Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@leeenka26 hej hej zial, potratila som , ja som teraz po porode strasne schudla, mam 37 r, 3 deti a 54kg, a v jednom kuse lietam turbo v zadku 😀 tak asi som unavena alebo co ... ale nevadi ... dnes ci zajtra ovulkujem, tak snad bude aj tutumutu a stvrte sa podari a na Velku noc budeme SIESTI 😀
bsbulky, tak palacinky nasmažené, kávička uvarená a ja letím za tými môjmi chalanmi na rybačku, majte sa tu krásne a píšte novinky, budem sa tešiť a čakať na prvé testíky , papa 😀
@dohna no ja som ten v piatok oplakala, takže preto si nechcem robiť teraz. Radšej počkám a uvidím čo bude. Tento mesiac som to aj tak nevidela ružovo, nakoľko som mala na prázdninách 3 ročného synovca a musela som ho dávať a vyťahovať z vane každý večer a ešte aj keď má jedna baba kopla do brucha v bazéne. Možno aj test nebol dobrý, lebo som si teraz kúpila v lekárni, mali len jeden druh, no na nete som naň nenašla moc dobré ohlasy. Veď už iba 2 dni 🙂
@dohna Nevadííí, buď to príde alebo budú dovolenky ... Ja idem robiť zajtra ráno, to som 28 DC. Uži si víkend
Ahojte dievčatá. Tak dnes som 28 DC a prišla mrcha. Na výpočty plodných a neplodných dní akosi neverím (gynekolog ma presvedil az sa na to nespolieham) ... a po tomto mesiaci sa tehotenskými príznakmi nejdem dalej zaoberať. Posledné dva týždne ma bolievala hlava pravidelne (čo mna nikdy nezvykla), ztvrdli mi prsia, boleli o sto šest, výtok sa objavil a neskutočná unava, nočné cikanie ... preto som si robievala pravidelne testy a nič 😨 Ono to asi nie je o poznaní svojho tela ale o štastí. Moja sestra sa s manzelom pokúsaju uz rok a pol, obaja presli vsetkymi vysetreniami, sú zdraví a nič. V tomto čase podstupujú umele oplodenie tak uvidíme. Žial život je cekom nespravodlivý a tomu kto to nechce sa podarí na prvý šup ani nevie ako a ten kto po tom túzi moze spraviť čokolvek a nič. Od dnes to nechávam na prírodu hadam mi dopraje a ked nie tak sa dúfam zariadime inak. Uz nekupim ani jeden tehu test, zbytočné stresovanie. Vsetkým vám prajem krásny víkend bez sledovania sa 😉. Paaa
nááá to čo toto ? ja že tu už od rána budú samé tehu pozitívny testíky a nič ? kurňa ! ja som si ráno tiež jeden dala a nič :( tiež už pokčám až na MS a budem testovať potom.
@nastickakessinka tak to ma mrzí, ja si počkám na MS až do 5.8 :( ale nevadí, aspoň budeme v auguste viacej snažilkovať 🙂
@janchi212 no ako? testovala si?
@dohna este pockaj nie je este nic stratene 😉
inak baby ja som pn. v stredu z nicoho nic krvacnie, skoro ma porazilo, ale babatko ma 1,8cm a srdiecko mu bilo ako zvon, tak vyzera byt vsetko ok, len musim lezat a oddychovat... no to je nieco pre mna, ale tak co nevydrzim pre nase mimi.
@nastickakessinka uplne suhlasim, netreba zbytocne mysliet na to, ze juj pobolieva ma hlava a nemam chut na sladke, pricom sladke milujem....ano u niektorych zien to mozno takto funguje, ale u mna zatial nie.mozeme mat tehu priznaky aj bez tehu, ked na to vkuse myslime a same si to vsugerujeme ani nevieme ako 🙂 tiez sa riadim zatial tym, ze treba dat tomu cas a ten ukaze.ak to bude trvat dlho, potom zacnem stresovat a bat sa, ci som o.k. s manzelom, alebo kde je chyba, ale zatial nie. aspon ja som taka.nesledujem kedy mam ovulku iba preto, aby sme sa mohli s manzelom milovat.vsak ho to prestane bavit casom a vsetko to krasne pominie :-/ ..... (samozrejme ze tento moj nazor je taky, lebo chceme babo zatial kratko, po roku urcite by som zmenila nazor....)...prajem vsetkym pekny den a drzim palce a hlavne letnu pohodicku pohodu 😉

@dohna aaale, prosim ta kup si nejaky lepsi test 😉 a kedy mas termin ms?