icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

dohna
11. aug 2014

@nastickakessinka @janchi212 a to moj bude mat tento rok 40, tiež je síce sem tam unavený, ale tak hold musí aj niečo vydržať 😀 😀 😀

nastickakessinka
11. aug 2014

@dohna @janchi212
Veď ja s ním hodím reč, že to takto ďalej nejde 🙂, nech kašle na robotu a plní si domáce úlohy 😀 😀

dohna
11. aug 2014

@nastickakessinka správne, tak to má byť 🙂 @janchi212 inak včera večer som sledovala oblohu, padali perziedy, tak som si priala len jedno, tak som zvedavá či sa to splní, lebo 1.9 očakávam na testíku // 🙂

nastickakessinka
11. aug 2014

@dohna @janchi212 Splní, lebo keď nie, tak budeme zlééééé 😎

janchi212
11. aug 2014

@nastickakessinka tak ja som rada teraz, že sa mu chce. No tento týždeň má mať celý nočné, tak uvidím do kedy bude vládať 😀 Môj má 37, no ja zas po ovulke už moc nebudem chcieť, aby sme vajíčko nevyrušili pri uhniezďovaní 😉

janchi212
11. aug 2014

@dohna veru musia vydržať, veď čo keď počas tehotenstva náhodou nebudú môcť? Alebo potom počas 6tonedelia 🙂 no ja som minulý mesiac robila Vatikánsky chlieb šťastia, robí sa to týždeň, že každý deň tam niečo pridáš a nakoniec to rozdelíš priateľom. A vraj sa človeku čo sa oň stará niečo splní, no mne sa nesplnilo minulý mesiac, tak hádam tento to už vyjde 😉

dohna
11. aug 2014

@janchi212 no keby len počas 6-to nedelia, ja ked som porodila malého, tak 6 mesiacov som nemala chuť na sex 😀 😀 😀 ale tak majú ruky chalani, tak nech si poradia, nie ? 😀 😀 inak ty si dnes ktorý DC? 8 ako ja ? a ty @nastickakessinka ty si tuším 10DC dnes ? tak sa mi to nejako zdá ?

nastickakessinka
11. aug 2014

@dohna 😀 😀 😀 toto mu musím povedať, že potom mu dam pol roka pokoj 😀 len nech to bábo spraví poriadne 🙂)
Pri predstave na tie ich "ruky" sa fakt bavííím 😀
Ja som dnes 11 DC, včera bol sex aaaale trápenie 🙂)) a zas zajtra. Len ja mám pocit, že ani neviem kedy mám ovulku, taký ten soplovitý hlien nepoznám ☹
Vy ste mali MS narovnako?? 😉

janchi212
11. aug 2014

@dohna áno ja som presne ako ty 8 DC. Len teda cyklus za posledné mesiace som mala 35, 26, 25, 36 takže netuším kedy mrcha pevne verím, že nepríde 🙂
@nastickakessinka prečo trápenie? inak ja ten hlien mávam, a keď pijem každý deň grepový džús mám ho ešte viac. Vyskúšaj to piť asi 5 dní pred ovulkou aspoň 3 dcl denne a uvidíš

dohna
11. aug 2014

@nastickakessinka tak to som zvedaá aká bude od tvojho reakcia 😀 a nemáš ani pichanie vo vaječníku pri ovulke ? ja teda mám hlienu až až a pichanie v pravom vaječníku,. aj ked minulý mesiac som mala asi anovulačný, BT si teda nemeriam, ale nebol ani hlien ani bolesti v podbrušku, tak si myslím, že bol anovulačný, mi to tak vychádza ako keby každý 3-tí mesiac som mala anovulačný, tak dúfam, že teraz bude ovulka tak ako má byť, ja mávam cykly tiež rôzne, ale ovulku mám vždy tak na 18-19DC. Ano vychádza to že teraz sme mali s @janchi212 narovnako, ale to je náhoda, že sme rovnako, lebo každá máme rozhádzaný cyklus 🙂

dohna
11. aug 2014

@janchi212 to keby som ti ja napísala ako mávam MS no hotový cirkus 😀 😀 😀 ale teraz za posledné 2 mesiace mám 28 dňový, neviem či to nie je tým, že užívam ten femibion 800, ako keby mi to upravilo cyklus, no uvidíme to prekvapko budúci mesiac, teraz by som mala dosťa MS 1.9 (teda dúfam, že nepríde) ale zas pekný dátum na zapamätanie, nie ? 😀 😀 😀

janchi212
11. aug 2014

@dohna hej krásny dátum 🙂 Ja som prešla z femibionu na Elasti q vitamins a minerals, zloženie je cca rovnaké, len cena je troška rozdielna. Ja teraz počítam priemer cyklov cca 31 dní, tak uvidíme 🙂

dohna
11. aug 2014

@janchi212 a ako dlho to berieš ? no cena je polovičná, to je fakt 🙂

janchi212
11. aug 2014

@dohna toto asi 3 týždeň, predtým som stále femibion 800 užívala. Ale ten elasti q som kúpila teraz na 3 mesiace (lebo na mesiac nemali v lekárni) za takú cenu ako som dávala femibion na mesiac a ešte k tomu bol aj krém proti striám v tehotenstve. Ale jedávam teraz denne aj zeleninu a ovocie z našej záhrady, takže viem, že to nie je postriekané ako z obchodu. Inak veľkosťou aj všetkým sú tie tabletky také isté, dokonca je tam aj zinok, ktorý tuším femibion nemal. Ten som brala len lebo mi ho doktor navrhol, iné vitamíny mi nenavrhoval, tak neviem, možno sú najlepšie, ale veru nepomohli mi ani keď som tehotná bola a o bábo som prišla ☹

nastickakessinka
11. aug 2014

@janchi212 Vážne sa mu nechcelo, nedalo, chúďatko moje nakoniec to nejak dobojoval. Potrebovala by som dáke kapky na zvýšenie chuti na sex 😢
Grepový džús by mal zvýšiť tvorbu hlienu?

nastickakessinka
11. aug 2014

@dohna @janchi212 Máte tie cykly trošku v divokom stave 🙂, ale ja ho tiež nemávam ako hodinky, tak 28 DC do 33 DC. Doteraz som to vôbec neriešila. Niekedy ma aj pichne ako vo vaječníku (aj včera ma) ale či je to ovulka nemám odsledované... bože, som ako malé decko čo nepozná svoje telo. Ale hádam ovulku mávam, veď lekár by na bežnej prehliadke mal prísť na to, že dačo nie je v poriadku, že? A každý rok sa tvári ako by nič, tak dúúúúfam, že je všetko ok a bude bábatko.
Ja som si včera bola kúpiť Inofolic, mne ten odporučil lekár. Aj keď nie som zástanca týchto farmac. produktov, len je pravda, že v hypermarketoch zdravé ovocie a zeleninu nekúpime.

janchi212
11. aug 2014

@nastickakessinka áno. Keď som pila pár dní pred ovulkou 3-5 dcl denne tak som si všimla, že mám viacej hlienu 🙂 a ešte vraj aj ľanové semiačky pomáhajú. No tie som jedine na chlebíku jedla, tak neviem či pomáhajú 🙂
Tak mu skús urobiť niečo zo zeleru 🙂
Ja som si tento mesiac začala merať aj bazálnu teplotu, tak uvidím, či aj podľa toho rozoznám ovulku. Hlien mávam, aj bolesť (pichnutie) vo vaječníkoch, tak uvidím. Robím len tak pre zaujímavosť viac menej. A aspoň budem vedieť, keby mi pred menzesom klesala, že mrcha dojde aj keby som mala zas taký test ako minulý mesiac 😒
No mne môj doktor vždy povie: Ste krásna, mladá, zdravá žena 😀

lussya
12. aug 2014

baby, tak aj my sme zacali... dneska caka mm hrdinsky vykon.. 😀 ideme na to kazdy druhy den. len u nas to je opacne, ze ja sa musim premahat... lebo ja som unavena... 😉 no a ja som brala inofolic tri mesiace a nic... iba som pribrala asi tri kila z neho. teraz mam doma femibion, ale neberiem ho. teraz treba vyuzivat to, ze je cerstva zeleninka a ovocie a to jedavam... ja mam cyklus cca 30-31 dni....
a zajtra o pol dvanastej idem do centra, tak som zvedava.... idem si vybavit tu ziadost, nech to mame cim skor...
drzim palce vsetkym, @lambrett drz sa, inac ako? kedy sa chystas k dr?
a hlavne velaaaaa sexiku, nech su deticky... 😎

lambrett
12. aug 2014

@lussya mam sa zatial dobre.prsia bolia nastastie.sem tam citim podbrusko,ale uz nie tak ako v prve dni.na gyndu som objednana vo stvrtok tak som zvedava velmi.dufam ze je vsetko o.k. Ze sa babatko vyvija ako sa mas.sme teraz na Balatone tak si uzivam klud a oddychujem.vy pekne sexujte zienky uzivajte si to piste co nove nech mam na dovci co citat.nepoznam ani jednu z vas ale oblubila som si to tu a drzim vam palce.skoda len ze sme kazda z inokade.no ktovie....mozno raz dame tabor niekde v strede SR 😉
A ano niet nad domacu zeleninku a ovocie.aj my s manzelom mame svoje a je to super.odporucam aspon cherry paradajky na balkon ak nebyvate vsetky v dome.je to zabava sledovat ako rastlinka kazdym dnom meni svoju velkost🙂 pkny den baby paaa

janchi212
12. aug 2014

@lussya tak držím palce nech to vyjde, či už prirodzene alebo nie 🙂

janchi212
12. aug 2014

@lambrett užite si dovolenku a budem teba myslieť vo štvrtok nech je všetko ok. Daj potom určite vedieť 🙂

jul17
12. aug 2014

no baby odchadzam od Vas prislo nam do toho nieco a musime to odkladat o par mesiacov ale aj nadalej vam drzim palce!

dohna
12. aug 2014

@lucinka188 a ako sa darí tebe so snažilkovaním ? si sa tu dlho neozvala 😕

dohna
12. aug 2014

@leeenka26 @ziza55 @meelah baby a vy ako ? snažilkujete či ?..... 🙂 🙂 🙂

dohna
12. aug 2014

@jul17 škoda :(, ale tak nech sa darí 🙂

dohna
12. aug 2014

@janchi212 že by som to aj ja vyskúšala? , ešte mám z F800 nejaké 2tbl, tak doberiem, a skusim teda aj ja ten Elasti-Q viatmins a minerals 🙂, mne tiež doki navrhol ten feminion 800-ten beriem od začiatku juna, čiže 3 mesiac, ale so snažením sme začali v Juli, no uvidíme 🙂

leeenka26
12. aug 2014

@dohna no u mna dosla 8.8. Mrska :( takze snazime dalej, ale chcem si kupit inofolic na podporu otehotnenia, vela babam to zabralo, tak idem aj ja do toho 🙂

janchi212
12. aug 2014

@dohna ako chceš je to na tebe. Ja som čítala aj tu na MK, že bábam čo bývalo na začiatku tehotenstva zle tak ten elasti q im pomohol. Je viacero druhov, najprv som chcela len samotnú kyselinu listovú, no tu je všetko. A potom majú aj niečo podobné, čo má femibion 400. Tak uvidím, hádam sa aj k tomu onedlho dostanem 😀

jankes
12. aug 2014

ahojte, tiež sa s manželom snažilkujeme. Zatiaľ len mesiac. Robila som si test a bol negatívny. ☹ V piatok má dôjsť MS tak čakám. Tiež uvažujem o kúpe inofolicu, takže ak má niektorá skúsenosti, tak sem s nimi. 😀

dohna
12. aug 2014

@jankes ahoj vitaj medzi nami, tešíme sa s tebou na piatok na pozitívny testík 🙂 že baby ? @janchi212 a @klarisa23 a @nastickakessinka