa23
autor
17. feb 2015

@dohna testni 🙂

dohna
17. feb 2015

@klarisa23 uvidím ked tak zas až koncom týždna ved dnes ráno som testovala aj včera a nic 😲 😲 😲

bandikovajana
17. feb 2015

@dohna Presne som na tom Ako ty kríze mna ale bolia uz tyzden možno dva nie v kuse ale sem tam ich zacítim aj brucho ma sem tam začne uz bolieť uz si myslím ze uz je tu mrcha idem na záchod a nic ale uz som sa objednala na krv zajtra nech mam istotu pred dovolenkou nech som tam neni ako špagát napnutá ze co sa deje. Nálady mam ako v prechode jeden den ma horúčava bolieva na druhý spím v župane co mi je zima no čistá katastrofa

dohna
17. feb 2015

@bandikovajana no čisto ja, u mna to isté, nálady jak hovado, sa ma už moj pýtal že čo sa deje, hovorím to nič, šak sa blíži mrcha, a on že to sa blíži už 3 týždne ? 😀 😀 😀 takže u nás tak nejako 😀

dohna
18. feb 2015

@bandikovajana @janchi212 @klarisa23 tak ja baby dnes oficiálne 1DC 😠 😠 😠

bandikovajana
18. feb 2015

@dohna no ja asi ozaj na to lietadlo cakam lekar mi povedal ze vidi sliznicu zvacsenu ze za par dni pride mrcha takze zase nic:(

klarisa23
autor
18. feb 2015

@dohna novy cyklus nova nadej, mne vcera doktor povedal, ze tristvrte roka snazenia este nie je tak vela, tak ma ukludnil trosku.....

dohna
20. feb 2015

@klarisa23 @bandikovajana @janchi212 asi nabehnem od marca na ten inofolic, brali ste to niektorá ?

bandikovajana
20. feb 2015

@dohna ja som ho tento mesiac brala mrcha este neprisla ale tehu zrejme niesom ja som mala ten startovaci balicek inofolik a folandrol tusim 20e to stalo

dohna
20. feb 2015

@bandikovajana skusim to aj ja, som na to čítala samé dobré ohlasy, tak za vyskúšanie nič, nedám 🙂
inak ako ste prileteli, všetko ok ?

klarisa23
autor
20. feb 2015

@dohna no ja som ho brala a nic, vela stoji a mne nepomohol :-/.

klarisa23
autor
20. feb 2015

@bandikovajana ahooj no ako sa tam mate? Cesta bola v pohode?

dohna
20. feb 2015

@klarisa23 kolko si brala 1x alebo 2x denne ? premýšlam že ho skusim aspoň 2 cykly.

klarisa23
autor
20. feb 2015

@dohna 1-krat denne, ale kamoska brala 2-krat a tiez jej to nepomohlo.....neviem radsej dam na rady bylinkarky ....

bandikovajana
20. feb 2015

@klarisa23
@dohna baby este sme v istambule snehu je tu viac ako u nas zima vsetci sme na lahko dufam ze v kuwaite bude teplucko uz inak let super ale este 4hodinovy pred nami teraz este 1,5hod cakame na prestup

dohna
20. feb 2015

@bandikovajana a maličká ako to zvláda ?

bandikovajana
21. feb 2015

@dohna super celu cestu bola hore a poslednych 10min pred pristatim zaspala

bandikovajana
22. feb 2015

@dohna
@klarisa23
@janchi212 baby ako ste na tom ja som stale tie kramy nedostala som zufala nervna uz neviem co zo sebou striedaju ma nalady ako na kolotoci vsetko mi vadi na kazdeho vrcim :(

dohna
22. feb 2015

@bandikovajana @klarisa23 @janchi212 no mne dnes končí MS takže ja uplne super, pijem alchemilku, priatelov otec je bylinkár, takže origoš bylinky z pravej ruky (dúfam, že budú účinné 🙂 ) a plánujem kupiť aj inofolic, dnes rano bola doma debata o baby, tak skusim naordinovať mojmu aj vitamín E. a teda bojujeme Ďalej

ty si teda kolký DC dnes preboha ? 40ty ? či ?

bandikovajana
22. feb 2015

@dohna asi 38DC no je to na prd keby som aspon vedela preco mrcha neprisla

janchi212
22. feb 2015

@bandikovajana a ďaľší test si si nerobila? Alebo krv ti nebral doktor? Ja som dnes asi 19 dc. Minulý mesiac sa mi menzes spúšťal asi 4 dni, už som mala nervy, lebo presne pred domom máme veľký kopec a sa tam veľa známych sánkovalo, a samozrejme všetky deti ma volali, nech idem aj ja s nimi. No test som mala negatívny, a nakoniec aj tak mršina došla, tak som sa aspoň potom vysánkovala tento rok. Ale teda vymýšľať si pre známych, že prečo som sa jediná nesánkovala vtedy, mi išlo na nervy. Možno ti mešká zo stresov, čo si mala z dovolenky, ale tuším si predtým mávala aj dlhšie cykly, či to sa mýlim?
@dohna

bandikovajana
22. feb 2015

@janchi212 no ja neviem test som robila tusim v pondelok este doma potom som bola utorok alebo v stredu u lekara ten ma pozrel a povedal ze mam sliznicu zvacsenu ze asi uz pride kazdym dnom menzes ale prisiel na druhy den len hnedy vytok a nic krv som chcela nech mi zoberie ale nezobrala som z toho cela divna a este aj moj muz je tu ako vymeneny cele zle vsetko uz chcem ist domov