Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
baby nezúfam, len ma to mrzí trošku. Ale zas beriem to tak, že keď si v septembri nájdem // budem šťastná prešťastná, a ak nie, tak si dám za pohárik na kamoškinej svadbe, na ktorú ideme koncom septembra 🙂
@janchi212 Ja to tiež trošku beriem so slzami v očiach. Je to ťažké...
@lentilkapb 😀 To je pravda, len sa uisťujeme, či sexujeme správne, či v tom nie je niečo o čom nevieme 🙂 .
@nastickakessinka presne, najmä keď každú chvíľu na mňa na fb vyskočí nejaká tehotná kamoška, alebo fotky, že sa im narodilo bábo 😒 . Ale aj nám sa to podarí, dajú nám baby nejakú zaručenú metódu a budeme už spolu v inej skupine 😀
baby viete co? dnes teda zajtra, v piatok, si riadne vyhodtte z kopytka a dajte si panaka 😉 a mrzi ma, ze som tu supla hned foto testikov, nechcela som vas deprimovat a robit vam zle a smutok..... 😢
@lambrett Ty sa tým moja pekná vôbec netráp, s tými pocitmi sa musíme vyrovnať samé. Že sem dávate pozitívne testíky je aspoň znamenie, že to nemôže byť až také zložité...
@janchi212 Možno stačí to len vyhodiť z hlavy len je to zložitejšie ako čokoľvek... Určite sa nám to podarí, tým som si istá a zatiaľ si máme cvičiť trpezlivosť 🙂
baby? som cela prestrasena....dnes rano som sa zobudila bez bolesti prs ☹ je normalne, aby prestali boliet?zvacsene ich mam stale, ale uz nebolia.doteraz som sa budila v noci pri otacani na bolest a tvrdost prs a dnes nic.bolia iba na dotyk....
hm...asi mi nepiste odpovede, uz som si toho precitala dost na MK a je to na hlavu.kazda sme ina a baby pisu ze je to o.k., ine vystresuju svojou odpovedou....radsej uz nic necitam..... 😒
@lambrett Ničoho sa neboj a nečítaj nič na googli len sa zbytočne stresuješ. Nechaj to všetko pekne plynúť, nesleduj sa a nerozmýšlaj 😉 !!!
Čo sa týka tých pŕs tiež som o tom veľa čítala a na nete je to des a hrúza ... nejdem to radšej ani písať lebo človek si nahovorí všetko. Moja kámoška bola pred rokom tehotná a ju prsia absolútne neboleli prvé mesiace. Až potom ku koncu. Nemala na nich žiadne zmeny len jej stmavli bradavky ale to až v dákom týždni čo ty ešte nie si takže kľud, si v poriadku, neboj 😲
@lambrett ty sa hlavne netráp, že si sem dala pozitívny testík. Mňa to potešilo a teší ma každý jeden čo sem pribudne, aj keď samozrejme najviac by ma tešil ten môj. Ale je super, že sa vám darí, a veď nakoniec téma sa volá snažilky, takže som rada, a aspoň vidím, že to ide. Vlastne aj podľa osobnej skúsenosti viem, že otehotnieť viem, len teda aby to aj dobre dopadlo na druhý krát
A vieš je predsa trošku iné, keď baby čo mám na fb poznám roky osobne, a vás poznám len takto
baby, tak my nic... vcera som dostala ms, tak je mi smutno... uz testom neverim... ako aj vcera rano mi ukazal dve ciarky, uplne krasne... sice jedna bola slaba, ale bola tam a poobede uz ms...
v stredu ideme do centra na tu ziadost, nech nam poistovna schvali... uz nemam na co cakat... cim skor to bude, tak tym skor budeme mat mimco...
babule, vsetkym drzim palceky do uspesneho konca...
no my sa budeme snazit aj nadalej. som rozmyslala, ci to mam vyskusat aj cez ms.. mozno sa zadari.. :D
ozaj, tehu test tu u nas v rakusku stoji od 12,- eur a viac... skoro ma prekotilo, ked sme kukali, ze co stoja... 🙂
@lussya Juuj, to ma mrzí. V centre sa podarí. Držím palce!
Testy sú o ničom... mali by to zakázať 😉
@lussya to je mi ľúto. Aj mne to tento mesiac ukazovalo tak, síce bola druhá čiarka slabšia, ale bola. Ani ja už testy robiť nebudem, lebo som najprv bola smutná, že neukázal nič, potom som sa tešila, že boli dve čiarky, a nakoniec zas smutná, lebo došla mrcha mrchovatá. A to meškala vyše týždňa.
Neboj podarí sa 🙂
@lambrett @janchi @lussya @nastickakessinka to čo to toto baby???, tak sa mi zdá že tu vládne nejaká pochmúrna atmoška 😕 😕 😕 vidím, že to tu musím trochen rozprúdiť 🙂 tak ja dnes 5DC a teraz raďte, skúšať každý druhý deň snažilkovať, alebo dať ešte pauzu nech spermijky trochu zosilnejú a začať až na 10DC ?? hmmm??? 😀 😀 😀
@dohna Ja im dám čakať potvorkám malým, my sme začali na 6 DC a plánujeme pokračovať zajtra, takže každý druhý resp. tretí deň 😎
Moja rada: dnes kúp flašu vína, vyžeň mladého von a šup na sexovačku 😀
@nastickakessinka ja teda vínko moc netoto, mladý je u ex na celý týždeň, (takže z tejto stránky je to v poho ) už len chuť na ten sex 😀 😀 😀
@dohna Chuť malo zvýšiť to vínko .... 😀 . Tiež sa mi vôbec nechce sexovať, to len také rýchlovečky sú u nás :D
maminky ako často sexujete resp. v akých intervaloch lebo už začínam byť zúfalá. prvé bábo sa nám podarilo na druhý mesiac a teraz nič. už ma nebavia tie ovu testy asi na ne kašlem a budeme sexovať raz za tri dni? čo navrhujete?
@nastickakessinka mno, vidím že to je všade rovnaké 🙂
@bibi21 Tak ja som niekde citala ze kazdy druhy je tiez v pohode ale myslim ze podstatne je mat sex prave v den ovulacie s nejakou dnovou prestavkou tak to zrataj 🙂
@barborazilina raz za dva dni by u nás chuť nebola. tento mesiac sme sa aj presne sexovali na pozitívny ovu test a aj na druhý deň sme potvrdili. pritom pred pozitívnym ovu testom sme mali 5 dní pauzu. a nič. v máji sa nám podarilo otehotnieť ale v 7 tt som mala MA. odvtedy sa nám nedarí.
@bibi21 Do kelu to tu už naozaj nikto nič negarantuje :D :D :D ja som myslela že ked das ovulaciu tak mas aspon nejaku istotu ... preco niekto otehotnie tak easy a iny musi makat ako blazon :D :D :D
@bibi21 My taktiež tento mesiac každý druhý al. tretí deň. Minulý mesiac sme len cez ovulku a nič z toho, tak ja tomu moc nerozumiem. Čo mi hovoril gynekológ, tak nemá sa sexovať každý deň (že mužovi treba dať aj vydýchuť a spermie sú aj tak potom slabé), optimálne je každý druhý deň. Čo nie je až také jednoduché v tejto dobe 😀 . No začínam si všímať, že ten kto to nerieši tak otehotnie ani nevie ako tie, ktoré to túžobne očakávajú tak nič... Netreba to siliť (ale neboj, sama tomu ešte neverím )
@barborazilina Ja som bola donedávna v tom, že sa raz vystrieka a bude mimčo 😀 , podaktorým to tak funguje ale my patríme do skupiny "treba riadne .... (sexovať)" 😀 😀 😀
Ahojte zeny, alchemilku na otehotnenie ste skusali? 🙂
@beatrice1607 Ahoj, ešte nie, myslíš, že to pomáha? Len sa vraj nemá piť ked je žena tehotná ... a čo ak by som náhodou bola len to neviem ... Nemôze byt skodliva?
@nastickakessinka Vela zien si to pochvaluje.. vraj.sa im podarilo otehotniet, ked ju pili.. 🙂
Neodporuca sa pit v prvom trimestri, ale v tretom som alchemilku pila aj ja osobne.a moj synator bol uplne v poriadku.. zdrave babo.. 🙂

@lentilkapb gratulujem 🙂 uzasne 🙂