Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@dohna Júl bol zlý mesiac, august bude dúfam oveľa lepší. Tak sa chystaj na samý sex sex a sex 😀
ahojte, pridavam sa k vam aj ja, dnes som bola u dr. potvrdene tehotenstvo 5tt 15mm vacok, este bez odov.srdiecka... No nasiel mi 40x22mm dvojkomorovu cystu na hornej casti maternice z praveho vajecnika. Bola som u zastupujuceho dr. o dva tyzdne sa mam hlasit na vysetrenie u svojej dr. zacinam sa bat co moze ta cysta sposobit, nikdy som nic podobne nemala a ziadne problemy....
@dohna nevadi august bude urcite uspešný 🙂 a častý sex z dovodu snaženia tiež nie je na zahodenie tak ber to tak že mas pred sebou vzrušujuci august 😀 😀 ... ja by som mala dostat ms zajtra a citim že aj dostanem takže sa k tebe asi pridam i ked na testoch mam nejakých duchov moc im ale neverim 😉
@nastickakessinka jáj ved ma ten sex zachvilku aj prestane s takouto baviť, ved tento mesiac sme mali taký aktívny, ak to takto bude každý mesiac tak neviem, neviem 🙂
@dohna ved my sme mali tiez snazivý mesiac a nič :(, celkom som sa tesila ze si oddychnem a zas ho budem musieť nahánat 🙂. Hádam to vydá, ved ako by to bolo aby sa podarilo na prvý šup 🙂
@dohna radšej bez ducha, mala som na dvoch testoch, jeden večer uz som plánovala ako to poviem aaaaaa nič z toho, čoskoro budu riadne dve čiarky 😎
@dohna v piatok vecer sobotu rano a včera večer 🙂 inak ale vobec nie som nedockava 😀 😀 v piatok večer tam bol duch v sobotu rano zase uplne malo viditelný a včera večer zase silnejsi 🙂 tak ja neviem najviac duchuju tie večer robene takže je to cele nejake divne 😀 skusim dnes inu znacku a uvidime
@janchi212 joooj, aj mne je zle, aj prsia uplne bolia a velke su... tak neviem, co si mam o tom mysliet... aj hlava sa mi toci dneska... a chute? ja rozky natriem natierkovym maslom a na to si dam chipsy a salam.. :D ale test som si este nerobila, mam cas... a na tom tvojom vidim aj ja tu ciarku... tak drzim palce..
ďakujem baby, vyskúšame tento mesiac prstíkovú metódu, a hlavne nepôjdem na žiadne kupko aj keby bolo 40 stupňov

@dohna ten bocian prinesie stastie tento mesiac 😉