icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

veroni1988
5. aug 2014

Ahojte baby, pridávam sa k vám, s manželom sa snažíme od apríla, tak dúfam, že sa v auguste konečne podarí. 🙂

lussya
5. aug 2014

baby, prstikova metoda je, ze trochu pomozete spermiam dostat sa na spravne miesto, t.j. po vystreku si siahnete do vnutra a spermie si prstom natlacite do krcka maternice.... 😀 neviem ako inac vysvetlit...
no a ja nic este, stale mi je zle, ja som uz aj tri dni vracala a stale mi je na vracanie... a prsia obrovske a bolia... a dokonca mam aj tu ciaru tehotensku, od pupka smerom dole... ale neviem, ci si to len nenahovaram... tak dufam, ze nie... 🙂
a hor sa do plodnosti... 😉

dohna
5. aug 2014

@janchi212 ja som o tom tiež čítala, ale my teda to zatiaľ necháme na náhodu,lebo čo som o tom čítala tak takýmto spôsobom sa tam môže dostať aj tá nesprávna spermuška a môže prísť k tomu že sa plod prestane vyvíjať, alebo niečo také, ja doužívam ešte femibion 800 čo mám a asi prejdem na inofolic .....

dohna
5. aug 2014

@veroni1988 Vitaj medzi nami snažilkami 🙂

dohna
5. aug 2014

@lussya tak nám sem šupni testík nech zhodnotíme ako to vyzerá 🙂 no nie baby ? @janchi212 @klarisa23 @nikitaf 🙂

nastickakessinka
5. aug 2014

@lussya A mám také dlhé prsty aby som tam dočiahla?? ved ... je asi vačší ako moje prstíky 😀

jul17
5. aug 2014

@dohna test nekupujem navsteva prisla nacas takze sa tesim na dalsie snazilkovanie svami

dohna
5. aug 2014

@nastickakessinka tak ale chúďatká keď nevedia nájsť tú správnu cestu, treba im trošku dopomôcť 🙂

janchi212
5. aug 2014

@lussya áno presne si to napísala, treba im trošku uľahčiť kúsok cesty 🙂
a neskúšala si si test ešte? dúfam, že aspoň tebe sa to teda podarilo tento mesiac

nastickakessinka
5. aug 2014

@dohna Moje doterajšie poznatky o robení mimča: keď sa vystrieka musím si tam strčiť prst a zatlačiť ich dozadu, zostať 15 min. ležať alebo lepšie urobiť sviečku a rýchlo zobrať vibrátor a mať orgazmus 😀 😀 😀 😀

lussya
5. aug 2014

@nastickakessinka... sa tu smejem na tom, co si napisala... to ma este teda nenapadlo... 😀 😀 😀
@dohna ja si test este nechcem robit, lebo vzdy ked som si urobila, tak tam boli dve ciarky a aj tak som ich dostala.... ale som po tej laparke, mam to precistene, tak snad to vyslo... inac, aj hlava sa mi toci... to je tiez nejaky priznak? uz sa nebudem radsej sledovat, lebo sa z toho zblaznim....

dohna
5. aug 2014

@nastickakessinka fúha tak to je hotová komédia 😀

dohna
5. aug 2014

@lussya čo ja viem, či točenie hlavy je nejaký príznak tehotsnoti? možno aj hej, ono keď chce byť človek tehotný, tak si pripisuje rôzne príznaky, ja napr, ked som bola so synom tehostná, tak mne nebývalo zle absolútne, ani raz som nevracala ale zasa som mávala šialené hnačky, takže tak 🙂

lussya
5. aug 2014

@dohna vsak toto je to prave... uz sa nesledujem... kaslem na to.. tak velmi chcem byt tehu a mat babo, ze az... tak cakam do piatka, to uz bude 8.8. a testujem...

nastickakessinka
5. aug 2014

@lussya Posledné tri týždne som sa poctivo sledovala ... objavila som všetky tehu príznaky, test ukázal duchov a výsledok ... dnes mi skončila MS 😉 . Asi to netreba robiť. Pokial sa dá je fajn to nechať na náhodu a prehnanú túžbu trošku potlačiť. Samozrejme musíme ponahánať nasich chlapov lebo samo sa to nespraví a zvyšok nechať na prírodu.
PS: dúfam ze všetky čo tu sme budeme další mesiac v inej skupine!!! 😎

klarisa23
autor
5. aug 2014

@veroni1988 ahoj, vitaj medzi nami 🙂 aj beries nejake vitaminy?

nastickakessinka
5. aug 2014

@dohna Teba počas tehu prháňalo?? Zvyčajne je zápcha, už mám z nej hrôzu.

lambrett
5. aug 2014

jaj vdaka za net .D som v praci a kym ma klientka masku citam si to tu, ze co dnes nove a mam aspon lepsiu naladu :D navody ako ich dostat tam rychlejsie su teda ako citam vselijake :D jaj podarene ste 🙂) ja mam mat dnes menstruaciu tak uvidime....idem pracovat dalej. pekny den baby 😀 a nesledujte sa chodte radsej von na zmrzku alebo korcule kym je krasne 😉

lussya
5. aug 2014

@nastickakessinka... no vsak ja viem... preto neriesim ja uz nic... len teraz som si vypila kavicku a po chvili som utekala na zachod.... 🙂 vies, my sa o babo snazime uz rok a pol, jeden MA minuly rok a uz aj do centra chodime.. tak este tri mesiace mame normalne vyskusat, lebo laparka dopadla dobre a ked nic, tak ideme na IVF alebo tak...
joooj, baby, bodaj by motyka vystrelila a nam sa to podarilo vsetkym... 😎

veroni1988
5. aug 2014

@klarisa23 Ahoj, ďakujem pekne. Beriem inofolic 2x denne.

dohna
5. aug 2014

@nastickakessinka áno aj na začiatku tehotenstva aj tesne pred pôrodom, zápchu som ja teda vživote nemala 🙂

nastickakessinka
5. aug 2014

@lambrett Treba to brať s humorom 😉 , neboj, zatiaľ to tak nepraktizujem ako som písala, neviem ako by to vzal moj frajer 😀 už ked dávam nohy hore po sexe tak sa smeje že čo to mám za rituály 😀 . Dnes máš dostať MS? Koľký deň si? Mávaš pravidelne?

nastickakessinka
5. aug 2014

@dohna Ja zas bojujej s presne opačným efektom 😖

lussya
5. aug 2014

tak baby lustite... takto som mala test aj minuly mesiac aj pred dvoma aj troma a vzdy mi meskala ms tri dni...

ziza55
5. aug 2014

@lussya ja vidim ducha na tej druhej Foto...drzim palceeeeee

lambrett
6. aug 2014

@nastickakessinka ano vcera som mala dostat menstruaciu, zatial nic.sem tam ma zaboli brucho, ale zas to aj prejde, dnes mi je trosku cudne rano,neze uplne na zvracanie,ale tak nejako, co ja viem.... ale to mi takto zvyklo byvat poslednu dobu aj pri menstruacii ked som ju dostala.prsia ma boleli stale, ale potom to zvyklo prejst, zatial bolia stale a dnes rano som sa prebudila na to, ze aj pri pohybe v posteli som ich citila a bradavky stali jak antenky :D a kym ti tu pisem spravu, brucho zas boli 🙄

silinka10
6. aug 2014

Ahojte babulky tak sa k van pridavam aj ja a dufam ze sa coskoro vidime v aprilovkach alebo majovkach 2015 :-*

lussya
6. aug 2014

tak baby, ta druha ciarka tam je, som robila aj negativ a je tam. zle mi je stale, prsia bolia, tak sa nechame prekvapit.. 😉 ps: aj moj manzel videl tu druhu ciarku na teste, sice je slaba, ale je tam...

nastickakessinka
6. aug 2014

@lambrett Tak som zvedava či príde či nie, zvykne ti meškať? Ja som mala pri poslednej MS nezvyčajne citlivé prsia a strašne boleli čo predtým vôbec nie. Frajer povedal, že to asi reaguju na spermíky a že je veľmi spokojný 😀

sophina
6. aug 2014

fajne mi bolo rano ... rozpravanie sa so zachodovou misou som mala naposledy asi v20tich po nejakom zure ... ale toto ? ... no uvidime, ci mi nesadla vecera, alebo zeby ? 🙂 😎 😎 😎