icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

nikitaf
30. júl 2014

@dohna aaale, prosim ta kup si nejaky lepsi test 😉 a kedy mas termin ms?

sophina
30. júl 2014

@leeenka26 hej hej zial, potratila som , ja som teraz po porode strasne schudla, mam 37 r, 3 deti a 54kg, a v jednom kuse lietam turbo v zadku 😀 tak asi som unavena alebo co ... ale nevadi ... dnes ci zajtra ovulkujem, tak snad bude aj tutumutu a stvrte sa podari a na Velku noc budeme SIESTI 😀

dohna
30. júl 2014

@nikitaf mala som mamatest citlivosť 10 MS má byť až 5-6.8 takže času dosť 🙂

dohna
30. júl 2014

@janchi212 to ja by som nevydržala keby mi mešká MS 🙂

dohna
30. júl 2014

bsbulky, tak palacinky nasmažené, kávička uvarená a ja letím za tými môjmi chalanmi na rybačku, majte sa tu krásne a píšte novinky, budem sa tešiť a čakať na prvé testíky , papa 😀

janchi212
30. júl 2014

@dohna no ja som ten v piatok oplakala, takže preto si nechcem robiť teraz. Radšej počkám a uvidím čo bude. Tento mesiac som to aj tak nevidela ružovo, nakoľko som mala na prázdninách 3 ročného synovca a musela som ho dávať a vyťahovať z vane každý večer a ešte aj keď má jedna baba kopla do brucha v bazéne. Možno aj test nebol dobrý, lebo som si teraz kúpila v lekárni, mali len jeden druh, no na nete som naň nenašla moc dobré ohlasy. Veď už iba 2 dni 🙂

nikitaf
30. júl 2014

@dohna joj tak to je este casu, aj ked viem ze je to velmi tazke 😉 velmi na teba myslim

jul17
30. júl 2014

@dohna jaj nehovor ja si vyckam ak by som mala doma test tak by som sa asi zosalela mozno ze o 2 dni budes mat pozitivne alebo nabuduci mesiac

leeenka26
30. júl 2014

@sophina to ma mrzi. Ja som tiez prisla o dietatko prve. To uz islo o predc. porod a dietatko prezilo len 2 mes aj to stale v nemocnici. Potom sa nam narodil Filipko. No a uz sa neviem dockat na dalsie babenko 😉

sophina
30. júl 2014

@leeenka26 tak moc drzim palce. Snad sa nam to teraz podari a dva tyzdne si ukazeme dve palicky. Tak prijemne tutumutulkovanie. 😎

nastickakessinka
31. júl 2014

@dohna Nevadííí, buď to príde alebo budú dovolenky ... Ja idem robiť zajtra ráno, to som 28 DC. Uži si víkend

nastickakessinka
1. aug 2014

Ahojte dievčatá. Tak dnes som 28 DC a prišla mrcha. Na výpočty plodných a neplodných dní akosi neverím (gynekolog ma presvedil az sa na to nespolieham) ... a po tomto mesiaci sa tehotenskými príznakmi nejdem dalej zaoberať. Posledné dva týždne ma bolievala hlava pravidelne (čo mna nikdy nezvykla), ztvrdli mi prsia, boleli o sto šest, výtok sa objavil a neskutočná unava, nočné cikanie ... preto som si robievala pravidelne testy a nič 😨 Ono to asi nie je o poznaní svojho tela ale o štastí. Moja sestra sa s manzelom pokúsaju uz rok a pol, obaja presli vsetkymi vysetreniami, sú zdraví a nič. V tomto čase podstupujú umele oplodenie tak uvidíme. Žial život je cekom nespravodlivý a tomu kto to nechce sa podarí na prvý šup ani nevie ako a ten kto po tom túzi moze spraviť čokolvek a nič. Od dnes to nechávam na prírodu hadam mi dopraje a ked nie tak sa dúfam zariadime inak. Uz nekupim ani jeden tehu test, zbytočné stresovanie. Vsetkým vám prajem krásny víkend bez sledovania sa 😉. Paaa

dohna
1. aug 2014

nááá to čo toto ? ja že tu už od rána budú samé tehu pozitívny testíky a nič ? kurňa ! ja som si ráno tiež jeden dala a nič :( tiež už pokčám až na MS a budem testovať potom.

dohna
1. aug 2014

@janchi212 ty ako ? daj aspoň ty jeden pozitívny nech sa tu trošku zdvihne nálada 🙂

dohna
1. aug 2014

@nastickakessinka tak to ma mrzí, ja si počkám na MS až do 5.8 :( ale nevadí, aspoň budeme v auguste viacej snažilkovať 🙂

nikitaf
1. aug 2014

@janchi212 no ako? testovala si?

@dohna este pockaj nie je este nic stratene 😉

inak baby ja som pn. v stredu z nicoho nic krvacnie, skoro ma porazilo, ale babatko ma 1,8cm a srdiecko mu bilo ako zvon, tak vyzera byt vsetko ok, len musim lezat a oddychovat... no to je nieco pre mna, ale tak co nevydrzim pre nase mimi.

dohna
1. aug 2014

@nikitaf jé ty mi vždy dodáš takú pozitívnu energiu 🙂 Vďaka 🙂
tak hlavne že je maličké v poriadku a do kedy si pn ? to budeš teraz frčať deň a noc na koníkovi , xixi

nikitaf
1. aug 2014

@dohna no to ti netusim, lebo lekar sa ma ani nepytal, len ci pracujem a ked som povedala ze ano, tak ma prerusil a ze PN! o dva tyzdne kontrola, tak uvidime. je to docela mozne ze tu budem castejsie, ale tak ja kniha, telka, trochu pospat, trosku sa pomotkat :D mam toho dost 🙂

misa1707
1. aug 2014

@dohna ahoj ja mam tiež dostat mrchu 5.8 ale dnes mi to nedalo a testla som sa 🙂 samozrejme tiež nic 🙂 tak teda cakame rovnako 🙂

dohna
1. aug 2014

@misa1707 super teším sa, dúfam,že v utorok tu budú samé // 🙂

dohna
1. aug 2014

@misa1707 tiež ste začali teraz od leta ?

misa1707
1. aug 2014

@dohna ano ano teraz sa snažíme druhý cyklus 🙂 a ja som netrpezliva ako keby sme sa snažili minimalne rok 🙂

dohna
1. aug 2014

@klarisa23 @janchi212 @nikitaf @nastickakessinka @jul17 misa1707 baby idem skusiť vyhrabať aspon nejaké foto do profilovky 🙂 nech máte akú takú predstavu o mne , xixi

dohna
1. aug 2014

@misa1707 super tak dúfam, že sa nám všetkým v auguste zadarí a budeme májové mamičky 🙂

nikitaf
1. aug 2014

@dohna no bude teda nacase 😀

nikitaf
1. aug 2014

@dohna no vidis, aka si ty fesanda 😉

dohna
1. aug 2014

@nikitaf no to veru áno, kde som sama tam veru fesanda som 😀 tam ja nemám chybu 🙂

dohna
1. aug 2014

@nikitaf ááá tak čosi som vyhrabala, nie je teda moc aktuálna ale neva 🙂

misa1707
1. aug 2014

@dohna pevne v to verim 🙂 držím palce 🙂 a pekná profilovka 🙂

lambrett
1. aug 2014

@nastickakessinka uplne suhlasim, netreba zbytocne mysliet na to, ze juj pobolieva ma hlava a nemam chut na sladke, pricom sladke milujem....ano u niektorych zien to mozno takto funguje, ale u mna zatial nie.mozeme mat tehu priznaky aj bez tehu, ked na to vkuse myslime a same si to vsugerujeme ani nevieme ako 🙂 tiez sa riadim zatial tym, ze treba dat tomu cas a ten ukaze.ak to bude trvat dlho, potom zacnem stresovat a bat sa, ci som o.k. s manzelom, alebo kde je chyba, ale zatial nie. aspon ja som taka.nesledujem kedy mam ovulku iba preto, aby sme sa mohli s manzelom milovat.vsak ho to prestane bavit casom a vsetko to krasne pominie :-/ ..... (samozrejme ze tento moj nazor je taky, lebo chceme babo zatial kratko, po roku urcite by som zmenila nazor....)...prajem vsetkym pekny den a drzim palce a hlavne letnu pohodicku pohodu 😉