icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

lussya
6. aug 2014

@nastickakessinka ja neviem... manzel su vymazal ten kalendar menstruacny z twlefonu. tak iba tipujem ze dav tri dni... ale takto to bolo aj minuly mesiac a dostala som. ale teraz mi je aj zle aj vsetko....

lambrett
6. aug 2014

@lussya aj min mesiac ti test ukazal, ze si tehu? ci len ducha?

lambrett
6. aug 2014

juj baby, som nervozna trosku, bojim sa tesit este a premyslam, ako to povedat manzelovi. chcem ho prekvapit tak uz kujem pikle 😀 skoda, ze to nemozem oslavit sampanskym, mnam 😀 len aby to bola pravda ☹ este mam take pochybnosti kusok, este mi to nedochadza a cakam furt, ci nemam uz kramy. som normalna?tak som si dorobila testy, ved preco nieeeeeeeeee 🙂 spodny je popoludnajsi, druhy (prvy ste videli predtym) a vrchny je teraz vecer, ale ina znacka testu

sophina
6. aug 2014

@lussya kedy rano vstavas ? budeme online cikat s tebou a cakat na "II" 🙂

sophina
6. aug 2014

@lambrett joooooooj 😉 😉 😉 😉 to je krasno krasne !!! budes aprilovka 🙂 aj ja chceeeeeeeem 🙂
A uz vies ako mu to povies ? A mm tusi ? 🙂

dohna
6. aug 2014

@lambrett no paráda, len sa pekne teš, čaká ťa krásnych 9 mesiacov 🙂

lambrett
6. aug 2014

joj baby, je mi do placu(od stastia samozrejme), ja som to vobec necakala, ved je to na prvy sup. a teraz ma zacina chytat strach, aby sa nic nepokazilo. a to som si predvcerom (ked som mala slabu chvilku a teraz uz viem preco 😀 ) pozerala psikov, ze si nejakeho kupime, aby som mala nejake male tešítko 😀 manzel? neviem.hovorila som mu, ze ma bolia prsia, ale na to je zvyknuty a ze su kusok vacsie si nevsimol, lebo mam iba lentilky malinke 😀 podla mna netusi, ze je taky makač 😝 a vstavam o 5:30 teraz stale.treba mi robit rano dalsi test???

lussya
6. aug 2014

@lambrett juuj. tesim sa s tebou a neboj, vsetko bude oka... este tyzden pockaj a potom sup klekarovi.
@sophina rano vstavam o pol siestej. som nevydrzala a urobila si dalsi a tam tiez slaba ciarka. a ano aj minuly mesiac to tak bolo, aj mesiac predtym, aj mi meskali kramy a nist. lekar povedal, ze mam nejak vela hormonov alebo co..... tak uvidime... ked nist rak ideme do ferticentu, nech nam cim skor schvalia ziadost...

sophina
6. aug 2014

@lussya aku ziadost ?

lussya
6. aug 2014

@sophina no predsa na ivf alebo ako sa to vola. ferticent je reprodukcne centrum. uz chodime tam, alre este sme to chceli vyskusat priro
dzene. al ked nic, tak tomu pomozeme...

sophina
6. aug 2014

@lussya a ja si myslim ze vam to vyjde aj bez pomoci ;)

lambrett
7. aug 2014

ja som nenormalna, uz tretiu noc nespim nad ranom 😠 doteraz som bola tak unavena a vystavena, ze som rana neze bola leniva vstat, ale som nepocula budik nikdy a teraz uz tretie rano vstavam o 5:30 bez problemov a dnes som bola pisat o 4h a uz neviem spat ☹ manzel isiel do roboty a kuká na mna ze ty co nespis? 😀 to je normalne? chcem spinkat! 🙄
@lussya drzim silno palce, aby ta ciarka silnela, aby si nemusela nikam chodit! a vlastne kazdej jednej 😉

sophina
7. aug 2014

@lussya uz cikaaas ? 🙂

nastickakessinka
7. aug 2014

@lambrett Gratulujem, teraz je to jasné. Aká značka je toho vrchného testu?
Chcela by som tvoju nervozitu, to musí byť krááásne 🙂

lambrett
7. aug 2014

@nastickakessinka vrchny je obycajny Dr. Max...Lady Max Test 2v1, v kauflande v lekarni ho maju.teda iba ten tam mali 😉 ty si teraz ako na tom vlastne?

sophina
7. aug 2014

@lambrett A kedy sa to mm dozvie ? 🙂 A vies uz aj ako ?

lambrett
7. aug 2014

@sophina uz to vie, vecer som mu povedala...tak som si poplakala od stastia a manzel sa tesil, sa smial, hned sa pytal kedy idem na gyndu a na endokrinologiu....a drzal testiky a ocumoval a po chvilke mi ich dal, ze ber si ich, nebudem drzat tvoje ocikane testy 😀

nastickakessinka
7. aug 2014

@lambrett Jeeeej, to je krásne, aj ja chcem 😉 . Kedy ideš volať gynek?? A pečo endokrinologia?

lambrett
7. aug 2014

@nastickakessinka ja beriem uz 5r lieky na stitnu zlazu, mam znizenu funkciu a malicku zlazu, takze mi teraz MUDr. musi zvysit davky, aby sa nervova sustava babatka vyvijala spravne

nastickakessinka
7. aug 2014

@lambrett Ten to ukázal krásne tak preto sa pýtam. On je taký bielo modry? Obal myslím :D.
Ako sa cítiš? Si v práci?
Ja som dnes 7 DC, včera sme začali s romantikou 😀, keby to vidíš tak sa ... od smiechu 🙂 Len dnes ide drahý do prahy a príde až v sobotu tak musím si naňho počkať ale som ho uistila, že ked sa vráti plus celý budúci týždeň i ten po tom sa má na čo tešiť 🙂. Už včera, že keď šiel z práce domov tak vravil, že musí bežať domov deti robiť 😀

nastickakessinka
7. aug 2014

@lambrett Aké príznaky na sebe pozoruješ??

janchi212
7. aug 2014

@lambrett gratulujem, krásne ti vyšiel ten testík 🙂 prajem krásne obdobie 🙂

lambrett
7. aug 2014

@nastickakessinka test myslis ci je bledo modry? nie taky nejaky bledoruzovy bol tusim, uz som vyhodila krabicku. :D ty si, manzelia sa maju pri nas jak bohovia, len sexa sex a sex 😀 no co viac mozu chciet 😝 tak budem drzat palce, ale hlavne to neprezen, aby si vladala chodit 😀
nie som este v praci, dnes zacinam az neskor.citim sa super zatial, domasirovala som si prave brusko aj stehna a zadok 😎 preventivne.vcera cely den mi bolo divne, aj vecer, ale teraz mi je super. uz som popratala, povysavala, vyprala, jedla. nejaka som nabudena.ale pritom aj sedim.
a priznaky, neviem ci ti napisem, lebo ty sa budes vkuse sledovat a stresovat sa! 😝

lambrett
7. aug 2014

@janchi212 dakujeme, hlavne drzte palce, aby vsetko bolo v poriadku, aby sme to tu nezakrikli ☹

nastickakessinka
7. aug 2014

@lambrett Ničoho sa neboj, všetko bude fajn a teraz sa pripravuj na krasne obdobie, len nechci nič zrýchliť, všetko ťa krásne počka 🙂.
😀 ved už sme sa zhodli, že dieťa sme si mali spraviť ako sme sa spoznali, to by bolo teraz už tak fajn odrastené a nebola by to taká námaha.
Vieš čo, veru nehovor mi žiadne príznaky, nechcem to vedieť, keď to príde tak to príde a ked nie tak no a čo. Ved minulý mesiac som si vsugerovala všetko čo sa len dalo 😕

janchi212
7. aug 2014

@lambrett áno neboj, držíme palce. Hlavne veľa oddychuj pokiaľ môžeš 🙂

lentilkapb
7. aug 2014

Ahojte dievčatá, pripájam sa k Vám ... s manželom sme plánovali posnažiť sa o druhé dieťatko tak od septembra, nuž ale stalo sa a mne mrcha mešká 4 dni ... ja baba zvedavá som hneď ráno letela kúpiť tehotenský test a toto mi ukázal, stále tomu nemôžem uveriť, a rozmýšľam kedy sa to stalo (ako sa to asi stalo viem 😀)

janchi212
7. aug 2014

@lentilkapb gratulujem, už aj ja by som si chcela nájsť konečne takéto koľajničky. Prvýkrát nám to vyšlo ani neviem ako na prvý krát, žiaľ nedopadlo to dobre nakoniec. Teraz nám to zas nevyšlo. Síce 2 mesiac iba, ale aj tak 😒

dohna
7. aug 2014

@lentilkapb super 🙂 gratulujem 🙂 @janchi212 neboj aj my si v sept. nájdeme // 🙂 @lentilapb daj teda návod ako sa to stalo lebo mi s @nastickakessinka tu na také návody netrpezlivo čakáme, že ? 😀 😀 😀

sophina
7. aug 2014

@janchi212 moja zlata, nezufaj, bude .. ked to ma prist, bude to 🙂 Skor ci neskor 🙂