icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

janchi212
4. aug 2014

@dohna ten bocian prinesie stastie tento mesiac 😉

janchi212
4. aug 2014

@nikitaf ja som dnes uz 36 DC preto sa mi to zda divne trochu.

nikitaf
4. aug 2014

@janchi212 hm tazko povedat, asi ine neostava len cakat.
inak ja mam mizernu naladu lebo som vcera zas trosicku krvacala... aj ked zatial nic nie je stratene prestavam verit ze to doklepeme do stastneho konca, mam depku jak hovado... 😔

nastickakessinka
4. aug 2014

@dohna Júl bol zlý mesiac, august bude dúfam oveľa lepší. Tak sa chystaj na samý sex sex a sex 😀

margaretka
4. aug 2014

ahojte, pridavam sa k vam aj ja, dnes som bola u dr. potvrdene tehotenstvo 5tt 15mm vacok, este bez odov.srdiecka... No nasiel mi 40x22mm dvojkomorovu cystu na hornej casti maternice z praveho vajecnika. Bola som u zastupujuceho dr. o dva tyzdne sa mam hlasit na vysetrenie u svojej dr. zacinam sa bat co moze ta cysta sposobit, nikdy som nic podobne nemala a ziadne problemy....

misa1707
4. aug 2014

@dohna nevadi august bude urcite uspešný 🙂 a častý sex z dovodu snaženia tiež nie je na zahodenie tak ber to tak že mas pred sebou vzrušujuci august 😀 😀 ... ja by som mala dostat ms zajtra a citim že aj dostanem takže sa k tebe asi pridam i ked na testoch mam nejakých duchov moc im ale neverim 😉

janchi212
4. aug 2014

@nikitaf neboj to zvládnete. Len mysli pozitívne. Aj ti lekár predpísal niečo na udržanie?

nikitaf
4. aug 2014

@janchi212 hej dal mi duphaston 3x1 tak hadam... no co uz.

janchi212
4. aug 2014

@nikitaf drž sa a veľa oddychuj. Neboj všetko bude ok 🙂

dohna
4. aug 2014

@janchi212 myslíš? že v ktorom mesiaci vidím bociana v tom zostanem tehu ? 🙂 no uvidíme 🙂 len dúfam, že to nebudú dvojčatá ked boli aj dvaja bociany, xixi

dohna
4. aug 2014

@nastickakessinka jáj ved ma ten sex zachvilku aj prestane s takouto baviť, ved tento mesiac sme mali taký aktívny, ak to takto bude každý mesiac tak neviem, neviem 🙂

dohna
4. aug 2014

@misa1707 a kedy si si robila test ? ja mať aspon ducha na teste tak som šťastná lebo aká taká šanca tam ešte je 🙂

nastickakessinka
4. aug 2014

@dohna ved my sme mali tiez snazivý mesiac a nič :(, celkom som sa tesila ze si oddychnem a zas ho budem musieť nahánat 🙂. Hádam to vydá, ved ako by to bolo aby sa podarilo na prvý šup 🙂

nastickakessinka
4. aug 2014

@dohna radšej bez ducha, mala som na dvoch testoch, jeden večer uz som plánovala ako to poviem aaaaaa nič z toho, čoskoro budu riadne dve čiarky 😎

misa1707
4. aug 2014

@dohna v piatok vecer sobotu rano a včera večer 🙂 inak ale vobec nie som nedockava 😀 😀 v piatok večer tam bol duch v sobotu rano zase uplne malo viditelný a včera večer zase silnejsi 🙂 tak ja neviem najviac duchuju tie večer robene takže je to cele nejake divne 😀 skusim dnes inu znacku a uvidime

lussya
4. aug 2014

@janchi212 joooj, aj mne je zle, aj prsia uplne bolia a velke su... tak neviem, co si mam o tom mysliet... aj hlava sa mi toci dneska... a chute? ja rozky natriem natierkovym maslom a na to si dam chipsy a salam.. :D ale test som si este nerobila, mam cas... a na tom tvojom vidim aj ja tu ciarku... tak drzim palce..

janchi212
4. aug 2014

@dohna možno hej, že v ktorom mesiaci nad vami krúžil. Keď to nevyšlo teraz, tak nabudúce musí 🙂
@lussya tak ja mám tiež chute, prsia už bolia dosť. Ty si koľký DC?

sophina
4. aug 2014

@nikitaf vsetko zvladnes a vsetko bude OK ... drzim palce.

lussya
4. aug 2014

@janchi212 no tak to ja ani neviem... mne je stale cudne... a mam dostat 5-6.augusta...

klarisa23
autor
4. aug 2014

@dohna ziadny smutny smile, ale novy mesiac nova nadej 🙂

jul17
4. aug 2014

@dohna no zajtra uvidime zajtra je magicky datum 5. inac aj u nas letel bocian a ked zajtra nepride tak v stredu si kupim test pravdaze ak dovtedy ma nenavstivi a ty si uz dostala?

dohna
4. aug 2014

@klarisa23 🙂 ja viem 🙂 aj tak prvý moj termín bol rodiť v máji tak 10.5.2015 by sa mi páčilo, xixi

dohna
4. aug 2014

@jul17 jasné dnes, ja to mávam tak všelijako ale kupodivu dnes prišla mrška skoro načas 😀

jul17
4. aug 2014

@dohna aj ja to tak citim ze cez noc alebo zajtra no co uz tyzden bez a potom ideme dalej pracovat 🙂 aspon ze tato pracicka je prijemna

janchi212
4. aug 2014

@lussya @klarisa23 @dohna @sophina @nikitaf takže baby mením status z rána a dnes mám 1 DC. Mrcha sa spustila navečer 😖 Tak so snažením začneme zas tento mesiac 🙂

dohna
4. aug 2014

@janchi212 to vážne ? škoda :( ja som sa už tešila že aspoň ty to dáš 🙂 ale som rada že nepokračujem ďalej sama 🙂 @jul17 @klarisa 23

sophina
4. aug 2014

@janchi212 och, a tak som ti to priala ... no ale nevadi, vsetko sa pre nieco deje a vsetko je ako ma byt ...
Ja som tiez zvedava na seba, ale sko bude tak bude ... 🙂 Ja mam este do mrchy cas 🙂

nikitaf
5. aug 2014

@janchi212 ale nieeeee, ved takych krasnych duchov si mala ☹ dufam ze august uz bude plodnejsi baby, snazte sa, vsetky

janchi212
5. aug 2014

ďakujem baby, vyskúšame tento mesiac prstíkovú metódu, a hlavne nepôjdem na žiadne kupko aj keby bolo 40 stupňov

sophina
5. aug 2014

@janchi212 prstikova ? to je co