icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

lussya
6. aug 2014

@sophina drzim palce, ja to mam tak isto... tak snad..

janchi212
6. aug 2014

@lussya
@sophina tak hádam aspoň vám dvom sa to podarilo. Držím vám palce 😉

nikinkals
6. aug 2014

Ahojte Zienky,maminky...chcela by som sa s Vami poradit...v juli som mala najprv od 10.7.-do 16.7.hnedy vytok(spinenie),ktory mam bezne pred menstruaciou,ale len tak 2-3dni...potom sa mi 17.7.spustila menstruacia,len som mala pocit,ze bez vajicka,ak ma chapete,ze niesli tie bezne kusy ako mavam pri menstruacii inokedy..Bolesti krizov a ze citim menstruaciu mavam az v den,ked mi odchadza neoplodnene vajicko z tela...a teraz otazka..,lebo ja sa uz nevyznam v sebe :(,mam od nedele pocit,ze citim maternicu,boleli ma krize a stale mam pocit,ze uz uz idem dostat,citim maternicu,ale nemam vobec ten svoj hnedy vytok (spinenie) a ani neviem odkedy mam ratat ten den poslednej menstruacie..lebo vacsinou som i to spinenie+menstruaciu brala spolu,cize 7dni,cyklus mam nepravidleny,takk od 22-26-28dni,skor ale okolo 26(hadam nepisem ako madar :D )..ak sa najde nejaka dobra dusicka a poradite mi,tak velmi pekne dakujem 🙂

sophina
6. aug 2014

@lussya Bude mat Lucinka isto radost 🙂 a vy s polovickou tiez ...
No nam ak sa podari stvrte budeme tiez radi .. hoci to bude riadne narocne, kedze zbojnici su este mali 😀

lambrett
6. aug 2014

@nastickakessinka ako kedy, kedysi zvykli meskat, no vyse roka boli zvycajne presne, dokonca poslednu dobu den dva skor, akurat teraz po svadbe 2dni neskor...ale dnes som nasla asi ducha, je to mozne????ja neverim, brucho ma teraz dost boli akoby fakt na menstruaciu..... 😒

lambrett
6. aug 2014
bandikovajana
6. aug 2014

@sophina aj my sa snazime u mna to bude sice len druhe moje ale celkovo tiez stvrte 🙂

nastickakessinka
6. aug 2014

@lambrett Toto mi moc nepríde na ducha ale ako na viditeľnú čiarku 😎 , nechcem to zakríknuť, takže urob další test za dva dni. A teraz hlavne kľud 🙂
Potom mi podrobne popíseš ako ste to tento mesiac robili ked sú dve čiarky 😉

dohna
6. aug 2014

@lambrett jasné to je jasná čiara jak svet 🙂 ako píše @nastickakessinka tiež si nemyslím, že je to len duch 🙂

dohna
6. aug 2014

@nastickakeesinka áno @lambrett aj ja chcem podrobný návod ako sa to robí 🙂 lebo tiež by sme v sept. mali už radi // 🙂

lambrett
6. aug 2014

vy ste kozy :DD jaj vy ma fakt bavite baby, uprimne a prijemne 😀 podla mna to nie je ciarka, iba duch malinky duch 😎 navod neozem davat, kedze neviem, ci som tehu. jedine co sme robili, je milovanie z lasky a vasne a velkej chuti na toho druheho.nemilovali sme sa kazdy den, lebo nie vzdy sa da casovo, alebo manzel kvoli unaven nemoze, lebo vsatava velmi skoro do prace a niekedy ma toho ozaj dost.len si to uzivame a nerieisime. aj manzel to berie tak ze "ked sa lapí, tak sa lapí" :D

nastickakessinka
6. aug 2014

@lambrett Kolko ste s manželom spolu? Kde mám ja tú vášen? Baby, ved to sa nedá po tolkých rokoch hovoriť o vášni, či?

lussya
6. aug 2014

@lmabrett no fakt, to nie je duch, ale ciarka... aj mne je vselijako divne, tak uvidime...

lussya
6. aug 2014

@sophina no tak to jo... bude mat obrovsku radost Lucinka, aj manzel... a aj u nas stvrte, ale druhe.. :D

lambrett
6. aug 2014

@nastickakessinka my sme spolu 6r, 2r spolu zijeme a manzelia sme iba 2mesiace.a vasen? jasne ze je medzi nami, zakazdym ked ho vidim v slipoch, alebo ked na dvore nieco majstruje tak som z neho hotova :D ved ho milujem najviac na svete a viete co je super?raz nam na prednaske jedna profka povedala, ze kazde rano si mame uvedomit, preco toho druheho lubime a preco sme sa do neho/nej zalubili. aby sme na to nezabudli.a asi to funguje, lebo aj napriek beznym starostiam, ktore z nas kazdy ma, ja svojho manzela milujem sialene a kazdy den za neho dakujem a naozaj citim stastie, ktore ma pri nom zaplavuje.viem, znie to tak, ze patrim na psychiatriu, ale je to tak 😅

nastickakessinka
6. aug 2014

@lambrett Vôbec to neznie ako na psychiatriu, skôr je to krásne. Ja ho tiež milujem a ďakujem že ho mám a určite viem, že aj on mňa ale to je už taká iná láska ako keď sa spoznáte na začiatku a chcete sa milovať každý den aj 3 x. Teraz je to skôr taká vďačnosť, že pri mne stojí a ľúbi ma, nie že túžim aby ma preťahoval deň noc.... 😀 Či som úplne mimo?? My sme spolu 8 r., bývame spolu 7 a som šťastnejšia keď ma drží v náruči ked zaspávam ako keď dá zo mna dolu nohavičky 😀

sophina
6. aug 2014

@lambrett ste jasne lapili ... 🙂

dohna
6. aug 2014

@lussya @badiknovajana baby 4 deti ? fúha, to sa dá aj zvládnuť? , veď mna už z mojho jedného niekedy odvážajú na psychyiatriu 😀 😀 😀

lambrett
6. aug 2014

@nastickakessinka vooobec nie si mimo, podla mmna si uplne o.k. 🙂 ved ani my sa nemiluejeme kazdy den a ked sme prerabali dom, tak sme niekedy mali sex 2x do mesiaca :D sex je dolezity, myslim si, ale casom su dolezite aj ine, nez stahovanie gatiek, presne tak ako pises 😀

nastickakessinka
6. aug 2014

@lambrett Ak ty nebudeš tehu tak už nekúpim žiaden tehotenský test... lebo by klamali a zavádzajú

sophina
6. aug 2014

@nastickakessinka my sme spolu 15 rokov ... A laska najvacsia .., v dobrom aj v zlom ...

sophina
6. aug 2014

@dohna no my dufam,ze cakame 4te a uz mame aj ziadost na adopciu dalsieho 🙂

sophina
6. aug 2014

Naše momentálne spiace "antikoncepcie" 😀

lussya
6. aug 2014

baby, ja som to myslela tak, ze prvy MA, potom Lucka, potom znova MA a teraz by to bolo stvrte.... 😉

dohna
6. aug 2014

@lussya ahá 🙂 ja že to máš ako @badinkovajana 😀 to ak rátaš aj MA tak to sme na tom podobne 🙂

nastickakessinka
6. aug 2014

@dohna
@lussya Keby vás tak MA počuli 😀

dohna
6. aug 2014

@nastickakessinka no mna kludne, on je zvyknutý 🙂 teda ja našťastie nemám MA 😀 😀 😀 jeden stačil, 😝

lussya
6. aug 2014

baby ja som mimo...ma znamena missed abort. vy ste co mysleli? moj muz je uplne zlaticko. a tiez ho milujejm kazdnym dnom viac a viac. no a terz som to odfotila lepsie. ak do rana nedostanem mrchu tak noc.testujem ranny moc.

lussya
6. aug 2014
nastickakessinka
6. aug 2014

@lussya Kolko ti už meška?