Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
Ahojte, tak aj my sa ideme snazit ale uz v aprili. Minuleho roku som mala jeden spontanny potrat a potom mimomaternicove tehotenstvo, kde mi museli odobrat pravy vajcovod. Tak toho roku dufam, ze sa to konecne podari...VERIM 🙂 Preventivne beriem kyselinu listovu a inofolic.
ahojte pridávam sa aj ja, chceli by sme začať od júla , dovtedy etše trošku schudnúť a našporiť, a od mája by som začala brať femibion, tak som zvedavá ako to pôjde, ale už sa veľmi teším 🙂
@adadi
@klarisa23 diky baby v podstate už vieme prečo to bolo... dbajtze na to hlavne ked mate krvnu skupinu NEG a otecko Poz... pri každej porode, pri každej kyretaži treba do 72 hodin dostat injekciu rhegu-protilatky, ja som po porode / mam 2,8 r. syna/ nedostala a kedže som otehotnela moje telo to bralo ako niečo zle a branilo tomu aby to babo žilo... to som teraz dozvedela...takže všetky mamičky ktore maju krv. skup. NEG... treba dat pozor aby tie protilatky v sebe majte... každopadne to treba povedat aj gynekologovi..!!!
Ahojte, aj my s manželom plánujeme už aj pomaly začať...avšak ešte si dávam doporiadku zúbky (osmičky), tak to vychádza asi na leto. Už sa neviem dočkať 🙂
Ahojte tiez patrime do tejto skupiny, mame 17 mesacneho certika doma tak nejaka sestricka by sa hodila alebo druhy certik, ideme na to od juna teda take su plany v aprili chcem absolvovat preventivku u obvodnej a potom aj u gynekologicky. pri prvom tehu som brala femibion pred tehu a aj pocas a narodil sa mi 4900g chlapcek (tehu cukrovka nediagnostikovana) tak chcem od gynekologicky pocut ake vitaminy a tak. dufam ze sa nam zadari 🙂 drzme si palce 🙂
@marian86 malý má akú krv? pretože,ak má negatív ako ty,tak ti nemuseli dať rhegu
ja mám 0 neg.,prvý muž A poz.,obe deti A pozitív,,,po oboch som dostala rhegu...pred 2 mesiacmi som mala MA v 9 tt a až neskoro ma napadlo,že mi nepichli rhegu...teraz by sme sa chceli znovu pokúsiť o bábo a dosť sa bojím,kvôli tomu nepodaniu injekcie.2 dni pred operáciou som mala výsledky na protilátky negatívne.Veľmi si vyčítam,že ma to vtedy nenapadlo..bola som zúfalá z toho,že bábo zomrelo a tá injekcia mi vôbec nenapadla.Snáď bude mať ďaľšie bábo krv po mne a nič sa nestane.
klarisa23 🙂 no veď práve, to stále odkladanie na potom by sme už mali ukončiť.. 🙂 ja som už chcela začať od januára avšak kvôli tým osmičkám som to musela posunúť z čoho som bola celkom sklamaná. ale Nechcela by som aby sa mi to zhoršilo počas tehotenstva. To by bolo viac nebezpečné. Ale je pravda, že pomaličky od mája asi pôjdeme na to 🙂 s rezervou som sa zaradila do témy na leto, lebo myslím si, že vtedy to príde. hehe
caute, mozem odporucit prispevky na http://www.otehotniet-cyclotest.sk/planovanie-t... lebo je tam vela informacii k priprave na tehotenstvo 🙂 drziiim vam palce

@marian86 ahoj, tak to mi je luto co sa ti stalo ☹. Ale paci sa mi tvoj optimizmus, urcite sa to teraz podari 🙂 uz sa tesim ako sem budeme pridavat fotky pozitivnych testov 🙂