icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

lussya
1. aug 2014

tak baby, ja neviem. citim sa tiez nejaka chora, aj hlava ma boli, aj som casto unavena, aj prsia ma bolia, aj mi je rano zle, ked si zapalim a vypijem kavu.... (ked budem tehu, tak prestavam hned... ) ale tak nejako to neriesim. ja si ani test nebude robit, lebo sa mi uz vela krat stalo, ze mi meskali kramy 4-5 dni, tehu test pozitvny a MS dosla... ale ja som po laparke, spriechodnili mi vajecniky, tak snad sa to podari cim skor... ja uz doma jednu herecku mam, ma osem a pol roka...
drzim vsetkym palce...

nastickakessinka
1. aug 2014

@misa1707 Tie pocity poznááám 🙂)

nastickakessinka
1. aug 2014

@dohna Teda, aká kočica, hned je to iné ked člevek vie ako vyzerá ten druhý s kým si píšem 🙂, kolko máš vlastne rokov?

nastickakessinka
1. aug 2014

@lussya Tak tak, ja som sa tento mesiac tak obmedzovala, ani radlera som nechcela piť, že čo ak náhodou som a ublízim tým malému... ani kávu som nepila, namiesto toho len čistu vodu aby som náhodou nespravila čosi zle.... No kašlem na to, ked to bude mat príst tak to príde a určite to prvý mesiac zvládne aj moju kávu, tak žiadne sledovačky, ani žiadne testy (tiez som mala na jednom slabu druhu čiarku a nič... blbosti), hlavne pozitívna mysel, ved mám priatela ktorého milujem, on mna tak s bábom alebo bez... človek si nevyberie. (aj ked lepšie by sa mi to vravilo keby doma jedno uz mám 🙂 no mozno nie je len správny čas.
Ako sa cítiš po operácii?? Kedy ti to robili??

dohna
1. aug 2014

@nastickakessinka ja som už stará raketa, mala som 35r. :(

ziza55
1. aug 2014

Baby mne práve skončila mrcha. Tak od dnes ideme nato 🙂

nastickakessinka
1. aug 2014

@ziza55 Tak držím palce nech máte veeeela chuti na sex 😀 . Idete kazdy druhy den?? My plánujeme po mrche tak, priatel si uz zohnal akusi bylinku na podporu potencie či čo to má :D a ze hádam sa nenecháme odradiť 🙂). Celkom sa na to teším, už dávno sme za mesiac nesexovali viac ako 5 x 😎

nastickakessinka
1. aug 2014

@dohna Najlepšie roky máš. Dám ti takú pomerne hlúpu otázku ... ako sa vám poštastilo spraviť prvé dieta??? 😀 Daj dáke rady ako správne sexovať 🙂)). Inak kdesi som čítala ze je potrebné aby mali partneri orgazmus naraz, je to pravda? S tým mám ja vážny problém ☹ . Hádam sa dá otehotnieť aj bez toho... celkom ma to vystrašilo.

nastickakessinka
1. aug 2014

@lambrett Dávam za pravdu, toto bol náš prvý mesiac tak som to vzala akosi moc vážne ale veď je času dosť. No ak sa máme trápiť rok :( bože to budem brať asi zle. Vôbec neviem ako to má byť v normále, segra skúša takmer 2 roky a nič, kolegyni sa podarilo do 3 mesiacov (prve dva moc nesexovali a to my min. mesiac pravidelne), kámoška to mala na prvý šup .... tak netušííííím ale čo je asi prvoradé, vôbec na to nemyslieť lebo tento mesiac bol pre mna utrpenie. Normálne sa mi ulavilo ked som dostala krámy aspon nemám v sebe tu neistotu. Vy sa kolko pokúsate?

ziza55
1. aug 2014

Haha...tak ten. Môj nič na potenciu nepotrebuje.. On by mohol furt 😀... Ja som väčšinou dva dni mimo V práci... Dva dni doma... Tak keď budem doma tak každý den 😀

nastickakessinka
1. aug 2014

@ziza55 saaakriš, tak to bude baby rýchlo 😀

elfi1
1. aug 2014

@nastickakessinka moja, s tym ogazmom si vobec nemusis trapit hlavku🙂. To urcite nie je podstatne. U nas to nikdy nie je naraz a tri krat to bolo na prvy sup. Recept neviem dat,ale nic specialne sme nerobili🙂

dohna
1. aug 2014

@nastickakessinka ja som šťastne rozvedená už 11 rokov takže prvého syna mám s iným partnerom, potom som bola dlho sama a teraz mám priatela už 4 rok, syn má dvanásť a vtedy sme ešte ani mobily poriadne nemali nieto net 🙂 dnes sa na nete dočítaš všetko, takže prvé dieť ani neviem poriadne ako sme splodili ale bolo to asi 3 mesiace po svadbe a hlvne to bolo medzi Vianočnými sviatkami, takže na to človek až tak nemyslel, lebo mal iné starosti (vianočné )takže to bolo asi skor o šťastí 🙂 vtedy som si ani ovuláciu nesledovala ani nič, zkrátka sme to nechali na prídoru 🙂

dohna
1. aug 2014

@nastickakessinka aj my sme trhli v sexe tento mesiac rekord 😀

dohna
1. aug 2014

@nastickakessinka orgazmus naraz ? tak o tom som ja nič nepočula, skôr som študovala ako počať dievčatko, keďže chlapca už mám, ale aj tak sa to vždy tak zvrhne, že hrôza 🙂 takže podľa nejakých rád ako sexovať to nám nehrozí 🙂

lambrett
1. aug 2014

@nastickakessinka my sme teraz tak "naostro" iba druhy mesiac, v podstate az po svadbe sme zacali, aj to prvy mesiac sme pocas plodnych dni mali chraneny sex, pretoze som nechcela nechraneny, nakolko som si potrebovala dat dokopy este zdravie a som sa bala, ze ak by som csi zanedbala so sebou, mohla by som ublizit babatku. az teraz, ked viem, ze je zatial asi vsetko o.k. co sa mojho zdravia tyka, tak az teraz ideme stale naplno, ale nesledujem to nejak zvlastne, ci sme sexovali presne v den mojej ovulacie.este je skoro na to, aby som takto haluzila :D na druhej strane vsak trosku stupa moje napatie s bliziacou sa menstruaciou, to je pravda, ale to je asi normalne. ale nesledujem sa zatial. aj moj gynekolog povedal, aby som to neriesila a zila normalne, riadne sportovala a robila vsetko tak, ako doteraz a k nemu nemam tiez utekat hned v ten den, ked mi test raz ukaze se som tehu, ale az po nejakych 7-10dnoch 🙂

nastickakessinka
1. aug 2014

@dohna 😀 sranda

nastickakessinka
1. aug 2014

@dohna O pohlaví dieťata som zas počula, že každých 7 rokov sa mení krv a ten kto má mladsiu tak podla neho bude pohlavie, teda ja mám 26 - päťročnú krv a frajer má 31 - trojročnú krv takže by to mal byť chlapec 😉 . Ale musíš tomu veriť 😀

nastickakessinka
1. aug 2014

@lambrett Cítiť z teba, že to máš zatial pod kontrolou. Ja som to tento mesiac celé akosi ... Zo strachu, že by som mohla byť tehu som prestala cvičiť - čo ak by sa čosi pokazilo, prestala piť všetky druhy čajov, kávu, jedla extra zdravo, ešte aj víkend v chorvátsku som odmietla, že nechcem cestovať, no celé zle.

dohna
1. aug 2014

@nastickakessinka jé tiež pridaná fotečka ? super 🙂 áno krv som už aj ja počítala a vychádza mi na dievčatko aj podla čínskeho kalendára vychádza dievčatko 🙂

dohna
1. aug 2014

@nastickakessinka vidíš a to je tá chyba, ja si kávičku neodpustím, ja síce pijem len také kakajkové kávičky ale aj tak plánujem nahradiť carom 🙂 aj radlera si dám síce nealkoholického ale dám 🙂 lebo ja som taká alkoholička že plechovku radlera mám na celý týžden 😀 😀 😀 vždy priatel ešte polovicu musí dopiť, xiix

nastickakessinka
1. aug 2014

@elfi1 Ja som o tom tiez nikdy nepočula, len teraz keď som študovala po nete tak som to čítala no a to by som nemala dieťa asi nikdy... 😎 . Vždy som si myslela, že otehotnieť bude jednoduché, pamätám si ako som sa strašne bála, že som v tom, keď som začínala sexovať ... to som ešte netušila, že raz sa budem modliť za to aby som ostala

nastickakessinka
1. aug 2014

@dohna Keď tu už takmer všetky máte fotku 🙂). Jednoznačne chceš dievčatko, čoo?? Ja by som chcela len jedno bábo a to chlapca ale viac menej mi je úplne jedno čo to bude len nech to bude a je to zdravé 😉 ale to je asi túžba každej ženy

nastickakessinka
1. aug 2014

@dohna Tiež som chcela kúpiť Caro ale ešte že som ho nekúpila, dnes som na protest mala už dve kávy 🙂 . Alkoholičky sme asi rovnaké, aj keď posledné dva razy priatel doniesol večer flašu vína keď sme šli na vec... 😀 a ja som nedala ani glga, túto chybu už nespravím!! 🙂)
Pekný večer želám, idem už spať pomály.

dohna
1. aug 2014

@nastickakessinka áá tak jednoznačne ani nie, ale potešilo by dievčatko, ale ked bude chlapec tak to tiež neva, hlavne nech je to zdravé, keby bolo na mne tak ja už ďalšie asi nedám, ale partner zatiaľ dieťa nemá, tak že skusime dať jedno spoločné a ked sa zadarí tak poteší a ked nezadarí, tak sú aj iné plány 🙂 ja mám syna momentálne v puberte takže veľa krát som zvažovala či sa na druhé dať, lebo ked si tú cestu absolvovať všetko odznova predstavím, tak ufff, aj ked on bol hodné bábo ale táto puberta ma zabíja, a to on je ešte oproti jeho rovesníkom ako tak ovládnutelný , xixi

nastickakessinka
2. aug 2014

@dohna Viac menej ťa partner prehovoril na druhé 😀 ?
Veď to je to, malé babatká sú nadherné, myslím, že ani jedna z nás radšej nemyslí na to keď to bude mať 15 rokov ... nie je to jednoduché vychovať nie tak ovplyvniť, keďže je doba kde nás vychováva spoločnosť a nie len rodičia. Aaaaale to je ešte ďaleko, tak ani ty nad tým nerozmýšlaj, teraz je celkom fajn na tom to, že náš mesačný počet milovaný sa prudko zvýšil 😀

lambrett
2. aug 2014

hej ja som zatial v pohodke, kavu sice nepijem, ale to ja nikdy, ked tak iba Caro, lebo z kavy mi je zle a inak sa kupem v bazene, skacem cez svihadlo a cvicim a aj likerik som si dala, pratam normalne a robim vsetko.mozno neskor, ak by sa nam dlho nedarilo, prestanem vsetko take robit a budem ako v bublinke 😝 ale nechcem to takto zatial riesit. a este ked mi to aj gynekolog potvrdil tak preco nie? inak mam dnes od rana divne pocity, uz aj dostanem menzes 😠

janchi212
2. aug 2014

ahojte baby, takže včera som si robila test a bol slabl pozitívny, dnes ráno další a tiež tam bol len duch. Už neviem čo si mám o tom myslieť, dnes som 34 DC, po kyrete som mala cyklus 35,27,26. Mrcha nikde, ale neviem prečo tam mám len ducha a pekné kolajničky. Prikladám aj foto, prvý je zo včera, woman secret s citlivosťou 10. Druhý je dnešný DipStick s citlivosťou 25. Neviem či tá druhá čiarka je vôbec takto cez foto vidieť 😒

dohna
2. aug 2014

@janchi212 super ja tam tú druhú trošičku vidím aj ked na women secret je vidieť lepšie, ved spravíš ešte o dva dni ďalší a budú aj kolajničky, neboj 🙂 teším sa s tebou, aspoň niekto zatial, dúfam, že nás bude len a len pribúdať 🙂

janchi212
2. aug 2014

@dohna hej spravím o pár dní. Zle mi býva, prsia mám citlivé a zväčšené, chute mám, napr dnes si musím robiť utopence tak uvidím čo bude o pár dní 🙂